Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
+89Suzan Divide martika520 Jowiszowy Saladira Marley Niunia1245 Nicka01 XX_lero Barson1990 safie CDog Werona Styks Sabula Lubelak Minoo WhiteBerry oooliwcia10 Julinda010 Lola1221 Ejli Miya ott. Dżemik juliaw2002 saphira2001 Mika_TLR Rooda karina127 AyaKey Blagier Szarusia16 koniara23499 Erina100 klasaIVb monia071096 EveDallas _pati201_ Athi imie justynap alisson123 Naravi wiki0396 Aglyss ZetkaEmka szemala kaja98 Blue Sea asia98999 wynocha Moon :3 Kemishi Nevarra korane Czarny Kot Tiamat Nibiru. Dream KaVcia Hurricane anteek Inaczej Perła 20 Arrin Szron Lovissa Inaaa:) hanka1998 erreo EREIS Nika346 Avada tuti Evelynek musta.yötä Bezkompromisowa Natalialol Malto jullien Mirmil Nathaly asiamar98 Kartagina Corrie Cassidifikation wierszownik Cosiek LadyArvena 93 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 1:46 pm | |
| Spadłam z krzesełka przy tej petycji Może jeszcze tv, fotelik albo długopis i kartkę dla konia by odkrył w sobie dusze artysty ? Co do spamienia kontaktu mam zaległości, ale jutro nadrobię. | |
| | | Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 1:54 pm | |
| Uwazam, ze lepsze byloby dzakuzi i zestaw kina domowego | |
| | | wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Gru 15, 2012 1:57 pm | |
| I masażyści | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| | | | Moon :3 Raczkujący
Nick w grze : Moon :3 Liczba postów : 98 Dołączył : 24/07/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 12:56 am | |
| Ta petycja mnie rozwaliła. Najpierw wykrzykniki, potem jedynki. No może jeszcze koło boksów zrobić amfiteatr? | |
| | | wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 1:05 am | |
| Dobra... Ja się na trochę wyłączyłam, tak jakoś wyszło. Co teraz robimy? Ogółem, coś robimy, czy nie?
| |
| | | Kartagina Raczkujący
Nick w grze : Neman Liczba postów : 73 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 1:13 am | |
| Wyn - ślemy na kontakt (stronę wcześniej masz błędy, które możesz im wytknąć) śmiejemy się z durnych petycji zgłaszamy ludzi, który nas obrażają a poza tym, to nadal to samo | |
| | | wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 1:17 am | |
| Dziękuję Już zaraz się biorę do roboty, chora jestem, to mnie nigdzie ganiać nie będą. Do kiedy ciągniemy strajk? | |
| | | Kartagina Raczkujący
Nick w grze : Neman Liczba postów : 73 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 1:59 am | |
| | |
| | | asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 4:24 am | |
| - Cytat :
- Jako osoba o wysokim stażu, pragnę przemówić całemu Owlientowi do rozsądku.
Spora część graczy pamięta "stare" howrse, przed przejęciem go przez Ubisoft. Wtedy gra była wyzwaniem, a nie zabawą dla przedszkolaków. Na dodatek można było "odpocząć" po promocji, a teraz dają jedną po drugiej, czasem nawet jest ich kilka naraz, BYLE TYLKO ZAROBIĆ. Boskie konie byly rzadkością, miało je kilka osób na całą społeczność, a teraz prawie każdy ma albo dzikiego, albo boskiego, albo jeszcze jakiegoś specjalnego... Jeszcze żeby trzeba było się o nie pofatygować, ale na nie TRZEBA wywalić kasę. Taka jest prawda, Owlient traktuje nas jako środek do zarabiania. Nie byłoby całego strajku, gdybyście się starali utrzymac grę na takim poziomie, jak na samym początku. Ranking nie jest wcale trudny do osiągnięcia, wystarczy wywalic całe swoje oszczędności na jakieś piksele. Żeby było fajniej, nie można POD ŻADNYM POZOREM wyrazić swojej opinii, jeśli nie jest ona pozytywna. Przecież to KARYGODNE. Zrozumcie, że nie każdy ma czas siedzieć po nocach, żeby móc swobodnie porozmawiać. Howrse jest jedyną grą w internecie, która ma tak surowe zasady. Twierdzicie, że przedstawiacie najpierw graczom, co chcecie wprowadzić, żeby zapoznać się z ich opinią. Zapoznac się zapoznajecie, ale czemu nie bierzecie jej pod uwagę? Mimo wielkiego sprzeciwu, dalej na ślepo będziecie ułatwiac grę, chociaż z czasem wszyscy pozyskaliśmy wrażenie, że bardziej się jej uprościć nie da. Każda opinia kończy się kolejną odpowiedzią z automatu, dowiadujemy się jak BARDZO pomogliśmy wam pisząc to zgłoszenie. Może w końcu należałoby coś z tym zrobić? Gracze chcą rozmawiać z ludźmi, a nie z komputerami. Mam nadzieję, że to cokolwiek zmieni, i że doczekam się cywilizowanej odpowiedzi, na WSZYSTKIE zażalenia, bo nie mam zamiaru czytać o tym, że coś tu jest nieodpwiednie, że ton niewłaściwy, ponieważ nasz "kochany" kontakt wyłapie wszystkie haczyki, byleby nie odpowiadać na niewygodne pytania i komentarze. Z poważaniem, jeżeli komukolwiek sie spodobało moje niepoukładane i nielogiczne "wypracowanie" zachęcam do kopiowania | |
| | | Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 4:41 am | |
| Właśnie wykłócam się z kontaktem , że nie odpowiedzieli na moje pytanie No jakby nie patrzeć zadałam pytanie dlaczego zawsze odpisuje automat , a oni wciąż mi piszą że każde zgłoszenie jest rozpatrywane | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 5:24 am | |
| Po tym czasie chyba każdy już wyrobił sobie jakiś pogląd na Kontakt. Nie wiemy czy to odnioslo jakiś porządany skutek i Owlient planuje coś zmienić. Po Świętach proponuje w wysyłanych wiadomościach dodać, że dajemy im miesiąc (styczeń) na wprowadzenie jakiś zmian. Będą mogli udowodnić Nam, że troszczą się o dobro gry i zadowolenie graczy, a nie tylko o pieniądze. Jeżeli to nie nastąpi to w lutym znowu zasypiemy Kontakt skargami i krytyką gry. A przez styczeń na wszelki wypadek będziemy kontynuować akcję propagandową wśród graczy. Co o tym myślicie?
P.S.: Kto wie po jakim czasie można wykorzystać login z usuniętego konta? | |
| | | Blue Sea Nowy
Nick w grze : Blue Sea Liczba postów : 44 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 5:37 am | |
| Owlient sobie z nas wszystkich najzwyczajniej w świecie jaja robi... Dwa tygodnie temu dostałam wiadomość, że moje forum zostało zablokowane na 1 dzień. Do tej pory nie mogę się w nim udzielać. Napisałam więc na Kontakt taką wiadomość: "Kilka dni temu dostałam BANA na Forum na 1 dzień, a tymczasem mijają już dwa tygodnie, a dotępu do Forum wciąż nie mam. Bardzo proszę o wyjaśnienie tej sprawy, to ważne." Oni mi po dwóch dniach odpisali: "Forum na Twoim koncie zostało zablokowane permanentnie i nie zostanie odblokowane." Zdenerowałam się, ponieważ wprowadzili mnie w błąd. Możliwość pomagania graczom i udzielania się na forum jest dla mnie niezwykle ważna. Więc otworzyłam zgłoszenie ponownie, chcąć wyjaśnić tę sprawę. Napisałam: "Dobrze, rozumiem... Jednakże, obsługa gry poinformowała mnie o karze trwającej jeden dzień, a nie całą wieczność. Domagam się wyjaśnienia tej sprawy. Proszę nie wprowadzać użytowników gry w błąd." Czekałam bardzo, bardzo długo na jakąkolwiek odpowiedź... Uzyskałam ją po tygodniu, jednak nie byłam usatysfakcjonowana ich odpowiedzią, brzmiącą: "Proszę nie obrażać obsługi gry." Na następne moje odzewki już nie odpowiadali. Zostawili mnie samej sobie... Oni już naprawdę nie mają co robić! Gdzie tu, do licha sprawiedliwość? Nawet nie potrafią się przyznać do błędu. Owlient jest żałosny, naprawdę. -,- | |
| | | Blue Sea Nowy
Nick w grze : Blue Sea Liczba postów : 44 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 5:39 am | |
| Mirmil - Pomysł fajny. Myślę, że taka kontunuacja spraw będzie idealna. A co do tego loginu.. chyba po dwóch miesiąca, ale nie dam sobie ręki uciąć. | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 5:57 am | |
| Blue Sea to jest "sprawiedliwość" wg Howrse Ja nie wiem jakim zasadami oni się w końcu kierują ... zamiast uciszać trole to uciszają uczciwych graczy. A niby gdzie Ty obrażałasz obsługę gry? A oni to mogą Nas obrażac, łamać Nasze prawo do swobodnej wypowiedzi i "dyskryminować" z powodu krytycznego spojrzenia na to co robią? W ogóle to ja nie wiem jaką rolę pełni tutaj Kontakt Odpisz im, że jeżeli już to oni obrażają Ciebie. | |
| | | Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 6:17 am | |
| Uważam , że takie coś jak wieczny ban na forum nie powinien istnieć . Każdy gracz ma prawo do poprawy . kiedyś była kara za wielokrotne zaśmiecanie forum, przeklinanie , oszustwa , dziś za pisanie prawdy ... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 10:24 am | |
| Moja biedna marchewka ;c Blue Sea, ja im chyba tak na kontakcie wygarne, ze sie nie pozbieraja ;b |
| | | kaja98 Raczkujący
Nick w grze : kaja98 Liczba postów : 68 Dołączył : 16/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 10:32 am | |
| Nie od dziś wiadomo,że howrse lubi traktować graczy jak śmiecie.Wyrażanie swojej opinii,który im nie pochlebia to niczym grzech.Latem próbowałam zorganizować strajk.Nie powiódł się,ale była to moja pierwsza taka "akcja".Oczywiście,włączam się to Strajku Włoskiego Racja,ten wieczny ban to przegięcie :/ | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 11:33 am | |
| - Cytat :
- MASZ DOŚĆ WIECZNEGO NAWOŁYWANIA DO BUNTÓW PRZEZ ZAGRODĘ MGŁY? MASZ JUŻ POWYŻEJ USZU BUNTUJĄCYCH SIĘ Z NUDÓW GRACZY? JEŚLI TAK ZAPRASZAMY NA "PASTWISKO BALIOSA" FORUM ZOSTANIE UROCZYŚCIE OTWARTE OK 25 GRUDNIA. POINFORMUJĘ O TYM NA PREZENTACJI. POSZUKUJĘ ADMINISTRATORÓW. CHĘTNI ZGŁASZAĆ SIĘ NA PRIV.
POZDRAWIAM, kariusinkova Czy przypadkiem nie powinno się jej zgłosić za plagiat pomysłu? Buntujących się z nudów? Rany boskie... Napiszę jej troszkę. Oczywiście kulturalnie. | |
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 11:51 am | |
| A asiamar wyprodukował kolejne zgłoszenia dla osób, które mają problemy z ładnym ubraniem swoich słów lub po prostu im się nie chce - oczywiście ja już to wysłałam Trochę tematów już było poruszonych przez innych - trochę poruszyłam sama. - Cytat :
- Kolejnym problemem są fora i zamieszanie jakie na nich
panuje. Tak, to dość duży problem. Po pierwsze; niedokładne wypełnianie obowiązków przez moderację. Już nie będę mówić o tym, że bezsensowne wątki na Rozgrywce wiszą i wiszą, zanim któryś z moderatorów je zdejmie. Już nie będę mówić o tym, że osoby, które spamują odpowiedziami takimi jak; „to nie tu”, „zaraz zgłoszę”, „zgłosiłam”, „myślę tak jak osoba powyżej” nie są w ogóle karane – z pewnością uspokoiłby je kilkudniowy albo i nawet kilkunasto-, kilkudziesięciodniowy ban na forum lub uniemożliwienie odpisywania w tematach {mogłyby je przeglądać, ale nie dawać odpowiedzi}. Ale spam jaki szerzy się w wątkach na Wydarzeniach jest już czymś nie do pomyślenia. Pomijam fakt, że do tej pory takie zachowanie karało się zamknięciem wątku, ale przecież można ukarać banem jednego użytkownika z drugim, którzy robią zamieszanie i systematycznie odchodzą od tematu, a z pewnością wszyscy wyszliby na tym lepiej. Notoryczne spóźnianie się z otwarciem „Nocnych Marków” również nie świadczy najlepiej o kompetencji moderacji.
Po drugie; zastanawiającym jest fakt, iż na niemieckiej wersji howrse jest otwartych około 30 wątków na Wydarzeniach przy dwunastu moderatorach, podobnie sprawa ma się na howrse międzynarodowym – przy dwunastu moderatorach otwartych jest ich ponad 25. A u nas? U nas stacjonuje wprawdzie ośmiu moderatorów {nic nie stoi na przeszkodzie do zwiększenia tej liczby, na pewno znajdzie się wiele osób, które chciałyby się podjąć tej funkcji}, a tematów otwartych do dyskusji mamy w tej chwili 8, w których zresztą {jak pisałam wcześniej} nawet nie panuje jako taki ład. Wydaje mi się to wręcz śmieszne. Nie będę już nawet nic mówić, że w połowie z nich nie ma żadnego tematu do dyskusji, gdyż są one jedynie po to, aby pochwalić się imionami koni bądź tym, co znalazło się w RO/RZ.
Czego w związku z tym oczekuję? • Otwarcia wątków na forum Wydarzenia, które zostały zamknięte z powodu Spamu {moderatorzy są właśnie od tego, żeby sobie z nim radzić}. • Otwarcia wątków na forum Wydarzenia, które dotyczą gry, a nigdy ich nie było {gracze mają wiele pomysłów na wątki, wystarczyłoby je przeanalizować i wdrożyć w życie te, które zostały przez Państwa uznane za godne uwagi}. • Nakładania kar na osoby, które zakłócają porządek na forum i mocno odbiegają od tematu dyskusji {dygresjom powinna zapobiec większa liczba wątków}. Żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr, nie dając propozycji, dam ich kilka. Tak więc, w jaki sposób ogarnąć to wszystko, aby nie powstało większe zamieszanie? • Przeanalizować, którzy z aktualnych moderatorów w ogóle się nie udzielają – niektórych aktywności nie widać wcale – i zrobić tzw. „czystki” w składzie moderacji. • Zaangażować większą liczbę moderatorów, którzy byliby w stanie wypełniać nałożone na siebie obowiązki {skoro aktualni ewidentnie nie dają sobie rady}. • Usunąć bądź zwiększyć limit zgłoszeń, gdyż aktualnie jest ich zdecydowanie za mało w stosunku do tego, ile na forach pojawia się tzw. „trolli” i ich „żywicieli”. • Zlikwidować pasek aktywności, gdyż wielu spamerom zależy tylko na powiększeniu go. Pozostawić jedynie liczbę wiadomości wysłanych na forum. • Wprowadzić przerwy, czyli musiałby minąć wyznaczony czas pomiędzy wysyłaniem wiadomości np. 30 sek lub 2 min. – niezależnie od tego czy wiadomość miałaby być publikowana w tym samym, czy w innym wątku. Kemishi, ja chyba po prostu ją zgłoszę za obrażanie innych graczy Wiecie, to "buntowanie się z nudów" Ciekawe co zrobią ludzie, którzy odbiorą moje zgłoszenie, dotyczące jej prezentacji | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 11:53 am | |
| " Droga Administracjo Howrse, Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia chcielibyśmy podziękować za ofiarowane Nam "drogie" prezenty wynikające z Waszej skrzywionej "sprawiedliwości". A mianowicie za: - upomnienia i kasacje Naszych prezentacji z powodu zamieszczonych tam banerów protestu i linków do niezależnego forum Howrse; - permanentne bany na forum za wyrażanie swoich opinii na forum czy też prezentacji. Faktycznie, wymienione powody są znacznie "groźniejsze" od troli i spamerów na forum, od oszustów i naciągaczy na Howrse, których "głaszczecie po główkach" Dziękujemy za zaliczenie Nas do tych grup i traktowanie jak elementu z marginesu społecznego A najbardziej pragniemy podziękować za Kontakt Mogłoby się wydawać, że ma służyć jako "ostateczna wyrocznia" na Howrse, gdzie każdy gracz może się odwołać lub rozwiązać trapiący go problem. W rzeczywistości to tylko pusty "automat" przytakujący Waszym niepodważalnym decyzjom Gracze na Howrse nie mają i nie mogą oczekiwać z żadnej strony jakiegokolwiek wsparcia Jedynie co mamy to obowiązki wobec Howrse: uśmiechać się i być zadowlonym z gry, chwalić na każdym kroku i płacić jak najwięcej Przejdźmy teraz do życzeń "Kochana" Administracjo życzymy Wam abyście pod choinką znaleźli: - więcej wyrozumiałości i uczciwej sprawiedliwości, - uszanowanie wolności słowa i swobody wypowiedzi. Życzymy również zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Uczestnicy "Strajku Włoskiego" " A co powiecie na cos takiego? Moglibysmy to wrzucac na forum i zamykac od razu temat, zeby nie bylo tam zbednej dyskusji. | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 12:14 pm | |
| Mirmil - super Uważam, że trzeba przeciągnąć na naszą stronę kogoś z pierwszej dwudziestki, co oczywiście się nie uda. | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 12:17 pm | |
| Mirmil, ok, mi się podoba Ale ile osób się podejmie takiego wrzucania, ryzykując utratą punktów i banami? Może najpierw sprawdzimy ile osób jest gotowych do poświęceń? Ja mogę zadeklarować koleżankę, z którą właśnie pisałam o tym na GG {xxmikuśxxx}, która stwierdziła, że nie ma kompletnie nic do stracenia - od dawna oddaje mi przedmioty i pomaga w mojej "akcji ze ZJ" - i może się takiej inicjatywy podjąć Swoją drogą, zgłosiłam tą kariusinkovą - czy jak jej tam - z tekstem: - Cytat :
- Czuję
się urażona treścią tej prezentacji, gdyż daje ona mylne pojęcie na temat Strajku Włoskiego, co można przyrównać nawet do oczerniania. Przyświeca nam bowiem jakaś idea, a nie "buntujemy się z nudów". Ze sposobu w jaki jest to wszystko napisane, można także stwierdzić, iż graczka traktuje nas ewidentnie z pobłażaniem, a traktowana z pobłażaniem być nie lubię. Ciekawe czy uznają, że oskarżam ją bezpodstawnie? | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 12:21 pm | |
| asiamar- a skąd, ty ją przecież jawnie oczerniasz XD | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 12:25 pm | |
| - Kemishi napisał:
- Mirmil - super
Uważam, że trzeba przeciągnąć na naszą stronę kogoś z pierwszej dwudziestki, co oczywiście się nie uda. Czekaj, a kto teraz jest w pierwszej 20? Bo ja zatrzymałam się na tym, że byli tam m.in. Is95, Lola i Busia A któryś z nich wypowiadał się nieprzychylnie o ostatnich zmianach? Jeśli tak - jest jakaś szansa, jeśli nie - ja bym nawet się nie trudziła. Może by tak poszukać kogoś w pierwszej setce? Ja bym spróbowała też "pozyskać" któregoś z najstarszych graczy, ale to tak samo jak z tymi z rankingu ogólnego. No ba, że ją jawnie oczerniam! | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 12:37 pm | |
| A od kiedy to moderacja karze za zamkniety temat? Ja jeszcze tego nie widzialem Zamiast na forum to mozemy poprosic moderacje o przekazanie, ale wtedy trzebaby byloby zebrac "podpisy" ludzi, zeby to nie bylo anonimowe. | |
| | | szemala Nowy
Nick w grze : szemala Liczba postów : 30 Dołączył : 24/03/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 12:52 pm | |
| Mirimil ja mogę już nawet teraz wrzucić taką notkę na forum. 1-2 punkty karmy w te czy we wte różnicy mi nie zrobi. | |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 12:56 pm | |
| Mirmil, nie wiem, ich inwencja twórcza wydaje się być nieograniczona, jeżeli chodzi o karanje osób, które się z nimi nie zgadzają. Koleżanka zacznie spamić regularnie od jutra | |
| | | wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 1:04 pm | |
| Ja mogę powrzucać, chyba że Mirmil chce odzyskać swoją kasę | |
| | | szemala Nowy
Nick w grze : szemala Liczba postów : 30 Dołączył : 24/03/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Gru 16, 2012 1:07 pm | |
| Robię test czy dają za to bany. Wrzuciłam to na forum i zobacze co się stanie | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
| |
| | | | FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|