| Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? | |
|
+25ZetkaEmka koziorożec wiola9786 Kosteczka ana0000000000 xTikTakx Sakura asia98999 avrilka Zaczarowana.x3 CzekoBoom gwiazda2002 Narkotyka Calma Alexinda Hoping. amorkowa Casablanka Aglyss Broszka hanka1998 zαbαvεcкαα Philipek Diana375. Dagonhic 29 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Dagonhic Nowy
Liczba postów : 32 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Sob Mar 24, 2012 1:38 am | |
| Jeżeli uważasz że to jest beznadziejny wątek, to nie pisz komentarza!
Czy zdarzyło Ci się kiedyś: - wyczuć obecność ducha? - zobaczyć nieznajome znaki, stygmaty? - czy uważasz siebie za osobę inną, w tym sensie, że często, ale nie zawsze, wykrywasz paranormalne zjawiska? Założyłam ten wątek bo interesuję się takimi "rzeczami", a zapewne niektórzy z Was też Piszcie swoje przygody i wrażenia po nich oczywiście w komentarzu
Mi też się przydarzyło i dalej się przydarza wyczuć paranormalne zjawiska, a było i są to: - wyczucie obecności siły zła w swoim otoczeniu i w samej sobie (opętanie? a boja wiem?!) - wiem że danego dnia ktoś umarł (czuję zapach siarki, dymu i to się sprawdza, bo jak przechodzę koło kościoła to klepsydra wisi, a wcześniej nie wisiała - mieszkam naprzeciwko kościoła, więc wiem) - zdarza mi się telepatycznie porozumiewać z zupełnie obcym psem, no i swoim
I to chyba tyle Piszcie! | |
|
| |
Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Sob Mar 24, 2012 2:13 am | |
| Ja tak: -umiem czytać w myślach -widzieć czyjaś aurę -porozumiewać się z duchami | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Sob Mar 24, 2012 3:05 am | |
| Moje sny przewidują. Między innymi raz, jeden z moich snów przewidział śmierć.
Czytam w myślach bliskim mi osobom - np. kuzynka, przyjaciółka... | |
|
| |
zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Sob Mar 24, 2012 3:27 am | |
| Jak mi się coś przyśni to potem jest to prawdą. Np. kiedyś przyśniło mi się, że zobaczę ducha i tak się stało. Krótko mówiąc moje sny stają się realne. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Sob Mar 24, 2012 3:53 am | |
| Moje sny też się spełniają. Prędzej lub później, ale prawie zawsze przytrafia mi się to, co w snach. | |
|
| |
Dagonhic Nowy
Liczba postów : 32 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pon Mar 26, 2012 11:34 am | |
| fajnie | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pon Mar 26, 2012 11:40 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Moje sny też się spełniają. Prędzej lub później, ale prawie zawsze przytrafia mi się to, co w snach.
Ja mam tak samo,dziewczyny. Śni mi się jakieś miejsce,a później okazuje się,że w nim po jakimś czasie jestem w realu ; na własne oczy. | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pon Mar 26, 2012 12:52 pm | |
| to samo ze snami, do tego przeczuwam jakieś zdarzenia wokół mnie. np. że złamię palca jako ciekawostkę dodam, że w końcu złamałam go w piątek 13 | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Wto Mar 27, 2012 7:08 am | |
| A ja mam inaczej - kiedy mi się coś przyśni, dzieje się dokładnie odwrotnie. Np. moja babcia była chora, i przyśniła mi się jej śmierć. A co się stało? Cudownie ozdrowiała! Interesuję się także stanem OOBE i jednorożcami. Kiedyś sama poszłam do lasu, i spotkałam go... Pięknego, śnieżnobiałego jednorożca. | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Sro Mar 28, 2012 1:18 pm | |
| Szczerze? trochę wam nie wierzę, Aglyss widziałaś jednorożca O.o? Mogłabyś nam o tym opowiedzieć? | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Sro Mar 28, 2012 1:29 pm | |
| Tez interesuje sie OOBE. A co do tematu- ostatnio zmarla moja ciocia, bardzo ja kochalam. Po pogrzebie, w nocy polozylam sie spac. Leze i leze... Nagle zrobilo sie straszliwie zimno, ze nawet pod pierzyna zamarzalam... Patrze przed siebie, firanki faluja a okno zamkniete. Za oknem i przed nim wydawalo mi sie ze jest malutkie jasne swiatelko.... Bylo coraz zimniej, a ja nie moglam sie ruszyc, nie moglam nic powiedziec. Wydawalo mi sie, ze kogos widze, ze ktos tu byl... Ja to CZULAM.... Kilka dni potem domyslilam sie, ze to pewnie ciocia przyszla se pozegnac... | |
|
| |
Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Sro Mar 28, 2012 3:19 pm | |
| Jeśli śnię mam to "podzielone" na "3 fazy". 1. Sen, którego nie pamiętam 2. Sen świadomy 3. OOBE
Najczęściej mam 2 i 3 fazę.
Ja mam też tak jakby.. przewiduję przyszłość. Ale nie umiem tego wywołać. Tylko jak zamkne oczy i się skupiam to czasami mam tak, że coś widzę i to się spełnia.Ale zaczyna mnie boleć głowa obok oczodołów od tego i staram się unikać tego. Czasami mam dziwne wrażenie, że ktoś na mnie patrzy, że czuję ducha. Kiedyś nawet czułam wibracje ducha. To tak jakby ich mowa. | |
|
| |
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Sro Mar 28, 2012 3:23 pm | |
| Nie uważam wątku za bezsensowny, ale dzięki niemu powróciło najgorsze wspomnienie mojego życia, ze mną i chłopakiem w roli głównej. Jeszcze w zeszłym roku... to byłby mój ulubiony temat! A teraz nic. Nienawidzę takich rzeczy...
A tak do tematu: kiedyś widziałyśmy z kuzynką ducha. No i z tą samą kuzynką w pewnym stopniu porozumiewam się telepatycznie. Wyczuwam też jej pragnienia, obawy, to czy jest zmęczona, czy rozespana itd. | |
|
| |
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Sro Mar 28, 2012 11:45 pm | |
| Moje sny też się spełniają i w dodatku bardzo często miewam DŻW[czyt DE ŻA WI] | |
|
| |
Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Czw Mar 29, 2012 3:52 am | |
| Déjà vu też miewam. Ale to jest normalne ;D | |
|
| |
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Czw Mar 29, 2012 5:02 am | |
| Philipek - witaj w klubie. Często mam zawidzenia wzroku - widzę, co się stanie za chwilę - przewidziałąm już zemdlenie siostry - po prostu zobaczyłam ją jeżącą na podłodze, potem stało się to samo. Nie wiem, czy to normalne, ale potrafię porozumieć się ze zwierzętami poprzez aurę wzroku - szczególnie z moim kotem. Czasami jak leżę obok niej, patrzymy się głęboko sobie w oczy i po prostu myślę - poliż mnie w nos - polizała. Cóż, może to i śmieszne, ale się tym nie martwię. | |
|
| |
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Czw Mar 29, 2012 5:08 am | |
| - Casablanka napisał:
- Szczerze? trochę wam nie wierzę, Aglyss widziałaś jednorożca O.o? Mogłabyś nam o tym opowiedzieć?
Tutaj nie ma za dużo do opowiadania, ale mogę opisać Ci tego jednorożca. | |
|
| |
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Czw Mar 29, 2012 6:20 am | |
| - Paulax9 napisał:
- Déjà vu też miewam. Ale to jest normalne ;D
Normalne jak się ma raz czy dwa a nie ciągle,ciągle,ciągle ... Miewam też tak: w szafce,w szkole na 100% zostawiłam otwarty plecak,ale n W-Fie pomyślałam,że chciałabym,żeby był zamknięty. Otwieram szafkę a tu zamknięty plecak! Czyli umiem "poruszać" przedmiotami przez myśl | |
|
| |
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Czw Mar 29, 2012 6:32 am | |
| Aglyss - bardzo chętnie, bo jakoś tak ostatnio zamieniam się w skrzydlatą syrenę ...xd
| |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Czw Mar 29, 2012 2:24 pm | |
| jak Was interesuja takie tematy to znajdzcie mentora, i sie uczcie, a nie tylko bla bla bla w internecie | |
|
| |
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pią Mar 30, 2012 7:50 am | |
| nie wiem czy to dziwne ale zawsze jak zamknę oczy to widzę siebie jako nastolatkę na białym koniu pędzącym w stronę słońca | |
|
| |
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pią Mar 30, 2012 8:55 am | |
| - Calma napisał:
Aglyss - bardzo chętnie, bo jakoś tak ostatnio zamieniam się w skrzydlatą syrenę ...xd Dobra, nie chcecie wierzyć to nie. Ale ja swoje wiem. | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pią Mar 30, 2012 9:08 am | |
| - Aglyss napisał:
Dobra, nie chcecie wierzyć to nie. Ale ja swoje wiem. Wybacz, ale w to raczej nikt nie uwierzy. Jednorożce po prostu nie istnieją, tyle. To jest fantastyczny wymysł człowieka tak samo jak i wampiry i wilkołaki | |
|
| |
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pią Mar 30, 2012 9:13 am | |
| - CzekoBoom napisał:
- Aglyss napisał:
Dobra, nie chcecie wierzyć to nie. Ale ja swoje wiem. Wybacz, ale w to raczej nikt nie uwierzy. Jednorożce po prostu nie istnieją, tyle. To jest fantastyczny wymysł człowieka tak samo jak i wampiry i wilkołaki W takim razie duchy i wszelkie zjawiska paranormalne też nie istnieją. No i wybaczcie, ale ja nie ubzdurałam sobie tego, żeby zabłysnąć. | |
|
| |
Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pią Mar 30, 2012 9:22 am | |
| Ja obudziłam się równo o północy widziałam czarną postac szczerzącą do mnie zęby wydawało mi sie że czegoś szuka jak się coraz barziej bałam coraz mocniej mnie przyciskał do łóźka ! | |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pią Mar 30, 2012 10:13 am | |
| - Aglyss napisał:
W takim razie duchy i wszelkie zjawiska paranormalne też nie istnieją. No i wybaczcie, ale ja nie ubzdurałam sobie tego, żeby zabłysnąć. To jest coś zupełnie innego. Jest różnica między smokami, krasnoludkami, jednorożcami a duchami, OOBE itd. Nie chodzi o duchy jako białe prześcieradła, ale dusze. To jest materia, po prostu energia, która jest we wszechświecie i w tym u nas, na Ziemi. Tak więc jest różnica między postaciami z legend, a zjawiskami paranormalnymi. ; ) Zresztą... po co wdaję się w dyskusję, sama dzisiaj rano widziałam krasnoludki w kuchni. Poważnie, wynosiły Śnieżkę i Kopciuszka. | |
|
| |
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pią Mar 30, 2012 10:15 am | |
| - CzekoBoom napisał:
- Aglyss napisał:
W takim razie duchy i wszelkie zjawiska paranormalne też nie istnieją. No i wybaczcie, ale ja nie ubzdurałam sobie tego, żeby zabłysnąć. To jest coś zupełnie innego. Jest różnica między smokami, krasnoludkami, jednorożcami a duchami, OOBE itd. Nie chodzi o duchy jako białe prześcieradła, ale dusze. To jest materia, po prostu energia, która jest we wszechświecie i w tym u nas, na Ziemi. Tak więc jest różnica między postaciami z legend, a zjawiskami paranormalnymi. ; )
Zresztą... po co wdaję się w dyskusję, sama dzisiaj rano widziałam krasnoludki w kuchni. Poważnie, wynosiły Śnieżkę i Kopciuszka. Więc dziwne, że kiedy w końcu udało mi się namówić moje dwie koleżanki na PNJ, to też zobaczyły jednorożca. | |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pią Mar 30, 2012 10:17 am | |
| - Aglyss napisał:
- CzekoBoom napisał:
- Aglyss napisał:
W takim razie duchy i wszelkie zjawiska paranormalne też nie istnieją. No i wybaczcie, ale ja nie ubzdurałam sobie tego, żeby zabłysnąć. To jest coś zupełnie innego. Jest różnica między smokami, krasnoludkami, jednorożcami a duchami, OOBE itd. Nie chodzi o duchy jako białe prześcieradła, ale dusze. To jest materia, po prostu energia, która jest we wszechświecie i w tym u nas, na Ziemi. Tak więc jest różnica między postaciami z legend, a zjawiskami paranormalnymi. ; )
Zresztą... po co wdaję się w dyskusję, sama dzisiaj rano widziałam krasnoludki w kuchni. Poważnie, wynosiły Śnieżkę i Kopciuszka. Więc dziwne, że kiedy w końcu udało mi się namówić moje dwie koleżanki na PNJ, to też zobaczyły jednorożca. Aha.. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pią Mar 30, 2012 10:19 am | |
| Namówić- mówi samo przez siebie. Namawiam czeko aby zobaczyła mój różowy kubek w kwiatki ! |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? Pią Mar 30, 2012 10:20 am | |
| Aglyss, a jednorożce rzygają tęczą? ^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? | |
| |
|
| |
| Paranormalne przygody - czy zdarzyły Ci się kiedyś? | |
|