| Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR | |
|
+9FireRaina23 Czekoladoowa wercia d bursztyn232 AyaKey sayuri962 Shizune k83 Mika_TLR 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Pon Lut 25, 2013 10:09 am | |
| bardzo dziękuję za "zrozumienie" (tak w cudzysłowiu) pisząc że mam kłopoty prywatne nie bardzo mam ochotę się uzewnętrzniać ALE szkoda że nikt nie wpadł na to że mogło mi się coś na przykład stać byłam w szpitalu, dziękuję za skwitowanie mnie jako złodzieja sauri bursztyn | |
|
| |
bursztyn232 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bursztyn232 Liczba postów : 408 Dołączył : 31/08/2012
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Pon Lut 25, 2013 12:22 pm | |
| co do lineartu czy jest możliwośc otrzymania lineartu bez cieniowania i bez podpisu | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Pon Lut 25, 2013 1:02 pm | |
| przepraszam, ale kiedy dostanę? bo rozumiem, że byłaś w szpitalu, musisz odpoczywać, mogę poczekać, ale tak w przybliżeniu to na kiedy będzie? | |
|
| |
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Pon Lut 25, 2013 2:56 pm | |
| - bursztyn232 napisał:
- co do lineartu czy jest możliwośc otrzymania lineartu bez cieniowania i bez podpisu
niestety znak wodny-podpis jest niezdejmowalny, nikt nie rysuje przecież bezpośrednio na linearcie tylko na warstwie więc w niczym on nie przeszkadza, żeby zdjąć cienie musiałabym zmienić lineart | |
|
| |
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Pon Lut 25, 2013 2:57 pm | |
| - wercia d napisał:
- przepraszam, ale kiedy dostanę? bo rozumiem, że byłaś w szpitalu, musisz odpoczywać, mogę poczekać, ale tak w przybliżeniu to na kiedy będzie?
sprawdzę jeszcze raz wymiany i dorysuję lineart jeśli RP wpłynęła | |
|
| |
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Wto Lut 26, 2013 6:14 am | |
| - Mika_TLR napisał:
- wercia d napisał:
- przepraszam, ale kiedy dostanę? bo rozumiem, że byłaś w szpitalu, musisz odpoczywać, mogę poczekać, ale tak w przybliżeniu to na kiedy będzie?
sprawdzę jeszcze raz wymiany i dorysuję lineart jeśli RP wpłynęła wpłynęła: https://2img.net/h/oi48.tinypic.com/34s0bgk.jpg https://2img.net/h/oi50.tinypic.com/123y1j9.jpg | |
|
| |
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Pią Mar 01, 2013 3:11 pm | |
| sprawność ruchowa dalej nie ta, ale staram się (ręce mi się jeszcze trzęsą) | |
|
| |
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Wto Mar 05, 2013 9:12 am | |
| śliczny! dziękuję bardzo ^^ | |
|
| |
| |
| |
Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Sro Lip 24, 2013 9:27 am | |
| Poproszę pegaza stojącego dęba, płacę RP
Proszę bezpodpisowe (CP) | |
|
| |
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Pon Lip 29, 2013 4:24 pm | |
| - Czekoladoowa napisał:
- Poproszę pegaza stojącego dęba, płacę RP
Proszę bezpodpisowe (CP) o powrocie pisałam dość dawno aktualnie do niedzieli jestem na Chorwacji. Lineart mogę zrobić po powrocie. | |
|
| |
FireRaina23 Nowy
Nick w grze : FireRaina23 Liczba postów : 21 Dołączył : 30/07/2013
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Sro Sie 21, 2013 7:13 am | |
| Prosiłabym o konia (najlepiej araba) wierzgającego w kolorze linii czarnym | |
|
| |
felixnetnika8 Już coś wie
Nick w grze : felixnetnika8 Liczba postów : 114 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Wto Wrz 10, 2013 8:51 am | |
| Chciałabym zamówić dębującego konia (widok z boku) ,który pod przednimi nogami (stojącą na ziemi xdd) ma dynię z wyciętą buźką :Dzapłacę Wodą Młodości ;3 Chciałabym abyś wysłała mi pracę na howrse (felixnetnika8) bez podpisu bo wypełniać lineart będę na kompie | |
|
| |
felixnetnika8 Już coś wie
Nick w grze : felixnetnika8 Liczba postów : 114 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Wto Wrz 10, 2013 8:52 am | |
| Zostanie wykorzystany do CP | |
|
| |
mysecretlife W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : mysecretlife Liczba postów : 400 Dołączył : 14/04/2013
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Sro Paź 23, 2013 6:28 am | |
| Czy nadal robisz linearty? | |
|
| |
Kowusia Raczkujący
Liczba postów : 55 Dołączył : 09/08/2011
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Sob Lis 16, 2013 7:42 am | |
| Chciałabym zamówic linearta . Konik ma normalnie stac i może miec jakoś nogę podgiętą czy coś takiego Płacę PZ Login : Badura | |
|
| |
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Pon Maj 19, 2014 7:35 am | |
| Witam ponownie po długiej prawie rocznej przerwie ruszam ponownie z moimi lineartami, przedmioty jak poprzednio (1strona - cennik) z racji iż moje konto zostało okradzione i potrzebuję takich przedmiotów wykonuję pracę tylko za CR | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Pon Maj 26, 2014 8:15 am | |
| Tag, więc zamawiam smoka z Danonków lub panterę śnieżną (jak wolisz). "Pokolorowane". |
|
| |
| |
| |
wiktorcia34 Nowy
Nick w grze : wiktorcia34 Liczba postów : 3 Dołączył : 17/05/2016
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR Wto Maj 31, 2016 3:58 pm | |
| Aktualne jeszcze? Jeśli tak: Koń z boku (jego prawego), stoi dziwnie. Tylko prawa noga (najbliższa, przednia dla obserwatora) jest wyciągnięta w przód, a jego lewa przednia lekko się unosi. Głowa jest wetknięta pomiędzy przednie nogi, ogon rozwiany.Oczy takie niespokojne. Ucho (prawe) kładzie się po średniej długości grzywie, lewe ucho jest postawione do przodu. Jeśli również byłaby możliwość pokolorowania - skłonna bym była dać 2 kupony i 30 letniego konia... Koń z cieniami, siwy, z bliznami na zadzie i szyi, choć w niewielkich ilościach. Ogon i grzywa -białe...Więcej informacji w razie czego na howrse - wiktorcia34 | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR | |
| |
|
| |
| Linearty na zamówienie. Made by Mika_TLR | |
|