| Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) | |
|
+7Kaja99 tisi Sulfur Star-x3 Aki Nevarra Szarusia16 11 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 5:40 am | |
| Nie wiem czy mogę to tu wkleić (?) - Cytat :
- New Changes On Howrse! - 5 july 2011
Today we are bringing in a few tweaks and changes to improve your gaming experience!
Today 5th of July we are adding a few little features to Howrse.
Here is a non exhaustive list of what will be changed:
- Konie urodzone od rodziców jednorożców dają ci więcej equus jeśli wyślesz je do Schroniska. Dostaniesz 1000 Equus. Inne konie, które miały jednego rodzica jednorożca, lub ich rodzice są zwykłymi końmi dają 400 Eq.
- Usuwamy opcję wykupienia Konta Pegaza na rok. Nadal możesz kupić go na 6 lub 1 miesiąc.
- Piąty żywioł zostaje zmieniony! Zobacz nowy wygląd tych koni.
- Przestrzeń Twórcza zostaje nieco zmodyfikowana. Możesz poczytać o tym na forum.
And last but not least !
Możesz używać diamentów do:
- Kupowania rzeczy z CR - Dodawania equus (?) - Kupowania PD.
I oczywiście możesz poprawiać umiejętności koni boskich!
We wish you a very nice day!
The Howrse Team Mam nadzieję, że dobrze przetłumaczyłam | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 6:00 am | |
| Ehh.. teraz jestem bogata Sprzedałam bezrogi i wzbogaciłam się o ponad 320 tysięcy Na PL już sporo bezrożków dokupione (sesesese - tez będę bogata, a co!) A nowe wersje żywiołowych maści śliczne Teraz poszukać tylko brakujących 4 do kolekcji i będzie komplecik A co do nowości - dojdzie kolejny boski koń - Szafir. - Cytat :
- Sapphire is a precious horse. Each time he wakes up, he asks you to come and join him on another player's page.
If you follow his instructions, Sapphire gives you a diamond on even days and 1000 equus on odd days.
| |
|
| |
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 6:08 am | |
| Ładny ten szafir. Ale ten kto rysuje te konie powinien przestudiować anatomię tylnych nóg xD
Szukam tych piątych żywiołów teraz. | |
|
| |
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 6:10 am | |
| Co do szafira - Cytat :
-
Magic Potions : The Fruit Salad ! - 5 july 2011
Today we are going to play with some fresh fruit and healthy sweetness !
Sarting today and until the 16th of July at noon game time play with the Fruit Salad and make up magical recipies to win bonus items!
If you are a good cook you could even get luck and win a Sapphire!
You could also meet our latest friend the Gyspy Vanner!
Please also note that during the length of this contest you'll have 2 more breeding hours for unicorns at :
* 10:58 game time * 21:58 game time
For more detailed information about the Fruit Salad you can check out the contest page and also join us on the Fruit Salad Topic in the forums !
Happy Fruit Picking ! EDIT dojdzie nowa rasa - Gypsy Vanner. | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 8:47 am | |
| - Cytat :
- Konie urodzone od rodziców jednorożców dają ci więcej equus jeśli wyślesz je do Schroniska. Dostaniesz 1000 Equus.
Widać Ci co ratują bezrożki też będą musieli podnieść cenę Najlepiej teraz nakupić bezrożków | |
|
| |
| |
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 9:52 am | |
| A ja zdązyłam ze 40 kupić (jupii, będę szastać forsą ) | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 10:56 am | |
| - Nevarra napisał:
- A ja zdązyłam ze 40 kupić (jupii, będę szastać forsą )
A co najlepsze reszta graczy nic o tym nie wie! Oprócz nas i tych graczy co grają na ang. howrse (w każdym razie Ci którzy umieją posługiwać się językiem angielskim) - Cytat :
- Piąty żywioł zostaje zmieniony! Zobacz nowy wygląd tych koni.
A propos piątego żywiołu... Jak wygląda teraz metal? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 12:03 pm | |
| To brać się i wykupywać bezrogi póki jeszcze są Woda: Ogień: Metal: Ziemia: Powietrze: | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 12:14 pm | |
| Ja tam teraz zaczynam wykupywac szybko . | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 12:29 pm | |
| Wiecie co.? Ja tam z tego zauwazylam 3 koszysci: - kupno za 500, sprzedaz za 1000 = wzrost kasy - bezrogie zwykle maja wys um wrodzone - skok w rankingu - Jesli nazwiemy kazdego 'Krezus Junior' zwiekszamy szanse na Krezusa Jak dla mnie bomba:D | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 1:23 pm | |
| - Nevarra napisał:
- Ehh.. teraz jestem bogata Sprzedałam bezrogi i wzbogaciłam się o ponad 320 tysięcy
Na PL już sporo bezrożków dokupione (sesesese - tez będę bogata, a co!)
A nowe wersje żywiołowych maści śliczne Teraz poszukać tylko brakujących 4 do kolekcji i będzie komplecik
A co do nowości - dojdzie kolejny boski koń - Szafir.
- Cytat :
- Sapphire is a precious horse. Each time he wakes up, he asks you to come and join him on another player's page.
If you follow his instructions, Sapphire gives you a diamond on even days and 1000 equus on odd days.
Zauważyliście że ostatnio konie boski noszą nazwy kamieni szlachetnych? Rubin: - Cytat :
- Rubin - minerał z gromady tlenków, czerwona odmiana korundu. Jest minerałem rzadkim.
Dalszy artykuł Szafir: - Cytat :
- Szafir – bardzo twardy minerał z gromady tlenków – niebieska odmiana korundu. Jest minerałem rzadkim.
dalszy artykuł Pewnie będzie jeszcze szmaragd ( artykuł ), bursztyn (artykuł) i ametyst (artykuł) | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 1:44 pm | |
| Ametyst moglby wejsc, jest sliczny :d | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 1:50 pm | |
| - Star-x3 napisał:
- Ametyst moglby wejsc, jest sliczny :d
Racja Bursztyn też byłby niezły xD | |
|
| |
Sulfur Nowy
Liczba postów : 23 Dołączył : 31/05/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 05, 2011 2:09 pm | |
| Hm... Jak na moje wejdzie jeszcze tylko Szmaragd, chyba, że ametystowi się poszczęści ;d Równie dobrze mógłby wejść topaz czy może obsydian, diament albo tanzanit (chyba, że to jakieś potwierdzone info ;d).
A ten cały Szafir ma pysk jak zjeżdżalnię. Rubin ładniejszy, choć kolorem bardziej pasuje mi Szafir. | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Sro Lip 06, 2011 2:05 am | |
| - Sulfur napisał:
- Hm... Jak na moje wejdzie jeszcze tylko Szmaragd, chyba, że ametystowi się poszczęści ;d Równie dobrze mógłby wejść topaz czy może obsydian, diament albo tanzanit (chyba, że to jakieś potwierdzone info ;d).
A ten cały Szafir ma pysk jak zjeżdżalnię. Rubin ładniejszy, choć kolorem bardziej pasuje mi Szafir. Diament by nie wszedł... W końcu Rubin "wydziela" diamenty... | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Sro Lip 06, 2011 5:27 am | |
| Uzbierałam sobie ponad 100 bezrozkow | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Sro Lip 06, 2011 6:45 am | |
| - Star-x3 napisał:
- Uzbierałam sobie ponad 100 bezrozkow
Ja poczekam do 18:30 xD Wtedy będzie ich dużo..... | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Sro Lip 06, 2011 9:49 am | |
| U mnie aktualnie ponad 460 (w tym jakieś 5% po zwykłych koniach - z likwidowanej własnej hodowli) | |
|
| |
tisi Nowy
Liczba postów : 37 Dołączył : 14/06/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Sro Lip 06, 2011 2:08 pm | |
| Muszę mieć Szafira!!! Z moich obliczeń wynika że uda mi się uzbierać max. 8 RO A trza mieć 15... Cyba że po kilka podków jest w 1 RO A nie! Uda mi się z 10! Ale reszty nie dam rady... | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Czw Lip 07, 2011 2:43 am | |
| tisi - ale by zdobyć Szafira w "sałatce" to trzeba wcześniej zrobić 30 innych mikstur i dopiero potem będzie odblokowana opcja kupna tego boskiego. | |
|
| |
Kaja99 Nowy
Liczba postów : 44 Dołączył : 29/04/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Czw Lip 07, 2011 2:47 am | |
| - Star-x3 napisał:
- Wiecie co.? Ja tam z tego zauwazylam 3 koszysci:
- kupno za 500, sprzedaz za 1000 = wzrost kasy - bezrogie zwykle maja wys um wrodzone - skok w rankingu - Jesli nazwiemy kazdego 'Krezus Junior' zwiekszamy szanse na Krezusa
Jak dla mnie bomba:D Ja też spróbuję | |
|
| |
tisi Nowy
Liczba postów : 37 Dołączył : 14/06/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Czw Lip 07, 2011 2:55 am | |
| Nevarra No wiem. Obliczyłam że 10 dni mi to zajmie. O ja pierdykam! Przecież wyjeżdżam na wakacje 15 lipca! Módlmy się żeby to było 1 sierpnia! | |
|
| |
MysticsDream Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 27/03/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Czw Lip 07, 2011 8:38 am | |
| Weszło tyle zmian i nowości... (moim zdaniem niepotrzebnych ^ ^') Gdy one wejdą u nas to chyba już nic nie będę ogarniać O.O | |
|
| |
wik182 Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 04/07/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Pon Lip 11, 2011 11:03 am | |
| Macie po sto bezrożków, ile czasu dziennie z nimi musicie spędzić na karmieniu itp? A może nie karmicie ich wcale? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 12, 2011 11:23 am | |
| A kto by się nimi zajmował Sama zaglądam jedynie do tych, które mają niej niż 6 miesięcy (tylko nakarmić i wyczyścić) - trochę punktów dorastania wpada. Do pozostałych wogóle nie zaglądam, bo chyba bym siedziała od rana do wieczora tisi - nas jeszcze czeka Rubin w RO, dopiero potem będzie sałatka | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Sro Lip 13, 2011 4:48 am | |
| Mam nadzieję, że wraz z sałatką wpadnie Cygan - spodobał mi się ten koń. I ma konkretne statystyki, nie jak traken, który jest... jakby to określić... ni przypiął, ni wypiął do jednej dyscypliny | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Sro Lip 13, 2011 2:36 pm | |
| Ja bym chciała je hodować, dlatego zapraszam chętnych. |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Sro Lip 13, 2011 2:38 pm | |
| - APX napisał:
- Ja bym chciała je hodować, dlatego zapraszam chętnych.
Ech to tak samo jak ja xD Połączenie hodowli? | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Czw Lip 14, 2011 4:02 am | |
| Ja też chcę! xD A co z trakenami? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) | |
| |
|
| |
| Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) | |
|