Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kobiece forum o wizażu, kosmetykach i nie tylko :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Kobiece forum o wizażu, kosmetykach i nie tylko :) Pon Lis 12, 2012 9:46 am | |
| Witam, zapraszam wszystkie zainteresowane dziewczęta na moje nowo utworzone forum: http://shaphirca.forumpl.net/ Forum w głównej mierze dotyczy wizażu, stylu i kosmetyki, ale nie tylko. Jest na nim dział dla twórców i jestem też otwarta na sugestie.
| |
| | | Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Kobiece forum o wizażu, kosmetykach i nie tylko :) Pon Lis 12, 2012 9:54 am | |
| Chętnie popatrzę. Nie interesuję się za bardzo, ale lubię oglądać | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kobiece forum o wizażu, kosmetykach i nie tylko :) Pon Lis 12, 2012 10:32 am | |
| Hmm... Ja tam nie lubię takich ciemnych for, niefajnie się czyta Ale chętnie się zarejestruję |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Kobiece forum o wizażu, kosmetykach i nie tylko :) Pon Lis 12, 2012 10:53 am | |
| - Malinexy. napisał:
- Hmm... Ja tam nie lubię takich ciemnych for, niefajnie się czyta Ale chętnie się zarejestruję
A na CM to sie chcaiało, co nie? zarejestrowana, podziwiająca kolorki i motylki. Ale jak coś, to ja pomogę :> | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Kobiece forum o wizażu, kosmetykach i nie tylko :) Pon Lis 12, 2012 12:45 pm | |
| Eve, wiem. Mialy byc rożyczki, ale niestety duże wchodziły na napisy a małe juz nie wygladały jak różyczki więc bylam zmuszona kombinować. Wykombinowałam motyle, nie są moze tak ładne jak te roże które dla mnie zrobiłaś, ale zawsze jakieś i tak jestem dumna z siebie ze udalo mi sie pozmieniac im kolory, oryginalnie byly zielone takie jak przy zablokowanych tematach Dziś dodałam też napisy "nowy temat" "edytuj" etc Chętnie przyjmę wszelkie sugestie dotyczące forum. W dziale powitań jest specjalny temat do tego
Ostatnio zmieniony przez Sheila86 dnia Wto Lis 13, 2012 2:34 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Kobiece forum o wizażu, kosmetykach i nie tylko :) Pon Lis 12, 2012 1:58 pm | |
| uhuhuh, coś dla mnie. | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Kobiece forum o wizażu, kosmetykach i nie tylko :) Pon Lis 12, 2012 3:42 pm | |
| - CzekoBoom napisał:
- uhuhuh, coś dla mnie.
W takim razie zapraszam Dostęp do całości forum wyłącznie po rejestracji. Link aktywacyjny przychodzi na maila, gdyby były z tym jakies problemy, pisz do mnie to aktywuję ręcznie. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Kobiece forum o wizażu, kosmetykach i nie tylko :) Pon Lis 12, 2012 10:57 pm | |
| Nie przejmuj się moim smędzeniam, tak to jest z gorączką pisać, bo mnie rozłożyło:P I dobrze że wyjaśniłaś co znaczy zielona, bo ja za głupia jestem, żeby tego dzeiś szukać | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kobiece forum o wizażu, kosmetykach i nie tylko :) | |
| |
| | | | Kobiece forum o wizażu, kosmetykach i nie tylko :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|