Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
+89Suzan Divide martika520 Jowiszowy Saladira Marley Niunia1245 Nicka01 XX_lero Barson1990 safie CDog Werona Styks Sabula Lubelak Minoo WhiteBerry oooliwcia10 Julinda010 Lola1221 Ejli Miya ott. Dżemik juliaw2002 saphira2001 Mika_TLR Rooda karina127 AyaKey Blagier Szarusia16 koniara23499 Erina100 klasaIVb monia071096 EveDallas _pati201_ Athi imie justynap alisson123 Naravi wiki0396 Aglyss ZetkaEmka szemala kaja98 Blue Sea asia98999 wynocha Moon :3 Kemishi Nevarra korane Czarny Kot Tiamat Nibiru. Dream KaVcia Hurricane anteek Inaczej Perła 20 Arrin Szron Lovissa Inaaa:) hanka1998 erreo EREIS Nika346 Avada tuti Evelynek musta.yötä Bezkompromisowa Natalialol Malto jullien Mirmil Nathaly asiamar98 Kartagina Corrie Cassidifikation wierszownik Cosiek LadyArvena 93 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:03 pm | |
| errero, wybacz, ale grzech by było zostawić taką perełkę wyłącznie dla siebie ;D
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Sro Gru 12, 2012 12:05 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:05 pm | |
| E, to jeszcze nic. Jak się posiedzi chwilę, to i lepszych można znaleźć | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:05 pm | |
| Edit: O, zdaniem autorki wątku ja mam problem ze wzrokiem Płytkie, wiem, ale ten wątek dostarcza mi masę radości | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:06 pm | |
| Boże, widzisz, a nie grzmisz | |
| | | Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:06 pm | |
| Ale zobacz jak inni pisza : "nie musisz wychodowac", "Nie musi byc twoj (twoja hodowla)" Chyba ktos nie nauczyl sie korzystac ze znakow przestankowych Sens wypowiedzi zupelnie odwrotny od zamierzonego Zawsze powtarzam, ze myslenie nie boli
Ostatnio zmieniony przez Mirmil dnia Sro Gru 12, 2012 12:07 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Inaaa:) Nowy
Nick w grze : lonely Liczba postów : 11 Dołączył : 20/08/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:07 pm | |
| Dobra, dołaczam :3 Myślicie, że coś się zmieni?
P.S Ten nick, został ze starego konta, teraz mam inne, bo tamte musiałam usunąć. | |
| | | jullien Już coś wie
Nick w grze : jullien Liczba postów : 157 Dołączył : 04/12/2012
| | | | jullien Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:23 pm | |
| Obraziliście się na mnie? Co zrobiłam.? Zawsze jak wchodzę wszyscy znikają... | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:29 pm | |
| Jullien nikt tu nie siedzi non-stop | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:35 pm | |
| - Cytat :
- "How how how"?
Ow, aż muszę zapytać, bo mnie to nurtuje - po jakiemu to jest? Chyba nie po polsku, prawda? Mikołaj w naszym języku nawołuje "ho, ho, ho!" Wypadałoby poprawić, młodzi gracze się naczytają i później będą pisać teksty z błędami
Event - tymvczasowo bez RO, kuponów... miłe zaskoczenie. Jeśli ta tendencja utrzyma się do końca, chylę czoła. Więc jednak da się. Hihihi Celowo udzieliłam się w Wydarzeniach, w temacie o evencie - nie ma to jak wytknąć administracji nawet błahy błąd Ciekawe, czy wymoderują | |
| | | Inaaa:) Nowy
Nick w grze : lonely Liczba postów : 11 Dołączył : 20/08/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:40 pm | |
| To i ja, im zwróće uwagę :3 | |
| | | jullien Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:43 pm | |
| mirmil - mhmmm...
Malto - ;PPP | |
| | | Cassidifikation Już coś wie
Nick w grze : Cassidifikation Liczba postów : 165 Dołączył : 06/10/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:49 pm | |
| Dobra. Mogę stracić punkt karmy. Ale będzie to punkt stracony za lepsze jutro. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:50 pm | |
| How how how.. To brzmi jak "jak jak jak" po angielsku, ale się nie czepiam. Różne dziwniejsze wpadki mieli (np. Spirala czy Ostryga XD) | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 12:57 pm | |
| Weszłam na kontakt, w celu sprawdzenia czy raczyli mi odpisać na moje komentarze a tu szok Spodziewałam się standardowej wypowiedzi, czyli - Spoiler:
Witaj,
Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz pomoże nam ulepszać grę.
Dziękujemy,
Załoga Howrse
A otrzymałam coś innego: - Cytat :
- Witaj,
Dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii. Zostaną one przekazane właściwym osobom i rozpatrzone. Chcemy poinformować równiez, iż Zespół Techniczny Howrse zbiera wszystkie opinie graczy i przekazuję je do stosownych osób w celu analizy. Żadne opinie i komentarze nie są pomijane.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse W drugiej z kolei, też o zmianach, już standardowo: - Cytat :
- Witaj,
Dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii. Zostaną one przekazane właściwym osobom i rozpatrzone.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse W sumie poruszyłam już:
- ułatwianie gry
- częstotliwość promocji
- moderatorzy (ilość, jakość)
- pogawędki
- kary za krytykę
- planowane zmiany
- Spoiler:
mój cytat: - Cytat :
- Ow twierdzi w wątku o zmianach, ze nasze głosy są brane pod uwagę.
Wspomina jednak o planach długoteminowych. W takim razie nasze głosy nigdy nie mogą być ważne, bo odnoszą się do teraźniejszego howrse, a nie do takiego, jakiego go widzicie za pół roku. Prosilibyśmy więc o wątek, w którym byście pisali, chociaż ogólnie, o planowanych zmianach, pomysłach, do których moglibyśmy się odnieść. Gracze też mają często dobre pomysły, a czasami mogą zauważyć coś, o czym wy nie pomyślicie
- limit zgłoszeń
- bany (żeby informowali do kiedy nałożone na forum)
- forum - wątek "propozycje"
- ogłoszenia
- włamania i kasacja kont
- Spoiler:
Mój cytat: - Cytat :
- A raczej pseudo-włamania, gdy ktoś wierząc w darmowe kupony i inne
rzeczy podaje hasło. W każdym razie często po takim "włamaniu" złodziej kasuje konto, by nie było dowodów, kto zabrał kasę i konie. I tu mam taką propozycję: Może konto zaznaczone jako "kasacja" wciąż pozostawałoby w grze, z dopiskiem "zawieszone" i jeśli właściciel nie pojawiłby się przez tydzień, to dopiero ulegałoby kasacji całkowitej? Dzięki temu pseudo-włamywacz nie mógłby usunąć konta - właściciel w końcu się zaloguje, w ciągu kilku dni. A jeżeli ktoś sam by sobie chciał usunać, to wiadomo, że przestałby wchodzić. Wielki plus byście zarobili, tym bardziej, że niekiedy tracicie przez to graczy o sporej ilości stażu, którzy nie maja ochoty zaczynać gry od nowa, gdy już tyle kasy wyłożyli
Jutro jak się wyrobię z psychologią, to sklecę kolejną wiadomość, z propozycją serwera hard i paroma innymi kwestiami ____ Musta - innym serwerom też zmiany nie odpowiadają. Po ostatnich (ceny weta), gdy u nas jeszcze wątek był otwarty, to na interze już zamknęli, bo za dużo szumów było. Otwierali tylko wtedy, gdy był jakiś mod i mógł nadzorować wątek. Jak znikał - zamykał. Więc to raczej kwestia organizacji - my potrafimy się zwołać i działać, a oni nie. Zresztą jakoś nie nadziałam się na żadne nieoficjalne fora zagraniczne, więc nie mają gdzie się organizować | |
| | | Cassidifikation Już coś wie
Nick w grze : Cassidifikation Liczba postów : 165 Dołączył : 06/10/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 1:00 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- How how how.. To brzmi jak "jak jak jak" po angielsku, ale się nie czepiam. Różne dziwniejsze wpadki mieli (np. Spirala czy Ostryga XD)
Pewnie używają google translatora. xD | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 1:07 pm | |
| Komentarz do wypowiedzi Malto - Cytat :
- Malciak- Jesteś tu nowy a już się rządzisz -,- a idź i niech przyjdzie ten mod. Dlatego od ponad roku howrse się zmieniło do takiego stopnia, sami właśnie sztywniacy, wszedł ledwo do gry i uważa że tu tak można bez rozrywki, zamiast się bawić z nami i kolędować.
CO ZA LUDZIE... pffff - Cytat :
- Malciak- mówisz o sb z tym niskim stażem ? My tam się modów nie boimy, przynajmniej mamy fajną zabawę, śpiewając sb kolędy
Kiedyś myślałem, że osoby z wysokim stażem są milsze i poważniejsze ale chyba się myliłem. |
| | | Lovissa Nowy
Nick w grze : Lovissa Liczba postów : 25 Dołączył : 11/06/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 1:08 pm | |
| Dodam na marginesie, że dyskusja toczy się w temacie o promocji [tak, te posty powyżej też] : ) | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 1:12 pm | |
| Kiedys wysoki staz mieli starsi wiekiem gracze. Teraz jest ich coraz mniej na Howrse i juz dzieciarnia dorobila sie stazu. Przynajmniej widac, ze na pewno to nie jest osoba pelnoletnia, chociaz tak twierdzi na prezentacji | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 1:16 pm | |
| - Lovissa napisał:
- Dodam na marginesie, że dyskusja toczy się w temacie o promocji [tak, te posty powyżej też] : )
Ja jestem ciekaw jak oni wybierają moderantów skoro nawet JEDEN nie jest w stanie poświecić dnia aby dać bany tym spamerom(w każdym wątku dotyczącym promocji dyskutują te same osoby, nie na temat oczywiście. Zadając tam pytanie licz się z nieotrzymaniem odpowiedzi oraz z zignorowaniem bo ploteczki najważniejsze.) Tak w ogóle to po co te tematy, jakieś zasadny, modzi skoro te dzieci robią co chcą. (2 miesięczny ban by je odzwyczaił ) - Mirmil napisał:
- Kiedys wysoki staz mieli starsi wiekiem gracze. Teraz jest ich coraz mniej na Howrse i juz dzieciarnia dorobila sie stazu. Przynajmniej widac, ze na pewno to nie jest osoba pelnoletnia, chociaz tak twierdzi na prezentacji
Na forum i PW to wyjdzie |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 1:29 pm | |
| A propos Wydarzeń, to napisałam do ilh_ac w sprawie spamu. Może, jak będzie miała trochę czasu, zajmie się sprawą Niemniej ładnie na mnie psy wieszają za niski staż Jestem dla nich nikim ;> | |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 1:40 pm | |
| Z chęcią dołączę do akcji, bo to jedyny powód dla którego całkowicie zrezygnowałem z gry ponad pół roku temu. | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 1:45 pm | |
| - Szron napisał:
- Z chęcią dołączę do akcji, bo to jedyny powód dla którego całkowicie zrezygnowałem z gry ponad pół roku temu.
Szron co się z Tobą działo ?(Chyba wróciłeś na zimę z mrozem ) - Malto napisał:
- A propos Wydarzeń, to napisałam do ilh_ac w sprawie spamu. Może, jak będzie miała trochę czasu, zajmie się sprawą
Niemniej ładnie na mnie psy wieszają za niski staż Jestem dla nich nikim ;> Ja zawsze do Hodowcy pisałem i ona robiła porządek ale już mam dość użerania się z nimi. |
| | | Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 1:52 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- How how how.. To brzmi jak "jak jak jak" po angielsku, ale się nie czepiam. Różne dziwniejsze wpadki mieli (np. Spirala czy Ostryga XD)
Mnie to przypomina szczekanie (Wiem , że mam opóźniony zapłon) | |
| | | Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 2:22 pm | |
| Dlaczego jak ja przyszłam to wszyscy znikli ? | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 2:31 pm | |
| - Bezkompromisowa napisał:
- hanka1998 napisał:
Mnie to przypomina szczekanie (Wiem , że mam opóźniony zapłon) Yup, mi też xd W ogóle idę się poświęcić i pisać na Rozgrywce | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Gru 12, 2012 3:52 pm | |
| heh dwa standardowe tekściki. dwa kolejne poszły. - Cytat :
- Ogólnodostępne krycia i hodowle
Niektórzy gracze prowadza hodowle dobrych koni. wiadomo jest jakaś konkurencja miedzy hodowalami. Niestety ta wojna przenosi się na oferowanie ogólnodostępnych kryć. Pół biedy jeżeli ktoś wystawi kilka koni oferując po trzy krycia każdym. Niestety nagminne jest wystawianie przez graczy ofert krycia jednym ogierem, które zajmują po dwie, trzy a nawet więcej stron. Użycie filtrów czasem niewiele pomaga bo i tak przekopanie się przez takiego delikwenta zajmuje sporo czasu, a inne oferty po prostu znikają w tle. Cierpią na tym dwie strony: przede wszystkim zwyczajny gracz który chce pokryć szybko i łatwo swoja klacz. cierpi na tym również osoba z konkurencyjnej hodowli, bo jej oferty znikają gdzieś w tłumie. Dlatego też mam propozycje: limity. Niech jeden gracz wystawi maksymalnie do 5 kryć jednym ogierem na dzień. Lub dwoma najlepszymi ogierami. Niech te krycia będą reklamą jakość ogiera, zainteresowany gracz i tak dopyta się o prywatne oferty krycia. Musiałam, bo szlag mnie trafia jak widzę 15 stron ofert krycia jednym ogierem | |
| | | Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Czw Gru 13, 2012 1:16 am | |
| - Arrin napisał:
- heh dwa standardowe tekściki. dwa kolejne poszły.
- Cytat :
- Ogólnodostępne krycia i hodowle
Niektórzy gracze prowadza hodowle dobrych koni. wiadomo jest jakaś konkurencja miedzy hodowalami. Niestety ta wojna przenosi się na oferowanie ogólnodostępnych kryć. Pół biedy jeżeli ktoś wystawi kilka koni oferując po trzy krycia każdym. Niestety nagminne jest wystawianie przez graczy ofert krycia jednym ogierem, które zajmują po dwie, trzy a nawet więcej stron. Użycie filtrów czasem niewiele pomaga bo i tak przekopanie się przez takiego delikwenta zajmuje sporo czasu, a inne oferty po prostu znikają w tle. Cierpią na tym dwie strony: przede wszystkim zwyczajny gracz który chce pokryć szybko i łatwo swoja klacz. cierpi na tym również osoba z konkurencyjnej hodowli, bo jej oferty znikają gdzieś w tłumie. Dlatego też mam propozycje: limity. Niech jeden gracz wystawi maksymalnie do 5 kryć jednym ogierem na dzień. Lub dwoma najlepszymi ogierami. Niech te krycia będą reklamą jakość ogiera, zainteresowany gracz i tak dopyta się o prywatne oferty krycia. Musiałam, bo szlag mnie trafia jak widzę 15 stron ofert krycia jednym ogierem Szczególnie, jak zapomnisz o pokryciu jednorożca i chcesz szybko chociaż jedną pokryć. A tu takie kilkanaście stron pokryć jednym badziewnym ogierem... | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Czw Gru 13, 2012 3:21 am | |
| Wysłane kolejne dwie wiadomości 1) o błędzie - nie dochodzą mi powiadomienia z kontaktu 2) Krytyka z propozycjami, czyli część 3 XD Konkretnie doszło: . . . . . . . . . . 12) Kwestia spamu na forum - Spoiler:
Moja wypowiedź: - Cytat :
- Ponieważ tyle ludzi spamuje byle tylko nabić sobie aktywność, a modzi nie dają sobie z tym rady i często olewają (szczególnie posty typu "zamknij już" "to nie tutaj" "jak wyżej" czy skopiowane wypowiedzi wcześniejszej osoby), to można by spróbować rozwiązać to na dwa sposoby (jak pozbyć się ogłoszeń z forum pisałam wcześniej):
- zlikwidować aktywność - dużej części spamerów zależy na jak największym pasku. A że dodatkowo przy niewypowiadaniu się on spada, to... Pomijając juz plotkę, że Ow może mianować na moda kogoś, kto ma 100% aktywności Powinna pozostać tylko liczba postów. - wprowadzić przerwy - czyli to co na większości for - musi minąć wyznaczony czas pomiędzy wysyłaniem wiadomości np. 30 sek lub 2 min. Czyli wysyłam jedną, chcę wysłać drugą, w drugim temacie i nie mogę, póki nie minie czas. Bardzo dobre wyjście, bo takie 2 minuty naprawdę powstrzymują przed wysyłaniem bezsensownych wypowiedzi. Kto gra w słodki flirt, ten wie jak to wygląda w praktyce.
. . . . . . . . . . 13) Serwer Hard - Spoiler:
- Tu raczej zapytanie, niż propozycja. Czy byłaby szansa na coś takiego?
Konretnie: Prosilibyśmy o stworzenie drugiego polskiego serwera, tzw. hard. Warunki na nowym: - mała ilość promocji (co 2-3 w stosunku do standardowego serwera), co skutkowałoby: * spokojna gra skupiona na hodowli; * wyższa wartość przedmiotów z CR (skoro trudniej je zdobyć za darmo, to jak komuś zależy to musi wydać kasę); * mniejsza ilość "dzieciaków" (chodzi mi o rozwój psychiczny), dla których gra byłaby "za nudna" i "zbyt trudna" - własne forum dla serwera - bez spamujących dzieciaków (skoro ich nie ma/jest ich mało...) - własne rankingi (po prostu całkiem odrębny świat) - wyłączyć te strzałki z samouczka - jak ktoś nie potrafi go przejść bez strzałek, to nie serwer dla niego - ceny weta równe dla wszystkich i pobierane przy urodzeniu (a nie, że teraz klaczka w ciąży zdechnie, a vet już kasę wziął) - jeśli się da, to zabrać automatyzację PG
Dzięki temu stworzylibyście osobny świat dla starszych graczy, którzy przestaliby narzekać na zaniżanie poziomu Tylko w zwiazku z tym prosilibyśmy, by w momencie powstania serwera była możliwość przeniesienia swojego konta z jego stanem (staż, konie, kasa, przedmioty, OJ) na nowe konto. W końcu część graczy włożyła tu naprawdę sporo realnej kasy i szkodaby im było zaczynać od początku. Czyli powstaje nowy serw, logujemy się do gry i pojawia nam sie zapytanie, na którym serwie chcemy grać, z krótkimi opisami obu.
Druga wariacja na temat takiego serwera - jeśli nie można przenosić kont, to chociaż blokada nicków z starego serwera, tzn. jeśli na serwerze standard/light gram jako LadyArvena i mam jakiś tam e-mail, to nikt na serwerze nie może się zapisac pod tą samą ksywką, chyba że poda identyczny e-mail, czyli ja/dana osoba z serwera S/L postanowi tam się zarejestrować.
Trzecia wariacja - jeśli stwierdzicie, że za malo osób by tam było i jest to nieopłacalne, moze ten serwer Hard byłby serwerem międzynarodowym? Taj jak HowrseCup, czyli grają ludzie z różnych krajów, ale każdy ma opcje i całość w swoim języku. Wtedy oczywiście bez przenosin kont, bo serwery są bardzo nierówne, pod względem posiadanych boskich, ras itp. Z tylu serwerów na pewno zebrałaby się spora grupa starszych graczy, którzy maja dość ułatwiania gry.
I jeżeli wam pomysł podejdzie i zaczniecie go powoli wprowadzać w życie, to dajcie nam graczom nadzieję, że coś takiego się pojawi i w jakiej opcji, żeby było wiadomo, ze warto czekać. Wystarczyłaby informacja na forum, że planujecie postawić serwer o zwiększonej trudności gry
. . . . . . . . . . 14) Pokrycia - Wspominaliście o nich, to też dorzuciłam im coś do roboty - Spoiler:
- Teraz sporo graczy narzeka, że czasem jakiś koń na pokryciach zajmuje kilka stron. Przy nowych rasach potrafi ich być nawet kilkanaście. Jest to dosyć uciążliwe. Może by spróbować to jakoś rozwiązać? Mam dwie propozycje:
- ograniczenie ilosci kryć - czyli każdy koń może mieć wystawioną określoną ilość kryć publicznych. Dopóki nie zostanie zużyta choć jedna, nie może wystawić kolejnej. - inna forma kryć publicznych - tzn. zamiast widzieć 3 strony z jednym koniem za jedną stawkę, widzę jednego konia z jedną stawką i obok "pozostało XX wolnych kryć". Jeśli wystawi jeszcze za inną stawkę, to pojawia się pod spodem jako drugi koń. To dwie rubryczki, a nie kilka stron Duże oczyszczenie sprzedaży publicznych. Ta pierwsza propozycja z pokryć to poparcie dla pomysłu Arrin
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
| |
| | | | FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |