Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
+89Suzan Divide martika520 Jowiszowy Saladira Marley Niunia1245 Nicka01 XX_lero Barson1990 safie CDog Werona Styks Sabula Lubelak Minoo WhiteBerry oooliwcia10 Julinda010 Lola1221 Ejli Miya ott. Dżemik juliaw2002 saphira2001 Mika_TLR Rooda karina127 AyaKey Blagier Szarusia16 koniara23499 Erina100 klasaIVb monia071096 EveDallas _pati201_ Athi imie justynap alisson123 Naravi wiki0396 Aglyss ZetkaEmka szemala kaja98 Blue Sea asia98999 wynocha Moon :3 Kemishi Nevarra korane Czarny Kot Tiamat Nibiru. Dream KaVcia Hurricane anteek Inaczej Perła 20 Arrin Szron Lovissa Inaaa:) hanka1998 erreo EREIS Nika346 Avada tuti Evelynek musta.yötä Bezkompromisowa Natalialol Malto jullien Mirmil Nathaly asiamar98 Kartagina Corrie Cassidifikation wierszownik Cosiek LadyArvena 93 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 14, 2012 12:24 pm | |
| Ja myślę, że Ubi nie zmieniło składu pracowników na kontakcie. Zdarzyło mi się dwa razy do nich pisać (do Ubi) i współpraca z nimi jest o wiele lepsza, bo naprawili co trzeba. | |
| | | Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 14, 2012 12:28 pm | |
| Korane nie wolno jest nawolywac/zapraszac do buntu. Delikatnie z Toba sie obeszli Gatta nie wolno reklamowac buntow. Dlatego pisalem na poczatku, zeby wszystko pisac w liczbie pojedynczej. To jak grasz to nikogo nie obchodzi, ale jesli juz zachecasz do czegos "zlego" innych to juz jest karane. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 14, 2012 12:29 pm | |
| Mam dziwne zamilowanie do wyszukiwania smiesznych rzeczy w normalnych slowach, nawet "pies" mnie rozsmiesza. Teraz mnie rozsmieszylo slowo "strajk". XD Ano... zakladam na forum watek "Czy..?". Na potrzeby watku podaje sie za osobe niestrajkujaca.Ano racja, Mirmil. Nici z mojego genialnego planu |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 14, 2012 12:33 pm | |
| Albo mi sie wydaje, albo z glownej strony Howrse zniknal link do Kontaktu Czyzby w koncu posluchali sie Nas i naprawiaja system potwierdzajacy zgloszenia i wysylajacy odpowiedzi? Jak to zrobia to bedziemy mogli sie pochwalic, ze to dzieki strajkowi zostalo zrobione | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 14, 2012 12:34 pm | |
| To-to tam byl link?! o.o Mirmil, czy mi sie wydaje, czy masz nowe konto na czas bana? |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 14, 2012 12:35 pm | |
| Mirmilu, nie zniknęło, na dole jest "Skontaktuj się z nami" | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 14, 2012 12:57 pm | |
| Ja tego nie mam, a kiedys bylo | |
| | | Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 14, 2012 1:12 pm | |
| http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503754116&page=0
| "Żeby wykonac pierwsze zadanie ze szklarni "oporzadź 32-letniego konia" to musze miec tego konia, czy mogę innego?" |
| |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 14, 2012 2:32 pm | |
| - Mirmil napisał:
- Prosze bardzo:
"Witam, Już starożytni Rzymianie wiedzieli, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego Czy "wszystkie grupy wiekowe" zarabiają pieniądze? Owszem w dzisiejszych czasach rodzice sa gotowi zrobić wszystko dla "świetego spokoju", ale bez przesady. Dlaczego starsi wiekiem gracze muszą znosić impertynencje, głupote małolatów na forum? Chcecie zadowolić "wszystkie grupy wiekowe" to zróbcie odpowiednie wersje dla każdej z nich. To co Wy nazywacie "stosunkowo trudnym zadaniem" trwa do 30 dnia stażu. A nawet krócej, bo wystarczy pokrywać klacze najlepszymi ogierami. A "zmiana ceny weterynarza" to jest tylko manipulacja finansowa budżetem gracza, a nie zmiana poziomu rozgrywki. Byłaby to istotna zmiana jakby był problem z zatrudnieniem weterynarza i jego odpowiednim zaopatrzeniem, tak jak to było za dawnych czasów Howrse. Nie mówimy tu o krytykowaniu poszczgólnych zmian na Howrse. Chodzi Nam o możliwość globalnej krytyki gry, za którą ponosimy konsekwencje karne. Na forum nie wolno, bo jest "nie na temat" (patrz ostatni temat związany z promocją, dziwnym zbiegiem okoliczności tylko osoby protestujące pisały "nie na temat" a pozostali a i owszem ) z czym trzeba się zgodzić. Ale jeśli za krytyke na prezentacji również dostajemy kary, to ja sie pytam gdzie jest wolność słowa i swoboda wypowiedzi? Howrse to jedyna gra w INTERNECIE gdzie za krytykę gry gracze są dotkliwie karani! Owszem możemy wysyłać krytykę na Kontakt. I to będziemy robić, aż faktycznie nie zajdą zmiany na Howrse których się domagamy! Kiedyś Howrse polegało na hodowli koni a promocje to były "wisienki na torcie". Dzisiaj Howrse polega na braniu udziału z promocji na promocje, a hodowla to takie "niepotrzebne" tło. Piszecie, że "udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny" ... zgoda. Ale dlaczego gracze mają rezygnować z łatwego pozyskania przedmiotów z CR? Logiczne jest, że nikt tego nie będzie robił, żeby potem wydawać pieniądze na kupony. Przestańcie rozdawać nagrody z CR w promocjach, a zobaczycie jak drastycznie spadnie nimi zainteresowanie. I nie rozumiem dlaczego "dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy". Jakoś w innych grach są informację co będzie rozwijane i w jakim kierunku podąża gra. A Wy zasłaniacie się tajemnicą ... najwidoczniej siedzicie z założonymi rękami, obmyślacie kolejną promocję i kalkulujecie ile z tego wyciągniecie Wskazana informacja na temat utraty karmy w domniemaniu "dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy". Oficjalnie nic na ten temat nigdzie nie ma. A jak się za coś karze to wpierw powinno to być jasno uregulowane. Czekam na ewidentne zmiany na Howrse. A do tego czasu możecie się spodziewać kolejnej fali krytyki. Z poważaniem"
To jest odpowiedz na wiadomosc z Kontaktu, co jest na poprzedniej stronie w postcie od Hanki. I z checia sie dowiem co odpisali, bo do swojej odpowiedzi nie mam dostepu. No mówię, jestem ślepa xd Dzięki w każdym razie, już ślę | |
| | | wierszownik Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 14, 2012 2:41 pm | |
| Też wysyłam, a co. I kilka innych krytyk | |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 1:04 am | |
| Mirmil wiem ale ja i tak mam zamiar skasować konto więc strata punktu mi nie zaszkodzi | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 6:04 am | |
| My krytykując na forum zbieraliśmy upomnienia, a teraz zajrzałam po raz pierwszy od dawna na wydarzenia i ... KLIK Praktycznie cała strona swobodnej pogawędki - o śpiewaniu, obiedzie, nudach. Ciekawe, czy im ktoś raczy wlepić upomnienia, czy przymknie oko, jak to zazwyczaj jest przy spamowaniu forum... | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 6:10 am | |
| Mamy weekend i watpie w to zeby ktos tam zajrzal do poniedzialku | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 6:36 am | |
| Nosz, po prostu... Piszę do moda, może zajrzy (chociaż wątpię). | |
| | | Dream Nowy
Nick w grze : Dream Liczba postów : 20 Dołączył : 06/12/2012
| Temat: Hehe, fajnie by było... Sob Gru 15, 2012 6:38 am | |
| [quote="Bezkompromisowa"]dokładnie . Ciekawe czy biały koń też jest zielony [/quote | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 6:49 am | |
| Temat o mieszankach jest kompletnie zaśmiecony - weszłam w niego kiedyś tam, zrobiłam uwagę w kierunku samych modów, a spamerzy jak pisali w tamtym wątku tak piszą, bez żadnych konsekwencji. nawet nikt nie przybył i nie zagroził chociażby zamknięciem tematu, co do tej pory modzi robili, kiedy nie potrafili czegoś ogarnąć... edit: Jako że mam czas, poprzeglądałam sobie opisy różnych rzeczy na howrse i pobawiłam się w detektywa. Wiecie, czymś trzeba im skrzynkę zawalić xDD No i znalazłam rzeczy, których można się uczepić. Same !cenzura!ły, ale nie mogą powiedzieć, że powielam zgłoszenia! Jakby ktoś miał ambicję pozawalania im skrzynki to podaję wam wychwycone błędy (oczywiście dla każdego zostało wysłane odrębne zgłoszenie): - Cytat :
- Z opisu Zwoju Plutona:
"Dzięki Zwojowi Plutona, Twój koń będzie produkował Equus zamiast łajna. Tak długo, jak koń będzie żył, będzie zarabiał na Twoje drobne wydatki.
Każda porcja łajna jest zamieniana w 40 Equus.W związku z tym koń, który produkuje 4 porcje łajna, da Ci 160 Equus Equus za każdym razem, gdy zacznie nowy dzień!"
Już nie będę czepiała się o brak spacji w pewnym miejscu... albo nie, uczepię się. Pomiędzy zdaniem "Każda porcja(...)", a "W związku z(...)" po kropce powinna niechybnie znajdować sie spacja. Ale nie o tym chciałam mówić. Chciałam napisać, iż łajna się nie produkuje ani nie wytwarza (to już błąd na stronie konia), a wydala. Powinno być "Koń [imię] wydalił wczoraj xx kg łajna", a w opisie Zwoju Plutona powinno być "(...)Twój koń będzie wydalał Equus zamiast łajna". Poza tym widać tu ewidentne powtórzenia słowa koń, które w niektórych zdaniach po prostu można ominąć lub zastąpić słowami takimi jak "rumak" czy "wierzchowiec" lub chociażby "zwierzę". - Cytat :
- Z opisu punktów dorastania:
"Punkty dorastania pozwalają na postarzenie konia w ciągu dnia, bez konieczności czekania na normalne starzenie w ciągu nocy." Powtórzenia, powtórzenia i jeszcze raz powtórzenia, do tego w jednym zdaniu. Co z tego, że są to jedynie wyrazy pokrewne? Nie wygląda to estetycznie. Można by do zastąpić, rozbudowując opis lub po prostu nie używając tych słów np: "Punkty dorastania pozwalają na postarzenie konia, bez konieczności czekania do następnego dnia." lub "Punkty dorastania pozwalają na postarzenie konia. Używając ich, nie musisz czekać, aż koń urośnie w ciągu nocy." Według mnie brzmi to nawet czytelniej niż aktualny opis. - Cytat :
- Z opisu Czarnej Orchidei:
"Czarna Orchidea umożliwia przywrócenie zwierzęciu pełnie energii, zdrowia i morale." Słowo "pełnie" mi tu nie pasuje, jednak jak już musi być użyte powinno być "pełnię", a właściwie nawet nie "pełnię", a "pełni", gdyż w tym wypadku słowo "pełnia" nie występuje w bierniku, a w dopełniaczu. {O przywrócenie (kogo? czego?) pełni}. Odmiana słowa pełnia (np. energii): M. pełnia (energii) D. pełni (energii) C. pełni (energii) B. pełnię (energii) - Cytat :
- Z opisu Liry Apolla:
"Lira Apolla pozwala dostosować imię konia za pomocą ikonek i kolorów.
Konie z Lirą Apolla mogą zmieniać imię tak często, jak tego pragniesz." Konie nie mogą sobie zmieniać imienia tylko my możemy je im zmienić. Poza tym są tu kolejne powtórzenia np. słowa "imię', które można zastąpić słowami takimi jak "miano" czy "nazwa". - Cytat :
- Z opisu Pięty Achillesa:
"Z Piętą Achillesa przestajesz się przejmować, o której kładziesz konia spać i jaką energię posiada. Nawet jeśli położysz go za późno lub ze zbyt niską energią, obudzi się z takim poziomem zdrowia, energii i morale, jak gdyby został położony z 20% energii przed 22:00.
Uważaj jednak, ponieważ koń nadal nie może wykonywać żadnych akcji po północy." A co jeśli ktoś nie przestanie się przejmować? Moim zdaniem pierwsze zdanie jest nieadekwatne. Powinno być "Możesz przestać się przejmować", bo aktualny opis brzmi tak jakby ktoś wykazywał aktywność parapsychiczną i czytał innym w myślach. Poza tym "o której kładziesz konia spać" jest określeniem bardzo potocznym, a w grze są również młodsze dzieci, które mogą nie wiedzieć, że powinno być "o której godzinie" i potem będą pisały tak w różnych pracach, i nie będą wiedziały dlaczego nauczyciel im zwraca uwagę, bo przecież na howrse.pl było tak napisane i nikt się nie czepiał. Tak więc apeluję o zmianę tego zdania na: "Z Piętą Achillesa możesz przestać przejmować się, o której godzinie kładziesz konia spać i jaką energię posiada." - Cytat :
Z opisu chmurek: "(...)Aby nie zakłócał przepływu czasu, jednemu koniowi możesz podać tylko 20 Chmurek. Siły, które są ukryte w Chmurkach są tak potężne, że podanie zwierzęciu większej ilości mogło by spowodować jego zniknięcie!
Tylko konie powyżej 5 roku życia i poniżej 30 mogą dostać Zestaw Chmurek."
Już pominę fakt, że opis nie jest wystarczająco przejrzysty, żeby zrozumieć go za pierwszym razem. Ale kto ma nie zakłócać tego przepływu czasu? chyba zamiast "Aby nie zakłócał..." powinno być "Aby nie zakłócaĆ". Tak, czepialstwem dobijam samą siebie, ale w strajku właśnie chodzi o zawalenie skrzynki, a nie mogą powiedzieć, że naruszam tym jakiś regulamin, prawda? Przecież nawet mają osobną podkategorię, "Błąd w tekście gry". Znalazłabym więcej, ale mi się nie chce. Poszukam jak znowu będę cierpieć na nadmiar czasu. | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 10:04 am | |
| Pisałem już, że korzystałem ze wspóldzielenia na koncie znajomego w celu przegladania forum. Za co Nasze konta zbanowano. U znajomego wyswietla sie ciagle komunikat: " Nie można nic zrobić...Nie możesz się zalogować, ponieważ Twoje konto zostało zbanowane za 11.12.2012, 11:34:10 (powód: Multikonto)" I co najlepsze nie oznacza on tego co jest napisane Konto zostalo usuniete, a nie zbanowane. Owlient, nawet nie rozpatrzyl uczciwie sprawy , nie odpowiedzial na zlozona reklamacje i zero powiadomienia o kasacji konta. Nawet nie przestrzegaja swojego OWU, bo tam jest napisane cos o 30 dniowym wypowiedzeniu zanim skasuja konto. Dla mnie to juz jest ponad wszelka krytyke. Nie wiem czy jest sens pisania czegokolwiek do tych idiotow | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 10:06 am | |
| w takim razie ja dorzucę rzecz z opisu Graniego - 1 dnia miesiąca, jeśli posiadasz chociaż jednego żywego konia z każdego rodzaju... jak byk stoi "jednego dnia miesiąca" a przecież chodzi o pierwszy dzień miesiąca - po jedynce powinna pojawić się kropka. | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 11:03 am | |
| Mirmil - radzę zaczekać aż ban minie i wtedy się uczepić . Oni nie mają prawa usunąć Ci konta ot tak , szczególnie jeśli napisali o banie . Jeśli to nic nie da , to ja (i mam nadzieję , że inni też) zemścimy się okrutnie | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 11:14 am | |
| Nie zrozumiałaś. Moje konto "Mirmil" wciąż istnieje, zbanowane ale istnieje nawet z prezentacją. Skasowali konto znajomego, a informacja przecież mówi o zbanowaniu. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 11:19 am | |
| ja pierdynkam, są już nawet petycje o SW: | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 11:23 am | |
| Ja to bym zgłosił za obrażanie innych graczy, bo jeśli ktoś coś robi idiotycznego to jest idiotą | |
| | | jullien Już coś wie
Nick w grze : jullien Liczba postów : 157 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 11:25 am | |
| Witam...
Troszkę mnie tu nie było a już 3 część...
Co nowego? Jakieś plany? Jakieś ważne wiadomości od Ow, kontaktu, graczy? | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 11:28 am | |
| A skoro już się czepiamy to zaprezentuję : Muśnięcie Filotes : - Cytat :
- Filotes, bogini czułości, oferuje ci możliwość pogłaskania twego konia jeszcze raz. Dzięki temu możesz zwiększyć energię twego konia jeszcze bardziej.
"twego konia" się powtarza . | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 11:37 am | |
| Nevarra - na czyjej to prezentacji? Zgłosi się za obrażanie graczy | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 11:48 am | |
| - Spoiler:
- Cytat :
- Dzień dobry,
piszę w sprawie spadku jakości gry Howrse. Mam kilka uwag, które (mam nadzieję) sprawią, że gra stanie się lepsza.
Po pierwsze - Kontakt. Z przykrością muszę stwierdzić, że 99 % wiadomości zostaje wysłanych przez automat. Mam wrażenie, że obsługa nawet nie patrzy na większość nawet tych bardziej rozbudowanych problemów, już nie mówiąc o prostych komentarzach, które gracze piszą w dobrej wierze.
Kolejną przykrą rzeczą są następujące raz po razie promocje. Pamiętam czas, gdy jeszcze trwały Eliksiry, a już zaczęła się Loteria. Na szczęście później się to już nie pojawiało, lecz nadal uważam, że kolejny event zaraz na drugi dzień to lekka przesada. Niektórzy gracze nie mają możliwości kupna Kuponów, więc zbierają z innych źródeł (equus, rzeczy z Czarnego Rynku) co niestety jest czasochłonne. A promocje nastawione są praktycznie wyłącznie na graczy, którzy mogą kupić przynajmniej około dziesięciu Kuponów.
Następnie - forum o pomysłach. Na Howrse International istnieje forum, które według mnie jest wręcz genialnym pomysłem - można przedstawić własny pomysł. Nie rozumiem, dlaczego takiego forum nie może być na Howrse PL. Obsługa ma chyba jakiś kontakt z ,,górą" i mogłaby przekazywać informacje?
Przykrą zmianą było usunięcie ogłoszeń, w ten sposób na forum pojawiło się wiele więcej SPAM'u. Dlaczego nie można by zrobić osobnych ogłoszeń o koniach, a osobnych o rzeczach z Czarnego Rynku? Dla porządku można by ustalić dwóch - trzech moderatorów ogłoszeń, którzy pilnowaliby porządku.
Przykro mi, że moje zgłoszenie nie zostanie nawet przeczytane - odpowie na nie automat, który zapewne wyszukuje ,,słowa klucze". Coś takiego jest naprawdę smutne.
Z poważaniem, Koteczka77 - Cytat :
- Witaj,
Uprzejmie prosimy zwrócić uwagę, iż promocje i wydarzenia organizowane w Howrse są dobrowolne, każdy gracz może dowolnie spędzać czas podczas zabawy na Howrse. Dodatkowo prosimy zauważyć, iż promocje i wydarzenia pozwalają na zdobycie bardzo wielu przedmiotów z czarnego rynku jak i specjalnych koni bez użycia jakichkolwiek realnych środków.
Wszystkie opinie oraz sugestie graczy są czytane i analizowane przez nasz Zespół. Dziękujemy za ich przesłanie.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse
Mwahahahaha! Oj bo nie wytrzymam XD Ale wygląda na to, że to nie automat | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 11:52 am | |
| - Mirmil napisał:
- Nie zrozumiałaś. Moje konto "Mirmil" wciąż istnieje, zbanowane ale istnieje nawet z prezentacją. Skasowali konto znajomego, a informacja przecież mówi o zbanowaniu.
Rzeczywiście nie zrozumiałam . | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 11:59 am | |
| na forum mi w oczy wlazło jak ktoś o strajk pytał | |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 12:00 pm | |
| Mirmilowi pewnie chodzi o to że jego konto wciąż istnieje ale konto znajomego zostało usunięte choć informacja mówi o zbanowaniu | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 1:10 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
| |
| | | | FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |