Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prośba o.. zawody w OJ ;) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Prośba o.. zawody w OJ ;) Pon Lis 05, 2012 4:14 am | |
| Witajcie, Mam taki problemik mianowicie ciężko u mnie z zawodami w OJ Niewiele % prestiżu mi brakuje do rozet, ale niestety nie codziennie się zawody odbywają przez co prestiż nie rośnie. W związku z tym prosiłabym osoby, które ślą swoje konie na zawody, jeśli możecie, zapisujcie proszę, konie na zawody w ośrodku: Diamentowe Wzgórze. Dla was to 5 sekund więcej przy wpisywaniu konia na zawody a dla mnie to bardzo wiele Prośba dotyczy tylko koników z wysokimi umkami, ponieważ zawody niestety są dość trudne. Ja niestety aktualnie nie posiadam wystarczających koni do tego, żeby sama sobie nabijać zawody, w związku z tym postanowiłam poprosić tutaj. Jak widać na niżej załączonym obrazku, największy problem mam z przełajami, więc jeśli macie jakieś dobre koniki w przełajach, będę bardzo wdzięczna za pomoc. Zamieściłam też screen z ujeżdżania, które odbywa się u mnie codziennie i jak widać przy 76% prestiżu już jest rozetka. Sądzę, że tak samo będzie przy pozostałych zawodach. Statystyki: | |
| | | anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Prośba o.. zawody w OJ ;) Pon Lis 05, 2012 5:55 am | |
| Postaram się pomóc, mam konie na to Jeśli ktoś będzie zapisywał to ja również zapraszam do siebie, OJ Viragoo - najchętniej na skoki, przełaje i kłus, ujeżdżenie samo się odbywa Z góry dziękuje (: | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Prośba o.. zawody w OJ ;) Czw Lis 22, 2012 2:49 am | |
| | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Prośba o.. zawody w OJ ;) Czw Lis 22, 2012 8:39 am | |
| Ja mogę zapisać boskie konie czasem |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Prośba o.. zawody w OJ ;) Pią Lis 23, 2012 2:43 am | |
| Bede bardzo wdzieczna. Zwłaszcza jesli chodzi o galopy (mam duży tor, więc odbywają się 5 razy dziennie). | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prośba o.. zawody w OJ ;) | |
| |
| | | | Prośba o.. zawody w OJ ;) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|