Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Propozycje zmian na forum gry [GRA PL]

Go down 
+14
MsMaja
CzekoBoom
EveDallas
aniolek011
Szarusia16
hanka1998
LadyArvena
EREIS
Hurricane
Szron
Athi
Mirmil
Mikim7
Malto
18 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Propozycje zmian na forum gry [GRA PL]   Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 27, 2013 2:04 am

Gdyby dało się zmieniać nick oszustów jeszcze więcej by się namnożyło. Wystarczyłoby nakraść, zmienić nick i nie ma śladu.

Chyba, żeby inaczej to zorganizować... Czyli po zmianie na prezentacji byłby dopisek: stary nick: xxxxx zmieniony xx.xx.2012. Dodatkowo wyszukiwarka musiałaby szukać danych osób pod tymi dwoma ksywkami.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Propozycje zmian na forum gry [GRA PL]   Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 27, 2013 3:12 am

Kto normalny po1-2 dniach gry zmienia nick? Smile Ludzie raczej zmieniają po czasie, bo to im sie znudził, tu robilina szybko etc.Więc niech zmiana nicku będzie możliwa powiedzmy po3- 6 miesiacach aktywnej gry. Plus Twoja sugestia: stary nick i wyszukiwarka. Taki dopisek też może wisieć jakis czas i potem zniknać.
A oszustów to powinni ścigać po ip,a nie po nickach. Co chwila na oficjalu są pytanie "x gracz mnie gnebi z entego nicku z rzędu" (pewnie mają takowy syetem, ale korzystają z tego w ostatecznosci).
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Propozycje zmian na forum gry [GRA PL]   Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 27, 2013 1:44 pm

Alcesta napisał:
LadyArvena - możliwy podgląd forum przy banie był już wcześniej. Ja miałam forum tylko do odczytu, jak jeszcze było uwalnianie koni (ta promocja typu piniaty) Wink

Na kontakcie napisali, że w ostatnim miesiącu to wprowadzili. Szkoda, że o takich przydatnych zmianach nie informują.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Rooda
W skromnych progach Zagrody
Rooda

Nick w grze : Rooda
Liczba postów : 310

PisanieTemat: Re: Propozycje zmian na forum gry [GRA PL]   Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 27, 2013 2:13 pm

LadyArvena napisał:
Alcesta napisał:
LadyArvena - możliwy podgląd forum przy banie był już wcześniej. Ja miałam forum tylko do odczytu, jak jeszcze było uwalnianie koni (ta promocja typu piniaty) Wink

Na kontakcie napisali, że w ostatnim miesiącu to wprowadzili. Szkoda, że o takich przydatnych zmianach nie informują.

Mój ostatni ban z 6 lutego obfitował w niemożliwość podglądu forum. Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi na jakiej zasadzie to właściwie działa?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2451545
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Propozycje zmian na forum gry [GRA PL]   Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Propozycje zmian na forum gry [GRA PL]
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało
» Pierwsza część zmian w OJ
» GRA - Eliksiry wprowadzone! + kilka zmian
» Poradnik i opis nadchodzących zmian w OJ
» Gry - kilka zmian w układzie podforum :)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: