Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało | |
|
+4hanka1998 Ejli Evelynek Lubelak 8 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Sro Kwi 09, 2014 6:36 am | |
| Proszę o wypowiedzi jak w temacie. Nowe osoby jak najbardziej zapraszam do pisania z czym mają kłopoty na Zagrodzie
Ostatnio zmieniony przez Lubelak dnia Sro Kwi 09, 2014 6:38 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Sro Kwi 09, 2014 6:37 am | |
| Trochę przejrzystszą pocztę |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Sro Kwi 09, 2014 6:39 am | |
| Aktualnie ja się na forum gubię, bo jak było dawno temu inaczej, prościej to teraz tematy są pogrupowane, włożone w kategorie i nie idzie się odnaleźć. Tyle ode mnie.
Ostatnio zmieniony przez Evelynek dnia Czw Kwi 17, 2014 3:21 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Sro Kwi 09, 2014 6:39 am | |
| Mam kklopot ze skladem moderacji oraz,tak administracji. Chcialabym zeby osoby ktore nie maja czasu na zagrode,byly zniesione ze stanowiska,skoro maja prywatne zycie to po co im admin na zagrodzie? Niech lepiej sie zajmie tym ktos kto ma czas? Nie ma odpowiedniej osoby,stanowisko moze zaczekac. |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Sro Kwi 09, 2014 6:41 am | |
| Cóż, nie wiem czy to się liczy, ale na pewno kilka działów bym przestawiła. Z całą pewnością "Pogawędki o Howrse" schowane gdzieś w pogawędkach w offtopie gdzieś wyżej (no ludzie, to forum o Howrse) o raz Poznajmy Się (nie wiem jak jest teraz, ale za moich czasów to był pierwszy krok lokowania się na Zagrodzie). Ogólnie, wszystkie działy, nawet ważniejsze, są tak niemiłosiernie pochowane, że człowiek ma wrażenie że to wszystko to jedno wielkie Top Secret. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Sro Kwi 09, 2014 7:00 am | |
| Popieram Ejli. Strasznie to pochowane jest. Już lepiej było, kiedy forum było długie i wszystko było powywalane na wierzch. A tak to trzeba szukać pół godziny jednego wątku Mućko, zauważ, że każdy ma jako takie życie. Nie może się ono opierać tylko i wyłącznie na siedzeniu przed ZM, bo jestem adminem i muszę rzucić pracę, szkołę i tak dalej, bo mam forum. Tym bardziej, że za to nie ma kasy, robią to dla czystej przyjemności A admini pojawiają się czasami albo i nawet częściej. W większości, bo jakoś Arveny dawno nie widziałam, ale admini są. Tylko pracują po cichu, że tak powiem Nie można od nich wymagać cudów. Póki w ogóle się pojawiają i coś robią (a robią, starają się postawić forum na nogi), to nie można się za bardzo czepiać. | |
| | | Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Sro Kwi 09, 2014 8:59 am | |
| Hanka, dziękuję za słowa otuchy. Już myślałam że serio jestem ta niedobra, bo zamiast być non stop na forum bawię się z synkiem XD Tematy ,,Pogawędki o Howrse" oraz ,,Poznajmy się" zostały przeniesione i są teraz ,,na wierzchu". Co do reszty - według mnie jeśli user widzi syf na stronie głównej, odechciewa mu się zaglądać dalej. Wszystko podzieliłam więc według kategorii. Dodam też, że zmiany dalej trwają, więc oczywiście opinie się przydadzą | |
| | | Poziomek W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : RedQueen Liczba postów : 424 Dołączył : 03/12/2013
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Sro Kwi 09, 2014 11:22 am | |
| Ja tam pragnę, aby: ,,Inne pogawędki'' były na ,,wierzchu''. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Czw Kwi 10, 2014 10:09 am | |
| ja też się pogubiłam, nie wiem co jest gdzie... Aha, zauważył ktoś? Kiedy to wszystko było powywalane na wierzch, to mówiliście "za dużo tego, zmniejszcie te rozmiary" a teraz "nic się nie da znaleźć, lepiej było wtedy". Zdecydujcie się! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Czw Kwi 10, 2014 11:20 am | |
| Nie wiem, czy to możliwe, ale przydało by się jakoś wyróżnić datę napisania postu, może to by zmniejszyło ilość "odgrzewanych kotletów" |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Czw Kwi 10, 2014 11:21 am | |
| - jestę czołgię napisał:
- ja też się pogubiłam, nie wiem co jest gdzie...
Aha, zauważył ktoś? Kiedy to wszystko było powywalane na wierzch, to mówiliście "za dużo tego, zmniejszcie te rozmiary" a teraz "nic się nie da znaleźć, lepiej było wtedy". Zdecydujcie się! Słyszałaś o czymś takim, jak "złoty środek"? To, co jest używane raz na ruski rok może być pochowane, ale myślę, że działy najczęściej używane lub będące bazą całego forum wręcz muszą być na wierzchu. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Czw Kwi 10, 2014 11:27 am | |
| - Ejli napisał:
- jestę czołgię napisał:
- ja też się pogubiłam, nie wiem co jest gdzie...
Aha, zauważył ktoś? Kiedy to wszystko było powywalane na wierzch, to mówiliście "za dużo tego, zmniejszcie te rozmiary" a teraz "nic się nie da znaleźć, lepiej było wtedy". Zdecydujcie się! Słyszałaś o czymś takim, jak "złoty środek"?
To, co jest używane raz na ruski rok może być pochowane, ale myślę, że działy najczęściej używane lub będące bazą całego forum wręcz muszą być na wierzchu. słyszałam. popieram |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Pią Kwi 11, 2014 1:45 pm | |
| 1. Zbliżacie się do przekroczenia cienkiej czerwonej jeśli chodzi o ilość wydarzeń. Można to nazwać ,,syndrom Owlient". Błagam, ograniczcie te wydarzenia. Niech będą tylko od wielkiego dzwonu, a nie co miesiąc... 2. Jak dla mnie w dziale hodowla jest za dużo poddziałów - bo niestety ale dla każdej rasy niby robi czytelnym i wgl, ale jakoś tak mi to nie leży. 3. Coś nie sprawdził się ukryty dział. Bo 0 postów od kiedy istnieje to dość hm... słaby wynik? 4. Coś zróbcie z listą ._. Nie działa, więc albo zmienić jej formę, albo ją usunąć. 5. Ogólnie - coś zrobić z pustymi działami. Bo wiszą i głupio wyglądają ._. Chyba tyle. Jeżeli coś mi się przypomni - napiszę | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Pią Kwi 11, 2014 2:08 pm | |
| - Cytat :
- 1. Zbliżacie się do przekroczenia cienkiej czerwonej jeśli chodzi o ilość wydarzeń. Można to nazwać ,,syndrom Owlient". Błagam, ograniczcie te wydarzenia. Niech będą tylko od wielkiego dzwonu, a nie co miesiąc...
A po co tyle tematów na nowości? Nie wystarczy jeden? I zwyczajnie kto pierwszy zauważy ten doda post, ewentualnie w pierwszym temacie podpiąć link do posta o nowej nowości? Coś jak mają Francuzi na oficjalnym. - Cytat :
- 5. Ogólnie - coś zrobić z pustymi działami. Bo wiszą i głupio wyglądają ._.
To skasować. Jak będą potrzebne to się założy. | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało Wto Kwi 15, 2014 10:42 am | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- 1. Zbliżacie się do przekroczenia cienkiej czerwonej jeśli chodzi o ilość wydarzeń. Można to nazwać ,,syndrom Owlient". Błagam, ograniczcie te wydarzenia. Niech będą tylko od wielkiego dzwonu, a nie co miesiąc...
A po co tyle tematów na nowości? Nie wystarczy jeden? I zwyczajnie kto pierwszy zauważy ten doda post, ewentualnie w pierwszym temacie podpiąć link do posta o nowej nowości? Coś jak mają Francuzi na oficjalnym. Mnie chodziło o pikniki, loterie itp. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało | |
| |
| | | | Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|