Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Dowcipy ;)

Go down 
+28
torontko
zuzu_zozol
avrilka
ula348
zαbαvεcкαα
karina127
kara250
alis90
koniara25000
felixnetnika8
Crusher
gwiazda2002
Sweet Rabbit
hanka1998
Rose666
playerxyz
Piernikowa Mamba
Philipek
Ayame
truskaweczkaa
Falina
Ewelinka0
Aki
Pati...xd
Nevarra
Lubelak
Ola Koniara
poziomka22
32 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

Dowcipy ;) - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostPią Gru 09, 2011 10:23 am

Do Pinokia przyszedł Mikołaj.
Rozdał wszystkim w domu prezenty i rozmawia z Pinokiem:
- O! ...widzę, że nie cieszysz się z tego zwierzątka, które ci podarowałem.
- Bo ja chciałem pieska albo kotka!
- Niestety zabrakło! ...inne dzieci też nie dostały.
- Ale ja się boję tego bobra!

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostPią Gru 09, 2011 10:24 am

IKEA.
Choinka składana:
- Szkielet - 1 szt,
- Gałązki - 46 szt,
- Igły - 13543 szt,
- Klej montażowy - 3 litry.

Mąż wraca nad ranem do domu. Żona pyta:
- Gdzie byłeś? Cala noc czekałam i nie zmrużyłam nawet oka.
Mąż zmęczonym głosem:
- A myślisz, że ja spałem?

Świąteczny instynkt samozachowawczy podpowiada:
1. Kupić wszystkim swoim dzieciom jednakowe zabawki.
2. Kupić żonie i kochance jednakowe perfumy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 7:18 pm

Pewna kobieta, mówiąc niedelikatnie, strasznie śmierdziała. Zatrzymała jednego stopa i kierowca przejechał kawałek, nie mógł wytrzymać i ją wysadził. Zatrzymała więc drugiego stopa i tutaj sytuacja była podobna. Kiedy zatrzymała trzeciego kierowcę, postanowiła go uprzedzić i powiedziała:
- Wie pan, ale ja strasznie śmierdzę.
Na to kierowca się uśmiechnął i powiedział:
- Nic nie szkodzi, ja mam katar i nic nie czuję.
Przejechali kawałek i facet się zatrzymuje i każe kobiecie wysiadać. Na to ona zdziwiona:
- Ale mówiła pan, że nic nie czuje".
A na to facet:
- Tak, ale w oczy szczypie!.

Baca łapie okazję na drodze, wreszcie udaje mu się złapać przejeżdżającego Mercedesa. Wsiada i jadą, ale po kilku kilometrach jakoś tak nudno się zrobiło, więc baca się pyta:
- A co to panocku, za znacek z psodu?
- To? - mówi kierowca pokazując na znaczek mercedesa - to taki celownik, jak kogoś złapie w ten celownik, to już na pewno trafię.
- Aha. Po kilku kilometrach patrzą, a tu drogą jedzie jakiś facet na rowerze. Baca mówi:
- A weźcie, panocku, tego cłowieka w ten celownik... Kierowca skręcił i faktycznie rowerzysta znalazł się "w celowniku", ale ponieważ kierowca nie chciał iść do więzienia, to w ostatniej chwili skręcił, aby nie trafić rowerzysty, chwilę potem baca się odzywa:
- Iiiii, kiepski ten pański celownik, gdybym nie roztworzył drzwi to byśmy go w ogóle nie trafili.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostSro Gru 14, 2011 4:57 pm

Prawdziwa rozmowa nagrana na morskiej częstotliwości alarmowej Canal 106, na wybrzeżu Finisterra (Galicja) pomiędzy Hiszpanami, a Amerykanami 16 października 1997 roku.

Hiszpanie (w tle słychać trzaski):
Tu mówi A-853, prosimy, zmieńcie kurs o 15 stopni na południe, by uniknąć kolizji... Płyniecie wprost na nas, odległość 25 mil morskich.

Amerykanie (trzaski w tle):
Sugerujemy wam zmianę kursu o 15 stopni na północ, by uniknąć kolizji.

Hiszpanie:
Odmowa. Powtarzamy: zmieńcie swój kurs o 15 stopni na południe, by uniknąć kolizji...

Amerykanie (inny głos):
Tu mówi kapitan jednostki pływającej Stanów Zjednoczonych Ameryki. Nalegamy, byście zmienili swój kurs o 15 stopni na północ, by uniknąć kolizji.

Hiszpanie:
Nie uważamy tego ani za słuszne, ani za możliwe do wykonania. Sugerujemy wam zmianę kursu o 15 stopni na południe, by uniknąć zderzenia z nami.

Amerykanie (ton głosu świadczący o wsciekłości):
Tu mówi kapitan Richard James Howard, dowodzący lotniskowcem USS Lincoln marynarki wojennej Stanów Zjednoczonych; drugim co do wielkości okrętem floty amerykańskiej. Eskortują nas dwa okręty pancerne, sześć niszczycieli, pięć krążowników, cztery okręty podwodne oraz liczne jednostki wspomagające. Udajemy sie w kierunku Zatoki Perskiej w celu przeprowadzenia manewrów wojennych w obliczu możliwej ofensywy ze strony wojsk irackich. Nie sugeruje... ROZKAZUJE WAM ZMIENIĆ KURS O 15 STOPNI NA PÓŁNOC! W przeciwnym razie będziemy zmuszeni podjąć działania konieczne by zapewnić bezpieczeństwo temu okrętowi, jak również siłom koalicji. Należycie do państwa sprzymierzonego, jesteście członkiem NATO i rzeczonej koalicji. Żądam natychmiastowego posłuszeństwa i usunięcia sie z drogi!

Hiszpanie:
Tu mówi Juan Manuel Salas Alcántara. Jest nas dwóch. Eskortuje nas nasz pies, jest też z nami nasze jedzenie, dwa piwa i kanarek, który teraz śpi. Mamy poparcie lokalnego radia La Coruna i morskiego kanału alarmowego 106. Nie udajemy się w żadnym kierunku i mówimy do was ze stałego lądu, z latarni morskiej A-853 Finisterra, z wybrzeża Galicji. Nie mamy gównianego pojęcia, które miejsce zajmujemy w rankingu hiszpańskich latarni morskich. Możecie podjąć wszelkie słuszne działania, na jakie tylko przyjdzie wam ochota, by zapewnić bezpieczeństwo waszemu zasranemu okrętowi, który za chwile rozbije się o skały; dlatego ponownie nalegamy, sugerujemy wam, iż działaniem najlepszym, najbardziej słusznym i najbardziej godnym polecenia będzie zmiana kursu o 15 stopni na południe by uniknąć zderzenia z nami.

Amerykanie:
OK. Przyjąłem, dziękuję.
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostPią Gru 16, 2011 3:38 am

Amerykanin, Niemiec i Rusek mieli nakarmić kota ostrą musztardą. Amerykanin położył dwa kawałki wołowiny, a między nimi spodek z musztardą.
- To przekupstwo! - krzyczy Rusek.
Niemiec posmarował kawałek wołowiny musztardą, a drugi zjadł.
- To oszustwo! - krzyczy Rusek.
Rusek zjadł wołowinę, posmarował kotu pod ogonem musztardą. Kot zamiauczał żałośnie i wszystko wylizał do czysta. Na to Rusek:
- Zwróćcie uwagę towarzysze, że kot zjadł musztardę dobrowolnie i z pieśnią na ustach.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostSob Gru 17, 2011 12:59 am

Wizyta w Zoo:
- Tato, dlaczego ta gorylica tak krzywo na nas patrzy?!
- Uspokój się synku, to dopiero kasa…

Shocked

Para wybrała się do Zoo pooglądać zwierzaczki.
Nagle ku zdumieniu wszystkich zwiedzających drzwi od klatki z dzikimi małpami otworzyły się i wataha wściekłych małp pobiegła w stronę wyjścia. Zwiedzający zaczęli uciekać w popłochu. Wszyscy oprócz pewnego staruszka.
Gdy sytuacja się opanowała zdumiona para zapytała dziadka:
- Panie, jak to się stało że pan się nie przestraszył, tylko spokojnie siedział?
- Łee... przyzwyczajony jestem, przez całe życie byłem kierowcą szkolnego autobusu.

Shocked

W ZOO przed klatką z małpami zatrzymuje się szkolna wycieczka. W pewnym momencie para małp zaczyna się kochać. Nauczycielka nie może odciągnąć dzieci od klatki, więc idzie po dozorcę i mówi:
- Niech pan coś zrobi. Przecież nie wypada, żeby dzieci przyglądały się temu. Może da pan małpom herbatnika?
- A pani dla herbatnika przerwałaby w takim momencie?

Shocked

Małżeństwo wybrało się do ZOO. Przed klatką z gorylem żona mówi:
- Popatrz tylko: tak właśnie powinien wyglądać prawdziwy mężczyzna! Te bicepsy, taki dziki wzrok, ta postura...
Nagle goryl wysuwa zza krat łapę, wciąga kobietę do klatki i zdziera z niej bieliznę. Kobieta wzywa męża na pomoc:
- Ratuj mnie!
- Powiedz mu to, co zwykle - że cię boli głowa.

Shocked

Dwa rekiny zauważyły łebka na desce windsurfingowej.
Jeden mówi do drugiego:
- O. I to jest obsługa. Ładnie podane, na tacy, z serwetką!

Shocked

W sklepie spożywczym ekspedientki słuchają komunikatu radiowego:
- Dziś rano uciekł z ZOO głodny goryl. Uwaga, może być niebezpieczny!
W tej chwili wchodzi do sklepu jakiś dziwny osobnik ubrany w dres. Wyjmuje rewolwer i chowając ogon w kieszeni, mówi:
- Dawać worek wiórków kokosowych, ale już!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 7:21 am

krotki kawał

idą dwa koty przez pustynie nagle jeden mówi: stary ale duża kuweta...
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostPon Gru 26, 2011 9:42 am

Do drzwi puka akwizytor. Otwiera mu kobieta. Akwizytor zaczyna nawijać o swoim produkcie, a kobieta widać, że jest wkurzona jego wizytą:
- Spadaj pan - i trzaska mu drzwiami przed nosem. Jednak drzwi się nie domknęły, uchylają się lekko, więc akwizytor dalej nawija o swoim wspaniałym produkcie. Kobieta już cała w nerwach, nawet nic nie powiedziała tylko znowu trzaska mocno drzwiami. No, ale drzwi znowu się nie domknęły, więc akwizytor dalej nawija. Baba już nie wytrzymała, wzięła zamach i z całej siły trzasnęła drzwiami. Jednak drzwi znowu się nie domykają, a akwizytor pokazując w dół mówi:
- Może pani najpierw kotka zabierze...

Chirurg wychodzi po operacji Pinokia i oznajmia Dżepetto:
- Mam dla pana dwie wiadomości - złą i dobrą.
- Niech pan zacznie od złej.
- Otworzyliśmy klatkę piersiową chłopczyka, ale nie wiele dało się zrobić. Ani serce, ani żołądek, ani wątroba nie funkcjonują.
- A ta dobra?
- Ma pan nowe, fajne korytko.

Rząd ma pomysł na rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia...
...proponuje, żeby głodni zjedli bezrobotnych!

Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu. Kobieta krzyczy przerażona:
- Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję!
Na to morderca:
- No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam...

Pijany, idąc koło cmentarza, wpadł do świeżo wykopanego grobu. Kiedy otrzeźwiał, zaczął głośno narzekać:
- Zimno mi, zimno mi...
Usłyszał to Wicek, spokojnie wracający do domu po pracy. Idąc obojętnie dalej odpowiedział:
- Dobrze ci tak. Po coś się rozkopał?
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostNie Sty 08, 2012 2:42 pm

Jasiu marudzi ojcu:
- Tato ja chcę na sanki!
- Jestem zmęczony - odpowiada ojciec - Nie ma mowy.
- Tatusiu chodź! Wszystkie dzieci chodzą na sanki.
Po dziesięciu minutach ojciec się poddał i poszedł z synem na sanki.
Minęło pół godziny a dziecko znowu marudzi:
- Tato chodź do domu, ja już nie chcę, już nie pójdę więcej na sanki, ale chodź do domu.
- Nie gadaj tyle, tylko ciągnij!
Powrót do góry Go down
Crusher
Jedną nogą w ZM
Crusher

Liczba postów : 513

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostSro Sty 11, 2012 6:43 am

Nie wiem, czy taki już był:

Przy stole siedzi sobie: chrześcijanin, niewierzący, satanista i żyd. Chrześcijanin mówi: Jestem bardzo bogaty, kupię sobie Microsoft. Niewierzący mówi: Mam bogatego teścia. Daje mi kasę. Wkrótce kupię sobie General Motors. Satanista mówi: Mam mnóstwo pieniędzy. Kupię sobie Apple. Żyd siedzi spokojnie: upija łyk kawy, oblizuje łyżeczkę, kładzie ją na spodku, unosi głowę, patrzy na wszystkich pozostałych i mówi: Ale ja nie sprzedaję.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1640721
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostPią Sty 13, 2012 4:06 pm

6 najbardziej absurdalnych dowcipów primaaprilisowych w mediach

1. W 1976 r. znany brytyjski astronom Patrick Moore oznajmił w radiu, że dokładnie o 9.47 rano nastąpi jedyne w swoim rodzaju wydarzenie astronomiczne. Wyjątkowy układ planet miał spowodować zmniejszenie siły przyciągania. Moore powiedział słuchaczom, że jeśli podskoczą dokładnie w tym momencie, to przez chwilę będą unosić w powietrzu. Do radia zadzwoniły setki osób, które potwierdziły, że udało im się unieść.

2. W 1957 r. telewizja BBC ogłosiła, że dzięki łagodnej zimie szwajcarscy rolnicy zebrali pierwsze plony spaghetti. Informacji towarzyszył materiał wideo, pokazujący uśmiechniętych farmerów zrywających makaron z drzew. Do telewizji zadzwoniły tysiące Brytyjczyków z pytaniem, jak wyhodować spaghetii w przydomowych ogródkach.

3. W 1998 r. Burger King opublikował reklamy, w których ogłosił wprowadzenie na rynek "Whoppera dla Leworęcznych". Kanapka miała mieć te same składniki, przesunięte o 180 stopni względem wersji dla praworęcznych. O nowego burgera prosiły tysiące klientów.

4. W 1985 r. magazyn "Sports Illustrated" opublikował artykuł o młodym graczu w baseball, który tak mocno rzuca piłkę, że osiąga ona prędkość 270 km/h. Niesamowite umiejętności chłopak miał zdobyć w tybetańskim klasztorze. Magazyn twierdził, że gracz trafi do teamu New York Mets. Kibice nowojorskiej drużyny byli wniebowzięci - dopóki nie okazało się, że to żart.

5. W 1962 r. Szwecja miała tylko jeden czarno-biały kanał telewizyjny. W Prima Aprilis "ekspert" ogłosił na antenie, że dzięki najnowszej technologii widzowie mogą uzyskać obraz kolorowy. - Wystarczy tylko nałożyć nylonową pończochę na telewizor - powiedział.

6. W 1995 r. magazyn "Discover" ogłosił, że znanemu biologowi Aprile Pazzo (po włosku: "kwietniowy dureń") udało się odkryć nowy gatunek zwierząt na Antarktyce: gorącogłowe, nagie świdry lodowe. Na głowach stworzenia miały mieć kościane płytki, które po rozgrzaniu umożliwiały sprawne przedzieranie się przez lód. Technika ta miała być używana do polowania na pingwiny.
Powrót do góry Go down
felixnetnika8
Już coś wie
felixnetnika8

Nick w grze : felixnetnika8
Liczba postów : 114

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostSob Sty 28, 2012 4:34 pm

Diabeł spotyka Polaka ,Niemca i Czecha.
-Przynieście za pięć minut tu jakąś roślinę.-mówi.
Polak przynosi tulipana ,Niemiec różę ,a Czecha nie ma.Diabeł nie czekając na trzeciego każe zjeść im roślinę ,którą przynieśli.Polak zjada bez problemu. Niemiec je,śmieje się i płacze jednocześnie.
-Czemu płaczesz? -pyta diabeł.
-Bo jem różę ,a jej kolce wbijają mi się w podniebienie.
-A czemu się śmiejesz?
-Bo Czech niesie półtorametrowego kaktusa.

lol!
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostWto Sty 31, 2012 4:04 pm

Dowcipy ;) - Page 3 A270a40e256acb5c79ffd58a119e0a0d
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostPią Lut 03, 2012 5:21 am

Dowcipy ;) - Page 3 Fbf7af778c58786de53f95e7f2b23ec5
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostPią Lut 03, 2012 9:15 am

Przychodzi zając do sklepu i pyta:
- Są śledzie w czekoladzie?
- Nie ma!
Na drugi dzień:
- Nie ma!
Po kilku takich wizytach sprzedawca postanowił zamówić taki produkt. Kolejny raz przychodzi zając:
- Są.
- Ciekawe, kto kupi takie paskudztwo!

Dowcipy ;) - Page 3 3573644101
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
koniara25000
Jedną nogą w ZM
koniara25000

Nick w grze : koniara25000
Liczba postów : 589

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostPią Lut 03, 2012 11:24 am

2 blondynki grają w karty, jedna rzuca karty na stół i mówi:
-Szach-mat!
Na to druga:
-Zoźka przecież nie gramy w ping ponga!
-Nie, bo miałam innych ucznów.
Po paru minutach Jaś mówi do nauczycielki:
-Nie odrobiłem pracy domowej.
-Dlaczego?!
-Bo mam innych nauczycieli.
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 9:26 am

Dowcipy ;) - Page 3 7de9ac1930e3ac1b8b6e2708f1698d09
Powrót do góry Go down
alis90
Raczkujący
alis90

Liczba postów : 81

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 5:39 am

Najlepszy chiński budowniczy?

Pękmutynk
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 2:49 pm

Chłop skarży się psychologowi:
- Mi zdaje się, że u nas w lodówce ktoś żyje.
- Dlaczego tak myślicie?
- Żona tam nosi jedzenie!
Powrót do góry Go down
koniara25000
Jedną nogą w ZM
koniara25000

Nick w grze : koniara25000
Liczba postów : 589

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 2:55 pm

Babcia mówi do wnuczka:
-Wnusiu, co ostatnio dostałeś z religii?
-3 6tki babciu!

Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 9:09 am

Chłop wyhodował dwutonowe jabłko, wsadził je na wóz i zawiózł na targ. Cały dzień nie miał klientów, ale pod koniec dnia przychodzi facet i pyta się:
- To pana jabłko?
- No.
- To cofnij pan wozem, bo mi robal konia zżarł.

Jechał chłop wozem i uderzył konia batem. Koń odwraca łeb i mówi:
- Jak mnie jeszcze raz uderzysz, to ci tak z kopa oddam, że się w lustrze nie poznasz!
Chłop zdziwiony:
- Pierwszy raz w życiu słyszę - żeby koń mówił!
- Ja też - przytaknął siedzący obok chłopa pies.

Antek kupuje na targu konia.
- Ile pan chce za niego?
- Tysiąc złotych.
- Przecież on jest ślepy!
- Co?! Przejedź się pan nim, to zobaczysz, czy jest ślepy!
Antek wsiada na konia i zaczyna galopować. Koń pędzi przed siebie na oślep, prosto na mur z cegieł i po chwili wpada na niego, kończąc w ten sposób życie. Antek wyłazi spod konia i mówi:
- Mówiłem, że jest ślepy!
- Może i ślepy, ale jaki odważny!

W gospodzie przy butelce wódki spotykają się dwaj chłopi. Jeden mówi:
- Mój koń jest bardzo mądry.
- Dlaczego? - pyta drugi.
- Gdy gadam: "Idziesz, czy nie?", to on idzie albo nie.
Powrót do góry Go down
kara250
Już coś wie
kara250

Nick w grze : AC / DC
Liczba postów : 103

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 20, 2012 1:32 pm

cześć, ja to właściwie chciałam ztąd konto usunąć, ale nie wiem jak.... pomoże ktoś?
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 3:22 am

Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło:
- No i cholera gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pierońska wiosna ? Co za dziwny kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napiernicza jakby ich tam w górze powaliło... Niby ponoć wiosna już jest, - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku ...
A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie:
- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz...
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 11:52 am

Biały człowiek spotyka w Afryce lwa:
Biały człowiek:
Boże,spraw aby ta istota miała chrześcijańskie zamiary...
Lew:
-Panie,pobłogosław tę ofiarę,którą zaraz będę spożywał ...

Idzie blondynka z pudlem,a obok przechodzi pijak:
Pijak:
-Boże ,co za świnia !
A na to blondynka :
-Panie,to nie świnia,to pies !!!
Pijak :
-Ale ja mówiłem do psa
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 1:04 pm

Synek mówi do taty:
- Tato, jak dasz mi 10 złotych, to Ci powiem, co listonosz mówi do mamy.- ojciec, który od wielu tygodni podejrzewał, iż jego żona ma romans z przystojnym, nowym listonoszem, podaje synowi banknot.
-Masz i mów.
- ,,Dzień dobry, pani Nowak. Oto pani listy. Proszę pokwitować".
___
Mąż pyta żonę:
- Kochanie, dlaczego nosisz obrączkę na niewłaściwym palcu?
- Ponieważ wyszłam za niewłaściwego mężczyznę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 2:42 am

Mama mówi do Jasia :
- Jasiu, czemu nie wymieniłeś rybką wody?
- Przecież one tej nie wypiły.

Powrót do góry Go down
ula348
Nowy
ula348

Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostNie Kwi 08, 2012 7:46 am

Wchodzi farmer w Niedzielę Wielkanocną do stajni i mówi do konia:
-Siwek! Powiedz coś!
-Nic z tego. Ja mówię tylko w Wigilię.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostNie Kwi 08, 2012 11:31 am

Jak nazywa się duża osa?
BIGOS. ;D
*try dym >perkusja<*
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
zuzu_zozol
W skromnych progach Zagrody
zuzu_zozol

Nick w grze : Bośka
Liczba postów : 326

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostPon Kwi 09, 2012 6:16 am

Co jest zielone, szczeka, kwacze i gdaka?

(odp.:Żaba na lekcji języków obcych.)

jak rozpoznać czy kot jest samcem czy samicą?

( Odp.:Dać kotu miskę mleka.
Jeśli wypiła to samica, a jak wypił to samiec.)

Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=741773
zuzu_zozol
W skromnych progach Zagrody
zuzu_zozol

Nick w grze : Bośka
Liczba postów : 326

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipostPon Kwi 09, 2012 6:20 am

Co mówi jedno jajko sadzone do drugiego?

(Odp.: Ale jestem dziś rozbite.)

A podłoga do sufitu?

(odp.: Co tak na mnie patrzysz z góry?!)

Ja na Howrse
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=741773
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dowcipy ;)   Dowcipy ;) - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Dowcipy ;)
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-