Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3

Go down 
+89
Suzan
Divide
martika520
Jowiszowy
Saladira
Marley
Niunia1245
Nicka01
XX_lero
Barson1990
safie
CDog
Werona
Styks
Sabula
Lubelak
Minoo
WhiteBerry
oooliwcia10
Julinda010
Lola1221
Ejli
Miya
ott.
Dżemik
juliaw2002
saphira2001
Mika_TLR
Rooda
karina127
AyaKey
Blagier
Szarusia16
koniara23499
Erina100
klasaIVb
monia071096
EveDallas
_pati201_
Athi
imie
justynap
alisson123
Naravi
wiki0396
Aglyss
ZetkaEmka
szemala
kaja98
Blue Sea
asia98999
wynocha
Moon :3
Kemishi
Nevarra
korane
Czarny Kot
Tiamat
Nibiru.
Dream
KaVcia
Hurricane
anteek
Inaczej Perła 20
Arrin
Szron
Lovissa
Inaaa:)
hanka1998
erreo
EREIS
Nika346
Avada
tuti
Evelynek
musta.yötä
Bezkompromisowa
Natalialol
Malto
jullien
Mirmil
Nathaly
asiamar98
Kartagina
Corrie
Cassidifikation
wierszownik
Cosiek
LadyArvena
93 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 12:44 pm

Nika346 napisał:
Odpowiedź na zgłoszenie otrzymałam taką:
Cytat :
nie zależnie czy są one krytyczne

A niezaleznie nie pisze sie razem? Dziiiiiwne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 1:00 pm

Gatta napisał:
Nika346 napisał:
Odpowiedź na zgłoszenie otrzymałam taką:
Cytat :
nie zależnie czy są one krytyczne

A niezaleznie nie pisze sie razem? Dziiiiiwne.

http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503756830&page=0

w razie usuniecia:

Spoiler:

Wszyscy "zglaszam", "nie na forum" - zwykle nabijanie aktywnosci -,-
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 1:26 pm

I to jest chore, ale wedlug Owlientu wszystko jest w najlepszym porzadku Sad
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 1:27 pm

Mirmil napisał:
I to jest chore, ale wedlug Owlientu wszystko jest w najlepszym porzadku Sad
Co jest chore?

Edit: Zamiast "edytuj" w poprzednim poscie dalam "zacytuj" wybaczcie. >:3
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 1:47 pm

Chore jest to nabijanie wiadomości....aktywnosci. I to, ze nie można porozmawiać jak tutaj. Pytanie z 15x spam i dopiero jakaś odpowiedź. Oczywiscie jeden wątek powtórzy się kilkadziesiąt razy. choćby teraz o nowej rasie. no ale dla owilentu to jest forum i wszystko jest ok. Nawet to, że trzeba siedzieć cicho boz a mówienie prawdy wlepia bana.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 5:09 am

Kamil2010 napisał:
Hurricane napisał:
Malto, jestem ciekawa skąd pochodzi twój avek Very Happy i gif na prezentacji. Dla mnie ten w zielonej kurtce to Administracja a rzucający śnieżką to strajkujący.
Strażnicy Marzeń - Jack Frost Wink
Dokładnie tak. Baja DreamWorksa (Shrek i te sprawy), jakoś w styczniu zawita do Polski, ja już się zapoznałam z kinówką w wersji angielskiej, i muszę powiedzieć, że to jedna z lepszych animacji, jakie widziałam Smile Polecam Smile
Zwiastun

Dziś wieczorem wyślę elaborat na kontakt.

A propos nabijania aktywności - jak widzę na Rozgrywce i nie tylko durne odpowiedzi w deseń "zamknij", "jak wyżej", "zgadzam się", "zapoznaj się z OZKF (czy jakoś tak...)", to nie dość, że mam minę jak Jack z avatara, ale i do kompletu nóż mi się w kieszeni otwiera. Banować do upadłego!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Inaczej Perła 20
Nowy
Inaczej Perła 20

Nick w grze : Perła 20
Liczba postów : 36

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 5:20 am

Tak czytam te posty i czytam i czytam i dochodzę do wniosku,że protestujących osób jest za mało.Patrząc na to,że (ktoś to już napisał) osoby strajkujące stanowią 1% społeczności,firma Owilient/Ubisoft nie powinna się tym przejąć.Po prostu zbanują lub usuną konta protestujących i będą mieli spokój.
Po za tym na pozostałych serwerach (których jest 27) strajkuje może dodatkowe 1000 osób,co w skali ogółu (wszystkich serwerów gdzie jest ponad 2,5 mln osób) oznacza,że protestuje 0,01 % graczy.
Moim zdaniem jedynym rozwiązaniem byłoby stworzenie "Ruchu oporu" do którego dołączyłyby się pozostałe serwery.Rzecz jasna,stworzenie czegoś takiego trwałoby kilka miesięcy,a efekty nie byłyby takie jakich by się oczekiwało,bo Owilient/Ubisoft zapewne zbanowałby wszystkie osoby biorące w tym udział,a ta perspektywa nie jest pociągająca.

Jak to wszystko będzie,czas pokaże Smile
Powrót do góry Go down
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 7:05 am

wierszownik napisał:
I ma zielony brzuch Razz
LOL, zrobili nam przykład Trolla.
Spoiler:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 7:28 am

cukiereczeek12 napisał:
wierszownik napisał:
I ma zielony brzuch Razz
Spoiler:
To jest nowa rasa czy maść z DJ ?
Powrót do góry Go down
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 7:31 am

Kamil2010 napisał:
cukiereczeek12 napisał:
wierszownik napisał:
I ma zielony brzuch Razz
Spoiler:
To, to jest ta nowa rasa: http://www.howrse.pl/dossiers/race?id=29
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 7:41 am

cukiereczeek12 napisał:
Kamil2010 napisał:
cukiereczeek12 napisał:
wierszownik napisał:
I ma zielony brzuch Razz
Spoiler:
To, to jest ta nowa rasa: http://www.howrse.pl/dossiers/race?id=29
Było kiedyś takie DJ Wink
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 7:54 am

''podobno jest coś tam o zrestartowaniu serwera i zaczęciu gry od nowa i ty chcesz z takim stażem.?*-)''

Ta wiadomość od pewnej osoby mnie zszokowała
Powrót do góry Go down
Dream
Nowy
Dream

Nick w grze : Dream
Liczba postów : 20

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 9:46 am

Ciekawe, ciekawe. Jak nie mają pomysłu, to niech wprowadzą te rasy z np. Equideow.
Hahha, zielonobrzuchy kuń lol!
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

Nick w grze : Bezkompromisowa
Liczba postów : 123

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 10:01 am

Czy przedstawić wam mój "uroczy" dialog z Owli... Ubisoftem ?
Powrót do góry Go down
Dream
Nowy
Dream

Nick w grze : Dream
Liczba postów : 20

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 10:07 am

Bezkompromisowa napisał:
dokładnie . Ciekawe czy biały koń też jest zielony Very Happy
Ehe, jakby był zielony byłoby fajowo xD
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 10:07 am

Jak cos nowego napisali to pokaz, ale jak to samo co bylo juz tu pokazywane to dyskutuj dalej Smile
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 10:12 am

Hah, przez te wszystkie zmiany zepsuły im się tła i maści Razz

Przykład? Moja Diablica Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 10:12 am

Mirmil - nie wiem czy to już było . Zapytałam dlaczego odpisuje automat? I poprosiłam by na moją wiadomość odpowiedziano ni z automatu . W odpowiedzi dostałam standardowe : "Każde zgłoszenie jest odczytywane i rozpatrywane przez Zespół Techniczny Howrse." Napisałam , że teraz jestem prawie pewna , że nikt tego nie czyta , ponieważ odpowiedź znów wysłana przez maszynę . Dodałam , że wciąż nie znam odpowiedzi na moje pytanie. Odpowiedzieli : "Zgodnie z wczesniej udzieloną odpowiedzią, każde zgłoszenie jest
odczytywane i rozpatrywane przez pracowników Zespołu Technicznego
Howrse." Już nie mam siły się z nimi kłócić .
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 10:15 am

hanka - zepsuły się prawie wszystkim koniom . moim też. Zgłosić czy nie zgłosić , oto jest pytanie ... Razz
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 10:31 am

A ja czuje sie dyskryminowany przez Kontakt. Nic nie dostaje na e-mail. Pewnie to jeszcze nie naprawili (i przez "ruski" rok beda naprawiac), ale byc moze celowo mnie olewaja Sad
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 10:56 am

Bezkompromisowa napisał:
Mirmil - nie wiem czy to już było . Zapytałam dlaczego odpisuje automat? I poprosiłam by na moją wiadomość odpowiedziano ni z automatu . W odpowiedzi dostałam standardowe : "Każde zgłoszenie jest odczytywane i rozpatrywane przez Zespół Techniczny Howrse." Napisałam , że teraz jestem prawie pewna , że nikt tego nie czyta , ponieważ odpowiedź znów wysłana przez maszynę . Dodałam , że wciąż nie znam odpowiedzi na moje pytanie. Odpowiedzieli : "Zgodnie z wczesniej udzieloną odpowiedzią, każde zgłoszenie jest
odczytywane i rozpatrywane przez pracowników Zespołu Technicznego
Howrse." Już nie mam siły się z nimi kłócić .
Odczytywane i rozpatrywane może i tak, ale odpowiedź już idzie z automatu Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 10:58 am

Zaraz, zaraz, zaraz Very Happy

Czy oni nie mówili czasem, że dadzą coś w zamian za ogłoszenia? Very Happy
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 10:59 am

Z "automatu" czyli kopiuj-wklej Very Happy
Powrót do góry Go down
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98)
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 11:02 am

A mi się już nawet z nimi nie chce dyskutować na temat tego czym według nich jest "działanie na szkodę gry", bo na razie odpowiadają mi cały czas, że "działanie na szkodę gry to działanie na szkodę gry"... zaczęłabym nową dyskusję Very Happy

Mirmilu, wiesz może, gdzie dokładniej jest twoja odpowiedź na tą z automatu, bo szukałam, ale znaleźć nie mogę - to pewnie przez moją ślepotę, ale xd
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 11:13 am

Prosze bardzo:

"Witam,
Już starożytni Rzymianie wiedzieli, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego Very Happy Czy "wszystkie grupy wiekowe" zarabiają pieniądze? Owszem w dzisiejszych czasach rodzice sa gotowi zrobić wszystko dla "świetego spokoju", ale bez przesady. Dlaczego starsi wiekiem gracze muszą znosić impertynencje, głupote małolatów na forum? Chcecie zadowolić "wszystkie grupy wiekowe" to zróbcie odpowiednie wersje dla każdej z nich. To co Wy nazywacie "stosunkowo trudnym zadaniem" trwa do 30 dnia stażu. A nawet krócej, bo wystarczy pokrywać klacze najlepszymi ogierami. A "zmiana ceny weterynarza" to jest tylko manipulacja finansowa budżetem gracza, a nie zmiana poziomu rozgrywki. Byłaby to istotna zmiana jakby był problem z zatrudnieniem weterynarza i jego odpowiednim zaopatrzeniem, tak jak to było za dawnych czasów Howrse.
Nie mówimy tu o krytykowaniu poszczgólnych zmian na Howrse. Chodzi Nam o możliwość globalnej krytyki gry, za którą ponosimy konsekwencje karne. Na forum nie wolno, bo jest "nie na temat" (patrz ostatni temat związany z promocją, dziwnym zbiegiem okoliczności tylko osoby protestujące pisały "nie na temat" a pozostali a i owszem Very Happy) z czym trzeba się zgodzić. Ale jeśli za krytyke na prezentacji również dostajemy kary, to ja sie pytam gdzie jest wolność słowa i swoboda wypowiedzi? Howrse to jedyna gra w INTERNECIE gdzie za krytykę gry gracze są dotkliwie karani! Owszem możemy wysyłać krytykę na Kontakt. I to będziemy robić, aż faktycznie nie zajdą zmiany na Howrse których się domagamy!
Kiedyś Howrse polegało na hodowli koni a promocje to były "wisienki na torcie". Dzisiaj Howrse polega na braniu udziału z promocji na promocje, a hodowla to takie "niepotrzebne" tło. Piszecie, że "udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny" ... zgoda. Ale dlaczego gracze mają rezygnować z łatwego pozyskania przedmiotów z CR? Logiczne jest, że nikt tego nie będzie robił, żeby potem wydawać pieniądze na kupony. Przestańcie rozdawać nagrody z CR w promocjach, a zobaczycie jak drastycznie spadnie nimi zainteresowanie. I nie rozumiem dlaczego "dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy". Jakoś w innych grach są informację co będzie rozwijane i w jakim kierunku podąża gra. A Wy zasłaniacie się tajemnicą ... najwidoczniej siedzicie z założonymi rękami, obmyślacie kolejną promocję i kalkulujecie ile z tego wyciągniecie Very Happy
Wskazana informacja na temat utraty karmy w domniemaniu "dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy". Oficjalnie nic na ten temat nigdzie nie ma. A jak się za coś karze to wpierw powinno to być jasno uregulowane.
Czekam na ewidentne zmiany na Howrse. A do tego czasu możecie się spodziewać kolejnej fali krytyki.
Z poważaniem"

To jest odpowiedz na wiadomosc z Kontaktu, co jest na poprzedniej stronie w postcie od Hanki. I z checia sie dowiem co odpisali, bo do swojej odpowiedzi nie mam dostepu.
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 11:42 am

Mirmil napisał:
Prosze bardzo:

"Witam,
Już starożytni Rzymianie wiedzieli, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego Very Happy Czy "wszystkie grupy wiekowe" zarabiają pieniądze? Owszem w dzisiejszych czasach rodzice sa gotowi zrobić wszystko dla "świetego spokoju", ale bez przesady. Dlaczego starsi wiekiem gracze muszą znosić impertynencje, głupote małolatów na forum? Chcecie zadowolić "wszystkie grupy wiekowe" to zróbcie odpowiednie wersje dla każdej z nich. To co Wy nazywacie "stosunkowo trudnym zadaniem" trwa do 30 dnia stażu. A nawet krócej, bo wystarczy pokrywać klacze najlepszymi ogierami. A "zmiana ceny weterynarza" to jest tylko manipulacja finansowa budżetem gracza, a nie zmiana poziomu rozgrywki. Byłaby to istotna zmiana jakby był problem z zatrudnieniem weterynarza i jego odpowiednim zaopatrzeniem, tak jak to było za dawnych czasów Howrse.
Nie mówimy tu o krytykowaniu poszczgólnych zmian na Howrse. Chodzi Nam o możliwość globalnej krytyki gry, za którą ponosimy konsekwencje karne. Na forum nie wolno, bo jest "nie na temat" (patrz ostatni temat związany z promocją, dziwnym zbiegiem okoliczności tylko osoby protestujące pisały "nie na temat" a pozostali a i owszem Very Happy) z czym trzeba się zgodzić. Ale jeśli za krytyke na prezentacji również dostajemy kary, to ja sie pytam gdzie jest wolność słowa i swoboda wypowiedzi? Howrse to jedyna gra w INTERNECIE gdzie za krytykę gry gracze są dotkliwie karani! Owszem możemy wysyłać krytykę na Kontakt. I to będziemy robić, aż faktycznie nie zajdą zmiany na Howrse których się domagamy!
Kiedyś Howrse polegało na hodowli koni a promocje to były "wisienki na torcie". Dzisiaj Howrse polega na braniu udziału z promocji na promocje, a hodowla to takie "niepotrzebne" tło. Piszecie, że "udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny" ... zgoda. Ale dlaczego gracze mają rezygnować z łatwego pozyskania przedmiotów z CR? Logiczne jest, że nikt tego nie będzie robił, żeby potem wydawać pieniądze na kupony. Przestańcie rozdawać nagrody z CR w promocjach, a zobaczycie jak drastycznie spadnie nimi zainteresowanie. I nie rozumiem dlaczego "dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy". Jakoś w innych grach są informację co będzie rozwijane i w jakim kierunku podąża gra. A Wy zasłaniacie się tajemnicą ... najwidoczniej siedzicie z założonymi rękami, obmyślacie kolejną promocję i kalkulujecie ile z tego wyciągniecie Very Happy
Wskazana informacja na temat utraty karmy w domniemaniu "dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy". Oficjalnie nic na ten temat nigdzie nie ma. A jak się za coś karze to wpierw powinno to być jasno uregulowane.
Czekam na ewidentne zmiany na Howrse. A do tego czasu możecie się spodziewać kolejnej fali krytyki.
Z poważaniem"

To jest odpowiedz na wiadomosc z Kontaktu, co jest na poprzedniej stronie w postcie od Hanki. I z checia sie dowiem co odpisali, bo do swojej odpowiedzi nie mam dostepu.
Wysłałam tą odpowiedź i otrzymałam standardowe :
Witaj,

Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz
pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące
Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje
do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz".

Dziękujemy,

Załoga Howrse
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 11:56 am

YYY Usunięto mi dostęp do Pw tylko dlatego że wysłałam wiadomość :

zapraszamy do strajku włoskiego

podobnież to wiadomość obrażliwa
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 12:07 pm

Przyznam szczerze, że nawet coś a'la Kontakt na stronie Ubisoftu jest lepszy. Miałam problem z AC2, jakieś whitescreeny i strasznie się cięło, to odpowiedział mi jeden z techników (nawet się podpisał! Dawid bodajże Laughing), a po kilku dniach wszystko wróciło do normy. Gdybym napisała na howrsowski Kontakt z opisanym problemem, to wywaliliby mi wiadomość z automatu, żebym wyczyściła cache, historię i parę innych, a nic by z tego nie wyszło Razz

Ostatnio zmieniony przez hanka1998 dnia Pią Gru 14, 2012 12:27 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 12:09 pm

Mam pomysl Very Happy
przeczytajmy OZDF, ulozmy taka wypowiedz ktora zareklamuje strajk/pokaze co nam sie nie podoba a zasad owych nie zlamie. Unikniemy banow, wiec bedziemy mogli duzo, duzo pisac na forum, przez co wiecej osob dowie sie o strajku i przemysli to wszystko...
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 12:10 pm

kolejny punkt karmy odjęty za treści zachęcające użytkowników do działania przeciwko Ow

ja na forum pisałam i wyszedł z tego tylko ban
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
Powrót do góry 
Strona 5 z 26Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» FORUM - Aukcje na forum

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach