| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
+89Suzan Divide martika520 Jowiszowy Saladira Marley Niunia1245 Nicka01 XX_lero Barson1990 safie CDog Werona Styks Sabula Lubelak Minoo WhiteBerry oooliwcia10 Julinda010 Lola1221 Ejli Miya ott. Dżemik juliaw2002 saphira2001 Mika_TLR Rooda karina127 AyaKey Blagier Szarusia16 koniara23499 Erina100 klasaIVb monia071096 EveDallas _pati201_ Athi imie justynap alisson123 Naravi wiki0396 Aglyss ZetkaEmka szemala kaja98 Blue Sea asia98999 wynocha Moon :3 Kemishi Nevarra korane Czarny Kot Tiamat Nibiru. Dream KaVcia Hurricane anteek Inaczej Perła 20 Arrin Szron Lovissa Inaaa:) hanka1998 erreo EREIS Nika346 Avada tuti Evelynek musta.yötä Bezkompromisowa Natalialol Malto jullien Mirmil Nathaly asiamar98 Kartagina Corrie Cassidifikation wierszownik Cosiek LadyArvena 93 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 7:54 am | |
| A tak szczerze co byście powiedzieli na to jakbym popatrzyła i popytała graczy z innych serwerów jak tam u nich i czy gra im się podoba? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 7:58 am | |
| - JadeXDD napisał:
- Bezkompromisowa raz w wakacje było wypuszczanie koni lub loteria i promocja z łapaniem balonów.
Była wyprawa towarzyszy i bitwa na balony z wodą w lipcu |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 8:17 am | |
| na wyprawach towarzyszy zbiłam majątek w eq. Ech jedyna promocja w której faktycznie mialam jakiś zysk... wszystkie inne przynoszą śmieci albo straty. Ale łezka mis ie w oku kreci na wpomnienie o towarzyszach. Co do pzrerw miedzy promocjami to na pewno ok 12h jeżeli nie krócej. Na pewno 24 nie wytrzymują wiec tak naprawdę to mamy jedna wielką promocję trwajacą prawie niepzrerwanie. Jedynie zmieniaja sie ikonki zasady i nagrody. I przy każdej mam wrażenie że pazernosć owilentu rośnie. No jeszcze te przejażdzka teraz ujdzie ale boje się co będzie przy następnej promocji: ile kuponów na ro ? | |
|
| |
ott. Nowy
Nick w grze : joasiek Liczba postów : 7 Dołączył : 27/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 8:38 am | |
| przestańcie... oni myślą, że robią dobrze, po czym wychodzi jak zawsze, do bani ;( fajnie by było wrócić do starego Howrse, al... nie mamy kontaktu z Ow, ani Kowelanem, a kontakt jest, przepraszam za słowo, ale do !cenzura!. | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 8:42 am | |
| - Arrin napisał:
- ile kuponów na ro ?
Konie wędrowne, więc wiele pon ad 25 ;/ | |
|
| |
ott. Nowy
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 8:50 am | |
| ponad 25, czyli dla tych, co kupują masowo kupony.... porem młodsi mają pretensje, że nie dostają boskich, i tworzą beznadziejne petycje, żeby im latały w UFO, Ow nic nie robi z petycjami, ale itak atwo zdobić boskiego konia... -_- czyli i tak ułatwiają nam grę, i niby urozmaicają... a jest kiepska. nawet na forum pogadaćnnie można, bo ban -_- ehh, gra zeszła na niski poziom. a slyszeliście o tym nowym forum, o ile wypali... chyba Pastwisko Baliosa, czy coś..? | |
|
| |
ott. Nowy
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 8:57 am | |
| hahaha, napisali do mnie na Kontakt, wiadomość, z automatu, wygląda tak: "Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz"." po czym ja, odposuje, co mamy zrobić, aby zmienić Howrse. grzecznie zapytałam, czy moze nie przekazywać im pieniędzy poprzez kupno kuponów. ciekawa jestem, jak bd wyglądać ich wiadomość z automatu na tego typu zażalenia, że tak ujmę | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 9:08 am | |
| - ott. napisał:
a slyszeliście o tym nowym forum, o ile wypali... chyba Pastwisko Baliosa, czy coś..? A tak, dziewczyna wymyśliła, ,,dla tych, którzy mają dość buntujących się graczy". Ma ktoś link? | |
|
| |
ott. Nowy
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 9:12 am | |
| chyba jeszcze nie wypaliło weź, błagam was... ona podrobiła ZM poza tym, nie zrozumiała Strajku Włoskiego nie wie o co nam chodzi. | |
|
| |
wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 9:31 am | |
| widziałam profil tej graczki,na 100% nie wypali pastwisko baliosa | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 9:51 am | |
| - Bezkompromisowa napisał:
- Jade - potem przez takich jak ty czytamy na forum , że chcemy zniszczyć Ow itp.
Co byście powiedzieli gdybym zapytała kontakt o ich opinię na temat strajku ? Już pytałem,patrz co napisali "Witaj rafax2, Zespół Techniczny Howrse zbiera wszystkie opinie graczy i przekazuję je do stosownych osób w celu analizy. Żadne opinie i komentarze nie są pomijane. Z wyrazami szacunku, Zespół Howrse" Dnoooo |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 9:54 am | |
| - ott. napisał:
- ponad 25, czyli dla tych, co kupują masowo kupony....
porem młodsi mają pretensje, że nie dostają boskich, i tworzą beznadziejne petycje, żeby im latały w UFO, Ow nic nie robi z petycjami, ale itak atwo zdobić boskiego konia... -_- czyli i tak ułatwiają nam grę, i niby urozmaicają... a jest kiepska. nawet na forum pogadaćnnie można, bo ban -_- ehh, gra zeszła na niski poziom. a slyszeliście o tym nowym forum, o ile wypali... chyba Pastwisko Baliosa, czy coś..? Pastwisko Baliosa miało "wysławiać"owlienta i krytykować strajkujących |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 9:59 am | |
| Macie link do gracza z tym całym pastwiskiem baliosa http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2535163 |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 10:21 am | |
| Tja już widzę jak ona była na hwr gdy gra startowała. Zwykły buntujący sied zieciak nic wiecej | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 10:27 am | |
| Nudzi jej się i wymyśla :/ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 10:29 am | |
| |
|
| |
Miya Nowy
Nick w grze : trusqwka Liczba postów : 7 Dołączył : 07/02/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 11:21 am | |
| Mam nadzieję, że zmiany będą. Już chociażby mniej promocji, bo to jest po prostu żałosne. W końcu jakiś konkretny strajk :> | |
|
| |
ott. Nowy
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 12:21 pm | |
| tak, porządny strajk, który, miejmy nadzieję, wypali | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 2:50 pm | |
| przeczytajcie początek mojej prezki macie tu link:http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2129526 na mojej prezce nawtykałam im z małymi cenzurami | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Gru 28, 2012 2:59 pm | |
| - rafax2 napisał:
- ott. napisał:
- ponad 25, czyli dla tych, co kupują masowo kupony....
porem młodsi mają pretensje, że nie dostają boskich, i tworzą beznadziejne petycje, żeby im latały w UFO, Ow nic nie robi z petycjami, ale itak atwo zdobić boskiego konia... -_- czyli i tak ułatwiają nam grę, i niby urozmaicają... a jest kiepska. nawet na forum pogadaćnnie można, bo ban -_- ehh, gra zeszła na niski poziom. a slyszeliście o tym nowym forum, o ile wypali... chyba Pastwisko Baliosa, czy coś..? Pastwisko Baliosa miało "wysławiać"owlienta i krytykować strajkujących podlizują się Ow żeby ich zrobił modami czy kimś tam tylko iść się powiesić | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 29, 2012 12:23 am | |
| myśli,że jak ma 11 lat i się podlizuje to będzie modem, żałosne | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 29, 2012 6:35 am | |
| |
|
| |
Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 29, 2012 6:51 am | |
| no , bardzo żałosne . Ale musicie się zgodzić , że Pastwisko Baliosa to baaardzo oryginalna nazwa xD | |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 29, 2012 6:56 am | |
| - Arrin napisał:
- Tja już widzę jak ona była na hwr gdy gra startowała. Zwykły buntujący sied zieciak nic wiecej
Cytuję: - Cytat :
- 1. WIEM CO TO DIAMENTOWE JABŁKO. 2. PAMIĘTAM CZAS GDY MODÓW BYŁO DWÓCH: Mirmil I Lenka. 3. PAMIĘTAM JAK NIE BYLO Kowelana. 4. PAMIĘTEM JAK Ow MIAŁA DWA KONIE (URANOS I GAJA). 5. PAMIĘTAM TO WSZYSTKO,
1. Też wiem 2. Też pamiętam 3. Też pamiętam 4. Też pamiętam 5. Ja też Słowem mówiąc, dużo osób to wie. | |
|
| |
Hurricane Nowy
Nick w grze : Evelyn Liczba postów : 44 Dołączył : 22/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 29, 2012 10:28 am | |
| - Od 1 grudnia nie wydałam ani jednego kuponu/ani żadnego kuponu nie kupiłam. - Od 1 grudnia nie wytrenowałam żadnego konia. - Od 1 grudnia nie wykorzystałam ani jednej rzecz z CR ( nawet mój RO dalej tam ślęczy. Miejmy nadzieję, że nasze zmagania się opłacą. | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 29, 2012 1:31 pm | |
| nigdy nie kupiłam kuponu nie zajmuję się końmi bo uważam że gra zrobiła się klikanką | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 30, 2012 12:36 am | |
| Kto gra na Internationalu i dobrze włada angielskim? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 30, 2012 1:59 am | |
| - Mirmil napisał:
- Kto gra na Internationalu i dobrze włada angielskim?
Ja gram na internationalu,zrobiłem nawet prezke informującą o strajku i napisałem(po angielsku,z google tłumacza xD) że jak jest taka akcja na international lub innych serwerach to proszę do mnie napisać |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 30, 2012 2:03 am | |
| Mirmil ja gram na Internatiolu a właściwiej grałam bo wchodzę tam tylko po to by zobaczyć jaka będzie następna promocja i może jakieś nowe zmiany , no a angielski też znam. | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 30, 2012 2:05 am | |
| A kto ma link do prezki graczki która zrobiła to zagrodo-mgło-kopiowanko czyli pastwisko-baliosa? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
| |
|
| |
| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|