Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Prośba o.. zawody w OJ ;)

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

Prośba o.. zawody w OJ ;) Empty
PisanieTemat: Prośba o.. zawody w OJ ;)   Prośba o.. zawody w OJ ;) I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 4:14 am

Witajcie,
Mam taki problemik mianowicie ciężko u mnie z zawodami w OJ Smile Niewiele % prestiżu mi brakuje do rozet, ale niestety nie codziennie się zawody odbywają przez co prestiż nie rośnie. W związku z tym prosiłabym osoby, które ślą swoje konie na zawody, jeśli możecie, zapisujcie proszę, konie na zawody w ośrodku: Diamentowe Wzgórze. Dla was to 5 sekund więcej przy wpisywaniu konia na zawody a dla mnie to bardzo wiele Smile Prośba dotyczy tylko koników z wysokimi umkami, ponieważ zawody niestety są dość trudne.
Ja niestety aktualnie nie posiadam wystarczających koni do tego, żeby sama sobie nabijać zawody, w związku z tym postanowiłam poprosić tutaj.

Jak widać na niżej załączonym obrazku, największy problem mam z przełajami, więc jeśli macie jakieś dobre koniki w przełajach, będę bardzo wdzięczna za pomoc. Zamieściłam też screen z ujeżdżania, które odbywa się u mnie codziennie i jak widać przy 76% prestiżu już jest rozetka. Sądzę, że tak samo będzie przy pozostałych zawodach.

Statystyki:

Prośba o.. zawody w OJ ;) Beztytuuavr
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

Nick w grze : aantek
Liczba postów : 795

PisanieTemat: Re: Prośba o.. zawody w OJ ;)   Prośba o.. zawody w OJ ;) I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 5:55 am

Postaram się pomóc, mam konie na to Smile

Jeśli ktoś będzie zapisywał to ja również zapraszam do siebie, OJ Viragoo - najchętniej na skoki, przełaje i kłus, ujeżdżenie samo się odbywa Smile
Z góry dziękuje (:
Powrót do góry Go down
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

PisanieTemat: Re: Prośba o.. zawody w OJ ;)   Prośba o.. zawody w OJ ;) I_icon_minipostCzw Lis 22, 2012 2:49 am

Ponawiam prośbę.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prośba o.. zawody w OJ ;)   Prośba o.. zawody w OJ ;) I_icon_minipostCzw Lis 22, 2012 8:39 am

Ja mogę zapisać boskie konie czasem Smile
Powrót do góry Go down
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

PisanieTemat: Re: Prośba o.. zawody w OJ ;)   Prośba o.. zawody w OJ ;) I_icon_minipostPią Lis 23, 2012 2:43 am

Bede bardzo wdzieczna. Zwłaszcza jesli chodzi o galopy (mam duży tor, więc odbywają się 5 razy dziennie).
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Prośba o.. zawody w OJ ;)   Prośba o.. zawody w OJ ;) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Prośba o.. zawody w OJ ;)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Zawody w OJ
» UM a zawody
» Zawody w OJ
» Zawody w OJ
» Jakie zawody?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach