Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
+89Suzan Divide martika520 Jowiszowy Saladira Marley Niunia1245 Nicka01 XX_lero Barson1990 safie CDog Werona Styks Sabula Lubelak Minoo WhiteBerry oooliwcia10 Julinda010 Lola1221 Ejli Miya ott. Dżemik juliaw2002 saphira2001 Mika_TLR Rooda karina127 AyaKey Blagier Szarusia16 koniara23499 Erina100 klasaIVb monia071096 EveDallas _pati201_ Athi imie justynap alisson123 Naravi wiki0396 Aglyss ZetkaEmka szemala kaja98 Blue Sea asia98999 wynocha Moon :3 Kemishi Nevarra korane Czarny Kot Tiamat Nibiru. Dream KaVcia Hurricane anteek Inaczej Perła 20 Arrin Szron Lovissa Inaaa:) hanka1998 erreo EREIS Nika346 Avada tuti Evelynek musta.yötä Bezkompromisowa Natalialol Malto jullien Mirmil Nathaly asiamar98 Kartagina Corrie Cassidifikation wierszownik Cosiek LadyArvena 93 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 3:12 pm | |
| Wie ktoś może czy kontaky "jest czynny"o w weekendy? Bo kupka moich zgłoszeń nawet nie jest w trakcie rozpatrywania i nie wiem czy mam się czuć pominięta | |
| | | wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 11:08 pm | |
| Chyba mają zamknięty, bo moje też wiszą. | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 5:41 am | |
| To w takim razie nie czuję się pominięta, ale to kolejny błąd merytoryczny, bo w takim razie nie mogą mówić, że kontakt jest zawsze gotowy, aby nam pomóc Och, modzi zabrali się do roboty, że aż miło popatrzeć No, dobra, miło by było gdyby nie to, że zamykają wątki, które jak na mój gust żadnej sensownej odpowiedzi jeszcze nie zawierały... A tak w ogóle to co wy na to, żeby wysłać wiadomość, w której opiszemy nasze problemy z polskim kontaktem i Państwem Adminostwem na kontakty tych starszych i bardziej dochodowych serwerów, jak niemiecki, francuski czy międzynarodowy? Moglibyśmy razem ułożyć zgrabną wiadomość, którą potem przetłumaczyli by ludzie, którzy opanowali dany język w stopniu zadowalającym. Bo nie wieżę, że nikt na ZM nie potrafi dobrze mówić po niemiecku czy francusku, kiedy jest tu tak wielu ludzi - o angielskim już nie wspominam. Sama mogłabym zabrać się za napisanie wiadomości po angielsku | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 6:04 am | |
| asiamar - no pacz co znalazlam. xD Hop-a? Przez Husky321, 17 grudnia 2012, 13:17:29 (Zgłoś naruszenie) Co to jest? Kiedyś było na howrse , tylko że nie wiem co to jest.Ktoś wie?Tylko mi nie pisać tu: Dołączam się do pytania. Jasne>? Odpowiedz pszczolki Proszę zapoznać się z Ogólnymi Zasadami Działania Forum - zamykam. Czy ci moderatorzy tylko zamykaja, czy tez czytaja watki? Bezsensowne odklepanie "Zapoznaj sie z OZDF" nie ma sensu (tfu! powtorzenie) jesli watek ich nie narusza. Moderatorom sie nie chce, oj nie chce... Albo gracz sie pyta, pyta, pyta, bo nadal nie rozumie, a tu wskakuje pszczolka "Odpowiedz udzielona, zamykam" |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 6:51 am | |
| pszczolka182 wnerwia mnie do granic możliwości. Odklepie coś z automata jak administracja Howrse i zadowolona. Robota odwalona, więc czego wy jeszcze chcecie? | |
| | | wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 7:22 am | |
| - asiamar98 napisał:
- To w takim razie nie czuję się pominięta, ale to kolejny błąd merytoryczny, bo w takim razie nie mogą mówić, że kontakt jest zawsze gotowy, aby nam pomóc
Och, modzi zabrali się do roboty, że aż miło popatrzeć No, dobra, miło by było gdyby nie to, że zamykają wątki, które jak na mój gust żadnej sensownej odpowiedzi jeszcze nie zawierały...
A tak w ogóle to co wy na to, żeby wysłać wiadomość, w której opiszemy nasze problemy z polskim kontaktem i Państwem Adminostwem na kontakty tych starszych i bardziej dochodowych serwerów, jak niemiecki, francuski czy międzynarodowy? Moglibyśmy razem ułożyć zgrabną wiadomość, którą potem przetłumaczyli by ludzie, którzy opanowali dany język w stopniu zadowalającym. Bo nie wieżę, że nikt na ZM nie potrafi dobrze mówić po niemiecku czy francusku, kiedy jest tu tak wielu ludzi - o angielskim już nie wspominam. Sama mogłabym zabrać się za napisanie wiadomości po angielsku w pełnie cię popieram ,nie jestem zbyt dobra z angielskiego ,ale mam konto na między narodowym i włoskim howrse | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 8:52 am | |
| jeśli pomysł przejdzie, ponownie zaoferuję swoją pomoc w przełożeniu tekstów, ewentualnie ich korekcie (: | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 9:50 am | |
| To ja mogę spróbować coś sklecić. Próba: - Cytat :
- Witam,
piszę w sprawie problemów z Obsługą Klienta na polskiej wersji Howrse (Equideow). Otóż tam obsługa ma niemalże olewczy stosunek do graczy piszących cokolwiek, nieważne, czy problem, czy komentarz. Zawsze odpowiedzi udziela automat. Jest to przykre, ponieważ może czasem niektóre propozycje (na temat np. moderacji) mogą sprawić, by Howrse PL stało się lepsze. Kolejnym problemem jest to, że nasze komentarze nie dostają się wyżej, do ,,góry". Czy przypadkiem nie od tego jest Kontakt, by przekazywać nasze komentarze głównym zarządcom? Bardzo proszę o zrobienie czego w tej sprawie. Z poważaniem,
Oczywiście to tekst próbny, nie musi być słowo w słowo, nie musi być wgl. przetłumaczone. | |
| | | Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 9:53 am | |
| A ja zgadzam sie z decyzja pszczolki182 I tez bym ten temat zamknal powolujac sie na OZDF Na polskim forum rozmawia sie wylacznie o polskiej wersji Howrse, a HOP (rog obfitosci) to element z angielskiego Howrse | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 10:01 am | |
| - Kemishi napisał:
- To ja mogę spróbować coś sklecić. Próba:
- Cytat :
- Witam,
piszę w sprawie problemów z Obsługą Klienta na polskiej wersji Howrse (Equideow). Otóż tam obsługa ma niemalże olewczy stosunek do graczy piszących cokolwiek, nieważne, czy problem, czy komentarz. Zawsze odpowiedzi udziela automat. Jest to przykre, ponieważ może czasem niektóre propozycje (na temat np. moderacji) mogą sprawić, by Howrse PL stało się lepsze. Kolejnym problemem jest to, że nasze komentarze nie dostają się wyżej, do ,,góry". Czy przypadkiem nie od tego jest Kontakt, by przekazywać nasze komentarze głównym zarządcom? Bardzo proszę o zrobienie czego w tej sprawie. Z poważaniem,
Oczywiście to tekst próbny, nie musi być słowo w słowo, nie musi być wgl. przetłumaczone.
może być coś w tym stylu ,bardzo nie podoba mi się stosunek moderatorów do graczy ,kiedyś pisałam wątek o oszustce 'dającej kupony' za hasło to mi zamknęli go po 2 minutach | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 10:13 am | |
| wcześniej wysyłałam wiadomość na kontakt dotycząca poziomu howrse taką dostałam odpowiedź : - Cytat :
- Witaj wiki0396,
dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przesłanie nam swoich opinii na temat rozgrywki na Howrse.
Prosimy zwrócić uwagę, iż gra jest kierowana do wszystkich grup wiekowych i jest ona rozwijana tak, aby każda osoba mogła czerpać radość z gry. Pragniemy zauważyć, iż dotarcie na szczyty rankingów w grze, czy też wyhodowanie najlepszych koni jest stosunkowo trudnym zadaniem. Zespół Howrse stara się zapewnić również odpowiedni poziom rozgrywki poprzez zmiany wprowadzane do gry jak np. zmiana ceny weterynarza.
Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii, nie zależnie czy są one krytyczne czy też nie, i żaden gracz nie jest karany za jej udzielenie, chyba, że robi to w sposób niekulturalny i niestosowny. Dodatkowo przez cały czas, wszyscy gracze mają możliwość przesłać nam swoją opinie bądź sugestię za pomocą formularza dostępnego na kontakcie.
Udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny. Jeśli dany gracz woli poświęcić swój czas przykładowo na rozwój swojej Hodowli zamiast wzięcia udziału w promocji w Howrse, może to zawsze uczynić. jednocześnie informujemy, iż dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy. Prosimy zwrócić uwagę również na fakt, iż część nowo wprowadzanych funkcji czy też promocji ma charakter miłej niespodzianki dla graczy.
Prosimy zwrócić również uwagę, iż na stronie karmy - http://www.howrse.pl/joueur/karma/ - istnieje informacja dotycząca możliwości odjęcia karmy w związku z oszustwami w Howrse co również dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy.
Jeszcze raz dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 10:16 am | |
| Jak chcecie to na francuski wysłać to mogę kilka słówek przetłumaczyć, ale całości nie zrobię, bo znam go tyle co ze szkoły. Albo spróbuję pogadać z nauczycielką, może pomoże... | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 10:21 am | |
| Ej, odpisali mi na to o moderatorach! I to wcale nie standardowym "dziękujemy za komentarz, przekażemy go górze, jak chcesz wysłać jakieś zapytanie nie korzystaj z opcji 'wyślij komentarz'." Tylko: - Cytat :
- Witaj juliamar98,
dziękujemy za przesłanie uwag dotyczących działania forum.
Pragniemy zapewnić, iż praca moderatorów jest na bieżąco monitorowana. Twoje opinie dotyczące rozwoju i zmian na forum zostaną przekazane dalej w celu analizy.
Życzymy miłej rozgrywki.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse Mam się czuć wyróżniona? xd | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 10:24 am | |
| Watpie, zeby pisanie na inne Kontakty cos dalo. Pewnie odpisza, ze to nie ich sprawa. | |
| | | Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 10:28 am | |
| Mam pytanie. Na jakiej podstawie wnioskujecie,że francuski, niemiecki, angielski, czy jakikolwiek inny kontakt ma pozycje nadrzędna nad polskim? Przeciez ludzie w nich pracujący maja dokładnie to samo zadanie w stosunku do swoich serwerów jak polski kontakt w stosunku do polskiego howrse. Jak chcecie coś zdziałać, to uderzajcie do góry. Póki co męczycie tylko ludzi zatrudnionych, zapewne, na podstawie umowy o prace którzy związani są określonymi regułami, wzorcami postępowania, maja określone zadania i żadnej władzy na serwerach. Ow również nie jest prezesem firmy ubisoft i ma zapewne tyle do powiedzenia,co nic. Ma określone obowiązki z których jest rozliczana. Jak chcecie,aby zauważono ten Wasz "strajk" to jeźdźcie do Francji, gdzie znajduje sie główna siedziba ubisoftu. Może jak zajmiecie miejsce parkingowe jakiejś "szychy" to faktycznie zauważą,że coś się dzieje.
Widać, że mało wiecie o strajkowaniu, skoro liczyliście, ze uzyskacie szerokie poparcie wśród graczy. Niestety, spora część z nich takie zachowanie męczy i drażni a nie zachęca do przyłączenia się. | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 10:31 am | |
| Czyżbym nie dostała z automatu? - Cytat :
- Witaj Rademede,
dziękujemy za skontaktowanie się z nami.
Howrse jest i będzie grą dostępną dla wszystkich grup wiekowych. Usilnie pracujemy, aby zapewnić wszystkim odpowiedni poziom rozgrywki.
Żadne sankcje nie są nakładane na graczy, jeśli krytykują grę bądź zmiany, w odpowiednim temacie, założonym w tym celu przez administrację gry na forum. Wszystkie pozostałe opinie dotyczące gry, prosimy kierować tutaj, na kontakt.
Zgodnie z wcześniej udzieloną odpowiedzią, udział w promocjach jest dobrowolny i to od gracza zależy czy woli poświęcić czas na rozwój hodowli, czy też na udział w promocji. Jednocześnie prosimy zauważyć, iż udział w promocji nie wyklucza rozwoju hodowli.
Karma jest odejmowana za oszukiwanie (nadużycie zaufania) innych graczy, zgodnie z informacją dostępną na stronie karmy.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse Gdy wysłałam tekst Mirmila z rzymianami. - Cytat :
- Witaj Rademede,
dziękujemy za przesłanie cennych uwag. Zostaną one przeanalizowane.
Życzymy miłej gry.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse Gdy wytknęłam błędy w opisach | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 10:49 am | |
| Nathaly skoro wiesz wiecej o strajkowaniu to Nas oswiec Na poparciu rozwydrzonej dzieciarni Nam nie zalezy. Predzej czy pozniej gracze zauwaza, ze na Naszym Howrse potrzebne sa zmiany i w koncu sie przylacza. A meczymy tych na Kontakcie, zeby wlasnie poskarzyli sie tym u gory A jesli chodzi o rozliczanie Ow to watpie w to, no chyba ze jest ona rozliczana tak jak rozlicza moderacje, czyli za ilosc decyzji, a nie za ich jakosc | |
| | | Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 11:01 am | |
| A ja dostałam standardowe : - Cytat :
- Witaj,
Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz".
Dziękujemy,
Załoga Howrse Czuję się urażona | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 11:06 am | |
| - Mirmil napisał:
- Watpie, zeby pisanie na inne Kontakty cos dalo. Pewnie odpisza, ze to nie ich sprawa.
Nom nom nom, tak, też mi się tak wydaje, ale zawsze jest jeszcze ta różowa, optymistyczna opcja, głosząca "ej, to może my przekażemy 'górze', skoro tamci są do... odbytu?". Tak, wiem, pofantazjowałam. - Nathaly napisał:
- Widać, że mało wiecie o strajkowaniu, skoro liczyliście, ze uzyskacie
szerokie poparcie wśród graczy. Niestety, spora część z nich takie zachowanie męczy i drażni a nie zachęca do przyłączenia się. W moim przypadku trafiłaś w sedno, więc co mogę powiedzieć? Chyba tylko... teach me Master Yoda! | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 11:11 am | |
| Mirmil, poskarżyć,to się można w przedszkolu. Już widzę jak ktoś z kontaktu leci do władz firmy z tekstem "Oni maja racje, trzeba coś zmienić,bo to co sie dzieje na polskim howrse przechodzi ludzie pojęcie". Skutek? zapewne wypowiedzenie umowy o prace. Bo praca zobowiązuje do lojalności. Żeby coś osiągnąć musielibyście dotrzeć do jednostek zobligowanych do podejmowania decyzji albo chociaż mających jakiś wpływ na nie. A nie do szarych pracowników.
Nie twierdze,ze wiem wiecej o strajkowaniu, ale mam dosc oleju w glowie żeby zdawać sobie sprawę z tego, ze aby cokolwiek zdziałac trzeba mieć siłę przebicia. | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 11:25 am | |
| - Nathaly napisał:
- Mirmil, poskarżyć,to się można w przedszkolu. Już widzę jak ktoś z
kontaktu leci do władz firmy z tekstem "Oni maja racje, trzeba coś zmienić,bo to co sie dzieje na polskim howrse przechodzi ludzie pojęcie". Skutek? zapewne wypowiedzenie umowy o prace. Bo praca zobowiązuje do lojalności. Żeby coś osiągnąć musielibyście dotrzeć do jednostek zobligowanych do podejmowania decyzji albo chociaż mających jakiś wpływ na nie. A nie do szarych pracowników.
Nie twierdze,ze wiem wiecej o strajkowaniu, ale mam dosc oleju w glowie żeby zdawać sobie sprawę z tego, ze aby cokolwiek zdziałac trzeba mieć siłę przebicia. im więcej osób tym większa siła przebicia ,po jakimś czasie będą mieli dość | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 11:31 am | |
| "Nie od razu Rzym zbudowano". Ani też "Solidarnosc" w jeden dzien nie zmienila Polski. Na wszystko trzeba czasu i ludzi | |
| | | Naravi Nowy
Nick w grze : nina101 Liczba postów : 37 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 12:10 pm | |
| Mirmil-coraz więcej ludzi się zgłasza do strajku. Dzisiaj już z trzy osoby nakierowałam do ZM, by sobie o nim poczytały. Obecnie zaś jestem w fazie "wymuszania" na moich znajomych zamiany avków na te promujące SW oraz pisania na kontakt krytyk. | |
| | | Naravi Nowy
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 12:29 pm | |
| | |
| | | Naravi Nowy
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 12:31 pm | |
| A tak w ogóle, ktoś ma pomysły na tematy zgłoszeń? Bo mi się powoli wyczerpują. | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 12:36 pm | |
| Na kontakcie pewnie już maja dość,ale nadal będą Wam wysyłać formułki,bo taki maja obowiązek;)
Zakładam,że strajk zostałby zauważony kiedy polski serwer przestałby przynosić zysk. A czy to sie stanie? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 12:41 pm | |
| - Nathaly napisał:
- Na kontakcie pewnie już maja dość,ale nadal będą Wam wysyłać formułki,bo taki maja obowiązek;)
Zakładam,że strajk zostałby zauważony kiedy polski serwer przestałby przynosić zysk. A czy to sie stanie? Raczej nie. Dlaczego ? Strajkuje z MOŻE 50 osób na kilka tysięcy graczy więc tego raczej nie odczują. |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 1:05 pm | |
| Eh, i co tu jest "Nie z zasadami"? Może ten PS? http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503759517 Otrzymałam odpowiedź z automatu: Moja wiadomość: - Cytat :
- W opisie promocji pisze:
"Jak zbierzesz 25 kluczy rozrzuconych po różnych planszach, Wrota Wiatru zostaną otwarte, a Ty zyskasz możliwość zdobycia konia:"
Czy nie powinno pisać: "JEŚLI zbierzesz 25 kluczy rozrzuconych po różnych planszach, Wrota Wiatru zostaną otwarte, a Ty zyskasz możliwość zdobycia konia: Euros."
Bo to "Jak" głupio brzmi. Odpowiedź: - Cytat :
- Witaj,
Dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii. Zostaną one przekazane właściwym osobom i rozpatrzone.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse | |
| | | alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 17, 2012 1:29 pm | |
| - cukiereczeek12 napisał:
- Eh, i co tu jest "Nie z zasadami"? Może ten PS?
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503759517 Otrzymałam odpowiedź z automatu: Moja wiadomość: - Cytat :
- W opisie promocji pisze:
"Jak zbierzesz 25 kluczy rozrzuconych po różnych planszach, Wrota Wiatru zostaną otwarte, a Ty zyskasz możliwość zdobycia konia:"
Czy nie powinno pisać: "JEŚLI zbierzesz 25 kluczy rozrzuconych po różnych planszach, Wrota Wiatru zostaną otwarte, a Ty zyskasz możliwość zdobycia konia: Euros."
Bo to "Jak" głupio brzmi. Odpowiedź: - Cytat :
- Witaj,
Dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii. Zostaną one przekazane właściwym osobom i rozpatrzone.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse Co do forum - Nathaly (nie że mam coś do niej) trochę jednak przesadziła. | |
| | | Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Gru 18, 2012 5:57 am | |
| Rozumiem dlaczego zamknęła wątek , ale mogła poczekać na trochę więcej odpowiedzi lub odpowiedzieć sama . | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
| |
| | | | FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|