Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3

Go down 
+89
Suzan
Divide
martika520
Jowiszowy
Saladira
Marley
Niunia1245
Nicka01
XX_lero
Barson1990
safie
CDog
Werona
Styks
Sabula
Lubelak
Minoo
WhiteBerry
oooliwcia10
Julinda010
Lola1221
Ejli
Miya
ott.
Dżemik
juliaw2002
saphira2001
Mika_TLR
Rooda
karina127
AyaKey
Blagier
Szarusia16
koniara23499
Erina100
klasaIVb
monia071096
EveDallas
_pati201_
Athi
imie
justynap
alisson123
Naravi
wiki0396
Aglyss
ZetkaEmka
szemala
kaja98
Blue Sea
asia98999
wynocha
Moon :3
Kemishi
Nevarra
korane
Czarny Kot
Tiamat
Nibiru.
Dream
KaVcia
Hurricane
anteek
Inaczej Perła 20
Arrin
Szron
Lovissa
Inaaa:)
hanka1998
erreo
EREIS
Nika346
Avada
tuti
Evelynek
musta.yötä
Bezkompromisowa
Natalialol
Malto
jullien
Mirmil
Nathaly
asiamar98
Kartagina
Corrie
Cassidifikation
wierszownik
Cosiek
LadyArvena
93 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Next
AutorWiadomość
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:11 pm

Tylko nie przesadzajcie z tym wrzucaniem Very Happy Wystarczy jeden taki temat na jakis czas np. jedna osoba wrzuca raz na dzien o ile ktos inny juz nie wrzucil. Nie przesadzajcie z iloscia Smile

A zamkniety temat, nie bedzie na pierwszej stronie Rozgrywki nawet przez godzine. Szybko zniknie w tlumie innych Smile

Ostatnio zmieniony przez Mirmil dnia Nie Gru 16, 2012 1:15 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
szemala
Nowy
szemala

Nick w grze : szemala
Liczba postów : 30

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:14 pm

To każdy kto wrzuca niech da znać tu na forum kiedy to zrobił. Jak dla mnie częściej niż co 3 godziny nie ma sensu. Musi to być dla nich dotkliwe, ale i legalne(no w teorii legalne xD)
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:17 pm

Dobra, ale czy chcesz swoją kasę? Very Happy
Bo jak bana dadzą to będzie ciężko ją odzyskać.
Powrót do góry Go down
szemala
Nowy
szemala

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:21 pm

A może ktoś w skrócie wyjaśnić o jaką kasę chodzi? Bo nie chce mi się teraz kopać po całym forum Very Happy
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:26 pm

To Mirmil musi ci wyjaśnić.
W ogóle to na pw powinnam to pisać Shocked
Ale nie obrazisz się, nie ? Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:32 pm

Cytat :
Przez top80, 16 grudnia 2012, 21:16:48 (Zgłoś naruszenie)
Muszę się wreszcie o to zapytać, bo coraz więcej osób mówi o strajku włoskim i teraz pojawiły się nawet plany, w jakich terminach atakować kontakt, czyli słać mu wiadomości o strajku! Przecież nowsze howrse jest lepsze - nowe rasy, nie musimy wydawać kuponów, gdyż wszystko utrzymujemy z promocji, jest dużo zabawy, wiele nowych, przydatnych pomysłów... Jeśli chodzi o "niesłuszne bany", to przecież takich nie ma, zawsze ban jest dany sprawiedliwie i wiem dobrze o tym
Powrót do góry Go down
szemala
Nowy
szemala

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:33 pm

Wątek wisi a ja ostrzeżenia nie mam. To znaczy, ze przynajmniej na początku pisanie takich wątków jest bezpieczne Smile
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:35 pm

Szemala - skasowali Twój wątek z forum...
A przynajmniej ja go już nie widzę

Ostatnio zmieniony przez wierszownik dnia Nie Gru 16, 2012 1:35 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

Nick w grze : Neman
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:35 pm

Kamil - widzisz, to my zawsze jesteśmy ci źli
Powrót do góry Go down
http://www.wyrwana-smierci.blogspot.com
Mirmil
Moderator
Mirmil

Szpinak pieniadze szczescia nie daja Wink A co Ty sie martwisz o maja kase, martw sie o swoje koniki Smile

Moze faktycznie to za duze ryzyko. Jak Ow sie wscieknie to bedzie rozdawac permanentne bany na forum Very Happy
Powrót do góry Go down
szemala
Nowy
szemala

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:37 pm

wierszownik- ale refleksu to nie mają. 30 minut sobie spokojnie stał Smile Tylko takie wątki jakie zacytował KAmil mnie demotywują.
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:37 pm

Kasa nie moja, to się martwię.
A konie... Tych najlepszych już nie mam, to mi nie zależy Very Happy
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:38 pm

Usuneli zamkniety temat? To cos nowego Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:39 pm

Ja chyba jutro zaryzykuje i zrobie taki watek, moze...
dla lepszego howrse wszystko Very Happy
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:39 pm

Mirmil napisał:
Szpinak pieniadze szczescia nie daja Wink A co Ty sie martwisz o maja kase, martw sie o swoje koniki Smile

Moze faktycznie to za duze ryzyko. Jak Ow sie wscieknie to bedzie rozdawac permanentne bany na forum Very Happy

Mirmil - bez ryzyka nie ma zabawy. I bez tego nic nie osiągniemy. Zawsze są ofiary, ale w końcu liczy się przede wszystkim idea, a nie ilość rannych. A administracji właśnie chodzi o to, żebyśmy się jej bali.

Ostatnio zmieniony przez Kartagina dnia Nie Gru 16, 2012 1:41 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Widać mają coś do naszego strajku...
Powrót do góry Go down
szemala
Nowy
szemala

A teraz pytanie. Jak już kiedyś dostałam bana za multi(przyznam się, że zasłużonego) to czy teraz nawet jeśli to będzie ban za coś innego to całkowicie mi usuną konto? Porządnie się napracowałam nas całą kolekcją Układu Słonecznego i nie chciałabym tego stracić.
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:40 pm

Nie powinni, ale kto ich tam wie
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:42 pm

szemala owlient jest jak z matrixa. Tu nic nie wiadomo.
Powrót do góry Go down
szemala
Nowy
szemala

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:43 pm

Kartagina - nawet w matrixie można było więcej przewidzieć xD
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:43 pm

Wrzucę ten tekst jeszcze raz, zobaczymy czy będą usówać
Powrót do góry Go down
szemala
Nowy
szemala

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:44 pm

Spróbuj. Mój usunęli, ale żądnego ostrzeżenia nie dostałam.
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:46 pm

Tutaj sprawiedliwosci nie ma Sad I gracze nie maja zadnych praw, nawet do obrony Sad Totalna dyktatura Owlientu Sad
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:47 pm

w zasadzie, to prawda. Ale mam taki śmieszną wizję:
kojarzy ktoś film jestem legendą? Tam były takie jakby wampiry. I jeden człowiek, który nie był zarażony. To strajkujący, to te wampiry, a ten jeden nie zarażony, to administracja. Był jeszcze pies który później zostaje zarażony. To może być zwykły gracz, który dowiaduje się o strajku
(link do filmu: http://www.kinomaniak.tv/film/Jestem-legenda/7574 )
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:48 pm

Już mam wiadomość od "obrońcy howrse" Very Happy
"Po co ci to w ogóle? Nie zastanawiałaś się, że tym całym Strajkiem Włoskim nic nie zdziałacie i tylko pogarszacie sytuację na Howrse? Ciekawe co byś poczuła gdybyś ty była Owlient i ktoś pod Twoim adresem jakiś Strajk Włoski wysyłał! Chodzi mi o ten wątek "Droga Administarcjo". Zastanów się następnym razem."
Powrót do góry Go down
szemala
Nowy
szemala

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:51 pm

I po wątku... Ale już wiadomo jak działają na takie akcje.

A gdyby się umówić na konkretną godzinę i wstawić tak z minimum 6-7 takich wątków...

Ostatnio zmieniony przez szemala dnia Nie Gru 16, 2012 1:52 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:52 pm

Czyli można robić, bo i tak usuwają Very Happy
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 1:57 pm

Zadnych 6-7 takich watkow. Wystarczy jeden co jakis czas, zeby madrzejszym graczom otworzyc oczy.

A swoja droga Szpinak zapytaj sie tego "obroncy" czy podoba mu sie to, ze nawet nie ma gdzie sie odwolac? Zmieni zdanie jak zostanie ukarany:)
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 2:09 pm

Och, ja też napisałam do takiej dziewczyny, której to się nie podoba. Powiedziała, że Ow też ma rodzinę, że musi ją utrzymać, a my ją pozbawiamy pracy. I że powinniśmy się cieszyć, bo podobno kupony kiedyś kosztowały po 10 zł (to musiało być bardzo kiedyś, bo ja już gram 2 lata i nie do końca sobie przypominam taką sytuację... Znaczy jak się dzwoniło, ale to był najdroższy ze sposobów).
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipostNie Gru 16, 2012 2:13 pm

Odpisz, ze jak jej tak zal Ow to niech codziennie kupuje po 100 kuponow. Ow pewnie bedzie jej wdzieczna Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 8 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
Powrót do góry 
Strona 8 z 26Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» FORUM - Aukcje na forum

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach