| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
+89Suzan Divide martika520 Jowiszowy Saladira Marley Niunia1245 Nicka01 XX_lero Barson1990 safie CDog Werona Styks Sabula Lubelak Minoo WhiteBerry oooliwcia10 Julinda010 Lola1221 Ejli Miya ott. Dżemik juliaw2002 saphira2001 Mika_TLR Rooda karina127 AyaKey Blagier Szarusia16 koniara23499 Erina100 klasaIVb monia071096 EveDallas _pati201_ Athi imie justynap alisson123 Naravi wiki0396 Aglyss ZetkaEmka szemala kaja98 Blue Sea asia98999 wynocha Moon :3 Kemishi Nevarra korane Czarny Kot Tiamat Nibiru. Dream KaVcia Hurricane anteek Inaczej Perła 20 Arrin Szron Lovissa Inaaa:) hanka1998 erreo EREIS Nika346 Avada tuti Evelynek musta.yötä Bezkompromisowa Natalialol Malto jullien Mirmil Nathaly asiamar98 Kartagina Corrie Cassidifikation wierszownik Cosiek LadyArvena 93 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Niunia1245 Już coś wie
Nick w grze : Niunia1245 Liczba postów : 106 Dołączył : 01/03/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Sty 12, 2013 10:25 am | |
| nie ma jej na howrse;p Niektórzy chcą nas tak jakby wyśmiać tworząc inne strajki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Sty 12, 2013 10:27 am | |
| Niunia - JEJ? XD Ty nie wiesz kto to? Ja sie zalamie T.T Ide dyskutowac z cleverbotem. To to samo co kontakt, bo automat, a przynajmniej na odpowiedz sie dlugo nie czeka |
|
| |
Niunia1245 Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Sty 12, 2013 1:11 pm | |
| jej, jego... Niestety nie jestem w temacie a czytając po niku uznałam iż "jej" ;p | |
|
| |
Kartagina Raczkujący
Nick w grze : Neman Liczba postów : 73 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Sty 12, 2013 1:23 pm | |
| | |
|
| |
jullien Już coś wie
Nick w grze : jullien Liczba postów : 157 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Sty 13, 2013 7:53 am | |
| Gatta - ary nie ma już na howrse?!?! A się zastanawiał czemu usunęła mnie ze znajomych a ona konto usunęła... Eh szkoda T.T | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Sty 13, 2013 11:29 am | |
| UWAGA - Pytanie: Co mamy dokładnie teraz w planach znaczy co należy teraz postępować? | |
|
| |
Niunia1245 Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Sty 13, 2013 12:07 pm | |
| - jullien napisał:
- UWAGA - Pytanie: Co mamy dokładnie teraz w planach znaczy co należy teraz postępować?
Cytując Mirmila: "Wysyłamy do końca roku. Przy ostatniej wiadomości piszemy, ze dajemy im 30 dni na wykazanie sie i wprowadzenie jakiś zmian. W lutym o ile nic się nie zmieni to znowu zasypujemy Kontakt wiadomościami." Czyli aktualnie nie robimy nic konkretnego , oprócz oczywiście założeń strajku. Tak rozumiem te słowa ja bynajmniej;) | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Nie Sty 13, 2013 2:16 pm | |
| Dobrze je rozumiesz Jedynie co mozna jeszcze robic to udzielac sie na forum i blyszczec awkami strajku. Oczywiscie bez spamowania i trolowania. Wszystko zgodnie z OZDFem. | |
|
| |
Niunia1245 Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Sty 14, 2013 1:33 am | |
| ojj od jakiegoś czasu forum jest moje;p co prawda w większości popołudniami ale zawsze;p Miałam też kilka zapytań na pocztę na temat strajku i widzę, że niektórzy nie widzą nawet, że takie coś jest ;/ | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Sty 14, 2013 9:40 am | |
| Niunia - coż trochę o nas ucichło. Trzeba by znowu cos zorganizować by wszyscy powrócili.. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Sty 14, 2013 10:48 am | |
| - jullien napisał:
- Niunia - coż trochę o nas ucichło. Trzeba by znowu cos zorganizować by wszyscy powrócili..
Bo są bany na forum:( Ja mam(ale do 18.01) za"Komentowanie decyzji administracji i moderacji na forum gry" |
|
| |
Niunia1245 Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Sty 14, 2013 11:07 am | |
| Jullien - w większości są to gracze z ok 20 dni stażu, nie angażujący się aż tak w grę, więc mogą nie wiedzieć co to i dlaczego to;) rafax2 - staram się nie dostać bana i jakoś ten avatar prezentuję. Tylko szkoda, że nie ma rezultatów w postaci powiększającego się grona strajkujących. Pomimo to i tak uważam, że odniesiemy sukces. Z tego co widzę to jeden punkt jest dla nas ( opcja anulowania usunięcia konta).
Bądźmy przykładem , że z systemem DA SIĘ WYGRAĆ! | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pon Sty 14, 2013 3:40 pm | |
| Rafax - cóż u mnie jeszcze tego nie było dostałam 4 upomnienia ale bana czy coś nie, ale miałam usniętom prezke...
Niunia - cóż moge dodać szczera prawda. | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Sty 15, 2013 12:52 am | |
| I juz karma w dół. Dostałam 4 upomnienia za : | Niepoprawne obrazki bądź komentarze: | Niepoprawne obrazki bądź komentarze to te, które odnoszą się do przemocy, rasizmu, grożą, obrażają, propagują przemoc i nienawiść bądź ujawniają prywatne dane graczy. | | | Oszukiwanie: | Sprzedaż kuponów, przedmiotów bądź kont, kradzież kont, wyłudzanie haseł oraz nadużycia zaufania. | | | Zachowanie wobec innych: | Brak szacunku/dobrego wychowania, agresja, znieważanie, bluźnierstwo, zniesławienie bądź kradzież tożsamości. Odnosi się to również do zachowania wobec obsługi gry. | | | Naruszenie praw autorskich: | Kradzież prac, grafik bądź ilustracji, które nie są własnością publiczną. | | | Konkretne zasady: | Niestosowanie się do zasad konkretnego forum lub wiadomości prywatnych... |
| |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Sty 15, 2013 12:56 am | |
| I juz karma w dół. Dostałam 4 upomnienia za : | Niepoprawne obrazki bądź komentarze: | Niepoprawne obrazki bądź komentarze to te, które odnoszą się do przemocy, rasizmu, grożą, obrażają, propagują przemoc i nienawiść bądź ujawniają prywatne dane graczy. | | | Oszukiwanie: | Sprzedaż kuponów, przedmiotów bądź kont, kradzież kont, wyłudzanie haseł oraz nadużycia zaufania. | | | Zachowanie wobec innych: | Brak szacunku/dobrego wychowania, agresja, znieważanie, bluźnierstwo, zniesławienie bądź kradzież tożsamości. Odnosi się to również do zachowania wobec obsługi gry. | | | Naruszenie praw autorskich: | Kradzież prac, grafik bądź ilustracji, które nie są własnością publiczną. | | | Konkretne zasady: | Niestosowanie się do zasad konkretnego forum lub wiadomości prywatnych...
Naruszenie praw autorskich?! - Nigdy nie skopiowałam, żadnej rzeczy z prezentacji jak coś chce mam od tego strony.
Oszukiwanie?! - Który pacan mnie zgłosił i za co?
Niepoprawne obrazki bądź komentarze - Co?! Gdzie?!
Howsre schodzi na psy! Za dwa ostatnie upomnienia nie dostałam nawet wiadomości o nich. A teraz 30 dni bez forum...
|
| |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Sty 15, 2013 1:20 am | |
| Wszystkie upomnienia jednego dnia? Poradziłbym, żebyś się odwołała ale na Kontakt to nie ma sensu. Ja właśnie przegrałem swoja batalie o odblokowanie forum. Nawet straszenie Dyrekcją nie pomogło. | |
|
| |
Niunia1245 Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Sty 15, 2013 1:44 am | |
| Jullien jak to wszystko na raz? Nie, już mam dość tej dyskryminacji graczy! To już jest przesada i nadużywanie władzy. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Sty 15, 2013 3:30 am | |
| - jullien napisał:
- I juz karma w dół. Dostałam 4 upomnienia za :
| Niepoprawne obrazki bądź komentarze: | Niepoprawne obrazki bądź komentarze to te, które odnoszą się do przemocy, rasizmu, grożą, obrażają, propagują przemoc i nienawiść bądź ujawniają prywatne dane graczy. | | | Oszukiwanie: | Sprzedaż kuponów, przedmiotów bądź kont, kradzież kont, wyłudzanie haseł oraz nadużycia zaufania. | | | Zachowanie wobec innych: | Brak szacunku/dobrego wychowania, agresja, znieważanie, bluźnierstwo, zniesławienie bądź kradzież tożsamości. Odnosi się to również do zachowania wobec obsługi gry. | | | Naruszenie praw autorskich: | Kradzież prac, grafik bądź ilustracji, które nie są własnością publiczną. | | | Konkretne zasady: | Niestosowanie się do zasad konkretnego forum lub wiadomości prywatnych... |
To nie jest historia Twojej Karmy, podajesz wykaz tego, za co można stracić Karmę Kliknij na Moje konto -> Moja Karma -> Sprawdź historię Karmy i upomnień - i dopiero tutaj widzisz, co się działo U mnie to wgląda tak: - Cytat :
|
| 13 stycznia 2013 | Karma | 1 | Karma zdobyta po 30 dniach logowania się. |
|
| 10 grudnia 2012 | Karma | -1 | Otrzymałeś 4 upomnienie, licznik zostaje wyzerowany. Prosimy o trzymanie się regulaminu forum. |
|
| 10 grudnia 2012 | Upomnienie | | reset do 0 |
|
| 10 grudnia 2012 | Upomnienie | | 4 upomnienie (Rozmowy nie na temat w wątku o Magicznej Przejażdżce) |
|
| 8 grudnia 2012 | Upomnienie | | 3ci upomnienie (Rozpowszechnianie na prezentacji stron zachęcających do szkodzenia firmie Owlient") |
|
| 5 grudnia 2012 | Upomnienie | | 2gi upomnienie (Nieuprzejmość forum rozgrywka) |
|
| 5 grudnia 2012 | Upomnienie | | 1y upomnienie (Karmienie trolli/Ban 1 dzień) |
Buntownicza krew wychodzi na jaw - oczywiście wszystko podpięte pod krytykę poczynań Administracji | |
|
| |
Niunia1245 Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Sty 15, 2013 4:39 am | |
| Ja aktualnie mam dwa upomnienia, ale to w każdej chwili może ulec zmianie | |
|
| |
wynocha Już coś wie
Nick w grze : kingazar Liczba postów : 126 Dołączył : 13/10/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Sty 15, 2013 7:08 am | |
| Ej, cieszcie się, że tylko karma. Mi za bunt o podstrony z marszu usunęli konto. ;3 | |
|
| |
Niunia1245 Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Sty 15, 2013 8:44 am | |
| - wynocha napisał:
- Ej, cieszcie się, że tylko karma. Mi za bunt o podstrony z marszu usunęli konto. ;3
bez ostrzeżenia ani bez jakiejkolwiek informacji? Nie wierzę po prostu jak można tak postępować z osobami, które napędzają ich biznes... no po prostu masakra, i błaganie o ................. | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Sty 15, 2013 8:50 am | |
| - wynocha napisał:
- Ej, cieszcie się, że tylko karma. Mi za bunt o podstrony z marszu usunęli konto. ;3
WTF??? Tak zupełnie bez ostrzeżenia? | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Sty 15, 2013 10:51 am | |
| Ano, bez ostrzeżenia. Było konto, nie ma konta, śmierć na miejscu. ;3 | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Wto Sty 15, 2013 11:48 am | |
| Jestem w żałobie | |
|
| |
wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Sty 16, 2013 1:02 am | |
| maskara... mi kiedyś odjęli karmę, bo na ogłoszeniach napisałam, że sprzedam 2 feniksy | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Sty 16, 2013 5:27 am | |
| "Witaj,
'Zespół Howrse życzy Ci Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin!
Dziękujemy za Twoją wierność.
Pozdrawiamy, Zespół Howrse."
Ale pamiętali o mnie! Tylko to " ' " przed "Zespół" wygląda podejrzanie. :< | |
|
| |
Niunia1245 Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Sty 16, 2013 5:29 am | |
| - wynocha napisał:
- "Witaj,
'Zespół Howrse życzy Ci Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin!
Dziękujemy za Twoją wierność.
Pozdrawiamy, Zespół Howrse."
Ale pamiętali o mnie! Tylko to " ' " przed "Zespół" wygląda podejrzanie. :< ale jak podejrzanie? Hehe to tylko automat, cudów nie wymagaj;p Szto lat szto lat wszystkiego najlepsieszego;) | |
|
| |
wynocha Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Sty 16, 2013 6:01 am | |
| No podejrzane, bo automat nie powinien się mylić. o.O
Dziękuję :3 | |
|
| |
Niunia1245 Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Sty 16, 2013 8:33 am | |
| Wiesz, bym powiedziała jacy ludzie tworzą automaty z błędami ale się powstrzymam | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sro Sty 16, 2013 10:52 am | |
| - Niunia1245 napisał:
Pomimo to i tak uważam, że odniesiemy sukces. Z tego co widzę to jeden punkt jest dla nas ( opcja anulowania usunięcia konta).
Bądźmy przykładem , że z systemem DA SIĘ WYGRAĆ! Właściwie można powiedzieć, że 2 dla nas Ostatnimi czasy pomiędzy promocjami był max 2 dni przerwy,a teraz tydzień. Klucza nie liczę, bo to jak CP - Niunia1245 napisał:
- wynocha napisał:
bez ostrzeżenia ani bez jakiejkolwiek informacji? Nie wierzę po prostu jak można tak postępować z osobami, które napędzają ich biznes... Było, było... Trochę twórców wtedy potraciła konta, część się pousuwała... To chyba był czas pierwszych buntów... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
| |
|
| |
| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|