Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowe funkcje w Howrse! - 4 grudnia 2012 [PL] | |
|
+11Linea2010 Kemishi Takashiro Ayashi Nika346 anteek hanka1998 erreo EREIS wilczyca1000 Malto 15 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Nowe funkcje w Howrse! - 4 grudnia 2012 [PL] Sro Gru 05, 2012 1:41 am | |
| To racja, zgadzam się z Arrin, ta animacja o zawodach może doprowadzić do nerwicy, tudzież białej gorączki, kogoś, kto np. blupuje konia na przysłowiowe wczoraj czy przygotowuje chabetę do GP. Zamiast usprawniać grę, dorzucają bajery, które robią ją może i efektowną, ale kompletnie nieergonomiczną. Mało komu chce się podziwiać pucharek, kiedy liczy się sprawne wytrenowanie konia. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowe funkcje w Howrse! - 4 grudnia 2012 [PL] Sro Gru 05, 2012 7:33 am | |
| Nic, co usprawniło by grę, nic 'za darmo', wszystko by stworzyć pozory, ze coś robią. Chodzi mi o to, że nie są to np. punkty za towarzyszów, które są praktycznie za darmo, usprawniają grę, można je zdobyć, a nie płacić. Zamiast tego animacje, na których ani nie zarobimy, ani to nam korzyści w grze nie przyniesie... chociaż serio dziwię się, że nie trzeba za nie płacić. |
| | | Mizari Nowy
Nick w grze : Mizari Liczba postów : 16 Dołączył : 06/08/2012
| Temat: Re: Nowe funkcje w Howrse! - 4 grudnia 2012 [PL] Czw Gru 06, 2012 2:01 pm | |
| Zgłosiłam ten problem z rozjechanymi zawodami. Bardzo mnie to irytuje. Najśmieszniejsze jest to, że w zgłoszeniu nie wiadomo, gdzie to najlepiej dać... Jakby nie można było dać działu "błędy w grze". Dałam do "błąd w tekście gry" ale pewnie zaraz mnie poinformują, że źle wybrałam kategorię | |
| | | Anka88 Nowy
Nick w grze : Anka 88 Liczba postów : 6 Dołączył : 01/09/2012
| Temat: Re: Nowe funkcje w Howrse! - 4 grudnia 2012 [PL] Sob Gru 15, 2012 5:19 am | |
| Fajna jest ta ,,Magiczna Przejażdżka" Trudno się dostać do Eurosa! Papatki | |
| | | Anka88 Nowy
Nick w grze : Anka 88 Liczba postów : 6 Dołączył : 01/09/2012
| Temat: Re: Nowe funkcje w Howrse! - 4 grudnia 2012 [PL] Sob Gru 15, 2012 5:20 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowe funkcje w Howrse! - 4 grudnia 2012 [PL] | |
| |
| | | | Nowe funkcje w Howrse! - 4 grudnia 2012 [PL] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |