| GRA - nowi modzi (serwer PL) | |
|
+23asiam017 justynap kaprysab Tiamat Zabaaa91 koniara5842 juliaw2002 Mirmil FunnyOne EveDallas ebonita Cosiek Mika_TLR Arrin AyaKey Suzan Szron Malto karina127 Rooda MsMaja lala299 LadyArvena 27 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pią Mar 22, 2013 12:32 pm | |
| Źródło: KLIK Dobra nowina - więcej modów, o co tak wiele osób apelowało Gorsza - jakoś nie kojarzę tych osób... więc nie wiem, czy w praktyce będą coś działać. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pią Mar 22, 2013 12:34 pm | |
| Wielokrotnie widziałam Savagegirl na rozgrywce, jak odpowiadała graczom. To idzie na plus, ale jej wszechobecność mnie irytuje. Sorry. Ale powodzenia życzę, tak czy siak. No i gratulacje... |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pią Mar 22, 2013 12:41 pm | |
| Z forum: - Rooda napisał:
Wreszcie! Wreszcie! Pierwszy raz w pełni popieram decyzję Góry. Najwyższy czas, by na forum pojawili się moderatorzy w prawdziwego zdarzenia. A ta dwójka w pełni się do tego nadaje! Mam tylko nadzieję, że Sava nadal pozostanie tak miła i pomocna, a terraver nie straci zapału i nie będzie się zbytnio denerwował. (: Czyli ktoś ich pozytywnie kojarzy. To plus - 8a8m8e8l napisał:
-
Sava i terr są modami? Tak jak na hC! :3 Czyli mają praktykę - Konik324 napisał:
-
Wreszcie są moderatorzy, którzy mają trochę czasu. Może nie będzie tyle trolli. - Creamy napisał:
- Savagegirl!
Ona się na 100% nada. - Horse Legend napisał:
- u.. Savagegirl !! .gif?763359189" border="0" alt=""/> Znam ją , cześto udziela się na forum , Gratuluję i powodzenia!!
Może wreszcie coś na forum się poprawi...? | |
|
| |
lala299 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : lala299 Liczba postów : 547 Dołączył : 29/12/2011
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pią Mar 22, 2013 12:43 pm | |
| Oboje byli modami na HC, więc pewnie będą sobie dobrze radzili | |
|
| |
MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pią Mar 22, 2013 1:40 pm | |
| Save znam nie tylko z HC ale tego całego terravera nie zabardzo :/ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pią Mar 22, 2013 1:46 pm | |
| To też był mod, ale rzadko się odzywał. Wzięli go, bo jak na HC był modem, to... |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pią Mar 22, 2013 8:07 pm | |
| A mnie sie nowy wybor moderatorow podoba. W 100%. Sava (nigdy nie potrafie zapamietac jej nicku) jest mila i pomocna osobka. Mam wiec nadzieje, ze od zielonego koloru nie pomiesza jej sie w glowie. Niech nadal dziala tak, jak to robila na howrse i HC. Podobnie rzecz ma sie z terraverem. Naprawde mily z niego czlowiek. Uwazam, ze faceci dobrze sprawdzaja sie w roli moderatorow. | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 12:14 am | |
| Terraver świetnie spisuje sie na forum.Miły,uprzejmy ,kulturalny mod Tego było trzeba Co więcej,przeglądając jego posty, posiadały one odpowiedź na zapytanie gracza . Już go lubię | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 1:12 am | |
| Żeby tylko za jakiś czas nie mieli tego dość... Bo jak przyjdzie im tyle wątków zamykać, na tyle PW odpowiadać... To przerzucą się na standardowe formułki. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 1:45 am | |
| Chociaż zaglądam już na Howrse od święta, terravera kojarzę. Udziela się na forum, jego posty są miłe, konkretne, bez lizo-wiadomo czego czy nabijania sztucznej aktywności. Więc on, jak najbardziej ok, tylko pogratulować wyboru. Z kolei Savagegirl... no, tu mam zastrzeżenia. Dziewczyna kojarzy mi się z wszędobylstwem (to akurat, jeśli chodzi o funkcję Moda, na plus), irytującą pewnością siebie i ślepym zapatrzeniem w Administrację gry. Już przed wyborem gadała jak Mod - Cytat :
- Wszyscy którzy tak utyskują za każdym razem gdy są jakieś zmiany -
chciałabym abyście to wy na jeden stali się odpowiedzialni za całą grę i zdołali uszczęśliwić 266776 graczy, abyście to wy czytali na swój temat te wszystkie okropności. Administracja wprowadza wszystkie zmiany po wcześniejszym zapoznaniu się z opiniami graczy i wprowadza te rzeczy, które najczęściej są przez graczy wymieniane, panuje siła większości i tyle , a więc Ci co są tak niezadowoleni, to nie jest Wam na złość, to jest wola większości. Tak więc, w moim mniemaniu, szefostwo dobrało sobie potulnego "pieska" (przepraszam za to słowo), który nie będzie kąsał ręki pana. O ile spodziewam się po terraverze nieco kreatywności, o tyle Savagegirl, moim zdaniem, wpisze się pięknie w kanon obecnych Moderatorów. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 2:02 am | |
| Malto, też zwróciłam uwagę na jej "wszędobylstwo", więc... chyba coś w tym jest... |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 2:53 am | |
| Savagegirl znam tak ze "słyszenia". terraver - kilkakrotnie robiłem z nim wymianę chmurek. Czy się spiszą? Zobaczymy. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 3:38 am | |
| Nadziałam się dziś na nowego moda i zrobił na mnie dobre wrażenie. Graczka pytała o historię karmy, jej znaczenie dla wyboru moda itp. Odpowiedź terravera: Przy okazji dowiedziałam się, że nie będę mieć nigdy szans na zostanie modem XD Już w sumie 3 punkty karmy przez całą grę straciłam: - w lipcu za narzekania, czyli tzw "Niestosowanie się do zasad forum oraz gry" - w lipcu za zacytowanie kogoś i odniesienie się do tej wypowiedzi - oboje dostaliśmy karmę w dół. Właściwie mogłam się wtedy odwoływać, ale już takie nerwy na nich miałam, że mogłabym coś więcej stracić na rozmowę na kontakcie XD - za limit upomnień (upomnienia 2 razy za offtop, 1 za umieszczenie czarnej listy na prezce, 1 za umieszczenie "stron szkodzących Howrse" XD) Chociaż i z czystą kartoteką nie miałabym szans - Ow chyba za mną nie przepada Swoją drogą - ciekawe patrzenie. Ktoś coś zbroi na samym początku, potem gra kilka lat grzecznie, ale że karmę kiedyś stracił to go dyskwalifikuje. Inna osoba może sobie wszystko olewać, grać na luzie, po dwóch latach zacząć się udzielać i zostać modem Oo A przecież ludzie się zmieniają. Ktoś z was ma jeszcze w kartotece pustki i szanse na modowanie? XD | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 5:38 am | |
| Eheheh ja już nie mam na pewno bo karmę straciłam już 2 razy (a myślałam że więcej :O) xD obydwa za limity upomnień xD! | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 11:48 am | |
| Też bym nie mógł być modem, bo raz mi odebrano karmę za "spam" na forum. Dyskusja w wątku o promocji nieznacznie przeszła na inny tor (ale nadal o Howrse!) | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 11:57 am | |
| Ja jeszcze karmy ani razu nie straciłam, ale na moda nie liczę . | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 12:02 pm | |
| Nigdy karmy nie straciłem, ale raz miałem bana na forum. Modem nie chciałbym być szczerze. Po za tym i tak mam zerową aktywność na forum (chociaż raz kiedyś miałem 37%) |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 1:49 pm | |
| Ogier - aktywność nie jest ważna Samo moderowanie to kawał roboty. I te odpisywanie na tysiące podobnych wiadomości... Za darmo. Ale z drugiej strony ta satysfakcja, jakby się kawał forum zbanowało i zapanowałby spokój... XD Tak na 3 dni dorwać się do panelu z banami... eh... | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 2:50 pm | |
| To co jest ważne żeby być modem ? ;o | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 2:53 pm | |
| Ja nie podzielam ich entuzjazmu.Modzi co maja czas? Jeden siedzi w prestiżowej hodowli, nie zawsze znajdzie czas na roz(g)rywkę. Drugiej osoby nie kojarzę. Poza tym tylko dwoje? To kropla w morzu potrzeb, tam z co najmniej 20 trzeba. Nie zeżyczę im źle czy coś, ale spodziewałam sie czegoś wiecej po tak hucznej wiadomosci. - Cytat :
- To co jest ważne żeby być modem ? ;o
Znajomości,ilość wydanych kuponów,aktywność? ( W kolejności chronologicznej) | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 3:06 pm | |
| - Arrin napisał:
ilość wydanych kuponów No właśnie tak myślałam =.= | |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 3:11 pm | |
| ani w sumie jego ani jej wybór za bardzo mi się nie podoba. Terra- gość jest ok, ale szcze? widział ktoś żeby na co dzień się wypowiadał? zasłynął niegdyś w rankingu funduszy nic więcej Sava- często odpowiada w tematach, co jest aż wkurzające ale dobrze bo około 90% moderatorów nigdy tego nie robi -drasunia, dorcis? one kiedyś były na forum wgl? często odpowiada bez zastanowienia się nad sprawą, i odpisuje głupoty. kojarzy mi się tylko z tym, że kolejna osoba z hodowli Power Hols jest moderatorem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 3:20 pm | |
| - AyaKey napisał:
- To co jest ważne żeby być modem ? ;o
Wiedza, wiek, "nie karalność"..? - Mika_TLR napisał:
- Terra- gość jest ok, ale szcze? widział ktoś żeby na co dzień się wypowiadał?
Administracja wyraźnie zaznaczyła, że funkcję dostali dlatego, że sprawdzili się na HC. - Mika_TLR napisał:
- drasunia, dorcis? one kiedyś były na forum wgl?
A muszą? Z tego co wiem, moderatorzy mają podzielone obowiązki, przydzielone wydarzenia, rozgrywkę, czy inne tam przeróżne sprawy. To, że się na rozgrywce nie odzywają może nie jest ich winą? Może po prostu mają inną robotę do zrobienia? |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 4:12 pm | |
| vernille, a propos trzeciego cytatu - owszem, powinni być aktywni. Przynajmniej taka informacja jest podana w wątku założonym przez Ow "O administratorach i moderatorach": - Cytat :
- - - Jak mogę zostać moderatorem? - -
Moderatorzy są wybierani przez Ow, która kontaktuje się z wybranymi osobami. Nie ma innej drogi. Ow wybiera osoby spośród wszystkich graczy, jednak najważniejsza jest aktywność na forum, znajomość gry, chęć pomocy innym graczom i administracji. Dodatkowo, tylko osoby pełnoletnie mogą zostać moderatorami. Co do kryteriów, by zostać Modem, dodałabym jeszcze pełną akceptację działań Administracji - vide Savagegirl, nie wiem jak jest z terraverą. Jakoś nie wyobrażam sobie, by Moderatorem został buntownik ze Strajku Włoskiego czy ktokolwiek inny, kto, mając "władzę", mógłby robić Ow & Co koło pióra. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Mar 23, 2013 11:07 pm | |
| terraverem* A co do tego mojego "trzeciego" cytatu, to dotyczy on tego, że drasunia i dorcis nie pojawiają się na forum mimo moderatorowania, nie tego, że nie są aktywne ubiegając się o funkcję. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Nie Mar 24, 2013 3:25 am | |
| terraver ma świetne poczucie humoru,za to ogromny + dla niego ode mnie xD |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Nie Mar 24, 2013 12:24 pm | |
| | |
|
| |
MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pon Mar 25, 2013 1:43 am | |
| - Malto napisał:
Co do kryteriów, by zostać Modem, dodałabym jeszcze pełną akceptację działań Administracji - vide Savagegirl, nie wiem jak jest z terraverą. Jakoś nie wyobrażam sobie, by Moderatorem został buntownik ze Strajku Włoskiego czy ktokolwiek inny, kto, mając "władzę", mógłby robić Ow & Co koło pióra. terra uczestniczył w Strajku Włoskim? | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pon Mar 25, 2013 4:34 am | |
| Pierwszy raz zgadzam sie z wyborem moderatora,Sava jest bardzo mila osoba,wielce pomocna. Hmm..terravera tez znam z HC ale jednak nie mial tyle czasu (w mojej opini) jak Sava.Wielkie gratulacje | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pon Mar 25, 2013 5:07 am | |
| A ja już widzę posty Savagegirl "Prosze zapoznac sie z OZDF, zamykam" ... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) | |
| |
|