Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3

Go down 
+89
Suzan
Divide
martika520
Jowiszowy
Saladira
Marley
Niunia1245
Nicka01
XX_lero
Barson1990
safie
CDog
Werona
Styks
Sabula
Lubelak
Minoo
WhiteBerry
oooliwcia10
Julinda010
Lola1221
Ejli
Miya
ott.
Dżemik
juliaw2002
saphira2001
Mika_TLR
Rooda
karina127
AyaKey
Blagier
Szarusia16
koniara23499
Erina100
klasaIVb
monia071096
EveDallas
_pati201_
Athi
imie
justynap
alisson123
Naravi
wiki0396
Aglyss
ZetkaEmka
szemala
kaja98
Blue Sea
asia98999
wynocha
Moon :3
Kemishi
Nevarra
korane
Czarny Kot
Tiamat
Nibiru.
Dream
KaVcia
Hurricane
anteek
Inaczej Perła 20
Arrin
Szron
Lovissa
Inaaa:)
hanka1998
erreo
EREIS
Nika346
Avada
tuti
Evelynek
musta.yötä
Bezkompromisowa
Natalialol
Malto
jullien
Mirmil
Nathaly
asiamar98
Kartagina
Corrie
Cassidifikation
wierszownik
Cosiek
LadyArvena
93 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26  Next
AutorWiadomość
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

Nick w grze : JadeXDD
Liczba postów : 2112

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 Empty
PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 7:54 am

A tak szczerze co byście powiedzieli na to jakbym popatrzyła i popytała graczy z innych serwerów jak tam u nich i czy gra im się podoba?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 7:58 am

JadeXDD napisał:
Bezkompromisowa raz w wakacje było wypuszczanie koni lub loteria i promocja z łapaniem balonów.
Była wyprawa towarzyszy i bitwa na balony z wodą w lipcu Wink
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 8:17 am

na wyprawach towarzyszy zbiłam majątek w eq. Ech jedyna promocja w której faktycznie mialam jakiś zysk... wszystkie inne przynoszą śmieci albo straty. Ale łezka mis ie w oku kreci na wpomnienie o towarzyszach. Sad

Co do pzrerw miedzy promocjami to na pewno ok 12h jeżeli nie krócej. Na pewno 24 nie wytrzymują wiec tak naprawdę to mamy jedna wielką promocję trwajacą prawie niepzrerwanie. Jedynie zmieniaja sie ikonki zasady i nagrody. I przy każdej mam wrażenie że pazernosć owilentu rośnie. No jeszcze te przejażdzka teraz ujdzie ale boje się co będzie przy następnej promocji: ile kuponów na ro ?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
ott.
Nowy
ott.

Nick w grze : joasiek
Liczba postów : 7

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 8:38 am

przestańcie... oni myślą, że robią dobrze, po czym wychodzi jak zawsze, do bani ;(
fajnie by było wrócić do starego Howrse, al... nie mamy kontaktu z Ow, ani Kowelanem, a kontakt jest, przepraszam za słowo, ale do !cenzura!.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2313236
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 8:42 am

Arrin napisał:
ile kuponów na ro ?
Konie wędrowne, więc wiele pon ad 25 ;/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
ott.
Nowy
ott.

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 8:50 am

ponad 25, czyli dla tych, co kupują masowo kupony....
porem młodsi mają pretensje, że nie dostają boskich, i tworzą beznadziejne petycje, żeby im latały w UFO, Ow nic nie robi z petycjami, ale itak atwo zdobić boskiego konia... -_-
czyli i tak ułatwiają nam grę, i niby urozmaicają... a jest kiepska.
nawet na forum pogadaćnnie można, bo ban -_-
ehh, gra zeszła na niski poziom.
a slyszeliście o tym nowym forum, o ile wypali... chyba Pastwisko Baliosa, czy coś..?
Powrót do góry Go down
ott.
Nowy
ott.

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 8:57 am

hahaha, napisali do mnie na Kontakt, wiadomość, z automatu, wygląda tak:
"Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz"."
po czym ja, odposuje, co mamy zrobić, aby zmienić Howrse. grzecznie zapytałam, czy moze nie przekazywać im pieniędzy poprzez kupno kuponów. ciekawa jestem, jak bd wyglądać ich wiadomość z automatu na tego typu zażalenia, że tak ujmę Wink
Powrót do góry Go down
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 9:08 am

ott. napisał:

a slyszeliście o tym nowym forum, o ile wypali... chyba Pastwisko Baliosa, czy coś..?
A tak, dziewczyna wymyśliła, ,,dla tych, którzy mają dość buntujących się graczy". Ma ktoś link?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
ott.
Nowy
ott.

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 9:12 am

chyba jeszcze nie wypaliło Razz
weź, błagam was... ona podrobiła ZM Sad
poza tym, nie zrozumiała Strajku Włoskiego Neutral nie wie o co nam chodzi.
Powrót do góry Go down
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 9:31 am

widziałam profil tej graczki,na 100% nie wypali pastwisko baliosa
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 9:51 am

Bezkompromisowa napisał:
Jade - potem przez takich jak ty czytamy na forum , że chcemy zniszczyć Ow itp.
Co byście powiedzieli gdybym zapytała kontakt o ich opinię na temat strajku ? Twisted Evil
Już pytałem,patrz co napisali

"Witaj rafax2,

Zespół Techniczny Howrse zbiera wszystkie opinie graczy i przekazuję je do stosownych osób w celu analizy. Żadne opinie i komentarze nie są pomijane.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse"

Dnoooo
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 9:54 am

ott. napisał:
porem młodsi mają pretensje, że nie dostają boskich, i tworzą beznadziejne petycje, żeby im latały w UFO, Ow nic nie robi z petycjami, ale itak atwo zdobić boskiego konia... -_-

Pastwisko Baliosa miało "wysławiać"owlienta i krytykować strajkujących affraid
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 9:59 am

Macie link do gracza z tym całym pastwiskiem baliosa http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2535163
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 10:21 am

Tja już widzę jak ona była na hwr gdy gra startowała. affraid Zwykły buntujący sied zieciak nic wiecej
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
wiki0396
wiki0396

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 10:27 am

Nudzi jej się i wymyśla :/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 10:29 am

No właśnie;p
Powrót do góry Go down
Miya
Nowy
Miya

Nick w grze : trusqwka

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 11:21 am

Mam nadzieję, że zmiany będą. Już chociażby mniej promocji, bo to jest po prostu żałosne.
W końcu jakiś konkretny strajk :>
Powrót do góry Go down
ott.
Nowy
ott.

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 12:21 pm

tak, porządny strajk, który, miejmy nadzieję, wypali Wink
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

Nick w grze : klasaIVb
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 2:50 pm

przeczytajcie początek mojej prezki macie tu link:http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2129526
na mojej prezce nawtykałam im z małymi cenzurami
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 2:59 pm

rafax2 napisał:
ott. napisał:

Pastwisko Baliosa miało "wysławiać"owlienta i krytykować strajkujących affraid
podlizują się Ow żeby ich zrobił modami czy kimś tam
tylko iść się powiesić FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 2103337244 FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 1158266608 FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 2161247104 FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 3864879675
Powrót do góry Go down
wiki0396
wiki0396

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostSob Gru 29, 2012 12:23 am

myśli,że jak ma 11 lat i się podlizuje to będzie modem, żałosne FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 2153337378
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostSob Gru 29, 2012 6:35 am

No,żałosne
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

Nick w grze : Bezkompromisowa
Liczba postów : 123

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostSob Gru 29, 2012 6:51 am

no , bardzo żałosne .
Ale musicie się zgodzić , że Pastwisko Baliosa to baaardzo oryginalna nazwa xD
Powrót do góry Go down
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostSob Gru 29, 2012 6:56 am

Arrin napisał:
Tja już widzę jak ona była na hwr gdy gra startowała. affraid Zwykły buntujący sied zieciak nic wiecej
Cytuję:
Cytat :
1. WIEM CO TO DIAMENTOWE JABŁKO. 2. PAMIĘTAM CZAS GDY MODÓW BYŁO DWÓCH: Mirmil I Lenka. 3. PAMIĘTAM JAK NIE BYLO Kowelana. 4. PAMIĘTEM JAK Ow MIAŁA DWA KONIE (URANOS I GAJA). 5. PAMIĘTAM TO WSZYSTKO,
1. Też wiem
2. Też pamiętam
3. Też pamiętam
4. Też pamiętam
5. Ja też
Słowem mówiąc, dużo osób to wie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
Hurricane
Nowy
Hurricane

Nick w grze : Evelyn
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostSob Gru 29, 2012 10:28 am

- Od 1 grudnia nie wydałam ani jednego kuponu/ani żadnego kuponu nie kupiłam.
- Od 1 grudnia nie wytrenowałam żadnego konia.
- Od 1 grudnia nie wykorzystałam ani jednej rzecz z CR ( nawet mój RO dalej tam ślęczy.

Miejmy nadzieję, że nasze zmagania się opłacą. Very Happy
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostSob Gru 29, 2012 1:31 pm

nigdy nie kupiłam kuponu
nie zajmuję się końmi bo uważam że gra zrobiła się klikanką
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 12:36 am

Kto gra na Internationalu i dobrze włada angielskim?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 1:59 am

Mirmil napisał:
Kto gra na Internationalu i dobrze włada angielskim?
Ja gram na internationalu,zrobiłem nawet prezke informującą o strajku i napisałem(po angielsku,z google tłumacza xD) że jak jest taka akcja na international lub innych serwerach to proszę do mnie napisać
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 2:03 am

Mirmil ja gram na Internatiolu a właściwiej grałam bo wchodzę tam tylko po to by zobaczyć jaka będzie następna promocja i może jakieś nowe zmiany , no a angielski też znam.
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 2:05 am

A kto ma link do prezki graczki która zrobiła to zagrodo-mgło-kopiowanko czyli pastwisko-baliosa?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 15 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
Powrót do góry 
Strona 15 z 26Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» FORUM - Aukcje na forum

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: