| FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki | |
|
+21erreo Star-x3 Mika_TLR Minoo Karolina211 alexandra783 hanka1998 anteek MsMaja Athi AyaKey Styks Temperance Jetrel Kemishi avrilka Szarusia16 Lubelak Mikim7 EveDallas LadyArvena 25 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 2:25 pm | |
| A ja bym nie chciała już widzieć tego samego niebieskiego. Jeśli już, to jakiś inny odcień. A z drugiej strony, może niewidoczność "zielonego na zielonym" da się rozwiązać intensywną zielenią i białym podświetleniem? Teoretycznie powinno się to dać ustawić za pomocą kodów CSS albo efektów rangi. I melduję, że Zagroda nadal lata mi na boki. Suwaka nie ma, ale jak scrolla wcisnę i przejadę, to mi się przesuwa. Poza tym nie mam zastrzeżeń ;> |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 2:32 pm | |
| Mi się bardziej podobały podświetlane rangi oraz kolor modów NIEBIESKI a nie jakiś błękit |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 11:48 pm | |
| Fakt faktem, modzi mogli by być bardziej niebiesky, jak było. Nachodza mi się profil zm, wyslij pw i profil hwr O.o I co z wersją eco? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 2:19 am | |
| Jak nachodzą? Oo Może podeślij screena bo u mnie wyglądają ok... U Mikima pewnie też, to nie będzie za bardzo wiedział jak i co poprawić. I tak przy okazji - czyściłaś ciasteczka? Bo czasem one sprawiają problemy po przeróbkach... Właśnie zauważyłam bajer z awatarami | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 2:27 am | |
| To może ja wyjaśnię, bo też nie wiem od czego się tak robi... Dodam, że ja mam ustawioną stronę WWW i u mnie też się tak dzieje, a strona WWW nie ma jeszcze ikonki. Choć w sumie to niekoniecznie jest od tego, bo jak widzę - Wy (np. Eve, Kamil) nie macie strony WWW ustawionej, a dzieje się Wam tak, jak mi. O, na tym błąd polega. Nie wyświetla się on u wszystkich... tzn. nie przy każdym profilu, jak widać. Może jak doda się ikonkę strony WWW to się błąd naprawi? |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 6:19 am | |
| Co do niebieskiego moda - na razie zostanie taki łagodniejszy. Najwyżej później zmienię.
Eh... Ta przerwa między profilem a pw musi jednak być ;/ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 6:26 am | |
| Ale to nie przerwa, wręcz przeciwnie - one na siebie nachodzą.. XD |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 6:37 am | |
| verni - Mikimowi chodzi o to, że wcześniej jak kombinował, to był taki mały pasek przerwy, między "wyślij PW" a "profil Howrse". Teraz to naprawił, ale jak widać u niektórych zaczęło nachodzić... Dlatego musi cofnąć do opcji z przerwą u nas, a u was będzie ok. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 8:42 am | |
| Jak dla mnie jest wszystko ok, poza jedną sprawą... Jak strona jest dłuższa, to pojawia się po prawej stronie suwak, no nie? A jak za szeroka, to na dole. No i na dole suwak się nie pokazuje, a pomimo to, jak sobie jadę w górę/dół, to zjeżdża mi jeszcze na boki ;/ |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 8:45 am | |
| Ellis, nie wiem, co robił Mikim, ale z tego co wiem, da się schować suwak, więc możliwe, że własnie ten kod wrzucił. Sprawa chybotania się forum była już poruszana, Mikim dalej tego nie naprawił. Fufufuu. XD |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 8:52 am | |
| - vernille napisał:
- Ellis, nie wiem, co robił Mikim, ale z tego co wiem, da się schować suwak, więc możliwe, że własnie ten kod wrzucił. Sprawa chybotania się forum była już poruszana, Mikim dalej tego nie naprawił. Fufufuu. XD
Nic się przed tobą nie da ukryć Tak zablokowałem go ponieważ, mimo ogromnych rozdzielczości zawsze jest te 10px i paskudny pasek na dole. Szukałem już tysiąc razy i nie mam po jęcia co "wystaje". Poszukam, ale nie wiem czy znajdę. ver - pojawiła sie już osobna ikona na stronę www | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 9:13 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 9:17 am | |
| Aya, u mnie jest normalnie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 9:19 am | |
| Mikim, jak mi kod pokażesz, to może ja znajdę? Nie martw się, patentów Ci kraść nie będę. Ewentualnie stawiam na jakiś margin/padding albo cień, bo właśnie na nim się kończy screen AyaKey. Może spróbuj go na moment usunąć? Aya - nie wiem, czy to to. Ja mam monitor o szerokości prawie 2000px i mam o wiele więcej tego tła, o którym ty mówisz, a i tak mi forum lata Coś musi być nie tak w dopasowaniu wartości. |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 9:26 am | |
| Ver - No mi też właśnie lata i do tego ten pasek mam. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 9:41 am | |
| - Mikim7 napisał:
- ver - pojawiła sie już osobna ikona na stronę www
Mam ustawioną stronę, a ikonki niii mooooo :< edit: e, dobra, jest w profilu, myślałam, że ma się pod avem pojawiać przy postach |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 10:18 am | |
| Już jestem i udało mi się Nie powinno się już kręcić na rogi. Dla ciekawskich: był to .headerbar, miał 100% szerokości, teraz zmieniłem na równe 1100 i wyśrodkowałem - efekt ten sam, ale już nie powinno być żadnych błędów. AyaKey - dalej jest odstęp? ver- myślę, ze przy postach było by bez celu pokazywanie większej ilości informacji. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 10:26 am | |
| Łoo, no to działa wszystko. Coś jeszcze wprowadzasz, czy to koniec? ;D |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 10:37 am | |
| Coś mi ten tego nadal nie gra w tych ikonkach, u Arveny jest przerwa, a u mnie czy na przykład verni nie ma I ponawiam pytanie - co z wersją eco? | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 10:37 am | |
| Teraz mam jeszcze większy odstęp, ale przynajmniej teraz logo nie jest z cięte EDIT: Czemu nie ma teraz oznaczonych Zagrodzianinów ? | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 10:43 am | |
| Są oznaczeni, ja oznaczona jestem :. Ale coś jest nie tak jak się dodaje nowy post, przeskakuje forum w bok strasznie.
Ostatnio zmieniony przez EveDallas dnia Czw Mar 21, 2013 10:52 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 10:49 am | |
| Z tego co widzę na przerwa jest spowodowana brakiem uzupełnionego okienka z emailem, co jest bardziej, niż niemożliwe, chyba, ze Administrator ma jakieś inne przywileje. XD Mi forum przy dodawaniu posta nie przeskakuje, no i nie lata na boki jak wcześniej. Wszystko jest OK. |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 10:51 am | |
| Mi też przeskakuje, przy dodawaniu postu/tematu i wysyłaniu wiadomości. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 10:56 am | |
| Dzięki Mikim, już jest super (: |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 11:12 am | |
| Nie wiem o co chodzi z przeskakiwaniem i to nie zależy chyba od skórki o.O Bardzo to przeszkadza? Szukać przyczyn błędu?
Eve - wersja ECO zostanie stworzona i rozwijana kolejno, gdy zostanie zakończone instalowanie domyślnej skórki. (Jak już wszystkie poprawki nadejdą).
Co do tego maila - nie mogę znaleźć opcji wyłączenia tego dziadostwa. Na profilu mogło by być, ale w postach tylko zabiera miejsce ; / Dlatego też jest u niektórych "dziura". | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 11:16 am | |
| generalnie nie przeszkadza, bo i tak korzystam chwilowo ze starej skórki, ale irytuje. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 11:37 am | |
| - Mikim7 napisał:
- Eve - wersja ECO zostanie stworzona i rozwijana kolejno, gdy zostanie zakończone instalowanie domyślnej skórki. (Jak już wszystkie poprawki nadejdą).
Wersja ECO będzie zamiast tej czy jako 2 do wyboru? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Czw Mar 21, 2013 11:38 am | |
| Jako 2 do wyboru dla tych, którzy narzekają na tą 1szą |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Styks Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Styks Liczba postów : 465 Dołączył : 05/01/2013
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki | |