| Howrse - Karty Halloweenowe! | |
|
+75Always karaibka098 Kemishi Anke5 karina127 Linea2010 Mizari Clue Martka29 ewunia9811 --♥Perła♥-- szemala lalluna Nika346 arlyn hanka1998 Jetrel Nefra01 KaVcia natalias143 Nathaly Evelynek EREIS aneczka1-13 nevinowa Imia Kinia_Ka selfesssoul Kazuyuki Kirixa Klaudiadan SandCastle Madela Avada EveDallas asia98999 Alaya Kikyo22 ebonita MrsKopytko sohana lala299 Namayla Keplie wabankowa ewuula Ayashi Rhei Arrin Queen of Wolves wilczyca1000 Asiaa. -Eruina- erreo Wika97 Pumpernikiel Malto kaprysab Banan Alcesta Barson1990 FunnyOne Sheila86 anteek Athi Takashiro Nevarra Lierre. Presence Temperance Philipek Kosz Karolina211 Zaplątana Mikim7 79 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Pią Lis 02, 2012 12:03 pm | |
| Ja miałam KP przedłużyć to z wszystkie 3 kuponiki na karty poszły... jeszcze tylko brakuje mi jednej karty do przywileju wampira. Dydko jest nasz? Ale bajer Aż miło wiedzieć, ze jednak o nas nie zapomnieli ^^ | |
|
| |
Queen of Wolves Raczkujący
Nick w grze : Queen of Wolves Liczba postów : 67 Dołączył : 04/10/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Pią Lis 02, 2012 1:14 pm | |
| - Viragoo napisał:
- Ja raczej też będę mógł wybrać boskiego, ale nie wiem jakiego..
Chcę jakiegoś z kolekcji szlachetnych, ale nie wiem którego najbardziej się opłaca - doradźcie mi :d Weź takiego, któego da się potem pokryć. Wtedy będą dwa boskie Jak mi się uda zebrać karty to wezme Szmaragd | |
|
| |
Klaudiadan Raczkujący
Nick w grze : Klaudiadam Liczba postów : 80 Dołączył : 01/10/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Pią Lis 02, 2012 1:42 pm | |
| 3 diamentowe karty na 4 zestawy - niezły bilans :] W domu wiedźmy brakuje mi tylko jednej, w opuszczonej osadzie i przeklętym lesie mam 3 kart, a w reszcie mam po 2 karty. A jak u was z kolekcjami? | |
|
| |
Kirixa Raczkujący
Nick w grze : Kirixa Liczba postów : 77 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Pią Lis 02, 2012 2:45 pm | |
| Posiadam kart: 0 w Krypta Wampira; 1 w Dom Wiedźmy; Nawiedzony Zamek; Opuszczona Osada; Przeklęty Las; 2 w Stworzenia Nocy; 4 w Jezioro Tajemnic.
Róg Obfitości Przywilej Zombie Zestaw Harmonii Puszka Pandory Różdżka Płodności Krew Meduzy Zwój Plutona 5 x Punkt dorastania 4 podkowy FK 100 x Jabłko x2 | |
|
| |
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Pią Lis 02, 2012 3:40 pm | |
| Mam już dwie kolekcje uzupełnione: tą, w której nagrodą jest Przywilej Wampira oraz tą z 10cioma diamentami. Do KF brakuje mi dwóch srebrnych, do 20 000 eq dwóch brązowych, srebrnej i złotej, do OM tylko złotej, do 5 diamentów srebrnej, złotej i diamentowej oraz do żywiołu dwóch srebrnych i diamentową. Ciekawe, czy dam radę boskiego zdobyć (wybieram Merkurego, bo tylko jego i Saturna brakuje mi do uzupełnienia kolekcji). Wydałam już 100 PD na wysyłanie koni do nieba, ponad 1 mln eq i 30 diamentów... Nieźle się poświęcam dla czegoś, co wcale takie pewne nie jest, tym bardziej, że Zestaw Kart jest do poniedziałku. | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 12:45 am | |
| Moje karty: Róg Obfitości, Przywilej Zombie, Zestaw Harmonii, 2x Zestaw Hery, 10 PD, 3 diamenty, Puszka Pandory, Różdżka Płodności, 10 i 7 tys. equus, uzda, siodło, Chmurka, Zwój, Konik Morski, 5 PD, podkowy, rzepy, 2 tys. equus i 3x 1000 equus. Z kolekcji: Dom Czarownicy: Stary Kocioł, Księga Zaklęć, Miotła Czarownicy i Czarny Kot. Opuszczona Osada: Zrujnowana Chata i Straszny Gargulec. Jezioro Tajemnic: wszystkie karty i OM w zapasach Nawiedzony Zamek: Opuszczona Kaplica i Tajemne Laboratorium. Stworzenia Nocy: Troll, Ogromny Pająk i Szkielet. Krypta Wampira: Nietoperz, Trumna, Pajęczyna i Puchar Krwi. Czyli udało mi się całkiem sporo nazbierać | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 1:00 am | |
| A więc z mam tak : Róg Obfitości, Przywilej Zombie, Zestaw Hery, 10 x PD, Promień Heliosa, Krew Meduzy, Lira Apolla, Chmurka, Zwój Plutona, Podkowy FK i 2 000 equus Kolekcje : Dom wiedźmy : Stary Kocioł, Księga Zaklęć, Miotła Czarownicy *brakuje 2 srebrnych* Opuszczona Osada : Nawiedzona Studnia, Zrujnowana Chata, Straszny Gargulec *brakuje srebrnej i złotej* Jezioro Tajemnic : Duch We Mgle, Potwór Morski *brakuje brązowej i 2 złotych* Nawiedzony Zamek : Dydko, Rycerz bez głowy, Igor *brakuje brązowej i złotej* Przeklęty Las : Straszliwe drzewa, Oczy w ciemnościach *brakuje 2 srebrnych i diamentowej* Stworzenia Nocy : Troll, Ogromny pająk, Szkielet *brakuje srebrnej i diamentowe* Krypta Wampira : Nietoperz, Trumna Więc mały bilansik : * W sumie 29 kart * W tym : 17 brązowych, 9 srebrnych, 3 złote i 1 diamentowa * Brakuje : 36 kart * W tym : 9 brązowych, 15 srebrnych, 7 złotych i 5 diamentowych Mogło by być lepiej |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 1:06 am | |
| Dla mnie najgorsze to ze brakuje mi az 5 diamentowych jak mi sie uda uzbierac wszystkie karty to albo wezme rubina albo szafira nie wiem z ktorego ma sie lepsze kożysci | |
|
| |
Banan Raczkujący
Nick w grze : Bananeq Liczba postów : 97 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 1:59 am | |
| Wymieniłam właśnie powtórkę diamentowej,a w niej Igoooooor xD : DD (do 5 diamentów) Dostałam diament od Topaza,porównywalne z cudem : o 1 karta i 5żywioł | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 2:10 am | |
| - Banan napisał:
- Wymieniłam właśnie powtórkę diamentowej,a w niej Igoooooor xD : DD (do 5 diamentów)
Jaki Igor ? |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 2:12 am | |
| Ten taki potworzakowy gość XD O ten: | |
|
| |
Banan Raczkujący
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 2:14 am | |
| O tak,ten powyżej | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 2:17 am | |
| - EveDallas napisał:
- Ten taki potworzakowy gość XD
O ten:
Ale czemu Igor to nie jest dzwonnik z Notre Dame ? |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 2:20 am | |
| Nieee. Dzwonnik inaczej wygląda:P I nie byłby w kolekcji zamowej | |
|
| |
Banan Raczkujący
| |
| |
Go?? Gość
| |
| |
Banan Raczkujący
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 2:26 am | |
| Ja go nie chcę w żaden sposób urazić, ależ skąd !
Do każdej kolekcji brakuje mi po 2 karty.
Jakoś się wyrobię. | |
|
| |
Klaudiadan Raczkujący
Nick w grze : Klaudiadam Liczba postów : 80 Dołączył : 01/10/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 2:54 am | |
| No weź sie howrse nade mną zlituj, ja już nie chce złotych kart ;_; Od początku promocji za logowanie i zawody dostałam srebrną zaledwie 3 razy ;( W kolekcjach to mi właśnie głównie srebrnych brakuje. | |
|
| |
Banan Raczkujący
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 3:12 am | |
| Klaudiadan - mam to samo,nie zważając,ciągle powtórki ; //
Herę dostałam właśnie,ale wolę wymienic karte,bo i tak nie mam wymian,Hera mi się nie przyda. | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 3:30 am | |
| no nieeeee zaczyna mnie to wkurzac trafilay mi sie wczoraj 2 diamentowe i to 2 razy z dynia i juz kupilam z 10 zestawow i nic zadnej diamentowej tylko same zlote powtorki | |
|
| |
Banan Raczkujący
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 3:34 am | |
| Ja na razie nawet nie mam kuponów ani diamentów. Może kupię kupon za SMS ale jeszcze się zastanowię czy warto | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 3:51 am | |
| - Banan napisał:
- Ja go nie chcę w żaden sposób urazić, ależ skąd !
Dobrze Banan wybaczam Ci to Mi brakuje tylko 2 kolekcji do Merkurego([Nawiedzony Zamek - diamentowy Igor], [Przeklęty Las - srebrny Wilkołak, diamentowy Księżyc]) Edit. Igor był asystentem doktora Frankensteina. |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 3:57 am | |
| 3 diamentowych brakuje, nienawidzę tej losowości =.= ale chyba warto się szarpnąć, bo boskiego można wybrać, tylko co, jeżeli po 30 kuponach nadal nie będzie diamentowej karty? bo po 3 zestawach ani jednej. | |
|
| |
Kazuyuki Już coś wie
Nick w grze : Kazuyuki Liczba postów : 103 Dołączył : 21/10/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 4:45 am | |
| Pomijając te, które muszę wymienić (0 problemów) brakuje mi dwóch kart: diamentowej do boskiego i diamentowej do dzikusa. Zdobędę te dwie i mam koniki Ma ktoś może pożyczyć 2 kupony do poniedziałku? W poniedziałek dam za nie OM/2 RO/2 Zestawy Hery, do wyboru | |
|
| |
selfesssoul Nowy
Nick w grze : selflesssoul Liczba postów : 10 Dołączył : 06/10/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 4:54 am | |
| Myślicie ze będzie jeszcze raz do końca tej promocji wprowadzone kupno kart z CR? Strasznie szybko to wprowAdzili.. Powinno byc pod koniec promocji.. | |
|
| |
Banan Raczkujący
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 4:56 am | |
| - selfesssoul napisał:
- Myślicie ze będzie jeszcze raz do końca tej promocji wprowadzone kupno kart z CR? Strasznie szybko to wprowAdzili.. Powinno byc pod koniec promocji..
Myślę,że tak. Ostatnio też były 2 razy wprowadzone zestawy | |
|
| |
Queen of Wolves Raczkujący
Nick w grze : Queen of Wolves Liczba postów : 67 Dołączył : 04/10/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 4:58 am | |
| Mi brakuje do wszystkich kolekcji aż 21 kart | |
|
| |
SandCastle Już coś wie
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 180 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 5:25 am | |
| A mi brakuje 47 ;-) 0 diamentowych, ale i tak z ZH, RP i PH jestem zadowolona. Mam nadzieję, że mi się uda RO zdobyć | |
|
| |
Banan Raczkujący
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 5:39 am | |
| 10 kart i boski!
Otwarłam 2 zestawy,2 złote: RO (same śmieci w nim =_=) i karta do OM.
Nie najgorzej,ale 1 diamentową mogli by dać :c | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! Sob Lis 03, 2012 5:43 am | |
| - Banan napisał:
- 10 kart i boski!
Otwarłam 2 zestawy,2 złote: RO (same śmieci w nim =_=) i karta do OM.
Nie najgorzej,ale 1 diamentową mogli by dać :c Mogli by dać ale w howrse są straszne sknery |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Howrse - Karty Halloweenowe! | |
| |
|
| |
| Howrse - Karty Halloweenowe! | |
|