Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3

Go down 
+89
Suzan
Divide
martika520
Jowiszowy
Saladira
Marley
Niunia1245
Nicka01
XX_lero
Barson1990
safie
CDog
Werona
Styks
Sabula
Lubelak
Minoo
WhiteBerry
oooliwcia10
Julinda010
Lola1221
Ejli
Miya
ott.
Dżemik
juliaw2002
saphira2001
Mika_TLR
Rooda
karina127
AyaKey
Blagier
Szarusia16
koniara23499
Erina100
klasaIVb
monia071096
EveDallas
_pati201_
Athi
imie
justynap
alisson123
Naravi
wiki0396
Aglyss
ZetkaEmka
szemala
kaja98
Blue Sea
asia98999
wynocha
Moon :3
Kemishi
Nevarra
korane
Czarny Kot
Tiamat
Nibiru.
Dream
KaVcia
Hurricane
anteek
Inaczej Perła 20
Arrin
Szron
Lovissa
Inaaa:)
hanka1998
erreo
EREIS
Nika346
Avada
tuti
Evelynek
musta.yötä
Bezkompromisowa
Natalialol
Malto
jullien
Mirmil
Nathaly
asiamar98
Kartagina
Corrie
Cassidifikation
wierszownik
Cosiek
LadyArvena
93 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 Empty
PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 12:11 am

juliaw2002 napisał:
nie wiem czemu ale teraz odbierają karme za wyrazienie swojej opinie.to nie fair!

Teraz to zauważyłaś?Very Happy

Ehhh moderacja się dobrała do mojego tematu na forum No http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503764591&page=1
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

Nick w grze : JadeXDD
Liczba postów : 2112

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 2:53 am

Wracam do działania po chwilowej nieobecności. I szczerze tu wypowiem się na temat tego co się dzieje. Towarzysze - po co komu je było dodawać a potem usuwać? Promocje - po co aż tyle? Moderatorzy przesadzają! Czemu Mirmil dostał BANa na prezentacje? Bo całe to Howrse (w tym moderatorzy, Ow i Kowelan) to jedno wielkie NIC! Trochę tą wiadomość przerobię i wyślę na kontakt.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 2:55 am

I zaspamuje im kontakt czymś takim: dfvfdasffdsgsdggsdgsdgsddgsgfdvfgkghdsf
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 4:03 am

MiMisia napisał:
Witam,
Piszę, aby zwrócić Państwa uwagę na sprawy, które nurtują mnie od jakiegoś czasu.
„Wolność słowa – prawo do publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów, a także jego poszanowania przez innych. Współcześnie jest uznawana jako standard norm cywilizacyjnych(…)”
Przytoczyłam Państwu fragment definicji pojęcia „wolność słowa”, gdyż widzę w grze pewne nieprawidłowości, związane najprawdopodobniej z brakiem jej świadomości bądź mylnym jej pojmowaniem. Skoro wolność słowa jest, nadanym nam już przez Kazimierza Wielkiego, prawem, ograniczając je Nam, łamią je Państwo.
Poniżej wymienię kilka ograniczeń wolności słowa:
„W Polsce wolność słowa jest ograniczona między innymi przez: Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej (Dz. U. z 1997 r. Nr 78, poz. 483):
Art. 13.
Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa.
Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.):
Art. 196.
Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Art. 212. § 1.
Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
Art. 216. § 1.
Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
Art. 256.
§ 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu rozpowszechniania produkuje, utrwala lub sprowadza, nabywa, przechowuje, posiada, prezentuje, przewozi lub przesyła druk, nagranie lub inny przedmiot, zawierające treść określoną w § 1.
Art. 257.
Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.„
Art. 212. § 1. może budzić kontrowersje. Otóż pragnę rozwiać jakiekolwiek wątpliwości na ten temat, krytykując działalność gry, nie podlegamy temu ograniczeniu, gdyż:
„Krytyka (łac. criticus - osądzający) – analiza i ocena dobrych i złych stron z punktu widzenia określonych wartości (np. praktycznych, etycznych, poznawczych, naukowych, estetycznych, poprawnych) jako niezbędny element myślenia.”
Zapoznałam się także wnikliwie z „Ogólnym Warunkami Użytkowania strony www.howrse.pl”, z których, owszem, wynika, iż:
„[Gracz] Nie może zakłócać funkcjonowania strony internetowej www.howrse.pl”
Chciałabym jednak wreszcie dowiedzieć się w jaki sposób strajk zakłóca funkcjonowanie tejże strony, która powinna być przygotowana na każdą ewentualność (mam tu na myśli np. drastyczny spadek liczby graczy, który niósłby za sobą podobne do strajku konsekwencje). Proszę, aby nie była to odpowiedź w stylu „namawianie innych graczy do nieskorzystania ze strony to działanie na jej szkodę”, gdyż wyjaśnienie dlaczego tego argumentu nie przyjmuję do wiadomości podałam wyżej.
Po wnikliwej analizie stwierdzam również, iż ciekawym jest fakt, że gracz ma więcej zobowiązań względem OWLIENTU, niż OWLIENT względem gracza, czyżby ta gra nie była tworzona dla graczy? Cóż, od jakiegoś czasu mam takie wrażenie.
Z wyrazami szacunku,
MiMisia

Witam,

Jako przedstawicielka społeczności grającej na Howrse, której nie podoba
się polityka jak i kierunek zmian w tej grze, zmuszona jestem wyrazić
swoje oburzenie obecną sytuacją panującą na Howrse. Nie chcę ilości
tylko jakości na Howrse! Przedstawiam listę zmian, która jest konieczna,
żeby przywrócić normalność jak i radość z gry na Howrse. Domagam się:

1) Ambitniej intelektualnie, to jest trudniejszej gry bez mnóstwa uproszczeń

2) Większej aktywności i ilości moderatorów (nie koniecznie
pełnoletnich. Niepełnoletni kandydaci na moderatorów mogliby przechodzić
coś w rodzaju testu stworzonego przez administrację)

3) Dodatkowego forum lub chatu do luźnych pogaduch. Nie wszyscy mogą
spędzać czas na Nocnych Markach i jest to zdecydowana większość. Dzięki
dodatkowemu forum lub chatowi na Rozgrywce byłoby dużo mniej SPAM-u

4) Możliwości swobody krytykowania gry, również przez moderatorów, to
jest żeby po wyrażeniu krytyki nie było nakładania banów lub odejmowania
Karmy

5) Informowania na bieżącą o prowadzonych pracach nad zmianami w grze (o
ile takie są prowadzone) i możliwości ich komentowania, jak i
uwzględnienia sugestii płynących z tej dyskusji

6) Dużo mniejszej ilości promocji, za to żeby były one ciekawsze. Jedna promocja na miesiąc w zupełności wystarczy

7) Uregulowania spraw dotychczas nie ujętych w regulaminie (np. prywatne
hodowle, czy tez treści na awatarach) za które wyciągane są
konsekwencje karne

8 ) Braku limitu zgłoszeń postów i wątków na forum - 3 to stanowczo za mało

9) Powiadomienia na pocztę prywatną o banach i ich długości (tj. do kiedy ban będzie trwał)

10) Uaktualnienia FAQ i Pomocy - znalezienie w nich odpowiedzi na nurtujące dziś pytania to wielka rzadkość

11) Poprawienia grafiki koni - aby różne rasy nie wyglądały tak samo, i żeby grafika była dużo bardziej realistyczna

12) Utworzenia nowego forum o propozycjach - odpadnie kolejny % SPAM - i na Rozgrywce i Kontakcie

Mam nadzieję, że w końcu Owlient potraktuje sprawę poważnie, a nie jako
„samotny głos wołającego na pustyni”. Howrse jest tworzona dla graczy,
to MY inwestujemy swój czas jak i pieniądze, dlatego w końcu zacznijcie
traktować NAS i Nasze zdanie poważnie, a nie tylko jako środek do
zarabiania pieniędzy.
Z poważaniem,
MiMisia

Mam nadzieję, że modzi bądź admini przeczytają tę wiadomość!
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 5:47 am

JadeXDD napisał:
I zaspamuje im kontakt czymś takim: dfvfdasffdsgsdggsdgsdgsddgsgfdvfgkghdsf
Bez takich, ma być kulturalnie....
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 6:13 am

Szarusia16 trzeba ich zdenerwować.

Ostatnio zmieniony przez JadeXDD dnia Pią Gru 28, 2012 7:51 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 6:19 am

Ty chyba nie rozumiesz idei strajku.
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

Nick w grze : klasaIVb
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 6:21 am

ja ich tak zdenerwowałam jakiś 1 m-c temu, że mi dali dożywotniego bana na forum i odjęli karmę. A ja tylko napisałam do trolla:
Ej chcesz BANana?
Za powód dali:"Spam na forum i sztuczne nabijanie aktywności."
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 6:43 am

Bo za taki spam powinno się bany dostawać : p
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 7:02 am

A gdzie się podziewa nasz Mirmil co? Like a Star @ heaven
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 7:05 am

Szarusia16 no proszę cię! Lubię być niegrzeczna. Na kontakt wysłałam dzisiaj z 10 wiadomości a odjęli mi tylko 1 punkt karmy
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 7:28 am

Jade, nie chodzi o to, by wzięli nas za spamerów. Spamerami się nie przejmują i ich olewają Wink Tutaj chodzi o kulturalne uświadomienie ich, co nam się nie podoba w sposób w miarę miły, ale szczery i aby przyjęli to do serca. Przynajmniej ja to tak rozumiem Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 7:35 am

Cytat :
Witaj EveDallas,

Żadna odpowiedź na zgłoszenie nie jest wysyłana automatycznie.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
I wiadomośc niżej:
Cytat :
Witaj EveDallas,

Odpowiedź została już udzielona.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 9:22 am

Jade nie spamuj na kontakcie,bo to nic nie da,przecież nie o to nam chodzi.

Napisałem do nich tak;

Wy na kontakcie,nam graczom na krytykę odpowiadacie"że przekażemy ją właściwym osobom",a gdyby tak było,to na pewno owlient nie robił by promocji za promocją...

Nie powinniście tak traktować graczy,później dziwiąc się że na forum jest taki bałagan i tyle banów leci,które są nie potrzebne w większości przypadków.
Czy owlient nie może przyjąć do wiadomości że nikt nie jest doskonały?Czy moderacja musi nas banować za krytykę gry?

Proszę o odpowiedź nie z automatu

A oni mi odpisali(patrzcie na 2 i ostatnią linijkę)

Witaj,

Dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii. Zostaną one przekazane właściwym osobom i rozpatrzone.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse

Piszę do nich że tak na pewno nie jest,wbrew ich zapewnieniom,a oni dalej wysyłają tą samą wiadomość

Aha i teraz napisałem,ciekawe co odpiszą xD
Temat:Czy owlient już wie...

Opis:Kiedy jego niegdyś jedna z najlepszych gier,do reszty upadnie?Bo jestem tego bardzo ciekawy,przecież tyle jest tego oznak;
-Pracownicy z kontaktu,się graczami nie interesują
-Moderacja robi się coraz gorsza,BANUJĄ NAS ZA KRYTYKĘ howrse
-Nie można publicznie wyrażać swoich opini o grze

No więc czy owlient wie kiedy jego gra upadnie?

Zajrzyjcie do tematu na forum:D http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503765363&message=createdTopic

Jezu ludzie nie wiedzą co czynią patrzcie jakie obrazki się pojawiają No

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 Glitterfy-flpbk208005073718141

Ostatnio zmieniony przez rafax2 dnia Czw Gru 27, 2012 10:02 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 9:52 am

Ciekawa jesteś, czy ktoś pamięta to stare howrse? Howrse, na którym przerwa między promocjami trwała kilkanaście dni? Howrse, na którym boski koń to było 'coś'? Howrse na którym bany dostawało się za prawdziwe wykroczenia? Howrse, na którym moderatorzy byli uprzejmi i robili porządek, a nie karali za byle co? Howrse, ktore było grą opierającą się na hodowli koni, a nie na promocjach?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 10:07 am

Ja jestem chłopakiem,jak to do mnie było Very Happy Ja pamiętam to howrse;)
Powrót do góry Go down
wiki0396
wiki0396

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 10:11 am

Mój poprzedni post był do wszystkich, bardzo tęsknię za starym howrse Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 10:14 am

Ja też tęsknię,ale teraz zdenerwuję pszczółkę,za to że ona mi zamknęła temat.Kusi mnie wątek na forum"czemu pszczółka ma tylu znajomych,skoro jest wredna?"ale raczej na PW jej wygarnę co o niej myślę,lecz kulturalnie i się spytam czemu zamknęła mi temat:D
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 11:13 am

hanka1998 Jade lubi być niegrzeczna
Powrót do góry Go down
wiki0396
wiki0396

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 12:06 pm

Dzięki,że mi przypomniałyście ,przecież miałam ją w znajomych. Już nie FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 4282798970
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostCzw Gru 27, 2012 12:07 pm

ja też usuwam pszczolke ze znaj. FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 4282798970 FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 2937254162
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 12:20 am

JadeXDD napisał:
hanka1998 Jade lubi być niegrzeczna

Jade,ale nie możesz im spamować na kontakt,przecież nie o spam nam chodzi

O mam już 100 postów!!!Very Happy lol!
100 postów i awatara xD
Powrót do góry Go down
ott.
Nowy
ott.

Nick w grze : joasiek
Liczba postów : 7

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 3:18 am

hahaha, oni są naprawdę beznadziejni. odpowiedzi z automatu, bany za wszystko co piszemy... nie ma już tej dobrej zabawy. dlatego ja sama usunęłam dobre konto, założyłam beznadziejne tylko po to, by wyrazić opinię...

no bo, to howrse chyba nie powróci. nie traktują nas poważnie, a z tymi łącznikami gry, pfff... nie można porozmawiac o naszych problemach z grą, a chyba są oni właśnie od tego.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2313236
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 4:26 am

ott. napisał:
hahaha, oni są naprawdę beznadziejni. odpowiedzi z automatu, bany za wszystko co piszemy... nie ma już tej dobrej zabawy. dlatego ja sama usunęłam dobre konto, założyłam beznadziejne tylko po to, by wyrazić opinię...

no bo, to howrse chyba nie powróci. nie traktują nas poważnie, a z tymi łącznikami gry, pfff... nie można porozmawiac o naszych problemach z grą, a chyba są oni właśnie od tego.

Też już tracę nadzieję;(
Powrót do góry Go down
wiki0396
wiki0396

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 4:28 am

ja jeszcze mam malutką nadzieję ,że coś zrobią
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

Nick w grze : Bezkompromisowa
Liczba postów : 123

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 5:10 am

Jade - potem przez takich jak ty czytamy na forum , że chcemy zniszczyć Ow itp.
Co byście powiedzieli gdybym zapytała kontakt o ich opinię na temat strajku ? Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 5:36 am

Wysłałam im jakieś 10 minut temu wiadomość i już mam odpowiedź Very Happy Ale pisze przy niej , że wysłano ją 30 dni temu ! Idę im zgłosić błąd Very Happy
Powrót do góry Go down
imie
Nowy
imie

Nick w grze : Ariva
Liczba postów : 23

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 6:31 am

wiki0396 napisał:
Ciekawa jesteś, czy ktoś pamięta to stare howrse? Howrse, na którym przerwa między promocjami trwała kilkanaście dni? Howrse, na którym boski koń to było 'coś'? Howrse na którym bany dostawało się za prawdziwe wykroczenia? Howrse, na którym moderatorzy byli uprzejmi i robili porządek, a nie karali za byle co? Howrse, ktore było grą opierającą się na hodowli koni, a nie na promocjach?

ja pamiętam była 1 promocja na miesiąc
potem zmienili na 2 promocje na miesiąc z przerwą tygodniową - wdedy jeszcze spoko było. A teraz? chwili spokoju nie ma promocja promocje goni.
zastanawiam sie co będzie za 4 miesiące
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 6:43 am

imie napisał:
wiki0396 napisał:

ja pamiętam była 1 promocja na miesiąc
potem zmienili na 2 promocje na miesiąc z przerwą tygodniową - wdedy jeszcze spoko było. A teraz? chwili spokoju nie ma promocja promocje goni.
zastanawiam sie co będzie za 4 miesiące
Też to pamiętam . Czekałam z niecierpliwością na promocje a jak były to baaardzo się cieszyłam Very Happy
Za 4 miesiące będą po 2 promocje na raz ;//
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 7:50 am

Bezkompromisowa raz w wakacje było wypuszczanie koni lub loteria i promocja z łapaniem balonów.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 14 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
Powrót do góry 
Strona 14 z 26Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» FORUM - Aukcje na forum

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: