Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
+89Suzan Divide martika520 Jowiszowy Saladira Marley Niunia1245 Nicka01 XX_lero Barson1990 safie CDog Werona Styks Sabula Lubelak Minoo WhiteBerry oooliwcia10 Julinda010 Lola1221 Ejli Miya ott. Dżemik juliaw2002 saphira2001 Mika_TLR Rooda karina127 AyaKey Blagier Szarusia16 koniara23499 Erina100 klasaIVb monia071096 EveDallas _pati201_ Athi imie justynap alisson123 Naravi wiki0396 Aglyss ZetkaEmka szemala kaja98 Blue Sea asia98999 wynocha Moon :3 Kemishi Nevarra korane Czarny Kot Tiamat Nibiru. Dream KaVcia Hurricane anteek Inaczej Perła 20 Arrin Szron Lovissa Inaaa:) hanka1998 erreo EREIS Nika346 Avada tuti Evelynek musta.yötä Bezkompromisowa Natalialol Malto jullien Mirmil Nathaly asiamar98 Kartagina Corrie Cassidifikation wierszownik Cosiek LadyArvena 93 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Lut 06, 2013 1:00 pm | |
| - wynocha napisał:
- Wiki- zachowałaś się do granic możliwości wręcz chamsko i niekulturalnie. To dorośli ludzie wykonujący swoją pracę. A Ty- małolata, bądź co bądź, ich obrażasz.
Co racja to racja - kto to widzial, jak to okreslilas malolata obrazajaca doroslych. |
| | | wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Lut 09, 2013 1:26 am | |
| - wiki0396 napisał:
- wynocha napisał:
- Wiki- zachowałaś się do granic możliwości wręcz chamsko i niekulturalnie. To dorośli ludzie wykonujący swoją pracę. A Ty- małolata, bądź co bądź, ich obrażasz.
Przepraszam,naprawdę tak się zdenerwowałam,że musiałam coś zrobić Radź sobie ze stresem w nieco grzeczniejszy sposób, z łaski swojej, albo chociaż się nie chwal tym jakby to było wielkie osiągnięcie. Zresztą, strajk i tak chyba !cenzura!ł...(?) | |
| | | anje Już coś wie
Nick w grze : anje Liczba postów : 171 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Lut 09, 2013 11:54 am | |
| - wynocha napisał:
- wiki0396 napisał:
- wynocha napisał:
Przepraszam,naprawdę tak się zdenerwowałam,że musiałam coś zrobić
Radź sobie ze stresem w nieco grzeczniejszy sposób, z łaski swojej, albo chociaż się nie chwal tym jakby to było wielkie osiągnięcie.
Zresztą, strajk i tak chyba !cenzura!ł...(?) Strajk osiągną trochę. Informują nas o zmianach. Tylko z tą LA... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Lut 09, 2013 11:57 am | |
| Gdyby jeszcze jakieś 2 tysiaki osób by wzięło udział to może byśmy zdziałali więcej, niż teraz |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Lut 09, 2013 12:15 pm | |
| - anje napisał:
Strajk osiągną trochę. Informują nas o zmianach. Tylko z tą LA... Nawet nie zwróciłam na to uwagi, ale rzeczywiście... Dawniej tego typu zmiany robili bez zapowiedzi. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Lut 09, 2013 1:00 pm | |
| - Devilek napisał:
- Gdyby jeszcze jakieś 2 tysiaki osób by wzięło udział to może byśmy zdziałali więcej, niż teraz
Na kontakcie(tak piszą na petycjach)piszą,że wezmą niby na poważnie,jeżeli będzie 100 osób,więc jeżeliby wysyłać petycję z "podpisami"ponad 100 o sób,to może by coś dało(szanse baaaaardzo małe,wiem)ale nie chodzi mi o to "wszystko"bo raczej aktywności moderacji przez to nie zwiększymy,tylko przynajmniej o to żeby te zmiany jak chociaż PG+1.2(automatycznie się podnosi)zmienili,bo to,np. dla hodowli dążących do jak najmniejszego PG u koni,albo w hodowlach osłów jest bardzo uciążliwe(pisze bardzo chaotycznie,przepraszam) |
| | | Jowiszowy Nowy
Nick w grze : Jowiszowy01 Liczba postów : 7 Dołączył : 25/01/2013
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Lut 09, 2013 6:38 pm | |
| przedwczoraj (8 lutego) zrobiła się na forum jatka! dzięki mnie! Zrobiłem taki niepozorny wątek Czy da się...
...Wyhodować konia z 1* z rodziców z 0*?
PSX:Popieram strajk włoski PSX2 PSX3 Tych 2 n pamientam PSX4 Pisze PSX bo nie można pisać PS o PSX nikt nic nie mówił!
i jakoś wyrażam swoją opinie na temat howrse (że kiedyś było lepsze itd.)
Wtedy wchodzą ludzie: ZGŁASZAM! Łamiesz zasady! itd.
A ja: niby jak?
Ludzie: Piszesz PSX to zabronione
Ja: NIE! Zabronione jest PS a nie PSX!
i tak dalej
Ludzie odpuszczają
Ja wygłaszam opinie o moderacji której nie krytykuje tylko uważam że jest do d*** xD
I jakiś debil Ryu: Nie możesz wygłaszać Opini na forum!
Ja: Moge!
Ryu: Nie OWU zabrania!
Ja: Ale Konstytucja pozwala kolego!
On: Kogo obchodzi konstytucja na howrse!
Ja: np. Mnie i tak wg. Zamknij ryja ryu
Jakaś idiotka: Wg. konstytucji: ktoś kto n przestrzega regulaminu musik zostać ukarany (w tym wypadku ban)
Ja: No to bd miał bana i co z tego?
On i ona: N bendziesz miał konta
Ja: to zrobie 2-gie!
Oni: N możesz to bd Multi!
Ja: Nie multi jest jak masz 2 naraz! Moge miec nawet 20000 kont ale nie naraz!
Oni przestają
Chwile potem Ryu z kolejnym pretekstem
i tak dalej
i ktos (Bałwan12) założył wontek MODERACJA JEST GŁUPIA
Tekst:
MODERACJA JEST GŁUPIA
ludzie: Wcale że nie! Sam jesteś głupi! itd.
Ja: Popieram bałwana!
i wyszedłem z howrse z myślą że jak wróce to idioci se pójdą wracam a tam:
2 nowe wiadomości
Ja... ooo fajnie!
1 Obraźliwe wiad. na forum cośtam ćośtam Powód: Blalblabla Ryu zamknij Ryja Kara: - 1 karmy + 1 dniowy ban na forum
2 Upomnienie Powód: Umiszczanie wątków z krytyką moderacji/administracji | |
| | | Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Lut 10, 2013 9:04 am | |
| Człowieku, zanim coś się napisze to warto byłoby zapoznać się z zasadami. Jeśli myślisz, że za ten "cyrk" Ciebie pochwalimy to jesteś w błędzie. Takich mało rozgarniętych graczy Nam nie potrzeba. Do Wszystkich! Oficjalnie zamykam temat strajku. Nie ma sensu, żeby akcja stanowiła powód do popisywania się małolatów. Dziekuję Wszystkim za udział! Ja wróciłem dziś na polskie Howrse. Będe się starał nadal strajkować i uświadamiać innych, że źle dzieje się na polskim Howrse. Od nikogo nie oczekuje naśladowania. Grajcie jak chcecie. Życzę Wszystkim strajkującym powodzenia! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
| |
| | | | FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|