Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki | |
|
+21erreo Star-x3 Mika_TLR Minoo Karolina211 alexandra783 hanka1998 anteek MsMaja Athi AyaKey Styks Temperance Jetrel Kemishi avrilka Szarusia16 Lubelak Mikim7 EveDallas LadyArvena 25 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 3:50 pm | |
| Mikim, gratuluję Jedyne, na co mogę narzekać - bo w sumie sama na ciebie głosowałam z tego, co pamiętam XD - to zaokrąglone rogi wszystkich awatarów - u niektórych to absolutnie nie pasuje i niszczy estetykę. Co prawda widzę, że zaokrąglenie duże nie jest, ale jednak JEST. Tak wiec na to narzekać będę XD No... to tyle XD | |
| | | Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Pią Mar 22, 2013 5:24 am | |
| Gratuluje wszystkim! | |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Pią Mar 22, 2013 3:43 pm | |
| akurat Eve muszę poprzeć, ta wersja też mi sie nie podoba, forum jest białe bije po oczach, obrazek na górze jak z marnych blogów o howrse, byłam przyzwyczajona do wcześniejszych ładnych stonowanych kolorków, miałam nadzieje że powrócimy do wcześniejszej skórki albo że wygra konkurs coś ładnego. Tutaj o wygranej zadecydowała chyba bardziej popularność niż praca a wersja Eco jak dla mnie jeszcze gorsza. + forum tnie się na tablecie i telefonach +denerwują mnie te zielone tła niektórych postów (przyjacieli zagrody) | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Pią Mar 22, 2013 4:19 pm | |
| Kurczę, nie wiem, co Wy macie za komputery, telefony, tablety, czy co tam... Mi forum śmiga nawet na kompie, którego używałam ja jako gówniara, a ojciec jeszcze przed moimi narodzinami... Wnioskuję, że sprzęt ma lat minimum 17, więc nie jest jakiś wypasiony, tym bardziej, że to składak. A problemów nie ma, nawet jakbym chciała być wredna i wynaleźć coś w stylu "czcionka jest za mała", to... nie mam, nie znajdę czegoś takiego... o_O Na fonie też działa bez zarzutów. Xperia P - OK, Xperia T - OK, nawet mój stary ch@t 335, którego nijak nie mogłam zmusić do odczytu jakiejkolwiek strony - działa dobrze, jak na swoje możliwości.
Czy Mikim wygrał dzięki popularności? Wątpię. Po prostu zrobił najciekawszą skórkę. Wspominałam już o tym - wniósł coś świeżego, a nie tylko pozmieniał kolory przycisków, jak to się robiło dawniej (tutaj znów szacunek dla pysi, która te skórki robiła). |
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Pią Mar 22, 2013 5:24 pm | |
| wolałam zmiany tych kolorów, tutaj popatrzę 10minut i jestem zmęczona oglądaniem bieli, tuż obok jakby przygnity zielony.
komputery tablety telefony normalnie i na codzień sprawne, Xperia Z, Xperia 10 mini Pro, Samsung Wave GT-S8500, LG GT500, na kalkulatorze używanym przez ojca nie próbowałam, tablet mam Asusa Transformer 3 na komputerze działa dobrze na laptopie HP i Asusie także. | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sob Mar 23, 2013 3:01 am | |
| - Mika_TLR napisał:
- wolałam zmiany tych kolorów, tutaj popatrzę 10minut i jestem zmęczona oglądaniem bieli, tuż obok jakby przygnity zielony.
Zgadzam się. Potem jak zejdę z kompa to od patrzenia na tą biel aż mi oczy łzawią. ;_; ----------------------- Tak w ogóle to mi dalej wyskakują te okienka jak mam nową wiadomość i teraz tego komunikatu w środku to już w ogóle nie ma .___. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sob Mar 23, 2013 3:06 am | |
| Łzawią Wam oczy? Ja mam jasność monitora na 100% i siedzę praktycznie nosem w monitorze a nie mam takich problemów. No ale każde oko jest inne.
|
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sob Mar 23, 2013 6:01 am | |
| | |
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sob Mar 23, 2013 7:58 am | |
| - ApplePie napisał:
- Łzawią Wam oczy? Ja mam jasność monitora na 100% i siedzę praktycznie nosem w monitorze a nie mam takich problemów. No ale każde oko jest inne.
hm. ze wzrokiem zasadniczo nigdy nie miałam problemu jeśli chodzi o te przechodzone testy- każdy je odbębnia ale raz miałam wypadek podczas którego strzeliłam sobie w oczy (w 1, drugie zdąrzyłam zamknąć) sprayem z grupą nitrową -NO2 nie wiem dokładnie co to był za związek... nie wiem czy to był nitrobenzen, nitrometan no nie wiem co tam do farb/sprayów dodają, ale nie ważne. miałam erozję boczną rogówek, wybarwiała mi się powieka i na oku pojawiała się poświata pourazowa, ale wszystko się zrosło i przeszło i mało prawdopodobne żeby to dlatego oczy mi się szybko męczyły, chociaż musiałam chodzić z przewiązką na tym chorym oku, spałam 20godzin dziennie, po 1,5 miesiąca widziałam w obydwu oczach różne barwy - miałam po prostu różnicę w kolorach. teraz jest dobrze. ale jak mówię, biały to jak czerwony, bardzo silnie działa i jest bardzo męczący. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sob Mar 23, 2013 1:36 pm | |
| Można by usunąć informacje o zmianie posta? v Oto v |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sob Mar 23, 2013 1:38 pm | |
| Ogier tak jest na każdym forum i wątpię aby dało się wyłączyć XD |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sob Mar 23, 2013 1:51 pm | |
| Apple - nie widziałem tego wcześniej O-o |
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sob Mar 23, 2013 2:13 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- Można by usunąć informacje o zmianie posta? v Oto v
musi być info o edycji wyobraź sobie sytuacje że ktoś w danym poście nałgał, nabluzgał i jeszcze nie wiadomo co tam narobił przez to zrodziła się w danym wątku wojna jak przychodzi do karania człowieka który wywołał nie ma dowodów bo ktoś edytował swój post na tekst "kocham wszystkich" nikt mu nie udowodni edycji bo, nie ma po niej śladu | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sob Mar 23, 2013 4:00 pm | |
| a ja mam takie pytanie, na poprzedniej wersji był taki super przycisk przy temacie wątku, który przenosił idealnie do postu, który czytało się podczas ostatnich odwiedzin i można sobie było spokojnie zobaczyć, co ludzie naprodukowali od tego czasu bez grzebania się w stronach. Teraz go coś nie widzę. Wróci?
edit: okej, widzę, że wróciło. chyba przez zmianę skórki wszystko się przeglądarce zapomniało (: | |
| | | Wercik C. Nowy
Nick w grze : _werka000_ Liczba postów : 4 Dołączył : 25/03/2013
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Pon Mar 25, 2013 10:29 am | |
| Według mnie wszystkie skórki były śliczne, oczywiście ta też | |
| | | koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 28, 2013 9:00 am | |
| Nie ma co dużo narzekać. Zgadzam się z Karolina211 - trochę denerwujące są brzegi avatarów. Ale tak to skórka jest piękna | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 28, 2013 10:11 am | |
| A mi się bardzo podobają te zaokrąglone brzegi,awatary są ładniejsze | |
| | | nikushimi Nowy
Nick w grze : nikushimi Liczba postów : 39 Dołączył : 19/02/2013
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 28, 2013 11:09 am | |
| Ta skórka jest ogólnie perfekcyjna, strasznie mi się podoba, włącznie z tymi brzegami. :> | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 28, 2013 11:55 am | |
| I mi się bardziej zaokrąglenia podobają, bo dodają skórce delikatności.. A jeśli ktoś umie myśleć, to zrobi sobie i avatar z zaokrągloną ramką... ;d |
| | | juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Pią Mar 29, 2013 5:47 am | |
| Napewno skórka mikima, wypędzi myśli o zimie w Polsce | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Kwi 04, 2013 2:10 am | |
| Skórka Mikima jest ładna. Gratuluję wszystkim |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Kwi 04, 2013 2:26 pm | |
| - vernille napisał:
- Kurczę, nie wiem, co Wy macie za komputery, telefony, tablety, czy co tam... Mi forum śmiga nawet na kompie, którego używałam ja jako gówniara, a ojciec jeszcze przed moimi narodzinami... Wnioskuję, że sprzęt ma lat minimum 17, więc nie jest jakiś wypasiony, tym bardziej, że to składak. A problemów nie ma, nawet jakbym chciała być wredna i wynaleźć coś w stylu "czcionka jest za mała", to... nie mam, nie znajdę czegoś takiego... o_O
Na fonie też działa bez zarzutów. Xperia P - OK, Xperia T - OK, nawet mój stary ch@t 335, którego nijak nie mogłam zmusić do odczytu jakiejkolwiek strony - działa dobrze, jak na swoje możliwości.
Czy Mikim wygrał dzięki popularności? Wątpię. Po prostu zrobił najciekawszą skórkę. Wspominałam już o tym - wniósł coś świeżego, a nie tylko pozmieniał kolory przycisków, jak to się robiło dawniej (tutaj znów szacunek dla pysi, która te skórki robiła). Dokładnie,mi nawet na tablecie (Samsung Galaxy Tab 2 10.1) śmiga śmiało,nawet czacior działa:) Skórka Mikima jest piękna - nic nie mam do zarzucenia a o zaokrąglone rogi się nie martwię bo mam przeźroczysty awatar Poza tym to,ze Mikim wygrał dzięki popularności jest jednak dla mnie bzdurą totalną,której komentować nie będę | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Kwi 04, 2013 10:13 pm | |
| Może by tak zamknąć ten watek? A zastrzeżenia w odpowiednim temacie w błędach, propozycjach i sugestiach? Chociaż z tego co widze to błędy jak były tak sa. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki | |
| |
| | | | FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|