Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
+89Suzan Divide martika520 Jowiszowy Saladira Marley Niunia1245 Nicka01 XX_lero Barson1990 safie CDog Werona Styks Sabula Lubelak Minoo WhiteBerry oooliwcia10 Julinda010 Lola1221 Ejli Miya ott. Dżemik juliaw2002 saphira2001 Mika_TLR Rooda karina127 AyaKey Blagier Szarusia16 koniara23499 Erina100 klasaIVb monia071096 EveDallas _pati201_ Athi imie justynap alisson123 Naravi wiki0396 Aglyss ZetkaEmka szemala kaja98 Blue Sea asia98999 wynocha Moon :3 Kemishi Nevarra korane Czarny Kot Tiamat Nibiru. Dream KaVcia Hurricane anteek Inaczej Perła 20 Arrin Szron Lovissa Inaaa:) hanka1998 erreo EREIS Nika346 Avada tuti Evelynek musta.yötä Bezkompromisowa Natalialol Malto jullien Mirmil Nathaly asiamar98 Kartagina Corrie Cassidifikation wierszownik Cosiek LadyArvena 93 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 6:53 am | |
| rafax2 ,oni tego o łajnie chyba nie zauważyli xp | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 7:03 am | |
| No niewiem:D karina127 dałaś mi przez ten podpis pod twoim postem natchnienie do napisania mojego nowego podpisu xD
Jeszcze mi nie odpisali na moją odpowiedź dla nich:P |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 7:08 am | |
| - rafax2 napisał:
- No niewiem:D karina127 dałaś mi przez ten podpis pod twoim postem natchnienie do napisania mojego nowego podpisu xD
Jeszcze mi nie odpisali na moją odpowiedź dla nich:P Jestem zaszczycona Wysłałam im kolejną wiadomość,czekam na odpowiedź : Tak,i rozumiem,że promocja kup 100/30 kuponów za 270/96 zł żeby dostać ZA DARMO (hahaha)boskiego,to też taki mały,niewielki dodatek,mający być niespodzianką dla graczy ?Graczy ,nie dorosłych,gdyż w waszą grę grają głównie dzieci.I skąd te dzieciaki mają mieć prawie 300 zł ,żeby wydać na piksele ? Rodzic,który pozwoli na coś takiego swojemu dziecku,jest nienormalny,chory,głupi i nie wiem jeszcze jaki.I tak,to tylko mały dodatek,taka maluteńka niespodzianka ironia) . I tak,zmiana ceny weterynarza była - na droższą.Cóż za wspaniała,rozrywkowa zmiana.Uszęśliwiliśćie miliony ludzi,że teraz będzie drożej (ironia) . Staracie się zapewnić poziaom grze,ale poziom bardzo niski.I widzać,że jest to działanie celowe. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 7:10 am | |
| - karina127 napisał:
- rafax2 napisał:
- No niewiem:D karina127 dałaś mi przez ten podpis pod twoim postem natchnienie do napisania mojego nowego podpisu xD
Jeszcze mi nie odpisali na moją odpowiedź dla nich:P Jestem zaszczycona
Wysłałam im kolejną wiadomość,czekam na odpowiedź :
Tak,i rozumiem,że promocja kup 100/30 kuponów za 270/96 zł żeby dostać ZA DARMO (hahaha)boskiego,to też taki mały,niewielki dodatek,mający być niespodzianką dla graczy ?Graczy ,nie dorosłych,gdyż w waszą grę grają głównie dzieci.I skąd te dzieciaki mają mieć prawie 300 zł ,żeby wydać na piksele ? Rodzic,który pozwoli na coś takiego swojemu dziecku,jest nienormalny,chory,głupi i nie wiem jeszcze jaki.I tak,to tylko mały dodatek,taka maluteńka niespodzianka ironia) . I tak,zmiana ceny weterynarza była - na droższą.Cóż za wspaniała,rozrywkowa zmiana.Uszęśliwiliśćie miliony ludzi,że teraz będzie drożej (ironia) . Staracie się zapewnić poziaom grze,ale poziom bardzo niski.I widzać,że jest to działanie celowe. Haha dobre:D Na moje zgłoszenie jeszcze nie odpisali więc stworzyłem wątek na forum;p http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503763050&page=0 Jakoś teraz nie odpisują,chyba ich zamurowało i udają że ich nie ma;) Przed chwilą dorcis zamykała wszystkie tematy na forum,a nagle się "rozpłynęła" |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 7:14 am | |
| Hehe odpowiedzieli mi,chyba już się zmęczyli "Witaj rafax2, Wszystkie opinie i sugestie graczy są przez nas zbierane i analizowane. Z wyrazami szacunku, Zespół Howrse" Teraz ja im odpisałem;D "Aha,to rozumiem,czyli na każdą opinię gracza odpisujecie własnoręcznie i to tylko przypadek że 10 graczy dostanie identyczną odpowiedź??? Co za ironia" Hehe to zgłoszenie wyżej jest w trakcie rozpatrywania;)
Ostatnio zmieniony przez rafax2 dnia Pon Gru 24, 2012 7:28 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Kartagina Raczkujący
Nick w grze : Neman Liczba postów : 73 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 7:27 am | |
| No nie ma co, wielka mi odpowiedź. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 7:29 am | |
| Nie mówię że jest wielka:D Ale się pewnie denerwują już |
| | | Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 7:30 am | |
| Właśnie wysłałam wiadomość informując ubinet (ubisoft, owlinet) o tym że 96/270 zł to nie jest za darmo i nikt nie wyda tyle na jednego lichego boskiego konia ... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 7:32 am | |
| No nikt nie wyda tyle na boskiego konia,ale niektóre(pomijając to że to tylko piksele) są to jedne z najlepszych boskich;) (np. Balios, może jeszcze ewentualnie Krezus) No i już 8 minut rozpatrują moje zgłoszenie bo pisze na zielono"zgłoszenie w trakcie rozpatrywania" A wiecie że na howrse jest "klub obserwatorów którzy oglądają upadek tej gry"? xD Tu macie link to jego twórcy ^^ http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778473 Patrzcie np.na przyjaciół oraz prezkę..Ma 1/5 prezki skopiowane z mojej xD Ale to nic:P Spróbuję namówić do strajku graczkę która od roku nie wchodziła na howrse,i teraz nie ogarnia Sory że teraz nie na temat ale rozbawiają mnie ci gracze na howrse:D patrzcie na to pytanie na forum http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503763101&page=0 zwłaszcza na przedostatnią linijkę |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 11:51 am | |
| Mam pomysł jutro (25.12.12)napiszemy dla całej moderacji życzenia na kontakt,nieważne jaka treść ważne że mają być SZCZERE ;p Będę się musiał trochę pohamować xD |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 1:59 pm | |
| - wynocha napisał:
-
- Cytat :
-
Darmowy Mróz za paczkę 30 kuponów ! - 24 grudnia 2012
Skorzystaj z tej ograniczonej oferty kupując paczkę 30 kuponów i odbierając darmowego Mroza na Howrse !
Że... hę? 96zł. Słownie, dziewięćdziesiąt sześć złotych polskich. DARMOWY? Całe życie spaczone wyobrażenie tego, znaczy słowo "darmowy" ;_; wiesz, kupując z założenia kupony za 96zł. Słownie, dziewięćdziesiąt sześć złotych polskich kupujesz jak pisałam KUPONY, konia dostajesz przy okazji i w zasadzie no, za niego nic nie płacisz. są ludzie co codziennie kupują kupony, i dla nich to jest okazja | |
| | | wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 3:11 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- wynocha napisał:
-
- Cytat :
-
Skorzystaj z tej ograniczonej oferty kupując paczkę 30 kuponów i odbierając darmowego Mroza na Howrse !
Że... hę? 96zł. Słownie, dziewięćdziesiąt sześć złotych polskich. DARMOWY? Całe życie spaczone wyobrażenie tego, znaczy słowo "darmowy" ;_; wiesz, kupując z założenia kupony za 96zł. Słownie, dziewięćdziesiąt sześć złotych polskich kupujesz jak pisałam KUPONY, konia dostajesz przy okazji i w zasadzie no, za niego nic nie płacisz. są ludzie co codziennie kupują kupony, i dla nich to jest okazja Jakoś nie jestem przekonana. Bądź co bądź, darmo to nie jest. I, drogi rafax2- spokojnie. Pamiętaj, kultura, a nie bezmyślne spamowanie kontaktu. 8 minut rozpatrują? A wiesz, że mogą kilka dni, tygodni? Eh... Spokojnie. Kultura, raz, a konkretnie. | |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 3:22 pm | |
| jejku wyn... konia masz za darmo, płacisz za kupony one Tak nie są za darmo ale koń jest dodatkiem | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 24, 2012 3:48 pm | |
| Mika, rozumiem. Tylko jak na moje to wyzysk, a mówienie, że jest inaczej... Jakoś tak, no. | |
| | | Kartagina Raczkujący
Nick w grze : Neman Liczba postów : 73 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Gru 25, 2012 1:56 am | |
| - Mika_TLR napisał:
- wynocha napisał:
-
- Cytat :
-
Że... hę? 96zł. Słownie, dziewięćdziesiąt sześć złotych polskich. DARMOWY? Całe życie spaczone wyobrażenie tego, znaczy słowo "darmowy" ;_; wiesz, kupując z założenia kupony za 96zł. Słownie, dziewięćdziesiąt sześć złotych polskich kupujesz jak pisałam KUPONY, konia dostajesz przy okazji i w zasadzie no, za niego nic nie płacisz. są ludzie co codziennie kupują kupony, i dla nich to jest okazja Mika, mogą napisać, że dostaniesz dodatkowo do zakupu, że będzie to gratis, ale nie, że dostaniesz za darmo. Bo to właśnie złe użycie słowa przeinacza zdanie w śmieszne i nieprawdziwe. I właśnie z tego się śmiejemy. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Gru 25, 2012 2:05 am | |
| Wynocha,ale ja się niecierpliwie bo wcześniej mi odpisywali po 4-5 minutach a teraz 17 godzin i nic:D |
| | | klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Gru 25, 2012 5:28 am | |
| precz z cenzurą! wolność górą! i jeszcze jedno: napisałam do nich zażalenie na mojego niesłusznego i dożywotniego bana na forum-odpisali że za 7 dni odblokują!
| |
| | | klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Gru 25, 2012 9:35 am | |
| moja sis (3,5 r.) w 15 min. nauczyła się grać w tą grę! HAHAHAHAH | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Gru 25, 2012 10:04 am | |
| Eh, zaczynam tracić nadzieję na lepsze howrse. | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Gru 25, 2012 12:08 pm | |
| - Cytat :
- Skoro na żadne pytanie nie odpisuje automat , to dlaczego wiele osób wiele razy dostało tą samą odpowiedź ?
Wysyłam proste pytanie , bez żadnej mojej opini i już nie mogę się doczekać co odpiszą Chyba nie mają przygotowanej odpowiedzi na to pytanie , więc chcę zobaczyć co napiszą i kłócić się z nimi , że nie odpowiedzieli konkretnie na moje pytanie | |
| | | imie Nowy
Nick w grze : Ariva Liczba postów : 23 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Gru 25, 2012 4:13 pm | |
| Wiele graczy chce przywrócić ogłoszenia, ale owlinet twierdzi, że spamujemy nimi, oto sposób aby ogłoszenia nie spamowały. ogłoszenia w stylu ankiety 1. ogłoszenie o; a) kupnie b) sprzedaży 2. (przypuśćmy że kupno); a) konie/kuce b) przedmioty z cr 3. Cena [tu wpisujemy cene]
Jeśli jesteś chętny./.chętna aby poprzeć petycje to napisz. Za to są nagrody (np. kupon) więcej info na prezce
to od mogiły | |
| | | imie Nowy
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Gru 25, 2012 4:15 pm | |
| [quote="Bezkompromisowa"] - Cytat :
- Skoro na żadne pytanie nie odpisuje automat , to dlaczego wiele osób wiele razy dostało tą samą odpowiedź ?
Kopiuj i wklej hahahahhahaa | |
| | | imie Nowy
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 26, 2012 4:06 am | |
| Witaj Ariva, Dziękujemy za przesłanie nam swojego pomysłu. Zostanie on przekazany właściwym osobom i rozpatrzony. Z wyrazami szacunku, Zespół Howrse Mam wrażenie, że oni się zemnie nabijają | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 26, 2012 7:04 am | |
| - Bezkompromisowa napisał:
-
- Cytat :
Wysyłam proste pytanie , bez żadnej mojej opini i już nie mogę się doczekać co odpiszą Chyba nie mają przygotowanej odpowiedzi na to pytanie , więc chcę zobaczyć co napiszą i kłócić się z nimi , że nie odpowiedzieli konkretnie na moje pytanie Ja im napisałem czemu ma tyle osób identyczną odpowiedź,to napisali że odpowiedzi na wiadomości o podobnej treści,są wysyłane automatycznie czy coś takiego. Patrzcie na forum i ratujcie ten wątek xD Gracze psują nam reputację pisząc"chodzi w strajku o to żeby nie było kuponów" http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503764337&page=0&message=createdMessage& |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 26, 2012 9:15 am | |
| Doobra odpowiedzieli na moje pytanie : - Cytat :
- Witaj Bezkompromisowa,
Wszystkie odpowiedzi udzielane przez zespół techniczny Howrse są adekwatne do zapytania. Jeśli identyczne zgłoszenia są przez graczy powielane, istnieje duże prawdopodobieństwo, iż otrzymają podobną bądź identyczną odpowiedź, gdyż stanowisko całej obsługi gry jest zawsze spójne i jednakowe.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse koś już taką dostał czy mam się czuć wyjątkowa ? | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 26, 2012 10:31 am | |
| Nie odpisali z automatuuu :OOO - Cytat :
- Witaj Szarusia16,
Reklamowanie innych gier na Howrse jest działaniem na szkodę gry. W przypadku chęci zareklamowania swoich produktów, usług bądź gier, w Howrse, należy najpierw skontaktować się bezpośrednio z Zespołem gry.
Prosimy zauważyć, iż karma została odjęta Ci za niezastosowanie się i zignorowanie upomnienia administracji gry, a nie za zamieszczony na prezentacji baner. Pragniemy przypomnieć, iż upomnienia mają na celu jedynie przypomnienie bądź pouczenie i nie niosą ze sobą żadnych bezpośrednich konsekwencji. Jeśli masz wątpliwości dotyczące jakichkolwiek pouczeń otrzymanych od zespołu, możesz skontaktować się z nami w celu ich rozwiania. Przypominamy jednakże, aby nigdy ich nie ignorować, gdyż wiąże się to z konsekwencjami.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 26, 2012 11:14 am | |
| Szarusia - to dziwne. Bardzo DZIWNE. O.o |
| | | Go?? Gość
| | | | Bezkompromisowa Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 26, 2012 12:27 pm | |
| | |
| | | juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 26, 2012 1:55 pm | |
| nie wiem czemu ale teraz odbierają karme za wyrazienie swojej opinie.to nie fair! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
| |
| | | | FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|