Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Spoiler: Zbuduj maszynę! | |
|
+35MsMaja kozunio83 martyna0210 konik199915 loire amorkowa Arrin Suzan shunra LadyArvena bursztyn232 Mirmil Cisa EveDallas wercia d erreo Styks Anke5 Alcesta kaprysab Kemishi Caro123 ozzy4401 Dżemik Avada Lucie Szron Nevarra Lierre. AyaKey Minoo lala299 tapetka avrilka Mikim7 39 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Nie Lut 24, 2013 5:23 am | |
| zaliczone ^^ Co do siodła, na pl trzeba będzie polować | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Nie Lut 24, 2013 8:34 am | |
| maszyna nr 2 (maszyna wiatru): |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Nie Lut 24, 2013 9:41 am | |
| Dziś skończę 3 maszynę i zacznę 4. Ale żadnej wcześniejszej paliwem nie napełniłam |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Nie Lut 24, 2013 10:23 am | |
| Wykonana 3 maszyna: |
| | | Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Pon Lut 25, 2013 6:28 am | |
| Promocje (oprócz bitew, kuponów w UFO, koni w sprzedażach) wchodzą zazwyczaj w poniedziałki.... | |
| | | MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| | | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| | | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Wto Lut 26, 2013 2:32 am | |
| Na interze nawóz do pierwszej maszyny znajduje się u każdego konia aż do osiągnęcia limitu. U nas oczywiście błąd, i nawóz jest podobno raz na duuużą ilość koni. Albo zrobili nam utrudnienie, jak za czasów puzzli... Dla przypomnienia - było wtedy zadanie: znajdź puzzel w RO. Chyba 3, albo 4 puzzle właściwie. Na interze puzzel był w każdym RO. A na serwerze PL? Losowo. Średnio, z tego co pamiętam, ludzie koło 10 musieli otworzyć... | |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Wto Lut 26, 2013 2:36 am | |
| Pierwsza maszyna skonczona i nagrodą jeeeeeeest ...... ten oto wspaniały prezent!!!
| |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Wto Lut 26, 2013 2:49 am | |
| A ja stwierdzam, że mogą się wypchać ;P Myślałam, ze może z raz załaduję maszynę, ale jeśli mam dostać nawóz raz na kilkanaście koni, to ja dziękuję za taką zabawę. Chyba, że to błąd, i to naprawią... | |
| | | Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Wto Lut 26, 2013 6:40 am | |
| - LadyArvena napisał:
- A ja stwierdzam, że mogą się wypchać ;P Myślałam, ze może z raz załaduję maszynę, ale jeśli mam dostać nawóz raz na kilkanaście koni, to ja dziękuję za taką zabawę.
Chyba, że to błąd, i to naprawią... O dobrze wiedzieć jak sprawa wygląda. Bo już się zastanawiałam co jest grane, skoro na stronie maszyn jest napisane ,,ograniczenie do 270 budzących się koni dziennie", a ja nawóz znalazłam kilka razy po przeszukaniu kilkudziesięciu koni. Szkoda, naprawdę szkoda. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Wto Lut 26, 2013 6:42 am | |
| - Rooda napisał:
- LadyArvena napisał:
- A ja stwierdzam, że mogą się wypchać ;P Myślałam, ze może z raz załaduję maszynę, ale jeśli mam dostać nawóz raz na kilkanaście koni, to ja dziękuję za taką zabawę.
Chyba, że to błąd, i to naprawią... O dobrze wiedzieć jak sprawa wygląda. Bo już się zastanawiałam co jest grane, skoro na stronie maszyn jest napisane ,,ograniczenie do 270 budzących się koni dziennie", a ja nawóz znalazłam kilka razy po przeszukaniu kilkudziesięciu koni. Szkoda, naprawdę szkoda. A ja mam ograniczenie do 300 koni dziennie... Znów zależne od ilości posiadanych koni? | |
| | | Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Wto Lut 26, 2013 6:56 am | |
| - Nevarra napisał:
- Rooda napisał:
- LadyArvena napisał:
Chyba, że to błąd, i to naprawią... O dobrze wiedzieć jak sprawa wygląda. Bo już się zastanawiałam co jest grane, skoro na stronie maszyn jest napisane ,,ograniczenie do 270 budzących się koni dziennie", a ja nawóz znalazłam kilka razy po przeszukaniu kilkudziesięciu koni. Szkoda, naprawdę szkoda. A ja mam ograniczenie do 300 koni dziennie... Znów zależne od ilości posiadanych koni? Wydaje mi się, że tak. Oporządzam teraz konie i co się okazuje? Że dzisiaj przy każdym z nich czeka mnie worek nawozu. Czyżby faktycznie był to błąd i został naprawiony? | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Wto Lut 26, 2013 8:45 am | |
| Ja mam ograniczenie do 60 koni dziennie, inni mają do 300... i to chyba maks juz. | |
| | | Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Wto Lut 26, 2013 9:34 am | |
| Ja muszę jeszcze zdobyć 10 części do drugiej maszyny. Zamierzam najpierw zbudować trzy (zależy mi tylko na UH), a potem dopiero uzupełniać tę energię. | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Wto Lut 26, 2013 9:55 am | |
| Jeszcze 10 części do końca 2 maszyny. Czekam na 3 i na 4 wtedy zaczne je napełniać energią .
Ostatnio zmieniony przez AyaKey dnia Wto Lut 26, 2013 11:10 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Wto Lut 26, 2013 10:28 am | |
| ja jutro powinnam skończyć trzecią i zacząć czwartą. kajkias kusi, nie dość że na razie najładniejszy z wiatrowych szkap, to jeszcze zdecydowanie przydatny prezencik przynosi | |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Wto Lut 26, 2013 10:50 am | |
| Nevarra - tylko jak często będzie cokolwiek dawał... I jaka jest szansa, że akurat upominek a nie diament albo inny śmieć...? | |
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! Wto Lut 26, 2013 11:16 am | |
| Dobre i to. Wolę UH co jakiś czas niż znów polować na promocje, by mieć mikroskopijną szansę go wylosować. Zresztą trochę diamentów się uzbierało, kuponów też, można zaszaleć | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Spoiler: Zbuduj maszynę! | |
| |
| | | | Spoiler: Zbuduj maszynę! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|