Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3

Go down 
+89
Suzan
Divide
martika520
Jowiszowy
Saladira
Marley
Niunia1245
Nicka01
XX_lero
Barson1990
safie
CDog
Werona
Styks
Sabula
Lubelak
Minoo
WhiteBerry
oooliwcia10
Julinda010
Lola1221
Ejli
Miya
ott.
Dżemik
juliaw2002
saphira2001
Mika_TLR
Rooda
karina127
AyaKey
Blagier
Szarusia16
koniara23499
Erina100
klasaIVb
monia071096
EveDallas
_pati201_
Athi
imie
justynap
alisson123
Naravi
wiki0396
Aglyss
ZetkaEmka
szemala
kaja98
Blue Sea
asia98999
wynocha
Moon :3
Kemishi
Nevarra
korane
Czarny Kot
Tiamat
Nibiru.
Dream
KaVcia
Hurricane
anteek
Inaczej Perła 20
Arrin
Szron
Lovissa
Inaaa:)
hanka1998
erreo
EREIS
Nika346
Avada
tuti
Evelynek
musta.yötä
Bezkompromisowa
Natalialol
Malto
jullien
Mirmil
Nathaly
asiamar98
Kartagina
Corrie
Cassidifikation
wierszownik
Cosiek
LadyArvena
93 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 Empty
PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostWto Sty 08, 2013 12:22 pm

wynocha napisał:
Te zmiany rozwalają. XD
Co oni, do diabęła, zrobili? Jakieś ikonki, kółeczka, kwadraciki...

Rafax, przystopuj z tym zarzucaniem kontaktu "śmiesznymi, ciętymi" wiadomościami, bo niedługo cały strajk będą traktować jak jedno wielkie zjednoczenie trolli. Kultury.

Spróbuję,ale co my możemy zrobić? Ciągle banują,a młodszym graczom wmawiają że jesteśmy buntownikami którzy chcą zniszczyć tą grę;(
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostWto Sty 08, 2013 12:57 pm

Zacytuj mi kawałek wypowiedzi gdzie owlient mówi o strajkujących jako niszczących grę. Pokaż mi. Raczej mówią to gracze.
Ten cały strajk też się śmieszny robi, przykładem jest masowe wysyłanie wiadomości na kontakt pod tytułem "pośmieje się z nich bo mogę" a potem jojczeć, że bana dali, ale za co? Przecież nic nie zrobiłem. Zgadzam się z wyn, nie możecie robić z tego strajku trolli, bo w takie coś się to przeradza powoli.
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
W skromnych progach Zagrody
Mika_TLR

Nick w grze : Mika_TLR
Liczba postów : 486

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostWto Sty 08, 2013 2:22 pm

safie napisał:
CDog napisał:

Osobiście znam 2 osoby (dorosłe) które kupiły ostatnio 100 kuponów by uzupełnić kolekcję w jakiegoś konia. Inna natomiast od początku swojej gry kupiła 666 kuponów... ale to nic, w porównaniu z jej koleżankami (już nie grają) to pryszcz... W ciągu 3 czy 4 miesięcy kupiły po ponad 3000 tys. kuponów.
Więc o czym my tu mówimy...?

Coś mi się w te 3000 tys. kuponów nie chce wierzyć. 3 tys. może, ale 3000 tys. niezbyt Wink.
Kurcze chciałabym taką pracę, żeby zarabiać tyle, żeby miesięcznie prze*** prawie 3 tys. zł na pikselowe koniki xD ( znając mnie i tak wydałabym to na buty).
Nie podobają mi się realia gry, gdzie liczy sie wydawanie realnej kasy, ale nie wydaje mi się, żeby strajk coś zmienił. Niestety. Gdyby rozszedł się po innych serwerach to może, ale w samej Polsce? Wątpię. Sad

Safie byłam w pewnej hodowli, w której były 3 osoby godne uwagi, nie z Polski. u nich było tak:
-nie masz om? ---> zrób konia u mnie, mam 200kuponów
-koń przegrywa zawody? ---> daj mu Zestaw harmonii
-nie mam PD? poczekaj kupie kupony to doładuje
kupowały niejednokrotnie po 100kuponów co 2-3 dni
sama widziałam konta polskich graczy z ilością kuponów powyżej 1000sztuk. a nawet 2000.
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
W skromnych progach Zagrody
Mika_TLR

Nick w grze : Mika_TLR
Liczba postów : 486

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostWto Sty 08, 2013 2:23 pm

alisson123 napisał:
Mirmil napisał:
Takie wielkie, zeby male dzieci latwo mogly trafic w ikonke Very Happy
Zgadzam się! Te nowe zmiany to jedno wielkie g****. Ten nowy wygląd zakładek i strony konia jest straszny. Ok są nowe zabezpieczenia i historia logowania. I tyle. Im się musi bardzo nudzić.

da się zmienić na stare kwadraciki Wink
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostWto Sty 08, 2013 3:47 pm

nie no nie narzekajcie. Myślicie ze latwo było trafić w to małe gówienko po imprezie, albo jak człowiek padał z nóg ?Very Happy

A poważnie. mnie zmusili do zmiany przeglądarki na ff rozjeżdża jak roztopione lody. Zegar gdzieś po prawej, dziurawe gospodarstwa, poprzestawiane zakładki, żal tyłek ściska.Ale daruje sobie kolejny komentarz na oficjalu przez trole sie nie da pzrebbić.

Co do kuponów. mówicie nie o graczach a o uzależnionych nałogowcach. Jestem ciekawa co by te osoby mówiły o swoich poczynaniach po upływie lat. Choc z drugiej strony pakiet 100 kuponłó jest o wiele tanszy jak sms.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

Nick w grze : Neman
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostWto Sty 08, 2013 3:49 pm

Mika_TLR napisał:

ap ropo mirmil trochę grzeczniej, nie podoba mi się ton twojej wypowiedzi, chcesz przewodzić rewolucji, naucz się szacunku do opozycji. nie zwykłam czytać głupoty jakie tu jest zwyczaj wypisać. nie zajmują mi głowy stąd brak zastanowienia. Chwalebne zasypywanie adminów skargami, och wy mściciele.
w innych grach dali by się pokroić za wiele promocji.
zero wdzięczności.
jestem wystarczająco wykształcona żeby cie olać, widać nie wiesz na czym polega "dyskusja" kulturalna wymiana zdań a nie "cieszenie mich i dokształcanie Wink "
i nie "ciesze michy" trochę uprzejmiej jak powiedziałam.
Jesteś wystarczająco wykształcona, żeby go olać, ale jednak wdajesz się w jałową dyskusję. To naprawdę pokazuje wysoki poziom inteligencji.
Powrót do góry Go down
http://www.wyrwana-smierci.blogspot.com
safie
Już coś wie
safie

Nick w grze : safie
Liczba postów : 122

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostWto Sty 08, 2013 4:18 pm

Cytat :

Safie byłam w pewnej hodowli, w której były 3 osoby godne uwagi, nie z Polski. u nich było tak:
-nie masz om? ---> zrób konia u mnie, mam 200kuponów
-koń przegrywa zawody? ---> daj mu Zestaw harmonii
-nie mam PD? poczekaj kupie kupony to doładuje
kupowały niejednokrotnie po 100kuponów co 2-3 dni
sama widziałam konta polskich graczy z ilością kuponów powyżej 1000sztuk. a nawet 2000.

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 2153337378 Za takie pieniądze można wydzierżawić żywego konia ... Ale jak nie z Polski to może inne realia? Ja zarabiałam 900 zł miesięcznie, teraz będę jakieś 800- a nawet jak załapałam się na stawkę 15zł/h ( do ręki) to za dużo się narobiłam, żeby wydać na głupoty.
Brakuje mi opcji kupowania na CR za equus :/
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostWto Sty 08, 2013 4:28 pm

Radośnie się pochwalę.
Tym razem to definitywny koniec.
To wszystko... zaczęło mnie przerażać.

Życzę Wam Howrsowicze i Zagrodzianie - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

W UFO LATA CR!! Very Happy

Ostatnio zmieniony przez Barson1990 dnia Wto Sty 08, 2013 4:30 pm, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : dopisek o UFO :))
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostWto Sty 08, 2013 4:32 pm

Jeżeli mowa o kuponach. Kupiłam ich tyle, że na sam widok zbiera mi się na wymioty.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
wynocha
Już coś wie
wynocha

Nick w grze : kingazar
Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostSro Sty 09, 2013 7:56 am

Rafax, NIGDZIE tak jeszcze o nas nie mówią. Znam moderatorów, żaden się źle o strajku nie wypowiada.
A Ty i kilka innych, których palcami wytykać tu nie będę- bo i nie o to mi chodzi, a oni wiedzą, że o nich chodzi- śmiecicie kontakt "błyskotliwymi" wiadomościami, ciesząc się nie wiadomo z czego ;3

Nic do Was nie mam osobiście, tylko do Waszego zachowania, gdyż robiąc tak, sprawiacie, że cały strajk traci na powadze i ogólnym szacunku, a zamienia się w zbiorowisko Trolli.

Z wyrazami szacunku,
Wyn
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostSro Sty 09, 2013 9:42 am

Jak zwykle Wyn ma rację. Nie powinniście robić tego w taki sposób. Jeżeli chcemy uzyskać większe przestrzeganie zasad przez owlient, to powinniśmy stosować się do tych zasad. Nie osiągniemy trollowaniem niczego oprócz śmiechu i ignorancji. W strajku nie chodzi o bycie niemiłym, ale o opór. To on ma nam pomóc zwyciężyć. Bo, jak sami tak non stop trollujemy, to nie jesteśmy lepsi od owlientu. Ba, jesteśmy nawet gorsi, bo robimy to podpinając to pod słuszną sprawę. Jeżeli ktoś z was zamierza działać na szkodę strajku przez takie zachowanie, to niech przynajmniej nie mówi, że to w interesie akcji i dla jej dobra.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostSro Sty 09, 2013 9:55 am

Tak,spróbuję się powstrzymać,ale czasem to jest trudne,zwłaszcza jak mi ciągle wysyłają jedną i tą samą odpowiedź z automatu
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostSro Sty 09, 2013 10:04 am

rafax2 napisał:
Tak,spróbuję się powstrzymać,ale czasem to jest trudne,zwłaszcza jak mi ciągle wysyłają jedną i tą samą odpowiedź z automatu

Wysyłają Ci ciągle to samo, bo Ty ciągle ich zasypujesz bezsensownymi wiadomościami. Wink
Trudne, ale da się.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostSro Sty 09, 2013 10:20 am

Napisałem żeby nie wysyłali tej regułki
"Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz"."
To napisali tą

"Witaj,

Dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii. Zostaną one przekazane do odpowiednich osób i rozpatrzone.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse"
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostSro Sty 09, 2013 10:22 am

Nie przesłali ci tego samego
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostSro Sty 09, 2013 10:29 am

Po prostu przystopuj i większej kultury, a nie cały czas coś w stylu "napisałem im na kontakt czy mam zwrócić to co zjadłem prosto na monitor xD".

Rozumiem, że chcesz być zabawny, że myślisz, że działasz dobrze. Ale to szkodzi, bo jesteśmy uznawani za zwykłe zjednoczenie trolli, którzy nie umieją podać argumentów, ale się bulwersują. ; )
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostSro Sty 09, 2013 10:55 am

Nie chcę być zabawny xD Chcę żeby to do nich dotarło^^No nie przesłali tego samego,ale już to widziałem;)
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostSro Sty 09, 2013 11:05 am

Widzieliście?
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503775259&page=4
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostSro Sty 09, 2013 11:43 am

alisson123 napisał:
Widzieliście?
Co tam pisze powiedz proszę Razz (mam bana na forum^^)
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostCzw Sty 10, 2013 9:11 am

rafax2 napisał:
alisson123 napisał:
Widzieliście?
Co tam pisze powiedz proszę Razz (mam bana na forum^^)
Już i tak nikt tego nie zobaczy. Jedna osoba napisała, że howrse schodzi na psy itd. Kiedy opuszczałam howrse wątek miał chyba 9 stron. No i była wieeelka dyskusja. Jedni bronili zaciekle adminów, inni pisali chamskie i naprawdę niemiłe posty pod adresem modów, ubisoftu i adminów. Ale pszczolka182 była naprawdę mocno obrażana. Jedna osoba napisała "Środek na owada. Pszczolka sio!" I kopiowała to. Potem inna też. Ja napisałam, żeby nie rzucali w stronę modów takich cięzkich słów, bo zaczną nas traktować jak bandę cholernych trolli, i wykrakałam. Ale większość mnie poparła. Wątek usunięty. A szkoda. A, jeszcze jedno. Założony był przez ARABSKA KREW, przeciw byli jeszcze kochana456 i zarraki2, a z modami Verdo i Stokrotka7

Powrót do góry Go down
oooliwcia10
Już coś wie

Nick w grze : oooliwcia10
Liczba postów : 144

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostCzw Sty 10, 2013 9:19 am

cały styczeń bez większych promocji?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostCzw Sty 10, 2013 10:07 am

I tak niby jest promocja,ale taka co trzeba coś rysować za 2 kupony^^ Chcieli pewnie nas tak zmylić taką niby promocją że nie robią promocji
Powrót do góry Go down
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostCzw Sty 10, 2013 10:08 am

http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1662230&message=doCongratulation
Strajk Rosyjski? -.-
to już wszystko robi się pomieszane

Ostatnio zmieniony przez XX_lero dnia Czw Sty 10, 2013 10:24 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostCzw Sty 10, 2013 10:16 am

A to wszystko robi się idiotyczne. Wszystko Wink
Ludzie przeciwko strajku zachowują się, jakby chcieli wydłubać nam oczka.
A my, strajkujący, obrażamy adminów i modów na forach w grze, przez co wydajemy się gie wartymi, niewyżytymi dzieciakami.
Osoby dołączają do naszego *no, naszego, nie?* strajku, nie znając jego celu i zasad. Szpanują na forum oczobójnym awatarem, obrażając Bogu ducha winnych, i, nota bene- bardzo miłych- moderatorów.
To chyba nie tak miało wyglądać. Prawda?
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostCzw Sty 10, 2013 10:20 am

wynocha - owszem, Strajk Włoski miał wyglądać inaczej. Ale w jaki sposób chcesz doprowadzić do porządku graczy niemających konta na ZM? I tych, którzy ,,strajkują" wyłącznie dla szpanu?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostCzw Sty 10, 2013 10:23 am

Pisz Wyn Wink

Wiem, że się nie da. Ale to troszeńkę- troszkę dobijające. Mogę pisać do każdego uprzejmą, wyrafinowaną petycję o nawrócenie, lecz czy to by coś dało?
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostCzw Sty 10, 2013 10:24 am

wynocha napisał:
A to wszystko robi się idiotyczne. Wszystko Wink
Ludzie przeciwko strajku zachowują się, jakby chcieli wydłubać nam oczka.
A my, strajkujący, obrażamy adminów i modów na forach w grze, przez co wydajemy się gie wartymi, niewyżytymi dzieciakami.
Osoby dołączają do naszego *no, naszego, nie?* strajku, nie znając jego celu i zasad. Szpanują na forum oczobójnym awatarem, obrażając Bogu ducha winnych, i, nota bene- bardzo miłych- moderatorów.
To chyba nie tak miało wyglądać. Prawda?
Wczoraj był wątek założony przez ARABSKA KREW. Kilka osób naprawdę mocno obrażało modów. Ja byłam z nimi, ale nie wyzywałam ich. Napisałam, żeby przestali, bo przez to ludzie zaczną nas traktować jak "bandę cholernych trolli" (cytuję).
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostCzw Sty 10, 2013 10:28 am

allison, właśnie do tego nawiązuję.
Powrót do góry Go down
wynocha
Już coś wie
wynocha

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostCzw Sty 10, 2013 10:45 am

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 01vtxcvpudgi

Aż Wam wszystkim pięknego screena zrobiłam. Owa istota wypowiedziała się na temat "co to jest strajk włoski i ruski?" ;3
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipostCzw Sty 10, 2013 10:51 am

Wyn, spójrz na moją rozmowę z Horse Legend:

JA: Widziałam Twój temat na forum. Piszę na PW, bo nie chcę dostać bana.
Więc: Strajk Włoski polega na niekupowaniu kuponów, ustawieniu bannera i
avatara pokazujących Strajk, nieużywaniu CR, niebraniu udziału w
promocjach. Wszystko jest zgodnie z zasadami.
Strajk Ruski to okropna podróba Strajku Włoskiego. Polega na graniu po
swojemu, nie słuchaniu opini innych graczy, pomocy innym uczestnikom
strajku i niereklamowaniu go. To nawet nie jest strajk. Więcej o Strajku
Włoskim tu:
http://www.zagroda-mgly.com/t9844-strajk-wloski-11212-311212-merytoryczna-dyskusja
A i we Włoskim chodzi jeszcze o zniesienie zmian które następują od momentu przejęcia howrse przez Ubisoft i poprawieniu modów.
ONA: dzięki
JA: Co o nich sądzisz?
ONA: lepszy ruski
Tak, wiem nasz strajk opisałam bardzo niedokładnie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 20 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
Powrót do góry 
Strona 20 z 26Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» FORUM - Aukcje na forum

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach