Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] | |
|
+14MsMaja CzekoBoom EveDallas aniolek011 Szarusia16 hanka1998 LadyArvena EREIS Hurricane Szron Athi Mirmil Mikim7 Malto 18 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] Sro Lut 27, 2013 2:04 am | |
| Gdyby dało się zmieniać nick oszustów jeszcze więcej by się namnożyło. Wystarczyłoby nakraść, zmienić nick i nie ma śladu.
Chyba, żeby inaczej to zorganizować... Czyli po zmianie na prezentacji byłby dopisek: stary nick: xxxxx zmieniony xx.xx.2012. Dodatkowo wyszukiwarka musiałaby szukać danych osób pod tymi dwoma ksywkami. | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] Sro Lut 27, 2013 3:12 am | |
| Kto normalny po1-2 dniach gry zmienia nick? Ludzie raczej zmieniają po czasie, bo to im sie znudził, tu robilina szybko etc.Więc niech zmiana nicku będzie możliwa powiedzmy po3- 6 miesiacach aktywnej gry. Plus Twoja sugestia: stary nick i wyszukiwarka. Taki dopisek też może wisieć jakis czas i potem zniknać. A oszustów to powinni ścigać po ip,a nie po nickach. Co chwila na oficjalu są pytanie "x gracz mnie gnebi z entego nicku z rzędu" (pewnie mają takowy syetem, ale korzystają z tego w ostatecznosci). | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] Sro Lut 27, 2013 1:44 pm | |
| - Alcesta napisał:
- LadyArvena - możliwy podgląd forum przy banie był już wcześniej. Ja miałam forum tylko do odczytu, jak jeszcze było uwalnianie koni (ta promocja typu piniaty)
Na kontakcie napisali, że w ostatnim miesiącu to wprowadzili. Szkoda, że o takich przydatnych zmianach nie informują. | |
| | | Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] Sro Lut 27, 2013 2:13 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Alcesta napisał:
- LadyArvena - możliwy podgląd forum przy banie był już wcześniej. Ja miałam forum tylko do odczytu, jak jeszcze było uwalnianie koni (ta promocja typu piniaty)
Na kontakcie napisali, że w ostatnim miesiącu to wprowadzili. Szkoda, że o takich przydatnych zmianach nie informują. Mój ostatni ban z 6 lutego obfitował w niemożliwość podglądu forum. Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi na jakiej zasadzie to właściwie działa? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] | |
| |
| | | | Propozycje zmian na forum gry [GRA PL] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|