Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Na jakich serverach grasz?

Go down 
+13
CzekoBoom
Szatejel
nebraska24
Star-x3
Nevarra
Furia
Wilczyca990
Patik
Emilly
Sylwinciak
Ramona5
Filippa Pe
LadyArvena
17 posters

International
Na jakich serverach grasz? Empty38%Na jakich serverach grasz? Empty
 38% [ 27 ]
Wielka Brytania
Na jakich serverach grasz? Empty21%Na jakich serverach grasz? Empty
 21% [ 15 ]
Stany Zjednoczone
Na jakich serverach grasz? Empty7%Na jakich serverach grasz? Empty
 7% [ 5 ]
Kanada
Na jakich serverach grasz? Empty1%Na jakich serverach grasz? Empty
 1% [ 1 ]
Niemcy
Na jakich serverach grasz? Empty13%Na jakich serverach grasz? Empty
 13% [ 9 ]
Francja
Na jakich serverach grasz? Empty14%Na jakich serverach grasz? Empty
 14% [ 10 ]
Hiszpania
Na jakich serverach grasz? Empty4%Na jakich serverach grasz? Empty
 4% [ 3 ]
Portugalia
Na jakich serverach grasz? Empty0%Na jakich serverach grasz? Empty
 0% [ 0 ]
Brazylia
 1% [ 1 ]
Rosja
 1% [ 1 ]
Wszystkich Głosów : 72

Poll closed

AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Na jakich serverach grasz? Empty
PisanieTemat: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostPon Sty 17, 2011 12:12 pm

Na jakich serverach zagranicznych Howrse grasz? Od dawna? I dlaczego właśnie tam się zdecydowałaś?

Ponieważ w ankiecie można dać tylko 10 opcji do wyboru wyrzucam Holandię, Włochy i Australię. Jeśli ktoś tam gra, może dopisać w poście Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Filippa Pe
Nowy
Filippa Pe

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostPią Sty 21, 2011 10:30 am

Gram na angielskiej Smile Ale to głównie po to, żeby się uczyć szkolenia koni Smile Bo początkowo nie wiedziałam jak ćwiczyć, na ile dawać na łąkę czy lekcje. Dlatego zalogowałam się tam, żeby sobie poćwiczyć bounce
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostPią Sty 21, 2011 3:18 pm

ja przez przypadek zaznaczyłam, że na angielskiej, a na USA gram Wink Tak dla zabawy bo nowy serv... A tyle kojarzyłam, że po angielsku XD

Na polskim też można było ćwiczyć Wink Po co na zagraniczne się przenosić?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Ramona5
Nowy
Ramona5

Liczba postów : 5

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostNie Sty 23, 2011 4:29 am

Ja się właśnie na USA zarejestrowałam Wink Jednak dziwi mnie to, że polski serwer ma powyżej 100 dni, a USA dopiero 12 i już mają tam Quarter Horse.
Powrót do góry Go down
Sylwinciak
Nowy

Liczba postów : 9

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostWto Sty 25, 2011 10:48 am

Ja grałam kiedyś na angielskiej i francuskiej ale mi konta pokasowali chyba, zresztą znudziło mi się to Razz Teraz od nowa się zarejestrowałam na wersji angielskiej ale rzadko tam wchodzę, jak już to głównie po to by popatrzeć na konie innych graczy, specjalne maści i takie tam różne tongue Polska wersja najlepsza Smile
Powrót do góry Go down
Emilly
Nowy
Emilly

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostSob Sty 29, 2011 4:04 am

Ja gram na:International
Znaczy grałam....tydzień, dwa...
Latał mi tam nawet zestaw Posejdona....
Powrót do góry Go down
Patik
Nowy
Patik

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostNie Sty 30, 2011 3:06 am

Ja grałem na USA chwilę, a jak pojawił się polski serwer to tylko na tym grałem.
Powrót do góry Go down
Wilczyca990
Nowy

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostNie Sty 30, 2011 12:33 pm

Ja grałam na angielskim howrse przez jeden dzień (z miesiąc po tym jak założyłam sobie konto na polskim), ale zaraz skasowałam sobie to konto bo nie chciało mi sie rozkręcać interesu od nowa Wink Za długo czekania na dostępność do aukcji, itp. Weszłam tam dlatego, bo chciałam zobaczyć jakie tam konie mają Cool i nie moge się już doczekać kiedy i u nas takie będą. Mają tam świetne maści ze złotego jabłka.
Powrót do góry Go down
Furia
ZAGRODZIANIN
Furia

Nick w grze : Kara_fryza
Liczba postów : 562

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostPią Mar 18, 2011 10:03 pm

A ja próbowałam na angielskiej, niemieckie i francuskiej wersji. Chciałam po prostu zobaczyć jakie mają konie, czy tam wszystko tak samo działa, czy mają taki sam sklep, itp. Oczywiście mają wszystko inaczej, łatwiej, lepiej. Więcej opcji, więcej zabawy z tymi Ride Level'ami, na francuskim dostajesz championa na start (w porównaniu do naszych koni już wyuczonych) z gwiazdkami doskonałości o ile dobrze pamiętam. Ale nasze polskie Howrse rozwija się i będzie jeszcze lepsze! Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=282990
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostSob Mar 26, 2011 1:43 pm

Aktualnie już tylko na polskiej i INT, na obu pod tym samym nickiem.
Miałam konta również na 4 'podserwerach' anglojęzycznych, na howrse.de i equideow, ale okazało się że zaczyna mi brakować doby na zajmowanie się całym zwierzyńcem Laughing)
Międzynarodówka to głównie spore stadko nieśmiertelnych rogatych (dziś zdobyłam kolejną kobyłkę, tym razem wreszcie fryzkę Very Happy), marwari, fryzy i kilka innych kobyłek. Bo nieudanych rożków nie liczę, choć ostatnio sporo się ich namnożyło. I wszystkie dostały na imię Junior Croesus Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostSro Mar 30, 2011 10:33 am

Gram na polskiej i int. Mam też konto na brytyjskiej wersji ale prawie w ogóle tam się nie loguję:)Na wszystkich jestem pod tym samym nickiem:)
Powrót do góry Go down
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

Nick w grze : Star-x3
Liczba postów : 2045

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostSro Mar 30, 2011 11:18 am

A ja tylko na Polskim . Smile
Powrót do góry Go down
http://gwiazdkax3.deviantart.com/
nebraska24
Nowy

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostSro Kwi 27, 2011 1:55 pm

ja gram na international i na francuskiej wersji po to aby wypróbować nowości które wchodzą do gry bounce
Powrót do góry Go down
Szatejel
Raczkujący
Szatejel

Liczba postów : 60

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostSro Kwi 27, 2011 3:16 pm

ja grałam na francuskiej, niemieckiej i INT wersji howrse, ale obecnie gram tylko na polskim serwerze. na tamte nie chce mi się wchodzić xd
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=50306
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 9:51 am

Ja gram na ogólnokrajowej i na niemieckiej Very Happy
nie licząc polskiej wersji.. lol!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Kaja99
Nowy

Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostPią Kwi 29, 2011 7:56 am

Ja , niemiecki !
Umiem trochę więc , niemiec !
Powrót do góry Go down
Zielonooka.
Nowy

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostPią Kwi 29, 2011 8:02 am

Ja gram na francuskim. Znaczy się grałam ze 2 dni ^^'. I jeszcze mniej na angieslkim, USA i niemieckim Razz.

Przed chwilą zarejestrowałam się na International, i tam na początek dostają ZJ! Co za neisprawiedliwość! Sad
Powrót do góry Go down
whitewolf
Nowy
whitewolf

Liczba postów : 26

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostPią Maj 06, 2011 3:42 am

Ja gram na international. Mają fajne boskie konie i maści ze ZJ. Mój nick to whitewolf01, jakby ktoś chciał porozmawiać Wink
Powrót do góry Go down
Corrida
Raczkujący
Corrida

Liczba postów : 54

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipostSro Maj 11, 2011 1:54 pm

Ja na Niemieckiej - w tej chwili nieaktywna tam jestem, polska mi wystarczy.
a dlaczego?? nie wiem. xD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Na jakich serverach grasz?   Na jakich serverach grasz? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» W jakich latach chciałbyś/chciałabyś żyć?
» Kupię 50 koni, obojętne jakich!
» Jakich chcecie zmian w ustawieniach forum, personalnych, pisać śmiało

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: