Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3

Go down 
+89
Suzan
Divide
martika520
Jowiszowy
Saladira
Marley
Niunia1245
Nicka01
XX_lero
Barson1990
safie
CDog
Werona
Styks
Sabula
Lubelak
Minoo
WhiteBerry
oooliwcia10
Julinda010
Lola1221
Ejli
Miya
ott.
Dżemik
juliaw2002
saphira2001
Mika_TLR
Rooda
karina127
AyaKey
Blagier
Szarusia16
koniara23499
Erina100
klasaIVb
monia071096
EveDallas
_pati201_
Athi
imie
justynap
alisson123
Naravi
wiki0396
Aglyss
ZetkaEmka
szemala
kaja98
Blue Sea
asia98999
wynocha
Moon :3
Kemishi
Nevarra
korane
Czarny Kot
Tiamat
Nibiru.
Dream
KaVcia
Hurricane
anteek
Inaczej Perła 20
Arrin
Szron
Lovissa
Inaaa:)
hanka1998
erreo
EREIS
Nika346
Avada
tuti
Evelynek
musta.yötä
Bezkompromisowa
Natalialol
Malto
jullien
Mirmil
Nathaly
asiamar98
Kartagina
Corrie
Cassidifikation
wierszownik
Cosiek
LadyArvena
93 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Next
AutorWiadomość
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 Empty
PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 2:19 am

błagam, tylko nie google tłumacz FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 2193149645
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 2:39 am

Tak sobie myślę, i już wiem dlaczego porozmawiać z innymi graczami można tylko na nocnych markach:
nocne marki=nieprzespane noce
nieprzespane noce=zaspanie do szkoły/pracy
zaspanie do szkoły/pracy=nie pójście do szkoły/pracy
nie pójście do szkoły/pracy=siedzenie w domu grając w wirtualne koniki.

Po prostu chcą sobie nabić aktywnych userów. :3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 3:05 am

JadeXDD to jakbym mógł Ciebie prosić o przetłumaczenia poniższego tekstu i wrzucenie go na forum pomysłów to byłoby super Smile

"Obecnie polscy gracze Howrse protestują, ponieważ uważają że Howrse jest zbyt łatwe. Dowód: 3 letnia siostra gracza nauczyłą się grać w 15 minut Very Happy Dlatego narodził się pomysł na wersję Howrse znacznie trudniejszą:

- mała ilość promocji co skutkowałoby tym, że Howrse polegałaby głównie na hodowli koni, a nie na braniu udziału w promocjach;

- wyższa wartość przedmiotów z CR (skoro trudniej je zdobyć za darmo, to jak komuś zależy to musi wydać kasę);

- rozbudowana genetyka: brak automatyzacji PG i umaszczenia koni;

- rozbudowana weterynaria: powrót chorób koni i lekarstw;

- rozbudowana kariera zawodowa gracza: mozliwość szkolenia w wybranym zawodzie co pociągałoby za sobą wzrost wypłacanej pensji;

- całkowita likwidacja lub przynajmniej wyłączenie tych strzałek z samouczka (jak ktoś nie potrafi go przejść bez strzałek, to nie serwer dla niego).

Uważamy, że taka wersja cieszyłaby się dużym zainteresowaniem, a kto wie może nawet większym niż obecne Howrse Smile Polscy gracze liczą na społeczność międzynarodową Howrse, której przypadnie pomysł do gustu i również go poprą w swoich opiniach przesłanych na Kontakt."

Coś w ten deseń Wink Pozwoliłem sobie na modyfikacje pomysłu Lady Arweny za co jej dziękuje! Smile Dzięki temu przynajmniej zorientujemy się co myśli społeczność miedzynarodowa i sprawdzimy czy są tak samo zniechęceni obecnym Howrse tak jak MY Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 3:19 am

No mirmil dobry pomysłWink Ty to masz głowę do tego xD
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

Nick w grze : JadeXDD
Liczba postów : 2112

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 9:38 am

Mirmil, no wiesz nie mam teraz czasu za bardzo.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976
Lola1221
Nowy
Lola1221

Nick w grze : Lola1221
Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 11:52 am

Cześć, właśnie założyłam konto żeby skomentować sprawęSmile

Chętnie się przyłączę, tylko że trudno bedzie mi sie powstrzymac z promocjami.. A jak w koncu ustaliliscie z przedmiotami z CR?

No, i jeszcze zalozylam konto na ktorejstam wersji, chyba na UK.

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 Catsjeg
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

Nick w grze : klasaIVb
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 1:22 pm

Mirmil napisał:
Dowód: 3 letnia siostra gracza nauczyłą się grać w 15 minut Very Happy
Smile
hehe to moja siostra XD
Powrót do góry Go down
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 1:40 pm

Moja siostra kiedyś w to grało,ale jej się znudziło,miała wtedy 5 lat
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostNie Gru 30, 2012 1:54 pm

a moja chwilę pograła na moim końcie i zaraz powiedziała: ta gra jest głupia włącz inną
Powrót do góry Go down
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 1:00 am

No, nawet dzieci mają dość howrse
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 1:23 am

Moze ktos inny czuje sie na silach sensownie to przetlumaczyc?
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 2:38 am

idę z odsieczą w takim razie, tłumaczenie wrzucę za kilkanaście minut (:
Powrót do góry Go down
Julinda010
Już coś wie
Julinda010

Nick w grze : Julinda010
Liczba postów : 139

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 2:50 am

Mirmil-ja trochę posiedziałam i też coś tam zrobiłam Smile
Cytat :
"Currently, Polish players Howrse protesting because they think it Howrse is too easy. Evidence? Player ... says: My 3 year old sister learned to play in 15 minutes!
Thus was born the idea of ​​the so-called Hard server (harder version of Howrse). What could be there:

- A small amount of promotions, Howrse focused would be to on horse breeding

- The higher the value of items from the CR (if difficult to get them for free, If someone cares must spend money );

- Extensive genetics: the lack of potential automation and coat color of horses;

- Extensive veterinary medicine: the return of equine diseases and medicines;

- Extensive career player: possibility of training in a career which would entail increase in wages paid;

- The total elimination or at least turn off the arrows from the tutorial (as one can not pass it without the arrow, not the server for it).

We believe that this version will enjoyed a lot of attention, and who knows maybe even more than the current Howrse?Polish players are counting on Howrse international community,hope that they will support the sending suggestions about Hard server on Contact.
Można sobie wrzucić na google translate oczywiście jak ktoś niezbyt panuje nad angielskim. Myślę, że to moje wyszło ok.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 3:02 am

o nieee, błagam, przecież to jest pełne błędów

proszę bardzo:

Cytat :
Right now Polish Howrse players are protesting against recent changes that made our game too easy. As a proof we have an example of a 3 years old girl who had no problem with playing howrse after 15 minutes.
That's why we came up with an idea of a new and more difficult version of Howrse that includes:
- less promos, Howrse would be more about breeding horses instead of playing little games
- BM items of higher value (if it's more difficult to get them for free, players would have to pay for them with real money)
- real horse genetics, no automatic genetic potencial and coats
- more realistic veterinary medicine - diseases, medicines,
- changes in job section - possibility of trainings which provide a better salary
- removal of the arrows from tutorial (if you can't find the proper answers without them, it's not a server for you)
We think that such a version of Howrse would get really popular, maybe even more than the current one. Polish players count on you, Howrse international community, if you like our idea, don't hesitate and include the points above in the suggestions you send on Contact.
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

Nick w grze : Bezkompromisowa
Liczba postów : 123

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 3:47 am

Już trzeci dzień czekam na odpowiedź na moje pytanie na kontakcie . Widać nie wiedzą co powiedzieć . Zapytałam co sądzą o strajku Wink
Powrót do góry Go down
oooliwcia10
Już coś wie

Nick w grze : oooliwcia10
Liczba postów : 144

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 3:55 am

bezkompromisowa: W sprawie wlamania czekałam miesiąc, a potem w ciągu dalszym jeszcze pół. Odzyskałam konto, ale straciłam karmę i jeszcze kolejne 2 miesiace na bana Sad
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

Nick w grze : Bezkompromisowa
Liczba postów : 123

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 4:15 am

oooliwcia - na kłopotliwe pytania nie chcą odpowiadać i tyle ;( .

Oglądałam niedawno kabaret. Jego fragment idealnie obrazował działanie Owlinetu . Jakiś gość w kabarecie dzwonił do biura obsługi czy czegoś w tym stylu i usłyszał w słuchawce mniej więcej coś takiego :
"Jeśli chcesz wysłać pochwałę wciśnij 1. Jeśli chcesz wysłać krytykę wciśnij czerwoną słuchawkę ."
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 4:28 am

Bezkompromisowa Ha!Ha!Ha! Może to był kabaret pt: postępowanie firmy owlient? Tylko trochę poprzekręcali bo powinno być:
Jeśli chcesz wysłać pochwałę, kup 200 kuponów. Jeśli chcesz wysłać krytykę, kup 200 kuponów. W celu zapełnienia naszych portfeli możesz kupić więcej kuponów. (twój komputer ulegnie samozniszczeniu (jeśli nie kupisz kuponów) właśnie... teraz BUUUUM!!!)

Niedawno wysłałam wiadomość na kontakt. Patrzcie co odpisali!:

Witaj JadeXDD,

dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przesłanie nam swoich opinii na temat rozgrywki na Howrse.

Prosimy zwrócić uwagę, iż gra jest kierowana do wszystkich grup wiekowych i jest ona rozwijana tak, aby każda osoba mogła czerpać radość z gry. . Pragniemy zauważyć, iż dotarcie na szczyty rankingów w grze, czy też wyhodowanie najlepszych koni jest stosunkowo trudnym zadaniemZespół Howrse stara się zapewnić również odpowiedni poziom rozgrywki poprzez zmiany wprowadzane do gry jak np. zmiana ceny weterynarza.

Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii, nie zależnie czy są one krytyczne czy też nie, i żaden gracz nie jest karany za jej udzielenie. Dodatkowo przez cały czas, wszyscy gracze mają możliwość przesłać nam swoją opinie bądź sugestię za pomocą formularza dostępnego na kontakcie.

Udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny. Jeśli dany gracz woli poświęcić swój czas przykładowo na rozwój swojej Hodowli zamiast wzięcia udziału w promocji w Howrse, może to zawsze uczynić. jednocześnie informujemy, iż dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy. Prosimy zwrócić uwagę również na fakt, iż część nowo wprowadzanych funkcji czy też promocji ma charakter miłej niespodzianki dla graczy.

Prosimy zwrócić również uwagę, iż na stronie karmy - http://www.howrse.pl/joueur/karma/ - istnieje informacja dotycząca możliwości odjęcia karmy w związku z oszustwami w Howrse co również dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy.

Jeszcze raz dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse

To co oni piszą jest żałosne!
PS: Ważne rzeczy zaznaczone kolorem czerwonym!!

Ostatnio zmieniony przez JadeXDD dnia Pon Gru 31, 2012 4:57 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 4:50 am

Mirmil a jakby ten tekst dodał np. na angielskie howrse?
Powrót do góry Go down
WhiteBerry
Nowy
WhiteBerry

Nick w grze : WhiteBerry
Liczba postów : 18

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 5:53 am

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 Eeedh
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/51/eeedh.png/
https://2img.net/r/ihimg/f/51/eeedh.png/

w0w
serio ludzie nie ogarniają o co chodzi xD

_
"Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii,"

Proszę wskażcie mi, który to jest niby wątek ? !!!
Powrót do góry Go down
http://jest-okey.blogspot.com/
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 6:14 am

Dzieki za przetlumaczenie! Smile

Nie wiem czy na angielskim jest forum do zglaszania pomyslow, a spamowanie forum to nie ma sensu. Jezeli juz to mozna to wkleic na prezentacje jako "ogloszenie".

P.S.: Okazuje sie, ze tylko gracze ze 150 dniowym stazem moga zglaszac pomysly. Jak ktos ma takie konto to niech wrzuci ten tekst na forum pomyslow na Internationalu.
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 6:59 am

Wiecie co? Myślę, że ten strajk nic nie da. Owlient już dawno przestał być Owlientem, teraz tym wszystkim zajmuje się Ubisoft. Mają swój plan i będą się go trzymać, tak działają duże firmy. Strajkujący to mniejszość, zawsze znajdą się osoby, które kupony będą kupować, choćby nie wiem co. Ubisoft ma gdzieś, czy jakaś grupka usunie konto/przestanie te kupony kupować, dużo na tym nie stracą. Nie będą zmieniać swojego planu tylko dlatego, że jacyś użytkownicy się buntują ._. niestety
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 7:11 am

Mirmil napisał:
JadeXDD to jakbym mógł Ciebie prosić o przetłumaczenia poniższego tekstu i wrzucenie go na forum pomysłów to byłoby super Smile

"Obecnie polscy gracze Howrse protestują, ponieważ uważają że Howrse jest zbyt łatwe. Dowód: 3 letnia siostra gracza nauczyłą się grać w 15 minut Very Happy Dlatego narodził się pomysł na wersję Howrse znacznie trudniejszą:

- mała ilość promocji co skutkowałoby tym, że Howrse polegałaby głównie na hodowli koni, a nie na braniu udziału w promocjach;

- wyższa wartość przedmiotów z CR (skoro trudniej je zdobyć za darmo, to jak komuś zależy to musi wydać kasę);

- rozbudowana genetyka: brak automatyzacji PG i umaszczenia koni;

- rozbudowana weterynaria: powrót chorób koni i lekarstw;

- rozbudowana kariera zawodowa gracza: mozliwość szkolenia w wybranym zawodzie co pociągałoby za sobą wzrost wypłacanej pensji;

- całkowita likwidacja lub przynajmniej wyłączenie tych strzałek z samouczka (jak ktoś nie potrafi go przejść bez strzałek, to nie serwer dla niego).

Uważamy, że taka wersja cieszyłaby się dużym zainteresowaniem, a kto wie może nawet większym niż obecne Howrse Smile Polscy gracze liczą na społeczność międzynarodową Howrse, której przypadnie pomysł do gustu i również go poprą w swoich opiniach przesłanych na Kontakt."

Coś w ten deseń Wink Pozwoliłem sobie na modyfikacje pomysłu Lady Arweny za co jej dziękuje! Smile Dzięki temu przynajmniej zorientujemy się co myśli społeczność miedzynarodowa i sprawdzimy czy są tak samo zniechęceni obecnym Howrse tak jak MY Smile
Currently, Polish Howrse players protest because they think Howrse is really easy and boring. A 3 years old girl learned to play in 15 minutes.
Dalej mi sie nie chce... Neutral
Dawne mnie tu nie bylo. Ruszylo cos?
Powrót do góry Go down
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

Nick w grze : Blue Sea
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 9:24 am

Zainteresowanie strajkiem chyba trochę spadło, prawda? pale

..................

Nie napiszę nic. Masz problema?
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 10:23 am

To raczej ,,wina" obecnych świąt. Komu chce się siedzieć przed komputerem, kiedy za oknami rozbłyskują się różnokolorowe petardy?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 10:28 am

Aglyss- u mnie nie ma petard więc siedzę Very Happy
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 2:14 pm

Widzieliście życzenia noworoczne od owlientu? On idą tak:
Wszystkim graczom Howrse składamy gorące życzenia! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Życzymy Wam wiele szczęścia oraz radości.

Dziękujemy, że byliście z nami w roku 2012 i zapraszamy do dalszej zabawy w roku 2013!

Załoga Howrse
A powinno być tak:
Wszystkim graczom Howrse składamy gorące życzenia! Najbardziej dziękujemy za kupowanie kuponów. Mamy nadzieje że dostaniecie jakąś kasę i kupicie jeszcze więcej kuponów. My za to zaniżymy poziom gry z 3-latków na niemowlęta, a może nawet dzieci jeszcze nieurodzone.

Dziękujemy za wszystkie kupione kupony w 2012 roku i zapraszamy do kupowania kuponów w 2013!

PS: Cena kuponów zmieni się. Zamiast płacić 6.15 PLN będziecie płacić 10.99 PLN! Hurra, niech żyje nowa cena!!!

Ostatnio zmieniony przez JadeXDD dnia Pon Gru 31, 2012 2:17 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 2:15 pm

powinni jakiś post zrobić na życzenia
Ps.moja kuzynka właśnie zaspamowała forum życzeniami
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 2:20 pm

klasaIVB Hahahahaha! Modom przyda się robota!
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipostPon Gru 31, 2012 2:28 pm

Jade-święta prawda FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 2937254162
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3   FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 - Page 16 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
Powrót do góry 
Strona 16 z 26Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» FORUM - Aukcje na forum

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: