Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Książki | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Książki Czw Lis 08, 2012 11:31 am | |
| Bry. Szukałam tematu, w którym mogłabym poszukać ciekawych książek i co ukazało się moim oczom? - "Brak wyszukiwań". No ładnie, ulubione piosenki, ulubione filmy, kolory, zapachy, kamienie, wszyyystko tylko nie książki. Jest ktoś może kto dzieli moje zainteresowania w postaci dobrej książki? Niedawno skończyłam czytać "Dotyk Julii", naprawdę zwala z nóg. Seria "Dom Nocy", poczynając od pierwszej części "Naznaczona" również jest godna polecenia (: Generalnie gustuję w fantasty, romansidłach, trochę mniej w kryminałach. No to dzielimy się wrażeniami. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Książki Czw Lis 08, 2012 11:38 am | |
| Kocham kryminały <3 Najbardziej do gustu przypadła mi Czarna Seria Emilli Lackberg, przeczytałam każdą część. Szkoda, że było ich tylko *liczy* 7? Ale super, polecam | |
| | | Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: Książki Czw Lis 08, 2012 11:40 am | |
| A więc tak, pomijając Harry'ego Potter'a, którego zna chyba każdy to ja mogę Ci polecić sagę Nieśmiertelni i Pretty Little Liars. Nieśmiertelni to takie romansidło właśnie a PLL to takie hm... właściwie zwykła książka dla nastolatek, ale mi się podoba | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Książki Czw Lis 08, 2012 11:43 am | |
| Kryminały, kryminały, kryminały! <3 Czytam właśnie Kaznodzieję C. Lackberg, za sobą mam 36 tydzień S. Sarenbrant, świetna jest. |
| | | Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Książki Czw Lis 08, 2012 12:19 pm | |
| Ja też kocham kryminały (: Ostatnio przeczytałam Zabawę w śmierć Anne Frasier. Fajna książka, fabuła powiązana z tematem wudu i szamanizmu, więc dość nietypowa (; | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Książki Czw Lis 08, 2012 12:25 pm | |
| Nieśmiertelni? Byłam w bibliotece i miałam to do wyboru lub Wilkołaka. Wybrałam Wilkołaka, ale za tą książkę też się na pewno wezmę ^^ Jutro idę do empika, na pewno będzie coś ciekawego. | |
| | | Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: Książki Czw Lis 08, 2012 12:29 pm | |
| A! I jeszcze może Ci się spodoba Nawiedzone Miasteczko Shadow Hills. Też takie romansidło. Może nie ma tam tak dużo fantastyki, ale może... | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Książki Czw Lis 08, 2012 12:31 pm | |
| Ja czytałam tą serię Lackberg, ale w połowie drugiej książki mama się zorientowała. Oo Oprócz tego lubię fantasy i SF: Trylogia Kosmiczna, Atramentowa Trylogia, Achaja (czy jak tam się ją pisało, też trylogia). | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Książki Czw Lis 08, 2012 1:07 pm | |
| Fantastyka! <3 Polecam serię Zwiadowcy oraz Century. | |
| | | Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Książki Pią Lis 09, 2012 6:29 am | |
| Lubię... dużo rzeczy. A choruję na książeczki pokroju 'Kłamcy' pana Ćwieka i 'Siewcy Wiatru' M.L.Kossakowskiej.
Musze dorwać wreszcie 2 tom Achaji...
O reszcie pisać mi się nie chce, lolz. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Książki | |
| |
| | | | Książki | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |