| Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) | |
|
+7Kaja99 tisi Sulfur Star-x3 Aki Nevarra Szarusia16 11 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Pią Lip 15, 2011 12:32 am | |
| Nie opłaca się bo kto normalny kupi ci konia który do niczego się nie nadaje? |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Pią Lip 15, 2011 2:32 am | |
| - APX napisał:
- Nie opłaca się bo kto normalny kupi ci konia który do niczego się nie nadaje?
czyli hodowla trakenów się rozpadła? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Pią Lip 15, 2011 11:27 am | |
| |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Pią Lip 15, 2011 12:33 pm | |
| - APX napisał:
- Tak ;( Niestety.
ehh... tak bywa.... A mogliśmy być najbardziej prestiżową hodowlą trakenów, gdyby owlient nie usunął konta kuni5. Pozatym wiesz że arlyn bez naszej wiedzy przeszła wtedy na howrse/traks?? Ja od początku jej nie ufałam... | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Sob Lip 16, 2011 7:43 am | |
| Tak, wiem Ale szczerze to mi się opłaca hodowla trakenów. Ogierem z PG poniżej 360 zarabiam DZIENNIE około 50 tyś Equus na pokryciach. Niezły zysk. A za usunięciem konta kunie5 odpowiada wolient? za co? PS. Jakby co, ona powróciła. Niestety jest w hodowli howrse/traks ... | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Sob Lip 16, 2011 8:10 am | |
| - nadia.amorek napisał:
- Tak, wiem
Ale szczerze to mi się opłaca hodowla trakenów. Ogierem z PG poniżej 360 zarabiam DZIENNIE około 50 tyś Equus na pokryciach. Niezły zysk.
A za usunięciem konta kunie5 odpowiada wolient? za co? PS. Jakby co, ona powróciła. Niestety jest w hodowli howrse/traks ... Podejrzewali ją o multikonta i pisanie o narkotykach na forum... | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Sob Lip 16, 2011 8:25 am | |
| Aha Ale i tak nie jest już z nami... Tylko przeciw prędzej. A ja dopóki nie wprowadzą nowej rasy będę się utrzymywać z trakenów ^^ | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Sob Lip 16, 2011 8:38 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Nie Lip 17, 2011 12:40 pm | |
| Ja laski chyba mykam z gry ;p Nie mam dobrych koni i raczej mieć nie będę bo nie należe do żadnej hodowli. |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Nie Lip 17, 2011 1:48 pm | |
| - APX napisał:
- Ja laski chyba mykam z gry ;p Nie mam dobrych koni i raczej mieć nie będę bo nie należe do żadnej hodowli.
Usuwasz konto? Przecież masz boskie konie, tyle wspaniałych rzeczy z CR, a twoje konie zajmowały dobre miejsca w GP | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Nie Lip 17, 2011 11:37 pm | |
| No ale nie mam dochodów. Musiałabym podczepić się pod hodowle jakąś. |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Pon Lip 18, 2011 1:46 am | |
| - APX napisał:
- No ale nie mam dochodów. Musiałabym podczepić się pod hodowle jakąś.
Ale w końcu będzie ta nowa rasa... | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Pon Lip 18, 2011 2:16 am | |
| Wiesz co poradzę? Jeśli masz konie np. na ranking to klacze czystej krwi da się pokrywać super za 200 eq. A źrebaki można pozniej sprzedawać z zyskiem | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: re Pon Lip 18, 2011 2:27 am | |
| W ogóle Owlient wariował przez te kilka dni.A propos kunie5 ma nowe konto;0 |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Pon Lip 18, 2011 3:38 am | |
| APX nie odchodź ( Zacznij rogi hodować, to będzie zysk .... Możesz ze mną i ewla Kuce connemara, szetlandy i pinto. A potem więcej Zobaczysz - kupony i equus szybko wpłyną na twoje konto | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 19, 2011 1:07 am | |
| Dobry pomysł, tylko czy one się zgodzą? |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 19, 2011 4:47 am | |
| Ale kto? Bo zobaczysz, że elwa się zgodzi I mamy już trochę rogów i możemy ci pożyczyć ^^ Ja np. mam 3 klacze connemara i ogierka pinto A ona? Fiuu, dużo. Więc APX, nie poddawaj się tylko dołącz. Pokrywamy klacze, min. 1 klacz dziennie. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) Wto Lip 19, 2011 2:01 pm | |
| - Cytat :
- Nie mam dobrych koni i raczej mieć nie będę bo nie należe do żadnej hodowli.
Ja też nigdzie nie należę a mimo to nie narzekam. I szczerze to nawet mi z tym dobrze. Ale i tak zarabiam na rogatych, w hodowli koni ciężki się utrzymać na wysokim miejscu. A popyt na rogate był, jest i będzie | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) | |
| |
|
| |
| Nowe zmiany na howrse (wersja angielska) | |
|