Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3

Go down 
+89
Suzan
Divide
martika520
Jowiszowy
Saladira
Marley
Niunia1245
Nicka01
XX_lero
Barson1990
safie
CDog
Werona
Styks
Sabula
Lubelak
Minoo
WhiteBerry
oooliwcia10
Julinda010
Lola1221
Ejli
Miya
ott.
Dżemik
juliaw2002
saphira2001
Mika_TLR
Rooda
karina127
AyaKey
Blagier
Szarusia16
koniara23499
Erina100
klasaIVb
monia071096
EveDallas
_pati201_
Athi
imie
justynap
alisson123
Naravi
wiki0396
Aglyss
ZetkaEmka
szemala
kaja98
Blue Sea
asia98999
wynocha
Moon :3
Kemishi
Nevarra
korane
Czarny Kot
Tiamat
Nibiru.
Dream
KaVcia
Hurricane
anteek
Inaczej Perła 20
Arrin
Szron
Lovissa
Inaaa:)
hanka1998
erreo
EREIS
Nika346
Avada
tuti
Evelynek
musta.yötä
Bezkompromisowa
Natalialol
Malto
jullien
Mirmil
Nathaly
asiamar98
Kartagina
Corrie
Cassidifikation
wierszownik
Cosiek
LadyArvena
93 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26  Next
AutorWiadomość
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 3:37 am

LA z tymi kryciami opisałaś to nawet lepiej Smile
Poczekam aż "odpiszą" standardowym komunikatem i weźmie się za serwer hard. Świetny pomysł zrobić coś takiego dla normalnych graczy, żal by tego nie zauważyli. Mogę część skopiować, czy zastrzegasz sobie prawa autorskie? Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 3:37 am

Ja również wysłałem "w ciemno" kolejną krytykę skupiając się na Kontakcie, czyli braku potwierdzenia na email, jak i braku ich odpowiedzi na e-mail. A osoby zbanowane nawet nie mają dostępu do swoich zgłoszeń. Znając ich to znowu będa tłumaczyć się OWU:

"OLWIENT nie ponosi odpowiedzialności za złe albo słabe funkcjonowanie strony internetowej i/lub Gry."

Po 2 latach nawet literówki nie usuneli Very Happy
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 3:43 am

Arrin - bierz i pisz Wink Jak o jakimś pomyśle dużo osób napisze/dużo osób coś skrytykuje, to jest jakaś szansa, że coś zrobią. W końcu z jakiegoś powodu ułatwiali grę. Widocznie dużo osób się skarżyło, że zbyt trudna jest.
____
Mirmil - dzięki za literówkę, zaraz im też wytknę, niech się im dorzuci kolejna wiadomość do listy XD
Wkurza mnie, że muszę do gry za każdym razem zaglądać, jak chcę wejść w kontakt :/ I nabijam im liczbę graczy/czas spędzany w grze
____
Natchniona przez Arrin w innym wątku, mam już plany na kolejną wiadomość, jak już zamkną tą, czyli:

Arrin napisał:
"Dać więcej opcji ograniczeń dla konta współdzielonego."
przydałoby się, by przy współdzieleniu zaznaczać, na co zezwalamy np.
* używanie kuponów - tak/nie
* używanie rzeczy z CR - tak/nie
* zajmowanie sie OJ - tak/nie
* czytanie poczt (bez możliwości odpisywania) - tak/nie (czasem by się przydało, gdy np. ktoś wyjeżdża na dłużej, bez dostępu do neta, a dostanie jakąś ważna odpowiedź. Sitter mógłby mu wtedy to przekazać sms'em)

Arrin napisał:
"Opcja "zapamiętaj kryteria" przy wyborze OJ lub zawodów"

zawodów? Co do OJ to się zgadzam. I opcja, by zarezerwowany boks był na górze, a nie na dole.

Arrin napisał:
"Zniżki na weta"

W sensie czym lepszy koń, tym mniejsza cena - będę pisać

Napiszę też o osiągnięciach, że bezsensem jest, iż znikają jak już się konia sprzeda. Czy realnie zabierają nam jakieś medale po pewnym czasie? Nie. Skoro nie chcą, by ktoś nakupował konie i zaraz odsprzedawał, to może z warunkiem, że musi go spełniać przez 1 miesiąc, i wtedy puchar zostaje na stałe.

EDIT: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 4064056192 Moje trzy dzisiejsze wiadomości (2 błędy plus krytyko-propozycja) już załatwione. Czyżby oni nie mieli nic do roboty? Tą moją kolejną sklecę wieczorem, bo zabieram się za robienie psychologii.
Ciekawa jestem, czy chociaż jeden pomysł podrzucą górze. Ale nadzieję można mieć. Już innego sposobu nie ma na wywalczenie czegoś niż pisanie, pisanie, pisanie...

Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Czw Gru 13, 2012 3:53 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 3:50 am

LadyArvena napisał:
Wkurza mnie, że muszę do gry za każdym razem zaglądać, jak chcę wejść w kontakt :/

Skoro masz aktywne konto na Howrse to powinien dzialac ten link:

http://support.owlient.eu/ticket/list

Problem jest jak ma sie zbanowane, to wtedy jedynie mozna do nich pisac. A jak sama juz zauwazylas powiadomienie na email nie dziala. Czyli to jest komunikacja tylko w jedna strone ... moze o to im chodzilo Sad

P.S.: Sorry za blad w linku Sad

Ostatnio zmieniony przez Mirmil dnia Czw Gru 13, 2012 5:40 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 4:03 am

Twój link mi nie działa Wink Co ciekawe, nawet jak zmienię tego shlasha przed eu na kropkę, co niby jest poprawnym linkiem. Ale działa mi:
http://support.owlient.eu/ticket/list
Chociaż pewnie po pewnym czasie i tak się automatycznie stamtąd wyloguję :/ Albo przez ciasteczka, które w miarą regularnie czyszczę.

Na dowód mojej korespondencji, zrzut z kontaktu:
FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 5183995890

Ciekawa jestem, czy te błędy naprawią, o których informacje niby przyjęli. Jak nie - za jakiś czas znowu im napiszę
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Inaczej Perła 20
Nowy
Inaczej Perła 20

Nick w grze : Perła 20
Liczba postów : 36

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 5:20 am

Kiedy nasz kochany Owilient postanowił wycofać towarzyszy z gry rozpoczął się jawny bunt w wątku na ten właśnie temat.Zagroda Mgły zorganizowała protest,aby 22 lipca (lub 21) nie logować się do gry.
Na forum wyraziłam swoją opinię,że twórcy gry utożsamiają nas z maszynkami do robienia pieniędzy,że gra zeszła na psy itd.Oczywiście za wyrażania opinii dostałam wiecznego bana na forum+poleciało po karmie,bo "Oczerniałam firmę Owilient".W poprzednim strajku udział wzięłam,a nad tym strajkiem jeszcze myślę.Czasem miałam ochotę usunąć konto,ale powstrzymywałam się.Moim zdaniem Owilient doprowadzi do tego,że w grę,która była dla mnie kiedyś przyjemnością będą grać same sześciolatki,moderatorzy będą mieć może dwanaście lat,a forum będzie spamowane wątkami typu "Zobaczcie,mam białego kucyka".
Dobre hodowle znikną,a wraz z nimi znikną świetni gracze i nasze Howrse zejdzie do poziomu np. Bułgarskiej wersji gry (nie chcę tu nikogo obrażać,ale taka jest prawda).
Ja osobiście chcę dotrwać tu do końca i zobaczyć czy moje założenia staną się prawdą.
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

Nick w grze : Bezkompromisowa
Liczba postów : 123

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 5:31 am

Hmm ... jeśli chodzi o pokrycia to się zgadzam . Ale może limit do 10 pokryć ? 5 można by było na raz , a resztę np co pół godziny lub jak ktoś wykupi tamte ? Smile
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 5:42 am

Szczerze mowiac nie wyobrazam sobie gry bez dostepu do forum Sad Wiecznego bana na forum powinni dostawac jedynie trolle. Ale coz zrobic jak Administracja ma zwichrowane pojecie "sprawiedliwosci", a Kontakt jeszcze temu przyklaskuje Sad
Powrót do góry Go down
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

Nick w grze : aantek
Liczba postów : 795

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 6:39 am

Ja przepraszam, ale czy Wy czytacie to co napisałem? Bo ja nie widzę sensu w waszych odpowiedziach, cały czas automat :)21 godzin temu
Witaj,

Każde zgłoszenie jest odczytywane i rozpatrywane przez Zespół Techniczny Howrse.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse

hahahahahahahaha Very Happy

EDIT : Arvena, pozwól, że wyślę Twoją wiadomość też od siebie Smile
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 6:43 am

Bezkompromisowa napisał:
Hmm ... jeśli chodzi o pokrycia to się zgadzam . Ale może limit do 10 pokryć ? 5 można by było na raz , a resztę np co pół godziny lub jak ktoś wykupi tamte ? Smile

Mozna polemizować, ale na pewno nie wiecej jak 10. Albo wersja LA gdzie jest jeden koń i obok liczba kryć. Byle by zniknęło to co jest teraz: tam nie ma kryć tylko coś w rodzaju" Nie zam zarobić mój koń bedzie wszędzie, to ja tu rządzę.Masz brać mojego ogiera"

Wieczny ban na forum? No to ładnie. Ale oni tak robią: uciszają za mówienie prawdy, Teraz wypadało by założyć multi tak im na złość;]
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 6:49 am

Arrin - wykryli by w mgnieniu oka . Jak chcą to potrafią .
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 6:52 am

Ehh .. to forum :

"To duży upominek: http://www.howrse.pl/operation/balade/cadeau?type=grand
Czy dostanę z tych JEDEN przedmiot czy jeden z tych zestawów?"
i pierwsza odpowiedź

"tak ale 25 grudnia"
Powrót do góry Go down
Hurricane
Nowy
Hurricane

Nick w grze : Evelyn
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 7:04 am

Lirra Apolla - DARMOWE NA ZAWSZE

Hahhaha, co za szczodrość FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 2195938138
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 7:07 am

Na Twoim miejscu jeszcze bym im za to podziekowal Very Happy Przeciez to niezbedny element gry Very Happy
Powrót do góry Go down
Hurricane
Nowy
Hurricane

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 7:12 am

Malto, jestem ciekawa skąd pochodzi twój avek Very Happy i gif na prezentacji. Dla mnie ten w zielonej kurtce to Administracja a rzucający śnieżką to strajkujący.
Powrót do góry Go down
Hurricane
Nowy
Hurricane

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 7:13 am

No co ty, jeszcze niech dadzą Laury Dafne i Powiew Eola, za darmo NA ZAWSZE, to im podziękuję. O, UH. Limit - 7 dni. Buhahhaaha FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 2195938138
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 7:33 am

Malto napisał:
Mirmil, to nie wszystko w tym temacie Very Happy

Poczytajcie odpowiedzi i wtrącenie autorki wątku - to TRZEBA zobaczyć Laughing
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503756289&page=0
Więc każdy, kto uważa to samo, powinien kopiować znak w znak odpowiedź poprzedniej osoby? scratch
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 7:35 am

Hurricane napisał:
Malto, jestem ciekawa skąd pochodzi twój avek Very Happy i gif na prezentacji. Dla mnie ten w zielonej kurtce to Administracja a rzucający śnieżką to strajkujący.
Strażnicy Marzeń - Jack Frost Wink
Powrót do góry Go down
Dream
Nowy
Dream

Nick w grze : Dream
Liczba postów : 20

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 8:59 am

Dziś - kontakcie, szykuj miejsce na moje wiadomości !
Osobiście uważam, że trochę przesadzamy. Przecież jeden polski serwer nie zmieni całego Howrse...
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 9:14 am

Przesadza tutaj tylko jedna strona i to na pewno nie sa gracze. My nie chcemy zmieniac calego Howrse, tylko przede wszystkim polskie Howrse Smile
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 9:16 am

Cytat :
Witaj,

dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przesłanie nam swoich opinii na temat rozgrywki na Howrse.

Prosimy zwrócić uwagę, iż gra jest kierowana do wszystkich grup wiekowych i jest ona rozwijana tak, aby każda osoba mogła czerpać radość z gry. Pragniemy zauważyć, iż dotarcie na szczyty rankingów w grze, czy też wyhodowanie najlepszych koni jest stosunkowo trudnym zadaniem. Zespół Howrse stara się zapewnić również odpowiedni poziom rozgrywki poprzez zmiany wprowadzane do gry jak np. zmiana ceny weterynarza.

Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii, nie zależnie czy są one krytyczne czy też nie, i żaden gracz nie jest karany za jej udzielenie, chyba, że robi to w sposób niekulturalny i niestosowny. Dodatkowo przez cały czas, wszyscy gracze mają możliwość przesłać nam swoją opinie bądź sugestię za pomocą formularza dostępnego na kontakcie.

Udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny. Jeśli dany gracz woli poświęcić swój czas przykładowo na rozwój swojej Hodowli zamiast wzięcia udziału w promocji w Howrse, może to zawsze uczynić. jednocześnie informujemy, iż dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy. Prosimy zwrócić uwagę również na fakt, iż część nowo wprowadzanych funkcji czy też promocji ma charakter miłej niespodzianki dla graczy.

Prosimy zwrócić również uwagę, iż na stronie karmy - http://www.howrse.pl/joueur/karma/ - istnieje informacja dotycząca możliwości odjęcia karmy w związku z oszustwami w Howrse co również dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy.

Jeszcze raz dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse

PF. Niech sobie w nos wsadzą taką odpowiedź. :/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 9:20 am

Hanka poszukaj wstecz, gdzies byla moja odpowiedz na to.
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 9:24 am

Widziałam, niezła odpowiedź, gratuluję Very Happy Jednak ja wolę nie kłócić się z nimi, bo i tak odpowie mi automat, nie chcę sobie nerwów zszargać. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
jullien
Już coś wie
jullien

Nick w grze : jullien
Liczba postów : 157

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 9:33 am

Witam ! Jakieś zmiany...
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 9:57 am

My swoje, oni swoje czyli bez zmian.
Powrót do góry Go down
Nibiru.
Nowy
Nibiru.

Nick w grze : Nibiru.
Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 10:23 am

Czy mogę też uczestniczyć w strajku?
Mam jakąś dziwną ochotę kogoś po wkurzać no to Owilient szykuj się ^.^
Powrót do góry Go down
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98)
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 10:46 am

Nibiru, nawet bez pytania o pozwolenia ^.*

Tak sobie teraz myślę; czy otwierając i zamykając, otwierając i zamykając (...) zgłoszenia nie naspamujemy im tym gdzieś? Bo chyba pojawia im się gdzieś informacja, że zgłoszenie jest ponownie otwarte i że zostało zamknięte, nie? Chociaż ja się w ogóle nie znam, więc pewnie się mylę Razz
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

Nick w grze : Tiamat
Liczba postów : 749

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 11:26 am

Raczej takich wiadomości nie otrzymują. Niestety.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=13215
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 11:53 am

Mam nadzieję, że to się uda. Ostatni bunt nie wyszedł, a administracja miała to gdzieś głęboko. Do tego tyle banów... chytry
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipostCzw Gru 13, 2012 11:55 am

"Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii, nie zależnie czy są one krytyczne czy też nie, i żaden gracz nie jest karany za jej udzielenie"
Padłam xD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
Powrót do góry 
Strona 4 z 26Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» FORUM - Aukcje na forum

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach