| GRA - nowi modzi (serwer PL) | |
|
+23asiam017 justynap kaprysab Tiamat Zabaaa91 koniara5842 juliaw2002 Mirmil FunnyOne EveDallas ebonita Cosiek Mika_TLR Arrin AyaKey Suzan Szron Malto karina127 Rooda MsMaja lala299 LadyArvena 27 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pon Mar 25, 2013 6:59 am | |
| terraver mnie tam pozytywnie zaskoczył, mało co siewdzę na forum przez bana, tylko ze współ, ale i tak fajniej się czyta:) Sava mnie trochę irytowała jeszcze zanim bana miałam... Ale to szczegół. | |
|
| |
FunnyOne Raczkujący
Liczba postów : 50 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pon Mar 25, 2013 3:52 pm | |
| drasunia nie udziela się na forum, ma wszystko w czterech literach- jest źle. Leniwa i znudzona swoją funkcją. Sava- udziela sie w większości wątków, odpowiada na pytania, chętna do pomocy- jest źle. Irytująca i wszędzie jej pełno. To jak "po Waszemu" powinno być? | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Wto Mar 26, 2013 3:47 am | |
| To może Was oświece w paru sprawach. Owszem moderatorzy są rozdzielani na poszczegolne fora. Z tymże Rozgrywka jest pod szczególnym nadzorem każdego z moderatorów. Ale jak to widzimy nie każdy Rozgrywką się przejmuje. Z mojego doświadczenia wiem, że co niektórzy z moderatorów wiecej czasu zajmują sie własnymi hodowlami niż moderacją forum. I nawet jakby było ich dwa razy więcej to wcale nie poprawi to sytuacji na forum, dopóki Administracja nie zacznie egzekwowac wypełniania obowiązków przez moderatorów. A z tego co mi wiadomo Administracja wychodzi z założenia, że moderacja ma byc przyjemnością a nie obowiązkiem. I dlatego mamy sytuacje, że moderator wpada tylko na 5 minut na forum i więcej w ciągu dnia już się nie pokazuje. I nie wiem czy zauważyliście pewną zasadę, że osoby aktywne na forum po wyborze na moderatorów ich aktywność maleje prawie do zera. Przypuszczam, że i nowi w końcu potwierdzą i tą regułę. Kto ostatnio widział moderatora na NM? Podsumowując ... jaka Administracja taka Moderacja | |
|
| |
juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Wto Mar 26, 2013 8:44 am | |
| Ja lubie nowych moderatorów szczególnie terravera bo nie wypisuje 'Prosze zapoznać się z OZDF' i zamyka temat, tylko wypisuje co naprawde jest problemem i zamyka temat.
| |
|
| |
koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Kwi 06, 2013 9:59 am | |
| Mnie terraver, jako nowy moderator, bardzo pozytywnie zaskoczył. Przy zamykaniu wątku nie powtarza tylko "Nie tutaj, zamykam!", ale dokładnie tłumaczy problem opisany przez autora. A Savagegirl także bardzo się stara. Widać, że jest zaangażowana, rzeczywiście przykłada się do pracy moderatora. Niestety niektóre osoby, które od dawna są moderatorami, słabo się starają (oczywiście nie mam zamiaru nikogo urazić) | |
|
| |
Zabaaa91 Nowy
Nick w grze : Zabaaa91 Liczba postów : 13 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pon Kwi 29, 2013 5:51 am | |
| Wg mnie forum to nie wszystko, nikt z Nas nie wie jak jest np w pomocy poprzez wysłanie do moda zapytania, udzielenia porady etc, Ja osobiście cenię sobie osobę co potrafi pomóc w sposób konkretny poprzez osobistą wiadomość do niej, pokieruje wyjaśni a jak trzeba to napisze do tych wyżej postawionych takim przykładem jest dla mnie drasunia wiec jak macie oceniać tylko na podstawie tego co kto napisał, odpisał na forum to teoretycznie tylko nieliczni się liczą ^^ a szkoda. | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sro Maj 01, 2013 1:04 am | |
| Zabaaa91 i tu się mylisz. Moderacja jest od pilnowania porządku na forum. Nie wkurza Ciebie, że jak wchodzisz na forum to dostajesz oczopląsu Po samych tytułach nie wiadomo w czym jest problem. Spam, oferty handlowe mieszają się z pytaniami. Setki powtarzających się takich samych pytań. To nie forum tylko jakaś "piaskownica", w której znajdziesz wszystko A co do indywidualnej pomocy. Myślę, że każdy gracz a zwłaszcza ci dorosli na kulturalne PW zawsze odpowiadaja i udzielają pomocy. Zresztą od czego są "znajomi" | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sro Maj 01, 2013 1:19 am | |
| nasi modzi są najgorszymi moderatorami ze wszystkich serwerów (choć były wyjątki, stary skład był lepszy; Mirmil, Lenka, Calvana.) |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sro Maj 01, 2013 5:01 am | |
| Narzekacie na moderatorów a tak naprawdę dorcis jest fajna i miła. | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sro Maj 01, 2013 7:54 am | |
| dorcis owszem jest naprawde mila bardzo ja lubie, nie ma co na nich narzekac gdyz to sa normalni ludzi co maja tez swoje zycie... | |
|
| |
justynap Nowy
Nick w grze : Klub Pomocy w grze Liczba postów : 4 Dołączył : 18/12/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sro Maj 01, 2013 1:56 pm | |
| według mnie Sava chociaż teraz bardzo się stara znudzi się jej moderatorstwo... tak jak innym modkom co do terra to jest aktualnie jedyny mężczyzna z moderacji na polskim howrse on odpisuje na pw tu + zamyka wątki z konkretnym wytłumaczeniem tu kolejny + cóż według mnie mężczyźni są lepsi w funkcji moda i admina spójrzmy np. na Ow i Kowelana Ow ostatnie posty ma jeszcze 2010 roku a Kowelan udziela się bardzo miło na forum może na forum go nie ma codzinnie ale przynajmniej go chociaż obchodzi forum | |
|
| |
asiam017 Raczkujący
Nick w grze : angelikaskiba017 Liczba postów : 69 Dołączył : 19/02/2013
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Czw Maj 02, 2013 7:34 am | |
| Też nie kojarze tych graczy :/ ale nie znaczy że nic nie zrobią wydają się bardzo porządni | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Czw Maj 02, 2013 1:08 pm | |
| Ja wspominam czasy urzędowania Mirmila Normalnie,jak status dostępny,to wszyscy z forum uciekali,spokój,porządeczek,kaszlnąć strach było I tak powinno być cały czas | |
|
| |
ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Czw Maj 02, 2013 1:11 pm | |
| | |
|
| |
Zabaaa91 Nowy
Nick w grze : Zabaaa91 Liczba postów : 13 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Nie Maj 05, 2013 4:31 pm | |
| | |
|
| |
lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Maj 11, 2013 9:53 am | |
| terraver -Bardzo go lubie bo nie pisze jak inni modzi: "Prosze zapoznać się z OZDF,zamykam...".Ma poczucie humoru:lol: co mu daje duuuży + Savagegirl-Miła choć taka jak inni: "Zamykam...".Zraziłam się do niej w czasie loterii gdy groziła nam banami ... | |
|
| |
lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Maj 11, 2013 10:04 am | |
| - FunnyOne napisał:
- drasunia nie udziela się na forum, ma wszystko w czterech literach- jest źle. Leniwa i znudzona swoją funkcją.
Sava- udziela sie w większości wątków, odpowiada na pytania, chętna do pomocy- jest źle. Irytująca i wszędzie jej pełno. To jak "po Waszemu" powinno być? Tak,owszem drasunia nie udziela się na forum...Ale! Jej rady można znaleźc gdzie indziej... na YT!Tu jest link gdzie wyraźnie widać : "Witaj drasunia!": https://www.youtube.com/watch?v=G7DLnZLQOHQ&list=UUtwbLqoFzHO8_8czyO94taA | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sob Maj 11, 2013 11:04 am | |
| drasunia ma przydatne filmiki na YT, ale i tak nadal myślę, że to był argument by została oznaczona rangą moderatora |
|
| |
Katty Pery Nowy
Nick w grze : Katty Pery Liczba postów : 44 Dołączył : 19/03/2013
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Pon Maj 13, 2013 12:10 pm | |
| Według mnie to dobra decyzja. | |
|
| |
Dusia^^ Nowy
Nick w grze : Dusia^^ Liczba postów : 33 Dołączył : 31/05/2012
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sro Maj 15, 2013 6:39 am | |
| Hym .. dziwne : // Moim zdaniem powinni na moderatorów iść ROZPOZNAWALNI i dośwadczeni gracze. ; ) . Fajne by było gdyby np. _maaggie_ była. : d | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sro Maj 15, 2013 7:08 am | |
| - Dusia^^ napisał:
- Hym .. dziwne : // Moim zdaniem powinni na moderatorów iść ROZPOZNAWALNI i dośwadczeni gracze. ; ) . Fajne by było gdyby np. _maaggie_ była. : d
raczej nie, mała aktywność na forum, wszystkie jej środki idą na sleepwalker itp. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) Sro Maj 15, 2013 8:16 am | |
| Moim zdaniem rozpoznawalność nie powinna być w żadnym wypadku jednym z kryteriów wybierania moderatora... oO |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - nowi modzi (serwer PL) | |
| |
|
| |
| GRA - nowi modzi (serwer PL) | |
|