| FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki | |
|
+21erreo Star-x3 Mika_TLR Minoo Karolina211 alexandra783 hanka1998 anteek MsMaja Athi AyaKey Styks Temperance Jetrel Kemishi avrilka Szarusia16 Lubelak Mikim7 EveDallas LadyArvena 25 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 11:30 am | |
| A teraz nic się nie wyświetliło ;o (xD) | |
|
| |
Styks Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Styks Liczba postów : 465 Dołączył : 05/01/2013
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 11:33 am | |
| Co do zielonych postów: ja jestem online, i nic mi się nie zmieniło-nadal szary xD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 11:34 am | |
| Mikim, teraz ta Mgła pasuje jeszcze mniej... Coś jeszcze będzie zmieniane, wprowadzane? + nie wiem, czy cień ten zielony, że ktoś jest online i na dodatek jest modem, jak u Mikima, nie jest za duży i zbyt jaskrawy... chociaż... ;D ++ też jestem online, a szara jestę. :< edit: o, już zielona o,o |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 11:35 am | |
| - Styks napisał:
- Co do zielonych postów: ja jestem online, i nic mi się nie zmieniło-nadal szary xD
Online/Offline to tylko kolor nagłówka postu. Na pewno jest zielona (ja także ją widzę). Teraz co mam z lewej strony zielony kolor tła, to wyróżnienie dla zagrodzianinów. Może go trochę przyciemnić? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 11:40 am | |
| Zmieniłabym to raczej na taki jak jest na górze posta, albo nawet nieco bardziej wyblakły. Żeby było widać, ale żeby się aż tak w oczy nie rzucał.. ;o |
|
| |
MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 11:55 am | |
| Mikim - Serdeczne gratulacje! Bardzo ładna nowa skórka. | |
|
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 12:04 pm | |
| Gratulację! Skórka mi się bardzo podoba, coś nowego na zagrodzie Jeśli musiałbym do czegoś się przyczepić to jedyne co bym zmienił to jakaś zmiana w podpisie. Już kilka razy myślałem, że to dalsza część wypowiedzi, a to już był podpis, jakieś rozdzielenie tych dwóch rzeczy, aby było lepiej widoczne | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 12:06 pm | |
| Hmm... mi wystarcza ta szara kreska. A z tego co widzę, Ci co nie mają podpisu, nie mają też tła pod postem. |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 12:26 pm | |
| Mikim, masz jakąś może "lżejszy" wygląd? Zagroda strasznie się tnie, lub w ogóle nie ładuje się. Mam za słaby komputer. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| |
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| |
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 12:45 pm | |
| Dzięki Ci Mikimie za zmianę. Teraz skórka jest prawie idealna Mi się nic nie tnie. PS. Moja "Liczba postów" jest w jednej linijce z nickiem. Da się coś z tym zrobić? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 12:54 pm | |
| Co do postu Athi: Po drugie - wcięło rangę Zagrodzianina... Po trzecie - ranga "przyjaciel Zagrody" ujednoliciła się z rangami za posty... Przydałoby się ją jakoś odróżnić... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 1:00 pm | |
| 1. Przydało by się dodać znowu znajomych :/ 2. Nie widać autora postu 3. Klikam szukaj i okienko do wpisywania jest troszkę za nisko i za bardzo zboku
Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Sro Mar 20, 2013 1:19 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 1:15 pm | |
| Skórka ładna, ale popsuła mi mobilną wersję ;__; | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 1:17 pm | |
| Od teraz: - Przyjaciel Zagrody wyróżnia się kolorem zielonym; - Podpis został rozszerzony o 10px; - Pojawili się znów "znajomi"; - Cień pod awatarem pojawia się tylko po najechaniu myszy, aby przezroczyste awatary nie były oszpecone;
Poprawiono: - błąd loginu i postów w jednej linijce; - awatary domyslne;
Ulepszono: - Widoczność zagrodzianina;
Do naprawy: - Szukajka;
Arvena - oznaką, że jesteś Zagrodzianinem jest wyróżniające posta zielone tło (od lewej strony). Graficzny napis, niepotrzebnie zaśmieca profil.
Ogier12 - w jaki sposób nie widać autora? o.O | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 1:27 pm | |
| Jednak nie wiem, czy nowi załapią o co biega... Może chociaż w profile to wrzucić? Przyjaciel widzę zmienił kolor. A modzi i admini? "Wyślij e-mail" - to w ogóle przydatne? "profil Howrse" - Podoba mi się ^^ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 1:31 pm | |
| Mikim - nie wyświetlało mi się ale już jest |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 1:32 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Jednak nie wiem, czy nowi załapią o co biega... Może chociaż w profile to wrzucić?
Załapią. Wiosna przybyła - trochę świeżości na ZM. Jeśli będzie dużo problemów ze skórką, opisze w nowym wątku wszystkie nowe i ciekawe funkcje - LadyArvena napisał:
- Przyjaciel widzę zmienił kolor. A modzi i admini?
Mają osobny kolor loginu, kolor by się zlewał jakby był taki sam, aczkolwiek mogę zmienić. - LadyArvena napisał:
- "Wyślij e-mail" - to w ogóle przydatne?
W sumie nie, ale nie da się tej opcji usunąć (zostaje duża przerwa) - LadyArvena napisał:
- "profil Howrse" - Podoba mi się ^^
Tylko teraz wszyscy muszą wpisać swój adres Howrse. Jeśli ktoś nie wie jak, niech prześle mi na pocztę, ustawię | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 1:38 pm | |
| Co do wiadomości to ja mam coś takiego .___. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 1:49 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- LadyArvena napisał:
- "profil Howrse" - Podoba mi się ^^
Tylko teraz wszyscy muszą wpisać swój adres Howrse. Jeśli ktoś nie wie jak, niech prześle mi na pocztę, ustawię A ty czemu nie ustawiłeś sobie? - Mikim7 napisał:
- LadyArvena napisał:
- Jednak nie wiem, czy nowi załapią o co biega... Może chociaż w profile to wrzucić?
Załapią. Wiosna przybyła - trochę świeżości na ZM. Jeśli będzie dużo problemów ze skórką, opisze w nowym wątku wszystkie nowe i ciekawe funkcje O, przydałoby się podsumować wszystko. - Mikim7 napisał:
- LadyArvena napisał:
- Przyjaciel widzę zmienił kolor. A modzi i admini?
Mają osobny kolor loginu, kolor by się zlewał jakby był taki sam, aczkolwiek mogę zmienić.
A jakby tak na kolor, w jakim jest kolor ksywki? Jak by to wyglądało? A z tym e-mailem - szkoda Zmniejszyłoby się trochę pod awatarem | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 1:52 pm | |
| - AyaKey napisał:
- Co do wiadomości to ja mam coś takiego .___.
Niestety nic na to nie poradzę - tak jest wprogramowane ;/ Mogę wyłączyć te powiadomienia. Mnie osobiście trochę wkurzają okienka. Co wy na to? Można poznać po czerwonym napisie w menu, że macie wiadomość. Arvena - nie mam czasu, dziś tylko na panelu siedzę i mieszam xD Za chwilkę ustawię Kolor zaraz podmienię, a takżę usunę e-mail, zobaczysz jak wygląda PS. Dodałem trzy wg. bardzo potrzebne ikonki do emotikonek. Symbol Equus, kuponu i diamentu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 1:58 pm | |
| Ja się zakochałam, tak pięknie, tak wiosennie, tak...świeżo i profesjonalnie. Jestem za. |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 1:59 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- AyaKey napisał:
- Co do wiadomości to ja mam coś takiego .___.
Niestety nic na to nie poradzę - tak jest wprogramowane ;/ Mogę wyłączyć te powiadomienia. Mnie osobiście trochę wkurzają okienka. Co wy na to? Można poznać po czerwonym napisie w menu, że macie wiadomość.
Można by wyłączyć, jak znajdziesz gdzie to jest XD Ja i tak mam zablokowane wyskakiwanie okienek, więc nawet nie zauważyłam błędu. Czerwony napis wystarczająco rzuca się w oczy. - Mikim7 napisał:
Kolor zaraz podmienię, a takżę usunę e-mail, zobaczysz jak wygląda
PS. Dodałem trzy wg. bardzo potrzebne ikonki do emotikonek. Symbol Equus, kuponu i diamentu. Jak dla mnie, to może być z tą przerwą Zawsze to zajmuje mniej miejsca niż dodatkowy przycisk. Dodatkowo ta linijka fajnie to podkreśla, nie wiem jak to napisać... Taka przerwa między forum (przycisk tutejszego profilu i PW) a grą. Emoticonki - świetny pomysł | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 2:07 pm | |
| Okej udało się zlikwidować błąd z przestrzenią (na około - ale zawsze). Powiadomienia okienkowe wyłączone.
Tylko ten kolor dla moderatora (zielony) na tle zagrodzianina (zielonym) trochę nieczytelne ;/ | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 2:09 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- Okej udało się zlikwidować błąd z przestrzenią (na około - ale zawsze).
Powiadomienia okienkowe wyłączone.
Tylko ten kolor dla moderatora (zielony) na tle zagrodzianina (zielonym) trochę nieczytelne ;/ A czerwony? Taki jak ksywka? | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 2:11 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Mikim7 napisał:
- Okej udało się zlikwidować błąd z przestrzenią (na około - ale zawsze).
Powiadomienia okienkowe wyłączone.
Tylko ten kolor dla moderatora (zielony) na tle zagrodzianina (zielonym) trochę nieczytelne ;/ A czerwony? Taki jak ksywka? No tak czerwony login - czerwona ranga, na zielonym tle - wszystko ładnie, ale moderator z zielonym nickiem i zieloną rangą, na zielonym tle jest mało widoczny. Może wrócić jednak do niebieskiego moda? | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 2:18 pm | |
| - Mikim7 napisał:
Może wrócić jednak do niebieskiego moda? Taaaak! Od początku byłam za tym | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 2:23 pm | |
| Nie zwróciłam uwagi, ze mod ma inny kolor XD Popatrzyłam na ciebie, a ty chwilowo za admina robisz.
Ale niebieskie jest ok. | |
|
| |
alexandra783 Nowy
Nick w grze : Lexro Liczba postów : 21 Dołączył : 01/01/2013
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki Sro Mar 20, 2013 2:24 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki | |
| |
|
| |
| FORUM - Konkurs na wiosenną skórkę - wyniki | |
|