Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kolejne uproszczenia - International

Go down 
+12
Avada
avrilka
MsMaja
Kemishi
Malto
Arrin
Kazuyuki
Karolina211
LadyArvena
EREIS
kaprysab
Mirmil
16 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Alcesta
Już coś wie
Alcesta

Nick w grze : Alcesta
Liczba postów : 179

Kolejne uproszczenia - International - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Kolejne uproszczenia - International   Kolejne uproszczenia - International - Page 2 I_icon_minipostWto Lut 12, 2013 4:15 pm

Co do Pomocy - nie usunęli jej, ale dali do zakładki "Społeczność", na samym dole, tuż pod Przestrzenią Twórczą.

Co do zmian... w sumie nie wiem. Jest kilka na tak (blokowanie wiadomości od OJ - zbawienie! oraz kładzenie konia spać bez wybierania pomiędzy łąką a boksem - ja oporządzam masę koni na kupony i PD dziennie, więc dla mnie to ogromne zaoszczędzenie klikania i czasu), ale są też i złe strony, jak np. ten koszmarnie 'uproszczony' trening. To jest bez sensu. I wygląd stron koni oddanych do Schroniska czy w Niebie jakiś taki dziwny... Ale tu kwestia przyzwyczajenia, choć wydaje mi się, że poprzedni był lepszy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1715275
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kolejne uproszczenia - International   Kolejne uproszczenia - International - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 13, 2013 3:27 am

Hmm, tak się zastanawiam i...
Cytat :
Kolejne uproszczenia - International - Page 2 Prtscrnowpl
Czyżby i na PL wprowadzali te zmiany ? scratch
Powrót do góry Go down
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

PisanieTemat: Re: Kolejne uproszczenia - International   Kolejne uproszczenia - International - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 13, 2013 3:28 am

Te gry mnie wkurzają!!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kolejne uproszczenia - International   Kolejne uproszczenia - International - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 13, 2013 3:28 am

Tak, miałam rację. Wprowadzili te bydlaki do gry. Ja nie mam wad wzroku, wypraszam to sobie.
Powrót do góry Go down
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

PisanieTemat: Re: Kolejne uproszczenia - International   Kolejne uproszczenia - International - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 13, 2013 3:29 am

Ale strona główna całkiem ładna.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kolejne uproszczenia - International   Kolejne uproszczenia - International - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 13, 2013 3:43 am

Ale te woły to już karygodność. Nawet nie ma opcji ich wyłączyć...
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Kolejne uproszczenia - International   Kolejne uproszczenia - International - Page 2 I_icon_minipostCzw Lut 14, 2013 6:08 am

Dagger Fighter napisał:
Ale strona główna całkiem ładna.

Tak zwłaszcza takie Pinto wręcz najpiękniejsza rasa na howrse <ściana>
Juz chyba te konie wiatru mi sie bardziej podobają.... Sczerze?Mogli dac jużstare wersje strony głownej, choćby ta z Baliosem co była. O niebolepiej to wygladało jak teraz.

Testowałam też ten nowy trening. Wrzuciłam na 2h i wiecie co? Więcej z tym klikania jak normalnie. Poco to: nie wiem ale tylko przeszkadza jak pomaga. (Oby nie wpadli na pomysł " Skoro lubicie nową metodę treningu wycofujemy starą", bo wtedy moje konto nie pożyje dłuzej jak 5 minut. )
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
~Sebastian
Nowy

Nick w grze : ~Sebastian
Liczba postów : 21

PisanieTemat: Re: Kolejne uproszczenia - International   Kolejne uproszczenia - International - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 16, 2013 2:50 pm

LadyArvena napisał:
No bez jaj... Może jeszcze kliknę "nakarm" i nie trzeba będzie wybierać ilości, bo teraz dzieciaki nie wiedzą ile trzeba i konie chude/przekarmione chodzą?

Te wielkie equus... Kurczę, dla kogo to?
Za to zabrano przycisk "pomoc". Czyżby nikt nie korzystał? Wink

Kolejne uproszczenia - International - Page 2 5657260529

Nie zabrali "Pomocy", tylko przenieśli. Teraz trzeb wejść w zakładkę "społeczność" i zjechać na sam dół. Z drugiej strony... teraz ciężej znaleźć tę sekcję. Ja sam zauważyłem przez przypadek...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kolejne uproszczenia - International   Kolejne uproszczenia - International - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 16, 2013 2:57 pm

zaś uproszczenia? O.o
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Kolejne uproszczenia - International   Kolejne uproszczenia - International - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 9:37 am

Dla starszych graczy to może nie będzie trudnością znalezienie tej pomocy,bo znają ten cały panel trochę dłużej,niż nowi,którzy będą latać po forum i czekać aż ktoś im odpowie :<
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kolejne uproszczenia - International   Kolejne uproszczenia - International - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kolejne uproszczenia - International
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Kolejne Wielkie Wyzwanie!
» GRA - kolejne zmiany (server US i INT)
» Spoiler: Kolejne konie wędrowne!
» Kolejne błędy...
» GRA: Exmoor w RO- server International

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: