| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
+89Suzan Divide martika520 Jowiszowy Saladira Marley Niunia1245 Nicka01 XX_lero Barson1990 safie CDog Werona Styks Sabula Lubelak Minoo WhiteBerry oooliwcia10 Julinda010 Lola1221 Ejli Miya ott. Dżemik juliaw2002 saphira2001 Mika_TLR Rooda karina127 AyaKey Blagier Szarusia16 koniara23499 Erina100 klasaIVb monia071096 EveDallas _pati201_ Athi imie justynap alisson123 Naravi wiki0396 Aglyss ZetkaEmka szemala kaja98 Blue Sea asia98999 wynocha Moon :3 Kemishi Nevarra korane Czarny Kot Tiamat Nibiru. Dream KaVcia Hurricane anteek Inaczej Perła 20 Arrin Szron Lovissa Inaaa:) hanka1998 erreo EREIS Nika346 Avada tuti Evelynek musta.yötä Bezkompromisowa Natalialol Malto jullien Mirmil Nathaly asiamar98 Kartagina Corrie Cassidifikation wierszownik Cosiek LadyArvena 93 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 30, 2012 2:19 am | |
| błagam, tylko nie google tłumacz | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 30, 2012 2:39 am | |
| Tak sobie myślę, i już wiem dlaczego porozmawiać z innymi graczami można tylko na nocnych markach: nocne marki=nieprzespane noce nieprzespane noce=zaspanie do szkoły/pracy zaspanie do szkoły/pracy=nie pójście do szkoły/pracy nie pójście do szkoły/pracy=siedzenie w domu grając w wirtualne koniki.
Po prostu chcą sobie nabić aktywnych userów. :3 | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 30, 2012 3:05 am | |
| JadeXDD to jakbym mógł Ciebie prosić o przetłumaczenia poniższego tekstu i wrzucenie go na forum pomysłów to byłoby super "Obecnie polscy gracze Howrse protestują, ponieważ uważają że Howrse jest zbyt łatwe. Dowód: 3 letnia siostra gracza nauczyłą się grać w 15 minut Dlatego narodził się pomysł na wersję Howrse znacznie trudniejszą: - mała ilość promocji co skutkowałoby tym, że Howrse polegałaby głównie na hodowli koni, a nie na braniu udziału w promocjach; - wyższa wartość przedmiotów z CR (skoro trudniej je zdobyć za darmo, to jak komuś zależy to musi wydać kasę); - rozbudowana genetyka: brak automatyzacji PG i umaszczenia koni; - rozbudowana weterynaria: powrót chorób koni i lekarstw; - rozbudowana kariera zawodowa gracza: mozliwość szkolenia w wybranym zawodzie co pociągałoby za sobą wzrost wypłacanej pensji; - całkowita likwidacja lub przynajmniej wyłączenie tych strzałek z samouczka (jak ktoś nie potrafi go przejść bez strzałek, to nie serwer dla niego). Uważamy, że taka wersja cieszyłaby się dużym zainteresowaniem, a kto wie może nawet większym niż obecne Howrse Polscy gracze liczą na społeczność międzynarodową Howrse, której przypadnie pomysł do gustu i również go poprą w swoich opiniach przesłanych na Kontakt." Coś w ten deseń Pozwoliłem sobie na modyfikacje pomysłu Lady Arweny za co jej dziękuje! Dzięki temu przynajmniej zorientujemy się co myśli społeczność miedzynarodowa i sprawdzimy czy są tak samo zniechęceni obecnym Howrse tak jak MY | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 30, 2012 3:19 am | |
| No mirmil dobry pomysł Ty to masz głowę do tego xD |
|
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 30, 2012 9:38 am | |
| Mirmil, no wiesz nie mam teraz czasu za bardzo. | |
|
| |
Lola1221 Nowy
Nick w grze : Lola1221 Liczba postów : 1 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 30, 2012 11:52 am | |
| Cześć, właśnie założyłam konto żeby skomentować sprawę Chętnie się przyłączę, tylko że trudno bedzie mi sie powstrzymac z promocjami.. A jak w koncu ustaliliscie z przedmiotami z CR? No, i jeszcze zalozylam konto na ktorejstam wersji, chyba na UK. | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| |
| |
wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 30, 2012 1:40 pm | |
| Moja siostra kiedyś w to grało,ale jej się znudziło,miała wtedy 5 lat | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 30, 2012 1:54 pm | |
| a moja chwilę pograła na moim końcie i zaraz powiedziała: ta gra jest głupia włącz inną | |
|
| |
wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 1:00 am | |
| No, nawet dzieci mają dość howrse | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 1:23 am | |
| Moze ktos inny czuje sie na silach sensownie to przetlumaczyc? | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 2:38 am | |
| idę z odsieczą w takim razie, tłumaczenie wrzucę za kilkanaście minut (: | |
|
| |
Julinda010 Już coś wie
Nick w grze : Julinda010 Liczba postów : 139 Dołączył : 30/12/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 2:50 am | |
| Mirmil-ja trochę posiedziałam i też coś tam zrobiłam - Cytat :
- "Currently, Polish players Howrse protesting because they think it Howrse is too easy. Evidence? Player ... says: My 3 year old sister learned to play in 15 minutes!
Thus was born the idea of the so-called Hard server (harder version of Howrse). What could be there:
- A small amount of promotions, Howrse focused would be to on horse breeding
- The higher the value of items from the CR (if difficult to get them for free, If someone cares must spend money );
- Extensive genetics: the lack of potential automation and coat color of horses;
- Extensive veterinary medicine: the return of equine diseases and medicines;
- Extensive career player: possibility of training in a career which would entail increase in wages paid;
- The total elimination or at least turn off the arrows from the tutorial (as one can not pass it without the arrow, not the server for it).
We believe that this version will enjoyed a lot of attention, and who knows maybe even more than the current Howrse?Polish players are counting on Howrse international community,hope that they will support the sending suggestions about Hard server on Contact.
Można sobie wrzucić na google translate oczywiście jak ktoś niezbyt panuje nad angielskim. Myślę, że to moje wyszło ok. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 3:02 am | |
| o nieee, błagam, przecież to jest pełne błędów proszę bardzo: - Cytat :
- Right now Polish Howrse players are protesting against recent changes that made our game too easy. As a proof we have an example of a 3 years old girl who had no problem with playing howrse after 15 minutes.
That's why we came up with an idea of a new and more difficult version of Howrse that includes: - less promos, Howrse would be more about breeding horses instead of playing little games - BM items of higher value (if it's more difficult to get them for free, players would have to pay for them with real money) - real horse genetics, no automatic genetic potencial and coats - more realistic veterinary medicine - diseases, medicines, - changes in job section - possibility of trainings which provide a better salary - removal of the arrows from tutorial (if you can't find the proper answers without them, it's not a server for you) We think that such a version of Howrse would get really popular, maybe even more than the current one. Polish players count on you, Howrse international community, if you like our idea, don't hesitate and include the points above in the suggestions you send on Contact.
| |
|
| |
Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 3:47 am | |
| Już trzeci dzień czekam na odpowiedź na moje pytanie na kontakcie . Widać nie wiedzą co powiedzieć . Zapytałam co sądzą o strajku | |
|
| |
oooliwcia10 Już coś wie
Nick w grze : oooliwcia10 Liczba postów : 144 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 3:55 am | |
| bezkompromisowa: W sprawie wlamania czekałam miesiąc, a potem w ciągu dalszym jeszcze pół. Odzyskałam konto, ale straciłam karmę i jeszcze kolejne 2 miesiace na bana | |
|
| |
Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 4:15 am | |
| oooliwcia - na kłopotliwe pytania nie chcą odpowiadać i tyle ;( .
Oglądałam niedawno kabaret. Jego fragment idealnie obrazował działanie Owlinetu . Jakiś gość w kabarecie dzwonił do biura obsługi czy czegoś w tym stylu i usłyszał w słuchawce mniej więcej coś takiego : "Jeśli chcesz wysłać pochwałę wciśnij 1. Jeśli chcesz wysłać krytykę wciśnij czerwoną słuchawkę ." | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 4:28 am | |
| Bezkompromisowa Ha!Ha!Ha! Może to był kabaret pt: postępowanie firmy owlient? Tylko trochę poprzekręcali bo powinno być: Jeśli chcesz wysłać pochwałę, kup 200 kuponów. Jeśli chcesz wysłać krytykę, kup 200 kuponów. W celu zapełnienia naszych portfeli możesz kupić więcej kuponów. (twój komputer ulegnie samozniszczeniu (jeśli nie kupisz kuponów) właśnie... teraz BUUUUM!!!)
Niedawno wysłałam wiadomość na kontakt. Patrzcie co odpisali!:
Witaj JadeXDD,
dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przesłanie nam swoich opinii na temat rozgrywki na Howrse.
Prosimy zwrócić uwagę, iż gra jest kierowana do wszystkich grup wiekowych i jest ona rozwijana tak, aby każda osoba mogła czerpać radość z gry. . Pragniemy zauważyć, iż dotarcie na szczyty rankingów w grze, czy też wyhodowanie najlepszych koni jest stosunkowo trudnym zadaniemZespół Howrse stara się zapewnić również odpowiedni poziom rozgrywki poprzez zmiany wprowadzane do gry jak np. zmiana ceny weterynarza.
Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii, nie zależnie czy są one krytyczne czy też nie, i żaden gracz nie jest karany za jej udzielenie. Dodatkowo przez cały czas, wszyscy gracze mają możliwość przesłać nam swoją opinie bądź sugestię za pomocą formularza dostępnego na kontakcie.
Udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny. Jeśli dany gracz woli poświęcić swój czas przykładowo na rozwój swojej Hodowli zamiast wzięcia udziału w promocji w Howrse, może to zawsze uczynić. jednocześnie informujemy, iż dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy. Prosimy zwrócić uwagę również na fakt, iż część nowo wprowadzanych funkcji czy też promocji ma charakter miłej niespodzianki dla graczy.
Prosimy zwrócić również uwagę, iż na stronie karmy - http://www.howrse.pl/joueur/karma/ - istnieje informacja dotycząca możliwości odjęcia karmy w związku z oszustwami w Howrse co również dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy.
Jeszcze raz dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii.
Z wyrazami szacunku, Zespół Howrse
To co oni piszą jest żałosne! PS: Ważne rzeczy zaznaczone kolorem czerwonym!!
Ostatnio zmieniony przez JadeXDD dnia Pon Gru 31, 2012 4:57 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 4:50 am | |
| Mirmil a jakby ten tekst dodał np. na angielskie howrse? | |
|
| |
WhiteBerry Nowy
Nick w grze : WhiteBerry Liczba postów : 18 Dołączył : 27/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 5:53 am | |
| https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/51/eeedh.png/ https://2img.net/r/ihimg/f/51/eeedh.png/ w0w serio ludzie nie ogarniają o co chodzi xD _ "Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii," Proszę wskażcie mi, który to jest niby wątek ? !!! | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 6:14 am | |
| Dzieki za przetlumaczenie! Nie wiem czy na angielskim jest forum do zglaszania pomyslow, a spamowanie forum to nie ma sensu. Jezeli juz to mozna to wkleic na prezentacje jako "ogloszenie". P.S.: Okazuje sie, ze tylko gracze ze 150 dniowym stazem moga zglaszac pomysly. Jak ktos ma takie konto to niech wrzuci ten tekst na forum pomyslow na Internationalu. | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 6:59 am | |
| Wiecie co? Myślę, że ten strajk nic nie da. Owlient już dawno przestał być Owlientem, teraz tym wszystkim zajmuje się Ubisoft. Mają swój plan i będą się go trzymać, tak działają duże firmy. Strajkujący to mniejszość, zawsze znajdą się osoby, które kupony będą kupować, choćby nie wiem co. Ubisoft ma gdzieś, czy jakaś grupka usunie konto/przestanie te kupony kupować, dużo na tym nie stracą. Nie będą zmieniać swojego planu tylko dlatego, że jacyś użytkownicy się buntują ._. niestety | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 7:11 am | |
| |
|
| |
Blue Sea Nowy
Nick w grze : Blue Sea Liczba postów : 44 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 9:24 am | |
| Zainteresowanie strajkiem chyba trochę spadło, prawda? .................. Nie napiszę nic. Masz problema? | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 10:23 am | |
| To raczej ,,wina" obecnych świąt. Komu chce się siedzieć przed komputerem, kiedy za oknami rozbłyskują się różnokolorowe petardy? | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 10:28 am | |
| Aglyss- u mnie nie ma petard więc siedzę | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 2:14 pm | |
| Widzieliście życzenia noworoczne od owlientu? On idą tak: Wszystkim graczom Howrse składamy gorące życzenia! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Życzymy Wam wiele szczęścia oraz radości. Dziękujemy, że byliście z nami w roku 2012 i zapraszamy do dalszej zabawy w roku 2013! Załoga Howrse A powinno być tak: Wszystkim graczom Howrse składamy gorące życzenia! Najbardziej dziękujemy za kupowanie kuponów. Mamy nadzieje że dostaniecie jakąś kasę i kupicie jeszcze więcej kuponów. My za to zaniżymy poziom gry z 3-latków na niemowlęta, a może nawet dzieci jeszcze nieurodzone.
Dziękujemy za wszystkie kupione kupony w 2012 roku i zapraszamy do kupowania kuponów w 2013!
PS: Cena kuponów zmieni się. Zamiast płacić 6.15 PLN będziecie płacić 10.99 PLN! Hurra, niech żyje nowa cena!!!
Ostatnio zmieniony przez JadeXDD dnia Pon Gru 31, 2012 2:17 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 2:15 pm | |
| powinni jakiś post zrobić na życzenia Ps.moja kuzynka właśnie zaspamowała forum życzeniami | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 2:20 pm | |
| klasaIVB Hahahahaha! Modom przyda się robota! | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Gru 31, 2012 2:28 pm | |
| Jade-święta prawda | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
| |
|
| |
| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|