Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zaklęta Szklarnia

Go down 
+61
Kai Shouri
Mizari
anteek
Karolina211
bialasek09
hanka1998
poziomka22
Nefra01
kueimu
Shikari
EREIS
aniolek011
Ewa12345
Uśmieszek
--♥Perła♥--
Tiamat
Queen of Wolves
bursztyn232
lala299
arlyn
AyaKey
Nika346
ewunia9811
Barson1990
Athi
Guzik
carrie17
~ Ruki
Kazuyuki
Kikyo22
SandCastle
Julinda010
Kirixa
Arrin
Kotersiow
Philipek
CzekoBoom
tapetka
Linea2010
LadyArvena
CzarownicaSa
Ayashi
Rhei
Klaudiadan
Alcesta
Malto
Estelle
agix
Kemishi
Lierre.
wilczyca1000
kaprysab
Suzan
Avada
Zaplątana
-Eruina-
erreo
Evelynek
EveDallas
Banan
Mikim7
65 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
AutorWiadomość
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

Zaklęta Szklarnia - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 1:21 am

Ruki, ależ idą Twym tokiem myślenia nikt Ci nie rozkazuje siedzieć tutaj i słuchać tych okropnych zrzęd! nikt Twej nieobecności nawet nie odczuje, więc zmykaj na oficjalne forum howrse na wydarzenich i tam piej sobie z zachwytu ile rzep udało Ci się zgarnąć czy ile kuponów zdążyłaś już wydać!

jedynie dobra rada, skoro oceny promocji różniące się tak bardzo od Twojej opinii drażnią Cię niemiłosiernie. Nikt tutaj nie ma zamiaru Cię do niczego przekonywać ani zmieniać Twojego zdania, tym bardziej wdawać się w jałowe dyskusje, podoba się - graj! ale nie zamykaj ust innym, bo prawo do głoszenia swej opinii mają na równi z Tobą.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

Nick w grze : SandCastle
Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 1:43 am

To prawda.
Ruki - Wszystko Ci się na tym forum nie podoba. Możesz w swych wypowiedziach być troszkę milsza dla innych respektując i szanując ich decyzje. Bo mnie szczerze w niektórych komentarzach zwyczajnie uraziłaś. Każdy ma prawo mieć inne poglądy i nie należy tępić innych, bo nie widzą tej sytuacji jak ty.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 2:07 am

Aktualnie mam 8 sadzonek. 5 niebieskich, 2 fioletowe i 1 zieloną. Jak na początek nieźle Smile
Nie radzę wam licytować dzikich. Brzydkie, niedopracowane. Najbardziej nie podoba mi się ten pierwszy. Pfe ! xD
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 2:09 am

Ruki, skoro tak Ci się wszystko podoba, Twoje szczęście - graj, wygrywaj, życzę powodzenia Smile Tu jest jednak forum, więc każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie - a że w większości jest to zdanie negatywne, o czymś to chyba świadczy Wink Nie musisz innych uciszać. Na Twoją modłę - nie podoba się, siedź cicho Wink I już całkiem serio - nie używaj kolorów w postach, bo te są przeznaczone dla Moderatorów.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 2:11 am

Yey ! Rzeczywiście miałam problem z kliknięciem i, jak moi poprzednicy, dostałam rekompensatę w postaci 2 nawozów.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 3:49 am

Kolejne dwie sadzonki wyrosły xD
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 4:06 am

Otworzyłam dzisiaj RO : 2000 eq 2x fioletowe nasionko, nawóz, 50x rzepa i jeszcze jakieś śmieci. Cieszę się, ze był on za kupon z konia bo zmarnowałabym kasę.
Niemniej się rąbnęłam na 150tys eq. Zamiast odświerzyć sprzedaz błyskawiczną kliknęłam na przycisk. Jak na złosć musiałam dostać nawóz:/ Grrr

A wracajac do nasionek. Zobaczcie ze to sa cwaniaki. te rośliny które dają śmieci rosną najszybciej, takie złote ma powalające tempo wzrostu 1%dziennie +4% nawóz. Bez otwierania RO czy w czasie hodowania złotego nasiąka, czy w czasie zbierania innych nie da sie wygrać dzikusa. No chyba że ktoś ma z jakieś 2-3 mln eg na stanie i moze sobie pozwolić na kupowanie na sprzedarzach/licytacji.

I brakuje mi tu jednej ocji: wymiany zbędnych nasionek na inne. Nie wiem powiedzmy 10 fioletowych =1 zielone. 10 zielonych= jedno niebieskie etc. Raz, że było by nieco łatwiej, a dwa kasa by nie stopniała jak lód na pustyni.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 4:50 am

A mnie najbardziej wnerwia ta konewka, nigdy nie ma wody jak chcę coś podlać -_-
Powrót do góry Go down
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

Nick w grze : guzikova :D
Liczba postów : 838

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 4:58 am

Cytat :

Wygrywasz!

Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...

• Zaklęta Szklarnia - Page 3 Argent 3 000 Equus
  • Zaklęta Szklarnia - Page 3 Bride-sur-mesure Uzda szyta na miarę
  • Zaklęta Szklarnia - Page 3 Navet 10 rzep
  • Zaklęta Szklarnia - Page 3 Mash-calorique 3 mieszanki kaloryczne
  • Zaklęta Szklarnia - Page 3 Vieillissement 2 punkty dorastania

• Zaklęta Szklarnia - Page 3 Plante-graine-rose Różowe nasionko
  • Zaklęta Szklarnia - Page 3 Plante-graine-bleue Niebieskie nasionko
  • Zaklęta Szklarnia - Page 3 Plante-engrais Nawóz
Postanowiłam spróbować jako, że miałam 10 diamentów Very Happy Same śmieci, ale jest i różowe nasionko! Lecę je posadzić Very Happy
EDIT:
No, a z drugiego RO już nie jestem zadowolona :C
Cytat :

Wygrywasz!

Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...

• Zaklęta Szklarnia - Page 3 Argent 2 000 Equus
  • Zaklęta Szklarnia - Page 3 Selle-mk Siodło MK
  • Zaklęta Szklarnia - Page 3 Navet 35 rzep
  • Zaklęta Szklarnia - Page 3 Mash-energetique 2 mieszanki energetyczne
  • Zaklęta Szklarnia - Page 3 Vieillissement 3 punkty dorastania

• Zaklęta Szklarnia - Page 3 Plante-graine-verte 2 x Zielone nasionko
  • Zaklęta Szklarnia - Page 3 Plante-engrais Nawóz
EDIT2:
Zakwitła mi już roślinka jedna (w sensie wyrosła) Very Happy Nie wiem czy ktoś wrzucał zdjęcie:

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=147468
Zaplątana
W skromnych progach Zagrody
Zaplątana

Nick w grze : Zaplątana
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 8:52 am

Mi dzisiaj rano zakwitła różowa roślinka. Dostałam Upominek Hestii, czyli to, co najbardziej mi się przyda Very Happy I nie wydałam ani jednego kuponu Smile
Powrót do góry Go down
http://tangledunicorns.blogspot.com/
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 9:08 am

Ej. Nie czaje tego czasu z podlewaniem xD Znowu chyba przegapiłam.
Powrót do góry Go down
Lierre.
Już coś wie
Lierre.

Nick w grze : Lierre.
Liczba postów : 141

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 9:12 am

Arrin, zgadzam się z tobą,że przydałyby się wymiany nasionek. Sama mam kilka zbędnych różowych,których nie chce siać bo szkoda czasu i doniczek na śmieciowe nagrody.

Nie podoba mi się też to, że w wielu promocjach (szklarnia, poszukiwanie skarbów,piniaty) są kliknięcia w nocy. Przecież howrse to gra skierowana głównie do dzieci (choć nie tylko) i to one są największą grupą użytkowników. Ciekawa jestem czy pomysłodawcy promocji, które wymagają aktywności w nocy chcieliby, żeby ich dzieci wstawały w nocy dla internetowej gry, zamiast wyspać się przed szkołą. Rozumiem, że zarabiają na kuponach, ale jaki zysk mają z tego że dzieciaki zarywają nocki ?
Powrót do góry Go down
Kotersiow
Już coś wie
Kotersiow

Nick w grze : Astaraela
Liczba postów : 199

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 9:14 am

Nie da się przegapić. Razz Po prostu po X godzinach możesz ponownie kliknąć i od Twojego kliknięcia startuje odliczanie do nowego podlania (tzn. jeśli podlejesz kwiatka, a potem najedziesz na niego kursorem, to wyświetli się godzina, po której znów będzie można podlać roślinkę - a o której de facto to zrobisz, to już Twoja broszka). :> Niestety, tutaj nie ma tak, jak przy piniatach, że są stałe godziny klikania i trzeba się wyrabiać. Teraz jak podleje się np. o 12 to teoretycznie kolejne podlanie powinno być o 20 i o 4 nad ranem, ale jak te o 20 kliknie się dopiero ok. 22, to kolejne przesunie się do 6... :<
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=972509
tapetka
Już coś wie
tapetka

Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT)
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 9:25 am

nie co za wnerwiający event , na wersji International podlałam kwiatki i następne podlanie powinno być gdzieś po północy, ale coś mnie tknęło bo zakwitł mi kwiatek i nie dostałam nawozu wiec sprawdziłam jeszcze raz moje sadzonki a tam następne podlanie jutro o 5, inne o 6 a kolejne o 7 jutro rano - wiec ja już odpuszczam sobie ten event.

Edit: i co śmieszniejsze wszystkie kwiatki podlewałam kolejno to im po godzinie różnicy zrobiło o tak żebym chyba częściej do gry zaglądała Zaklęta Szklarnia - Page 3 2153337378
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=868712
Kirixa
Raczkujący
Kirixa

Nick w grze : Kirixa
Liczba postów : 77

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 9:54 am

Strasznie wolno roślinki mi rosną. Sad Nie mam jak ich w miarę często podlewać... Da się ogólnie podlewać komuś roślinki na współdzieleniu? Jak tak to będę szukać jakiegoś sittera. Very Happy Zamierzam zdobyć fajne nagrody bez użycia kolosalnej ilości kuponów/diamentów/RO. Razz

A sama promocja ogólnie fajna. Można zdobyć naprawdę fajne upominki za nic. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1685
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 10:43 am

Kirixa, i tu się mylisz. Jak ktoś pisał NIEMOŻLIWE jest zdobycie dzikusa bez ogromnego wkładu kuponów, ew. eq (jeśli kupujemy nawóz na bezpośredniej)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 12:36 pm

-Eruina- napisał:
Kirixa, i tu się mylisz. Jak ktoś pisał NIEMOŻLIWE jest zdobycie dzikusa bez ogromnego wkładu kuponów, ew. eq (jeśli kupujemy nawóz na bezpośredniej)

Napisała "fajne nagrody". To niekoniecznie dzikus ;3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
Kirixa
Raczkujący
Kirixa

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 12:46 pm

Linea2010 napisał:
-Eruina- napisał:

Napisała "fajne nagrody". To niekoniecznie dzikus ;3

Właśnie. Very Happy
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 12:59 pm

U mnie rosną obecnie takie roślinki:
1 różowa
2 fioletowe
3 zielone oraz
2 niebieskie
Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
tapetka
Już coś wie
tapetka

Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT)
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 2:35 pm

Kto gra na wersji rosyjskiej pewnie już wie że po wykonaniu następnej serii zadań konewka będzie się napełniać co 8 godzin Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=868712
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 6:14 pm

Okej, w końcu się wypowiem, bo mnie że tak powiem "ciśnie"...
Nie podoba mi się promocja. Dlaczego? Bo po prostu NIE.
Podchodzę do niej wybitnie olewczo, podlewam, jak mi się przypomni, z nawozu skorzystałam raz, gdy go dostałam jako "rekompensatę". Dzikusów zdobyć nie zamierzam.
Ot, taka ciekawostka - jeszcze żadna roślinka nie zakwitła Very Happy Jakoś specjalnie nie ubolewam nad tym faktem xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
Alcesta
Już coś wie
Alcesta

Nick w grze : Alcesta
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 10:47 pm

Też nie wzięłam 'na poważnie' tej promocji. Dla takiego dzikusa nie warto się oskubać z kuponów i RO. Jakie nasionko wpadnie, to zasadzę, podleję raz dziennie, bo nocki zarywać nie zamierzam. Mam jedno różowe, może więc bez wysiłku coś fajnego wpadnie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1715275
Klaudiadan
Raczkujący
Klaudiadan

Nick w grze : Klaudiadam
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 21, 2012 11:16 pm

Mi już 6 roślinek zakwitło, mam 3 niebieskie i 5 fioletowych. Jak mi niebieskie wyrosną to bedę siać tylko fioletowe. I fajnie, że już konewka napełnia mi się co 8 godzin. Mam nadz., że będą jeszcze jakieś inne przyspieszenia, bo tak to raczej cienko będzie z tym zdobyciem dzikusów u mnie...
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 22, 2012 1:11 am

Dobrze, że różowa ma u mnie prawie 60%, bo przyda się jakiś lepszy CR. Oby to był Nyks. Oby to nie była SLH.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
ewunia9811
Już coś wie
ewunia9811

Nick w grze : ewunia9811
Liczba postów : 237

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 22, 2012 7:42 am

jest ktoś kto by mi podlał roślinki w nocy i o 7 36?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5288
SandCastle
Już coś wie
SandCastle

Nick w grze : SandCastle
Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 22, 2012 8:13 am

Ja z tej promocji mam na razie RP. Niedługa ta lista Very Happy
Powrót do góry Go down
Klaudiadan
Raczkujący
Klaudiadan

Nick w grze : Klaudiadam
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 22, 2012 8:20 am

ewunia9811 - ja mogłabym podlać
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 22, 2012 8:31 am

Zadanie nr 2: Złóż gratulacje koniowi innego gracza ?! O co tu chodzi ? Wink
Nagroda: Konewka napełnia się co 8 godzin
Powrót do góry Go down
Nika346
W skromnych progach Zagrody
Nika346

Nick w grze : Nika346
Liczba postów : 445

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 22, 2012 8:42 am

Kamil2010 napisał:
To błąd. Powinno pisać pogratuluj innemu graczowi Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1009743
Kirixa
Raczkujący
Kirixa

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipostCzw Lis 22, 2012 8:43 am

Kamil2010 napisał:

Dziwnie to sformułowane jest właśnie. Very Happy Moja pierwsza myśl: Topaz. Ale to nie było to, więc pogratulowałam zwykłemu graczowi... I zadziałało. Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zaklęta Szklarnia   Zaklęta Szklarnia - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zaklęta Szklarnia
Powrót do góry 
Strona 3 z 11Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: