Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pomysły na Zagrodę. | |
|
+4Sheila86 EveDallas Evelynek Lubelak 8 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Pomysły na Zagrodę. Wto Lis 27, 2012 9:50 am | |
| - pysia.. napisał:
- Acinoyx napisał:
(..) nie życzę sobie, aby ktoś nawiązywał do mnie (..)
Powiedziała osoba,która non stop lekko mówiąc ,,narzeka" na wszystkich moderatorów oraz śmie mówić kogo chce wypierdzielić. Doprawdy interesujące.. ;] Też śmiało mogłabym powiedzieć, kogo wywaliłabym z elity forum. Jeśli Acinoyx narzeka na wszystkich, to najwyraźniej do każdego ma jakieś zastrzeżenia (prawdę mówiąc, ja też). Jeśli sami nie potraficie zrobić porządku we własnym bagnie, to najwyraźniej trzeba Wam trzeba to wytknąć. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Pomysły na Zagrodę. Wto Lis 27, 2012 9:57 am | |
| - vernille napisał:
- pysia.. napisał:
- Acinoyx napisał:
(..) nie życzę sobie, aby ktoś nawiązywał do mnie (..)
Powiedziała osoba,która non stop lekko mówiąc ,,narzeka" na wszystkich moderatorów oraz śmie mówić kogo chce wypierdzielić. Doprawdy interesujące.. ;] Też śmiało mogłabym powiedzieć, kogo wywaliłabym z elity forum. Jeśli Acinoyx narzeka na wszystkich, to najwyraźniej do każdego ma jakieś zastrzeżenia (prawdę mówiąc, ja też). Jeśli sami nie potraficie zrobić porządku we własnym bagnie, to najwyraźniej trzeba Wam trzeba to wytknąć. Ale czyż nie lepszym sposobem było by .. Po pierwsze,nie w sposób wulgarny, Po drugie otwarcie i wprost do danej osoby,bo bądź co bądź wyrażanie swojej opinii i w dodatku w taki sposób jaki Acinoyx zaprezentowała oraz wręcz obgadywanie tychże osób jest na bardzo niskim poziomie. Ale cóż,to nie moja sprawa jaki właśnie poziom intelektualny chce ona reprezentować swoją ,,kulturą" |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pomysły na Zagrodę. Wto Lis 27, 2012 10:17 am | |
| Ha, cieszę się, że napisałaś "kulturą", bo z tego wynika, że Aci wbrew pozorom może być i spokojna, i miła, i jaka tam sobie jeszcze wymarzysz. A skoro się zdenerwowała, po raz setny powtórzę, najwyraźniej miała powód.
Ponadto prosiłabym o zacytowanie wulgarnej wypowiedzi jej autorstwa, nie będącej reakcją na czyjś komentarz, a swoją własną opinią, poglądem, wyrażonym w sposób taki, a nie inny. Nie sprzeciwiam się, że taka sytuacja nie miała miejsca, po prostu badam, czy przypadkiem czegoś nie przegapiłam.
Po za tym błagam, gdyby napisała im na PW dlaczego nie nadają się na to stanowisko albo zgłosiliby się z tym do administracji, to najpewniej machnięto by na nią ręką (z drugiej strony nie mówię o tym, że komentowanie ich pracy na shoutboxie jest jedyną słuszną drogą przekazu tego typu informacji). Nie mówiąc już o tym, że rozmowa na temat osoby poniekąd publicznej nie może być obgadywaniem.
+ Twój brak spacji po przecinkach także odbieram jako brak kultury |
| | | Caffrey Nowy
Liczba postów : 16 Dołączył : 04/07/2011
| Temat: Re: Pomysły na Zagrodę. Wto Lis 27, 2012 10:23 am | |
| - Acinoyx napisał:
- Ja tylko w tym temacie na moment, bo obecnie nie mam weny by wypowiadać się na temat co powinno zmienić się na Zagrodzie Mgły. Po za tym proszę o niekomentowanie mojego posta, ponieważ jest on tylko prośbą i stwierdzeniem faktu.
Chcę zwrócić tylko uwagę na jedną rzecz, a mianowicie:
- EveDallas napisał:
- Wypraszam sobie niezajmowanie się forum, tylko modzi, i nawet byli modzi mają życie prywatne. nasłuchałaś się Aci.
Wypraszam sobie takich uwag, bo po pierwsze swoje zdanie na temat pracy moderatorów, owszem, miałam, lecz w czasie tej rozmowy osoby nickiem cukiereczeek12 nie było na czacie (w każdym razie ja jej nie zarejestrowałam), a po drugie to jej prywatna opinia i nie życzę sobie, aby ktoś nawiązywał do mnie, jak do przedstawicielki lub co gorsza podżegaczki jakiegoś buntu, bo wiele osób ma takie zdanie.
Dziękuję, Acinoyx. Po 1. co to ma do tematu? Po 2. Jak masz sugestie na temat czyjejś wypowiedzi sugeruje pw Po 3. to jest forum, esencja jego istnienia jest odpowiedz i komentowanie czyjejś wypowiedzi więc jeśli nie chcesz zeby ktos komentował po co piszesz? Po 4. wypowiedz EVE jest subiektywna opinią do której ma prawo, ponadto opinią odnoszącą się do tematu więc jak najbardziej na miejscu. Pozdraiwam | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Pomysły na Zagrodę. Wto Lis 27, 2012 10:51 am | |
| - vernille napisał:
- Ha, cieszę się, że napisałaś "kulturą", bo z tego wynika, że Aci wbrew pozorom może być i spokojna, i miła, i jaka tam sobie jeszcze wymarzysz. A skoro się zdenerwowała, po raz setny powtórzę, najwyraźniej miała powód.
Ponadto prosiłabym o zacytowanie wulgarnej wypowiedzi jej autorstwa, nie będącej reakcją na czyjś komentarz, a swoją własną opinią, poglądem, wyrażonym w sposób taki, a nie inny. Nie sprzeciwiam się, że taka sytuacja nie miała miejsca, po prostu badam, czy przypadkiem czegoś nie przegapiłam.
Po za tym błagam, gdyby napisała im na PW dlaczego nie nadają się na to stanowisko albo zgłosiliby się z tym do administracji, to najpewniej machnięto by na nią ręką (z drugiej strony nie mówię o tym, że komentowanie ich pracy na shoutboxie jest jedyną słuszną drogą przekazu tego typu informacji). Nie mówiąc już o tym, że rozmowa na temat osoby poniekąd publicznej nie może być obgadywaniem.
+ Twój brak spacji po przecinkach także odbieram jako brak kultury Może lepiej tego nie skomentuję |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Pomysły na Zagrodę. Wto Lis 27, 2012 11:14 am | |
| Temat zamykam, zamiast konstruktywnych pomysłów kłótnia - po co? Napiszcie co i jak poprawić, zmienić, dodać, zabrać. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pomysły na Zagrodę. | |
| |
| | | | Pomysły na Zagrodę. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|