Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Przestrzeń Twórcza | |
|
+90karina127 Alasky Szron Baldrianka łodzia MrsKopytko Kyou Barson1990 Mania asiamar98 stewardessa anna i wiki Nathaly Agura XX_lero Clockvise Aglyss Truskawka918 finka123 koziorożec zαbαvεcкαα KaVcia Mikim7 Majka EREIS avrilka nocena Evangeline Aangelika101 Ayashi Kikyo22 OneStepCloser Sathilia Nesska Broszka xTikTakx Pati...xd Uśmieszek Sabula Asiaa. poziomka22 Dala koszolak Guzik koteczek043 EveDallas Carinaly Madela Azarel mustang_z_filmu Linea2010 Farabolxd Philipek hanka1998 Herrouash Kotek~ julcia0101 Piernikowa Mamba Adora asia98999 Malto Sweet Rabbit Athi Oresama Krysia1 Nevarra amru3 Róża-chodowca9 Clue Chimaera ZetkaEmka eloite annrem Hella mina stirit1 asia-girl45 Aki nutrenka Rose666 Ola Koniara CzekoBoom ilofhorses amorkowa Lubelak nevinowa Szarusia16 Sakura LadyArvena tisi Star-x3 94 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Mar 16, 2012 4:47 pm | |
| Ayashi, akurat jestem tą z nielicznych osób, które Neara i Mello polubiły - pomijam fakt, że ich wątek był nieco naciągany, bo w sumie czemu L, skoro mógł skorzystać z umiejętności kalkulacji Neara i zaradności Mello, nie odezwał się do nich podczas rozpracowywania Kiry i męczył się sam? EREIS, wydaje mi się, że KaVci chodzi o to, że zwierzakowi widać przyrodzenie. Tyle że kastracja nie polega na ucięciu ogierowi prącia, ale na pozbyciu się jąder lub zablokowaniu dopływu nasienia. To, przynajmniej z takiej perspektywy, nie zmienia wyglądu wałacha | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Mar 16, 2012 4:57 pm | |
| no temu Malto napisałam po czym wnosi że wykastrowany widok nie jest od tyłu więc nie widać czy jest "pełnosprawnym" panem czy nie czytałam regulamin i nie znalazłam że można tylko klacze posyłać do CP | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Mar 16, 2012 6:28 pm | |
| - Malto napisał:
- Ayashi, akurat jestem tą z nielicznych osób, które Neara i Mello polubiły - pomijam fakt, że ich wątek był nieco naciągany, bo w sumie czemu L, skoro mógł skorzystać z umiejętności kalkulacji Neara i zaradności Mello, nie odezwał się do nich podczas rozpracowywania Kiry i męczył się sam?
EREIS, wydaje mi się, że KaVci chodzi o to, że zwierzakowi widać przyrodzenie. Tyle że kastracja nie polega na ucięciu ogierowi prącia, ale na pozbyciu się jąder lub zablokowaniu dopływu nasienia. To, przynajmniej z takiej perspektywy, nie zmienia wyglądu wałacha Malto, po śmierci L, DN stało się wielkim kwasem... Nie wiem, jak można było w ten sposób spaścić tak dobre anime. W sumie śmierć L nie podobała mi się ani trochę. Cała zabawa Laita z L trzymała poziom, a tu mój ulubieniec z tego anime został tak po prostu uśmiercony przez Boga Śmierci... MASAKRA! Przecierałam oczy z niedowierzaniem, widząc, jaką L poniósł banalna śmierć . Koniec offa. Aleście uczepiły się tego końskiego przyrodzenia . Facet też to ma i z pewnością każda z Was (no, może przesadzam, każda, która ukończyła 16 lat i więcej ) przy najmniej raz w życiu to widziała . Rozumiem, że w Przestrzeni Twórczej panuje dowolność stylu i wyglądu konia, ale sorry bardzo, dlaczego nie można by robić konia faceta, tylko zawsze babę? Przecież każdy, kto choć raz widział na oczy konia, zwłaszcza samca wie, że coś mu dynda na podbrzuszu . Nie potrafi tego schować, jak np. delfin czy orka . Jeżeli rodzice boją się o skrzywienie wątłej psychiki swoich dzieci, które obejrzą obrazek konia kompletny, bez żadnych braków, niech w takim razie nie pozwalają im chodzić na stadninę i mieć styczności z końmi. Nie widzę w tym nic niestosownego... | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| | | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 2:48 am | |
| ^^ | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 3:40 am | |
| - śliczny (: - ten też mi się podoba. - znowu pokemon xD - lol - mhrrrr *-* - origami o.O - dość... oryginalnie x> awww *-* - *-* - niczym z taniej kreskówki xD | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| | | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 3:57 am | |
| No to czas na dzieła, które widziałam: czyżby za dużo sylwestrowego szampana? haha, stary kucyk xD chcę go na kuca *.* ;o śliczny *.* nie wiem czemu, ale drażnią mnie takie prace cudny *.* czczę go Q.Q | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 4:05 am | |
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 4:07 am | |
| Co wy na to, aby po każdym głosowaniu ze zwycięzców wybierać jedną najlepszą pracę? Takie dla nas głosowanie nr 1. |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| | | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| | | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 4:32 am | |
| - Spoiler:
- Ayashi napisał:
- Malto napisał:
- Ayashi napisał:
- Sakura napisał:
- Malto napisał:
- Sakura napisał:
- A co to są te pokemony?
Sakura!
KLIK
DŻIZAS, NIE POKAZUJCIE MI TEGO!!!!! Trauma na całe życie... spapraliście mi psychę Aż dziwię się, że ktoś to jeszcze ogląda... Szczerze powiedziawszy, trochę inteligentniejszy (ale tylko trochę) był Dragon Ball A ja tam tę bajkę lubię. Znaczy pierwszą serię, bo potem to totalna masakra i z chęcią bym obejrzała znów, a co! Ja z kolei widziałam ledwie parę fragmentów, za to Dragon Ballem katowałam się namiętnie Z czasem jednak tematyka oglądanych anime nieco mi ewoluowała i aktualnie - mimo, że nie przepadam za maściami inspirowanymi filmem/kreskówką - ozłociłabym tego, kto stworzyłby ciekawą opcję pod anime Death Note. Notatnik jest w moim mniemaniu mistrzostwem, cholernie wciągającym mistrzostwem, więc nie miałabym nic przeciwko, by przystroić konia w coś, co nawiązywałoby w pewien sposób do np. L Oczywiście bez przesady. Widząc tę wypowiedź, aż musiałam się udzielić i pociągnąć OffTop dalej. WYBACZCIE! Death Note jest epickie, ale tylko do momentu śmierci L. Później N i M są naciągani i marnymi kopiami L. Muszę przyznać, że oglądałam to z zapartym tchem i nic tego nie pobije, mimo że oglądałam jeszcze jeden fajny tytuł, a od wakacji zamierzam raczej powrócić do oglądania anime, bo mam obecnie dość długą przerwę (:
Swoją drogą, to widziałam kiedyś maść rodem z Bleacha, a mianowicie Kazeshini, a także Ichigo. Z tego, co pamiętam, to ów pierwsze odwzorowanie bardziej mi się podobało ^^
brawo za spoiler Malto, ja chciałam kiedyś stworzyć kota L'a, nawet mam szkic, o: XD ale nie chce mi się go kończyć, za bardzo chyba L'a nie przypomina :D | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 5:14 am | |
| | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 5:23 am | |
| http://forum.frndszone.com/uploads/gallery/album_134/gallery_95_134_25031.jpg ehm... | |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 5:43 am | |
| | |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 5:50 am | |
| | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| | | | Aangelika101 Już coś wie
Nick w grze : Aangelika101 Liczba postów : 242 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 10:23 am | |
| | |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 10:59 am | |
| | |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 12:30 pm | |
| | |
| | | Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 1:15 pm | |
| Na początek coś miłego dla oka: <- Cudeńko. *-* <- Ładny, ale zastanawia mnie po co mu ta kajdanka czy co to tam jest na grzbiecie? xD <- Po prostu cudo. *o* <- Piękny ten rogacz. <- Śliczny, choć przy grzywie i ogonie kładących się na ziemi ma nieco spikselowane brzegi. <- Kolejne cudo. *o* <- Urocza ta żyrafka jest. <3 <- *-* <- Słodziak. ^.^ A teraz trochę szkarad, absurdów i prawie ładnych: <- Gdyby nie ten pysk... <- Kolejny skan... <- Sam koń ładny, ale ta grzywa i ogon ni w ząb do reszty mi nie pasują. <- Mieliśmy konie w zbrojach, no to czemu nie koń-samuraj? xD <- Tym razem pegaz-samuraj, ale w znacznie gorszym wykonaniu. <- Dobra, oświeci mnie ktoś, z której strony to przypomina osła? xD <- Jednorożec w ujęciu sztuki nowoczesnej. <- Koni warzyw/owoców ciąg dalszy, tym razem przedstawiam państwu winogrono. xD <- Ale się ktoś wysilił... <- Poza chmurkami, to tło rodem z Painta. <- Widziałam już wcześniej pegaza w tym stylu. xD A teraz takie poza kategoriami: <- Ten pegaz jest ładny, tylko dlaczego trafił mi się w kategorii koń? o.O <- Był koń z parasolką, był na leżaku, ze skarpetką na pysku, to teraz jest w czapce. xD Ogólnie ładny jest. <- Końska wersja Apollina? <- Pomysł ciekawy, ale jakoś mi się ten koń nie podoba. <- Kolejny z motywem bożonarodzeniowym (nie żeby był marzec...), ale wygląda uroczo. ^.^ | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 1:21 pm | |
| - Sathilia napisał:
<- Dobra, oświeci mnie ktoś, z której strony to przypomina osła? xD ... a to było w kategorii osioł? Tak się przyglądam, i albo wzrok mi się pogorszył, albo to coś ma dwie nogi... tak? | |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 1:27 pm | |
| - Malto napisał:
- Sathilia napisał:
<- Dobra, oświeci mnie ktoś, z której strony to przypomina osła? xD ... a to było w kategorii osioł? Tak się przyglądam, i albo wzrok mi się pogorszył, albo to coś ma dwie nogi... tak? to coś to osioł? Ja też tak patrzałam i widzę trzecia nogę przednią ale jest bardzo zasłonięta grzywą, a czwartą to chyba zgubił xD | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 1:29 pm | |
| Przy okazji, wlazłam na międzynarodówkę i na stracie lekki szok: normalnie "I'm the king of the World!"... tyle że do Di Caprio niepodobny. oj, chcę, chcę! rozbawił mnie to niby kuc... | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 1:36 pm | |
| | |
| | | asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 1:39 pm | |
| http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=7002599 Bez urazy dla właściciela. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 1:51 pm | |
| - asia98999 napisał:
- http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=7002599
Bez urazy dla właściciela. Przecież to klacz! Pewnie w ciąży! | |
| | | asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 1:52 pm | |
| Wielkim zdziwieniem było dla mnie że to ,,coś" przeszło. To, że ta maść zdobyła właściciela mnie dobiło. | |
| | | Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Mar 17, 2012 1:57 pm | |
| - Pati...xd napisał:
- Malto napisał:
- Sathilia napisał:
<- Dobra, oświeci mnie ktoś, z której strony to przypomina osła? xD ... a to było w kategorii osioł? Tak się przyglądam, i albo wzrok mi się pogorszył, albo to coś ma dwie nogi... tak?
to coś to osioł?
Ja też tak patrzałam i widzę trzecia nogę przednią ale jest bardzo zasłonięta grzywą, a czwartą to chyba zgubił xD Czwartą też ma. Tak jak ta druga przednia jest nieco skryta pod tą długaśną grzywą. xD Przyznam, że przyglądam się temu i nadal nie mogę znaleźć żadnego podobieństwa do osła. Ciekawi mnie co twórca tego brał? xD | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza | |
| |
| | | | Przestrzeń Twórcza | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|