Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki | |
|
+13PlaybackJunkie8 anje AyaKey Syjamska SandCastle ShhBonnie Arrin Jetrel Lubelak -Eruina- Evelynek EveDallas CzekoBoom 17 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
anje Już coś wie
Nick w grze : anje Liczba postów : 171 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Nie Sty 06, 2013 7:14 am | |
| - Syjamska napisał:
- W Lublinie jest nawiedzony niby dom... ludzie sie niektórzy boja bo twierdza ze z tamtad dochodzą jakieś krzyki ... Podobno kiedyś tam została zabita jakaś babka ...
- anje napisał:
- Ja tam żyje na co dzień z duchami. U mnie na strychu jest duch. Ktoś tam szura pudłami, pojawiają się i znikają różne rzeczy, nie które ruszają się. W ogóle w czasie wojny na terenie mojego ogrodu kogoś zabili.
To są bajki. Duchy nie krzyczą Oczywiście nie zmienia to faktu, że jest to na pewno mało przyjemne miejsce. I nawiedzone być może. | |
| | | anje Już coś wie
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Nie Sty 06, 2013 7:17 am | |
| Poradnik dotyczący duchów: 1 Nie bać się. Co maże Ci zrobić niewidzialna i niematerialna osoba? 2 Nie bać się. Co maże Ci zrobić niewidzialna i niematerialna osoba? 3 Nie bać się. Co maże Ci zrobić niewidzialna i niematerialna osoba? 4 Nie bać się. Co maże Ci zrobić niewidzialna i niematerialna osoba? 5 Nie bać się. Co maże Ci zrobić niewidzialna i niematerialna osoba? 6 Nie zabierać rzeczy które do nich należą. Wtedy robi się naprawdę groźnie. | |
| | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Nie Sty 06, 2013 10:39 am | |
| U nas w tym pałacu kiedyś ktoś mieszkał i podobno straszy, najgorzej tam przechodzić wcześnie rano i późnym wieczorem. >__< | |
| | | anje Już coś wie
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Pon Sty 07, 2013 11:02 am | |
| To wybierz się popołudniu. | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Pią Sty 11, 2013 2:21 am | |
| Playback, tym bardziej poszłabym tam rano;dd | |
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Pią Sty 11, 2013 2:58 am | |
| Ja mam na to za duże schizy... >_< | |
| | | kara250 Już coś wie
Nick w grze : AC / DC Liczba postów : 103 Dołączył : 14/01/2012
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Pon Sty 14, 2013 12:49 pm | |
| na przeciwko mojego domu jest stary opuszczony domek, jego właściciel już nie żyje, zmarł kiedy miałam 3 latka. Ale odrobinę go pamiętam. Jest już trochę podburzony, nie ma jednej ze ścian. Raz ubłagałam koleżanki (straszne cykorki) żeby tam pójść, w razie czego nie będą daleko uciekać Ale na miejscu okazało się że i tak tylko ja wejdę bo one się boją *_* Wrażenia? Nic... Niestety nic... mimo to paczyły na mnie jak bym skoczyła na bungee bez bungee... nie wiedziały jak się nie bałam. Tymczasem ja byłam rozczarowana. Bo po prostu kocham się bać, kocham takie miejsca, i bardzo chętnie bym się wybrała do szpitala tutaj przedstawionego. Bardzo zainteresowały mnie te krótkie wiersze wypisane na ścianach... Nie wyglądają zbyt staro jak na moje oko. Ciekawe kto ma taką "rękę" do wierszy... | |
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Pon Sty 14, 2013 1:33 pm | |
| kara, dwa domy obok mnie też jest dom, piętrówka, z tyłu rozwalona, ceglana "stodoła", zawaliła się gdzieś z dwa lata temu. Kiedy idę tam z kolegami, zawsze próbują wybić szybę. Trafiliśmy dwa razy i dwa razy uciekaliśmy z krzykiem. XD Byłam tam z Krzychem i Maryśką, łaziliśmy po podwórku, a kiedy się zbliżyłam do drzwi, to mnie popchnęli na te drzwi i uciekli za bramę, jeszcze przytrzymywali, żebym nie uciekła. >__< Straszne. A ja, oczywiście, się darłam, chociaż nie wiem, czego się bałam. XD | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Pią Sty 18, 2013 3:37 am | |
| kara, jak wspominałam nie jest to nowe dzieło. przed szpitalem jest "budka" ochroniarzy i w razie wątpliwości można się dowiedzieć pewnych kwestii od nich:P | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Pon Lis 18, 2013 5:35 am | |
| http://www.lost-places.com/placespolen.html | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Sro Lis 20, 2013 12:54 pm | |
| Lubiś, o, dziękować, ''zapełniłeś'' mi wieczór ^^ | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Pią Lis 22, 2013 12:24 pm | |
| U mnie w mieście są trzy nawiedzione domy. Ostatnio byłam w jednym z kolegami, a on postanowił wyskoczyć przez okno. Złamał sobie rękę... ;w; | |
| | | wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki Pią Lis 22, 2013 1:26 pm | |
| Na wiosnę/we wakacje planuje się wybrać ze znajomymi na opuszczony cmentarz żydowski. Póki co to zbieram chętnych. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki | |
| |
| | | | Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|