Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki

Go down 
+13
PlaybackJunkie8
anje
AyaKey
Syjamska
SandCastle
ShhBonnie
Arrin
Jetrel
Lubelak
-Eruina-
Evelynek
EveDallas
CzekoBoom
17 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
anje
Już coś wie
anje

Nick w grze : anje
Liczba postów : 171

Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostNie Sty 06, 2013 7:14 am

Syjamska napisał:
W Lublinie jest nawiedzony niby dom... ludzie sie niektórzy boja bo twierdza ze z tamtad dochodzą jakieś krzyki ... Podobno kiedyś tam została zabita jakaś babka ... Twisted Evil
anje napisał:
Ja tam żyje na co dzień z duchami. U mnie na strychu jest duch. Ktoś tam szura pudłami, pojawiają się i znikają różne rzeczy, nie które ruszają się. W ogóle w czasie wojny na terenie mojego ogrodu kogoś zabili.

To są bajki. Duchy nie krzyczą Very Happy Oczywiście nie zmienia to faktu, że jest to na pewno mało przyjemne miejsce. I nawiedzone być może.
Powrót do góry Go down
anje
Już coś wie
anje

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostNie Sty 06, 2013 7:17 am

Poradnik dotyczący duchów:
1 Nie bać się. Co maże Ci zrobić niewidzialna i niematerialna osoba? Smile
2 Nie bać się. Co maże Ci zrobić niewidzialna i niematerialna osoba? Smile
3 Nie bać się. Co maże Ci zrobić niewidzialna i niematerialna osoba? Smile
4 Nie bać się. Co maże Ci zrobić niewidzialna i niematerialna osoba? Smile
5 Nie bać się. Co maże Ci zrobić niewidzialna i niematerialna osoba? Smile
6 Nie zabierać rzeczy które do nich należą. Wtedy robi się naprawdę groźnie.
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostNie Sty 06, 2013 10:39 am

U nas w tym pałacu kiedyś ktoś mieszkał i podobno straszy, najgorzej tam przechodzić wcześnie rano i późnym wieczorem. >__<
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
anje
Już coś wie
anje

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostPon Sty 07, 2013 11:02 am

To wybierz się popołudniu.
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostPią Sty 11, 2013 2:21 am

Playback, tym bardziej poszłabym tam rano;dd
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostPią Sty 11, 2013 2:58 am

Ja mam na to za duże schizy... >_<
Powrót do góry Go down
kara250
Już coś wie
kara250

Nick w grze : AC / DC
Liczba postów : 103

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostPon Sty 14, 2013 12:49 pm

na przeciwko mojego domu jest stary opuszczony domek, jego właściciel już nie żyje, zmarł kiedy miałam 3 latka. Ale odrobinę go pamiętam. Jest już trochę podburzony, nie ma jednej ze ścian. Raz ubłagałam koleżanki (straszne cykorki) żeby tam pójść, w razie czego nie będą daleko uciekać Razz Ale na miejscu okazało się że i tak tylko ja wejdę bo one się boją *_* Wrażenia? Nic... Niestety nic... mimo to paczyły na mnie jak bym skoczyła na bungee bez bungee... nie wiedziały jak się nie bałam. Tymczasem ja byłam rozczarowana. Bo po prostu kocham się bać, kocham takie miejsca, i bardzo chętnie bym się wybrała do szpitala tutaj przedstawionego. Bardzo zainteresowały mnie te krótkie wiersze wypisane na ścianach... Nie wyglądają zbyt staro jak na moje oko. Ciekawe kto ma taką "rękę" do wierszy...
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostPon Sty 14, 2013 1:33 pm

kara, dwa domy obok mnie też jest dom, piętrówka, z tyłu rozwalona, ceglana "stodoła", zawaliła się gdzieś z dwa lata temu. Kiedy idę tam z kolegami, zawsze próbują wybić szybę. Trafiliśmy dwa razy i dwa razy uciekaliśmy z krzykiem. XD Byłam tam z Krzychem i Maryśką, łaziliśmy po podwórku, a kiedy się zbliżyłam do drzwi, to mnie popchnęli na te drzwi i uciekli za bramę, jeszcze przytrzymywali, żebym nie uciekła. >__< Straszne. A ja, oczywiście, się darłam, chociaż nie wiem, czego się bałam. XD
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostPią Sty 18, 2013 3:37 am

kara, jak wspominałam nie jest to nowe dzieło. przed szpitalem jest "budka" ochroniarzy i w razie wątpliwości można się dowiedzieć pewnych kwestii od nich:P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 18, 2013 5:35 am

http://www.lost-places.com/placespolen.html
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostSro Lis 20, 2013 12:54 pm

Lubiś, o, dziękować, ''zapełniłeś'' mi wieczór ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Kirara
Uzależniony
Kirara

Nick w grze : OJT (skrót)
Liczba postów : 2239

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostPią Lis 22, 2013 12:24 pm

U mnie w mieście są trzy nawiedzione domy. Ostatnio byłam w jednym z kolegami, a on postanowił wyskoczyć przez okno. Złamał sobie rękę... ;w;
Powrót do góry Go down
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipostPią Lis 22, 2013 1:26 pm

Na wiosnę/we wakacje planuje się wybrać ze znajomymi na opuszczony cmentarz żydowski. Póki co to zbieram chętnych.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki   Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Ciekawe miejsca - duchy, opuszczone domy, dziwne miejscówki
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: