| Zaklęta Szklarnia | |
|
+61Kai Shouri Mizari anteek Karolina211 bialasek09 hanka1998 poziomka22 Nefra01 kueimu Shikari EREIS aniolek011 Ewa12345 Uśmieszek --♥Perła♥-- Tiamat Queen of Wolves bursztyn232 lala299 arlyn AyaKey Nika346 ewunia9811 Barson1990 Athi Guzik carrie17 ~ Ruki Kazuyuki Kikyo22 SandCastle Julinda010 Kirixa Arrin Kotersiow Philipek CzekoBoom tapetka Linea2010 LadyArvena CzarownicaSa Ayashi Rhei Klaudiadan Alcesta Malto Estelle agix Kemishi Lierre. wilczyca1000 kaprysab Suzan Avada Zaplątana -Eruina- erreo Evelynek EveDallas Banan Mikim7 65 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 1:21 am | |
| Ruki, ależ idą Twym tokiem myślenia nikt Ci nie rozkazuje siedzieć tutaj i słuchać tych okropnych zrzęd! nikt Twej nieobecności nawet nie odczuje, więc zmykaj na oficjalne forum howrse na wydarzenich i tam piej sobie z zachwytu ile rzep udało Ci się zgarnąć czy ile kuponów zdążyłaś już wydać!
jedynie dobra rada, skoro oceny promocji różniące się tak bardzo od Twojej opinii drażnią Cię niemiłosiernie. Nikt tutaj nie ma zamiaru Cię do niczego przekonywać ani zmieniać Twojego zdania, tym bardziej wdawać się w jałowe dyskusje, podoba się - graj! ale nie zamykaj ust innym, bo prawo do głoszenia swej opinii mają na równi z Tobą. | |
|
| |
SandCastle Już coś wie
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 180 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 1:43 am | |
| To prawda. Ruki - Wszystko Ci się na tym forum nie podoba. Możesz w swych wypowiedziach być troszkę milsza dla innych respektując i szanując ich decyzje. Bo mnie szczerze w niektórych komentarzach zwyczajnie uraziłaś. Każdy ma prawo mieć inne poglądy i nie należy tępić innych, bo nie widzą tej sytuacji jak ty. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 2:07 am | |
| Aktualnie mam 8 sadzonek. 5 niebieskich, 2 fioletowe i 1 zieloną. Jak na początek nieźle Nie radzę wam licytować dzikich. Brzydkie, niedopracowane. Najbardziej nie podoba mi się ten pierwszy. Pfe ! xD |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 2:09 am | |
| Ruki, skoro tak Ci się wszystko podoba, Twoje szczęście - graj, wygrywaj, życzę powodzenia Tu jest jednak forum, więc każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie - a że w większości jest to zdanie negatywne, o czymś to chyba świadczy Nie musisz innych uciszać. Na Twoją modłę - nie podoba się, siedź cicho I już całkiem serio - nie używaj kolorów w postach, bo te są przeznaczone dla Moderatorów. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 2:11 am | |
| Yey ! Rzeczywiście miałam problem z kliknięciem i, jak moi poprzednicy, dostałam rekompensatę w postaci 2 nawozów. |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 3:49 am | |
| Kolejne dwie sadzonki wyrosły xD | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 4:06 am | |
| Otworzyłam dzisiaj RO : 2000 eq 2x fioletowe nasionko, nawóz, 50x rzepa i jeszcze jakieś śmieci. Cieszę się, ze był on za kupon z konia bo zmarnowałabym kasę. Niemniej się rąbnęłam na 150tys eq. Zamiast odświerzyć sprzedaz błyskawiczną kliknęłam na przycisk. Jak na złosć musiałam dostać nawóz:/ Grrr A wracajac do nasionek. Zobaczcie ze to sa cwaniaki. te rośliny które dają śmieci rosną najszybciej, takie złote ma powalające tempo wzrostu 1%dziennie +4% nawóz. Bez otwierania RO czy w czasie hodowania złotego nasiąka, czy w czasie zbierania innych nie da sie wygrać dzikusa. No chyba że ktoś ma z jakieś 2-3 mln eg na stanie i moze sobie pozwolić na kupowanie na sprzedarzach/licytacji.
I brakuje mi tu jednej ocji: wymiany zbędnych nasionek na inne. Nie wiem powiedzmy 10 fioletowych =1 zielone. 10 zielonych= jedno niebieskie etc. Raz, że było by nieco łatwiej, a dwa kasa by nie stopniała jak lód na pustyni. | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 4:50 am | |
| A mnie najbardziej wnerwia ta konewka, nigdy nie ma wody jak chcę coś podlać -_- | |
|
| |
Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 4:58 am | |
| | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 8:52 am | |
| Mi dzisiaj rano zakwitła różowa roślinka. Dostałam Upominek Hestii, czyli to, co najbardziej mi się przyda I nie wydałam ani jednego kuponu | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 9:08 am | |
| Ej. Nie czaje tego czasu z podlewaniem xD Znowu chyba przegapiłam. | |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 9:12 am | |
| Arrin, zgadzam się z tobą,że przydałyby się wymiany nasionek. Sama mam kilka zbędnych różowych,których nie chce siać bo szkoda czasu i doniczek na śmieciowe nagrody.
Nie podoba mi się też to, że w wielu promocjach (szklarnia, poszukiwanie skarbów,piniaty) są kliknięcia w nocy. Przecież howrse to gra skierowana głównie do dzieci (choć nie tylko) i to one są największą grupą użytkowników. Ciekawa jestem czy pomysłodawcy promocji, które wymagają aktywności w nocy chcieliby, żeby ich dzieci wstawały w nocy dla internetowej gry, zamiast wyspać się przed szkołą. Rozumiem, że zarabiają na kuponach, ale jaki zysk mają z tego że dzieciaki zarywają nocki ? | |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 9:14 am | |
| Nie da się przegapić. Po prostu po X godzinach możesz ponownie kliknąć i od Twojego kliknięcia startuje odliczanie do nowego podlania (tzn. jeśli podlejesz kwiatka, a potem najedziesz na niego kursorem, to wyświetli się godzina, po której znów będzie można podlać roślinkę - a o której de facto to zrobisz, to już Twoja broszka). :> Niestety, tutaj nie ma tak, jak przy piniatach, że są stałe godziny klikania i trzeba się wyrabiać. Teraz jak podleje się np. o 12 to teoretycznie kolejne podlanie powinno być o 20 i o 4 nad ranem, ale jak te o 20 kliknie się dopiero ok. 22, to kolejne przesunie się do 6... :< | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 9:25 am | |
| nie co za wnerwiający event , na wersji International podlałam kwiatki i następne podlanie powinno być gdzieś po północy, ale coś mnie tknęło bo zakwitł mi kwiatek i nie dostałam nawozu wiec sprawdziłam jeszcze raz moje sadzonki a tam następne podlanie jutro o 5, inne o 6 a kolejne o 7 jutro rano - wiec ja już odpuszczam sobie ten event. Edit: i co śmieszniejsze wszystkie kwiatki podlewałam kolejno to im po godzinie różnicy zrobiło o tak żebym chyba częściej do gry zaglądała | |
|
| |
Kirixa Raczkujący
Nick w grze : Kirixa Liczba postów : 77 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 9:54 am | |
| Strasznie wolno roślinki mi rosną. Nie mam jak ich w miarę często podlewać... Da się ogólnie podlewać komuś roślinki na współdzieleniu? Jak tak to będę szukać jakiegoś sittera. Zamierzam zdobyć fajne nagrody bez użycia kolosalnej ilości kuponów/diamentów/RO. A sama promocja ogólnie fajna. Można zdobyć naprawdę fajne upominki za nic. | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 10:43 am | |
| Kirixa, i tu się mylisz. Jak ktoś pisał NIEMOŻLIWE jest zdobycie dzikusa bez ogromnego wkładu kuponów, ew. eq (jeśli kupujemy nawóz na bezpośredniej) | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 12:36 pm | |
| - -Eruina- napisał:
- Kirixa, i tu się mylisz. Jak ktoś pisał NIEMOŻLIWE jest zdobycie dzikusa bez ogromnego wkładu kuponów, ew. eq (jeśli kupujemy nawóz na bezpośredniej)
Napisała "fajne nagrody". To niekoniecznie dzikus ;3 | |
|
| |
Kirixa Raczkujący
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 12:46 pm | |
| - Linea2010 napisał:
- -Eruina- napisał:
- Kirixa, i tu się mylisz. Jak ktoś pisał NIEMOŻLIWE jest zdobycie dzikusa bez ogromnego wkładu kuponów, ew. eq (jeśli kupujemy nawóz na bezpośredniej)
Napisała "fajne nagrody". To niekoniecznie dzikus ;3 Właśnie. | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 12:59 pm | |
| U mnie rosną obecnie takie roślinki: 1 różowa 2 fioletowe 3 zielone oraz 2 niebieskie | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 2:35 pm | |
| Kto gra na wersji rosyjskiej pewnie już wie że po wykonaniu następnej serii zadań konewka będzie się napełniać co 8 godzin | |
|
| |
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 6:14 pm | |
| Okej, w końcu się wypowiem, bo mnie że tak powiem "ciśnie"... Nie podoba mi się promocja. Dlaczego? Bo po prostu NIE. Podchodzę do niej wybitnie olewczo, podlewam, jak mi się przypomni, z nawozu skorzystałam raz, gdy go dostałam jako "rekompensatę". Dzikusów zdobyć nie zamierzam. Ot, taka ciekawostka - jeszcze żadna roślinka nie zakwitła Jakoś specjalnie nie ubolewam nad tym faktem xD | |
|
| |
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 10:47 pm | |
| Też nie wzięłam 'na poważnie' tej promocji. Dla takiego dzikusa nie warto się oskubać z kuponów i RO. Jakie nasionko wpadnie, to zasadzę, podleję raz dziennie, bo nocki zarywać nie zamierzam. Mam jedno różowe, może więc bez wysiłku coś fajnego wpadnie. | |
|
| |
Klaudiadan Raczkujący
Nick w grze : Klaudiadam Liczba postów : 80 Dołączył : 01/10/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Sro Lis 21, 2012 11:16 pm | |
| Mi już 6 roślinek zakwitło, mam 3 niebieskie i 5 fioletowych. Jak mi niebieskie wyrosną to bedę siać tylko fioletowe. I fajnie, że już konewka napełnia mi się co 8 godzin. Mam nadz., że będą jeszcze jakieś inne przyspieszenia, bo tak to raczej cienko będzie z tym zdobyciem dzikusów u mnie... | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Czw Lis 22, 2012 1:11 am | |
| Dobrze, że różowa ma u mnie prawie 60%, bo przyda się jakiś lepszy CR. Oby to był Nyks. Oby to nie była SLH. | |
|
| |
ewunia9811 Już coś wie
Nick w grze : ewunia9811 Liczba postów : 237 Dołączył : 23/05/2011
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Czw Lis 22, 2012 7:42 am | |
| jest ktoś kto by mi podlał roślinki w nocy i o 7 36? | |
|
| |
SandCastle Już coś wie
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 180 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Czw Lis 22, 2012 8:13 am | |
| Ja z tej promocji mam na razie RP. Niedługa ta lista | |
|
| |
Klaudiadan Raczkujący
Nick w grze : Klaudiadam Liczba postów : 80 Dołączył : 01/10/2012
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Czw Lis 22, 2012 8:20 am | |
| ewunia9811 - ja mogłabym podlać | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia Czw Lis 22, 2012 8:31 am | |
| Zadanie nr 2: Złóż gratulacje koniowi innego gracza ?! O co tu chodzi ? Nagroda: Konewka napełnia się co 8 godzin |
|
| |
Nika346 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Nika346 Liczba postów : 445 Dołączył : 20/03/2012
| |
| |
Kirixa Raczkujący
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zaklęta Szklarnia | |