Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Muzyczne przygody | |
|
+22monsoon Presence ewww4 EveDallas KaVcia Katrina123 Nefumi koniara5842 -Eruina- XX_lero Temperance PlaybackJunkie8 AyaKey anteek Basia Vium Ayame mina stirit1 Layzy Cassidifikation wercia d hanka1998 26 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Muzyczne przygody Czw Cze 20, 2013 6:38 am | |
| Bb? Jeżeli się nie mylę, to to jest zwykłe H z bemolem, żaden podwójny dźwięk Trzymasz jak do F, ale z drugą dziurką od góry odkrytą. Voila! | |
| | | Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Muzyczne przygody Sro Lip 10, 2013 2:09 pm | |
| Ja odkąd się przeprowadziłam dokąd się przeprowadziłam (czyli od dwóch lat) i odkąd chodzę do kościoła do którego chodzę, chcę śpiewać w chórze. Po prostu w naszej parafii mamy genialny chór. Kiedy słucham pieśni w jego wykonaniu, też chciałabym śpiewać razem z nimi, razem z nimi tworzyć tę sztukę. No ale nic z tego! Kiedy śpiewam przed publicznością fałszuję jak zarzynany kot, no i mam zbyt słabe płuca, aby śpiewać na tyle głośno, żeby ktoś mnie usłyszał.
Sorry za błędy, już poprawiłam.
Ostatnio zmieniony przez Wild_Horse dnia Pią Sty 09, 2015 11:14 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Muzyczne przygody Czw Lip 11, 2013 4:40 am | |
| | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Muzyczne przygody Wto Sty 07, 2014 3:13 am | |
| Odgrzeje troche kotleta. Ostatnio sie wzielam za swoj glos porzadnie, znaczy probuje ogarjiac skale, ale niestety, wychodzi mi z tego jedno wielkie nic. Probowal.ktos sobie kiedys rozcoagac skale w dol, i ma jakis dobry sposob? Bo moje buczenie mnie osobiscie wpienia, strasznie, kilka nizszych dzwiekow i soprany mnie zagluszaja przy ich niziutkich nutkach, na pp XD | |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Muzyczne przygody Nie Maj 18, 2014 4:30 am | |
| Grałam jakieś... pół roku na gitarze (pudło), później mi przeszło cx Gitara wciąż mnie pociąga, ale chyba jednak wolę jak ktoś na niej gra. Wiem, że to trochę dziwne, ale nie potrafię tego wytłumaczyć O_O | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Muzyczne przygody Nie Maj 18, 2014 5:40 am | |
| Ogłuszam ludzi na flecie i niby potrafię śpiewać... Według niektórych ludzi potrafię, dla mnie fałszuję niemiłosiernie. Dasz mi nuty do My Heart will go on? |
| Temat: Re: Muzyczne przygody Sob Lip 05, 2014 4:36 am | |
| - Presence napisał:
- Grałam jakieś... pół roku na gitarze (pudło), później mi przeszło cx Gitara wciąż mnie pociąga, ale chyba jednak wolę jak ktoś na niej gra. Wiem, że to trochę dziwne, ale nie potrafię tego wytłumaczyć O_O
A ja właśnie uczę się grać na gitarze. Trzeci dzień i w sumie jest lepiej niż pierwszego, ale palce, zwłaszcza wskazujący u lewej ręki bolą niemiłosiernie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Muzyczne przygody Sob Lip 05, 2014 5:56 am | |
| - Wild_Horse napisał:
- Presence napisał:
- Grałam jakieś... pół roku na gitarze (pudło), później mi przeszło cx Gitara wciąż mnie pociąga, ale chyba jednak wolę jak ktoś na niej gra. Wiem, że to trochę dziwne, ale nie potrafię tego wytłumaczyć O_O
A ja właśnie uczę się grać na gitarze. Trzeci dzień i w sumie jest lepiej niż pierwszego, ale palce, zwłaszcza wskazujący u lewej ręki bolą niemiłosiernie. Będą boleć przez ok. miesiąc regularnej gry, mogą się pojawić odciski i pęcherze. Jednakże najlepiej nie robić sobie przerw- podczas ćwiczeń jak się o tym nie myśli to się nie odczuwa bólu. No a po tym czasie skóra na opuszkach zdecydowanie stwardnieje i stanie się mniej podatna na uszkodzenia gitarowo-strunowe. |
| | | monsoon Nowy
Nick w grze : Cashflow Liczba postów : 7 Dołączył : 02/07/2014
| Temat: Re: Muzyczne przygody Sob Lip 05, 2014 1:39 pm | |
| Ja od dwóch lat gram na bębnach... idzie jako tako, ale w sumie jestem zadowolona z postępów | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Muzyczne przygody Sob Lip 05, 2014 2:52 pm | |
| Chciałabym grać na... ukulele ;-; Tak, serio. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Muzyczne przygody Nie Lip 06, 2014 3:05 am | |
| - Caitlyn napisał:
- Chciałabym grać na... ukulele ;-;
Tak, serio. Ukulele wbrew pozorom nie jest takie trudne do nauki, osobiście uważam, że trudniej jest nauczyć się grać na zwykłym klasyku albo akustyku. Zachęcam żebyś próbowała! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Muzyczne przygody Nie Lip 06, 2014 6:10 am | |
| Próbuję powoli przekonywać rodziców c; |
| Temat: Re: Muzyczne przygody Pią Sty 09, 2015 11:19 am | |
| Uczyć się na gitarze, uczę dalej. Tylko jakoś tak bez entuzjazmu bo postępów ni ma. Przydały by mi się jakieś lekcje ale to kosztuje. Przełamałam się i zaczęłam uczęszczać na spotkania ruchu Światło-życie i śpiewać w diakoni muzycznej w każdą niedzielę o dziesiątej (kompletnie mnie nie słychać ale robię postępy). Marzy mi się jeszcze nauka gry na skrzypcach ale to chyba zbyt wysokie progi. | |
| | | Joshephine Nowy
Nick w grze : joshephine Liczba postów : 26 Dołączył : 01/02/2015
| Temat: Re: Muzyczne przygody Czw Lut 05, 2015 9:25 am | |
| Gram na gitarze akustycznej i uczęszczam do Szkoły Muzycznej w Łodzi. | |
| Temat: Re: Muzyczne przygody Sob Lis 14, 2015 9:06 am | |
| Witam! Pilnie potrzebuję hostingu, gdzie mogę przesłać plik dźwiękowy (nagranie dyktafonem w telefonie (XD)). Byłoby idealnie gdyby osoba otrzymująca ode mnie lin nie musiała tego pobierać tylko mogła odsłuchać bezpośrednio na stronie. Nie wiem czy to możliwe, nie znam się. | |
| | | bowiec Nowy
Liczba postów : 1 Dołączył : 09/06/2016
| | | | lisek65 Raczkujący
Nick w grze : lisek65 Liczba postów : 63 Dołączył : 15/09/2015
| Temat: Re: Muzyczne przygody Czw Cze 09, 2016 2:33 pm | |
| Jak ja chciałabym w ogóle mieć słuch do muzyki | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Muzyczne przygody | |
| |
| | | | Muzyczne przygody | |
|
Similar topics | |