| Przestrzeń Twórcza | |
|
+90karina127 Alasky Szron Baldrianka łodzia MrsKopytko Kyou Barson1990 Mania asiamar98 stewardessa anna i wiki Nathaly Agura XX_lero Clockvise Aglyss Truskawka918 finka123 koziorożec zαbαvεcкαα KaVcia Mikim7 Majka EREIS avrilka nocena Evangeline Aangelika101 Ayashi Kikyo22 OneStepCloser Sathilia Nesska Broszka xTikTakx Pati...xd Uśmieszek Sabula Asiaa. poziomka22 Dala koszolak Guzik koteczek043 EveDallas Carinaly Madela Azarel mustang_z_filmu Linea2010 Farabolxd Philipek hanka1998 Herrouash Kotek~ julcia0101 Piernikowa Mamba Adora asia98999 Malto Sweet Rabbit Athi Oresama Krysia1 Nevarra amru3 Róża-chodowca9 Clue Chimaera ZetkaEmka eloite annrem Hella mina stirit1 asia-girl45 Aki nutrenka Rose666 Ola Koniara CzekoBoom ilofhorses amorkowa Lubelak nevinowa Szarusia16 Sakura LadyArvena tisi Star-x3 94 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Mar 26, 2012 10:24 am | |
| - ... Malto,ten ostatni jest cudowny Użyję na waliju jak się uda | |
|
| |
koteczek043 Już coś wie
Nick w grze : Felis. Liczba postów : 128 Dołączył : 01/05/2011
| |
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| |
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| |
| |
| |
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Mar 26, 2012 10:32 am | |
| - koteczek043 napisał:
- Philipek napisał:
- Szarusia16 napisał:
- zobaczcie ile prac cerony przeszło lubie ją, no ale bez przesady!
cerona wysłała 73 prac do gry.
dlatego wysłałam sugestię na kontakt aby był limit prac na miesiąc.. ale jak to oni - nawet nie przeczytali -.- W takim razie w nowej edycji wyślę wszystkie dotychczas zrobione maści, i te lepsze i te gorsze, które były moimi początkami. Skoro inni potrafią zapchać PT swoimi kilkunastoma pracami, ja też mogę wysłać kilka swoich... Btw. Ta mina jest okropna... Za to właśnie nie lubię Kwejka. | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Mar 26, 2012 11:16 am | |
| a może to jest właśnie jakiś system na to - posyłać max możliwych prac wtedy większe szanse ... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Mar 26, 2012 11:20 am | |
| |
|
| |
Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Mar 28, 2012 10:08 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Nie Kwi 01, 2012 5:14 am | |
| - Sathilia napisał:
- Ayashi napisał:
- Malto napisał:
- Clue napisał:
- Czy tylko mi wyświetlają się pasztety, a jak już coś ładnego, to 3 na raz? -.-'
Ta... mam to samo. Niestety. Bo albo wybieram między dżumą a zarazą, albo klnę w duchu, że nie mogę kliknąć na dwie, czy nawet trzy, wyświetlone maści. W takim razie jesteśmy we trzy... Te obrazki chyba robią po złości, albo co... x_X We cztery. Jak nie trzy paskudztwa, gdzie mam wybór między złym a gorszym, to dwie albo trzy piękności, gdzie pluję sobie w brodę, że nie mogę wybrać obu albo wszystkich x.X
Z dziś te ładniejsze: <- Niczego sobie. <- Piękny ten rogacz. *-* <- Cudeńko. <3 <- Ciekawy i zarazem całkiem ładny. ^.^ <- Normalnie jak żywy wygląda. *-* <- Śliczny. <- Nawet ładny ten rogacz. ^.^ <- *o* <- Kolejny prawie jak żywy. <- Muszę go koniecznie mieć! Nie dość, że jest ogólnie cudny, to jeszcze jest marwari. <3
Galeria paskud i dziwactw: <- Nie no, spoko... <- Koń robot przypominający smoka. xD <- Ambitna praca, nie ma co... <- Tutaj to arcydzieło, ale bez roga. xD <- Z pyska mi bardziej lwa przypomina. o.O <- Emm... to jest niedźwiedź czy co? <- Dziwne skrzydła i nóżki jak patyki. <- To też jest nadzwyczaj ambitne... <- Koń drzewo? xD <- Wesołych świąt bożonarodzeniowych w marcu! xD <- Koń dżin, tego jeszcze nie było. xD <- Mam mieszane uczucia co do tego. Z jednej strony mi się podoba, a z drugiej jest to dla mnie bardzo dziwne. o.O <- To co go otacza, to korzenie są? xD <- To jest nawet ładne, choć też budzi u mnie mieszane uczucia.
I czy jeżeli pojawiają mi się osły to zawsze muszą mi się trafiać jakieś paskudztwa albo kompletne dziwolągi? xD
Obie pojawiły mi się w jednym głosowaniu, trzecie było to: klik o.O Ten koń drzewo to chyba plagiat? Tutaj z internetu koń: http://www.bellasara.com/images/wp_beran_standard.jpg | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Nie Kwi 01, 2012 10:58 am | |
| niekoniecznie plagiat, może autor pozwolił na umieszczenie tego na tamtym? nie wiemy tego | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Nie Kwi 01, 2012 10:59 am | |
| Broszka, ale to jest praca do gry xd | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 06, 2012 11:27 am | |
| Mój test uczciwości howrse w związku z CP trwa. Mam nowe wyniki. Dotychczas: 1. LUTY - wysłałam w 3 pegazy plus konia. Jeden styl, różne kolory. Jedno przeszło głosowanie, ale odpadło ponieważ " Twoja praca została odrzucona, ponieważ jest zbyt podobna do już istniejących obrazków." Podczas gdy w kozach są 3 identyczne linearty. 2. MARZEC - wysłałam pegaza. Jednego z tych co wcześniej. Odpadło przed głosowaniem, ponieważ: " Twoja praca musi być umieszczona na przeźroczystym tle." Czyżby praca według nich uzyskała nagle tło? Oo Zresztą z tłem nie można nawet wysłać, bo pisze, że zły format Najnowsze info: 3. KWIECIEŃ - znowu wysłałam tego pegaza, sprawdzić co napiszą. Odpadła przed głosowaniem. Powód? " Twoja praca została odrzucona, ponieważ motyw tła jest zbyt złożony. Jest to niezgodne z zasadami Czarnej Perły." JAKIM CUDEM?! Przecież koń nje ma tła. Konkretnie, za każdym razem chodzi o tego pegaza: Moje podsumowanie: Czarna Perła jest oszustwem. Jak masz znajomości lub wielkie szczęście to cię przepuszczą. I głosy ludzi nie mają nic do tego. W maju wyślę znowu. Poznam kolejny argument XD A wy co o tym sądzicie? | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 06, 2012 11:33 am | |
| Arveno, przepuszczają tych, co lubią. Przykładowo potrafię widywac po 10 prac od jednej osoby w jednej edycji oO Co do pegaza, to nie widzę w nim nic złego. Wyślij w maju, to zobaczymy kolejne powody do wywalenia go z głosowania xD | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 06, 2012 11:37 am | |
| Oj nie ładnie, nie ładnie. Oni zachowują się po [cenzura]
| |
|
| |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 06, 2012 11:56 am | |
| hanka, no wątpię, że przepuszczają tylko tych co lubią, bo ja to się im naraziłam, a przechodzą xD
Arvena, zbesztaj ich na kontakcie ;d | |
|
| |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 06, 2012 12:38 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Mój test uczciwości howrse w związku z CP trwa. Mam nowe wyniki.
Dotychczas: 1. LUTY - wysłałam w 3 pegazy plus konia. Jeden styl, różne kolory. Jedno przeszło głosowanie, ale odpadło ponieważ "Twoja praca została odrzucona, ponieważ jest zbyt podobna do już istniejących obrazków." Podczas gdy w kozach są 3 identyczne linearty. 2. MARZEC - wysłałam pegaza. Jednego z tych co wcześniej. Odpadło przed głosowaniem, ponieważ: "Twoja praca musi być umieszczona na przeźroczystym tle." Czyżby praca według nich uzyskała nagle tło? Oo Zresztą z tłem nie można nawet wysłać, bo pisze, że zły format
Najnowsze info: 3. KWIECIEŃ - znowu wysłałam tego pegaza, sprawdzić co napiszą. Odpadła przed głosowaniem. Powód? "Twoja praca została odrzucona, ponieważ motyw tła jest zbyt złożony. Jest to niezgodne z zasadami Czarnej Perły." JAKIM CUDEM?! Przecież koń nje ma tła.
Konkretnie, za każdym razem chodzi o tego pegaza:
Moje podsumowanie: Czarna Perła jest oszustwem. Jak masz znajomości lub wielkie szczęście to cię przepuszczą. I głosy ludzi nie mają nic do tego.
W maju wyślę znowu. Poznam kolejny argument XD
A wy co o tym sądzicie? W ogóle szkoda pisać i się wysilać na te dziadostwo znane Czarną perłą! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Nie Kwi 08, 2012 11:12 am | |
| - Szarusia16 napisał:
- hanka, no wątpię, że przepuszczają tylko tych co lubią, bo ja to się im naraziłam, a przechodzą xD
Arvena, zbesztaj ich na kontakcie ;d Nawet nie ma sensu, bo i tak odpisze automat -_- |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Nie Kwi 08, 2012 11:20 am | |
| - Kiccia napisał:
- Szarusia16 napisał:
- hanka, no wątpię, że przepuszczają tylko tych co lubią, bo ja to się im naraziłam, a przechodzą xD
Arvena, zbesztaj ich na kontakcie ;d Nawet nie ma sensu, bo i tak odpisze automat -_- A ja wysłałam im właśnie na kontakt moją krytykę, czyli że graczy olewają! I co? I nic - automacik się zepsuł? | |
|
| |
stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| |
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Nie Kwi 08, 2012 3:27 pm | |
| no ja też mam jazdę z pracą do CP w zeszłym miesiącu była w głosowaniu ale miała za mało głosów aby wejść do gry, więc posłałam ją jeszcze raz i co i okazało, się że koń unosi się nad ziemią według nich i odrzucili- no to ja się pytam jakim cudem wtedy stał a teraz lata skoro to ta sama praca ?? takich perełek podobnych miałam kilka teraz noszę się z zamiarem "pojechania" im na kontakcie ... | |
|
| |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Kwi 09, 2012 2:20 am | |
| Dlatego ja nie wysyłam,mam to w nosie | |
|
| |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Kwi 09, 2012 11:43 am | |
| Powiedzcie mi..gdzie tu jest złożone tło?! | |
|
| |
koteczek043 Już coś wie
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Kwi 09, 2012 11:47 am | |
| Szar - może im o cień chodzi :c | |
|
| |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Kwi 09, 2012 11:57 am | |
| kotek, ich konie też mają cień, więc czego się czepiają :/ | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Kwi 09, 2012 12:05 pm | |
| Oni wręcz gdzieś w poradniku oficjalnym napisali, aby zrobić cień -.-' | |
|
| |
koteczek043 Już coś wie
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Kwi 09, 2012 12:18 pm | |
| Szar - no to wzięli to za wylane kakało mojego pianka >.> zawsze znajdą wymówkę... | |
|
| |
XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Kwi 09, 2012 12:24 pm | |
| Szar - oni mieli omamy | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| |
| |