Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Strajk włoski? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Login6 Nowy
Liczba postów : 19 Dołączył : 01/04/2013
| Temat: Strajk włoski? Czw Kwi 04, 2013 1:44 am | |
| A teraz coś, co myślę o strajkach: Ludzie, naprawdę! Czy nie możecie się chociaż trochę ogarnąć? Czy do Was nie dociera, jaki wysiłek wkładają Owlient, aby gra naprawdę nam się podobała? Nie rozumiem, po co jest ten strajk, czytałam go, ale nadal nie mogę się po tym pozbierać: Jak można chcieć, aby Owlient miało mniej dochodów? Przecież oni też mają dzieci, żony, domy, i tak samo jak Wy, potrzebują pieniędzy. Czy myślicie, że Owlient zmieni coś, jak będzie mniej dochodów? Oni mogą nawet doprowadzić do USUNIĘCIA POLSKIEGO HOWRSE, ponieważ uznają, że więcej dochodów idzie na utrzymanie serwera. Chcecie tego? Naprawdę? Ja nie popieram, i dobrze mi z tym! Najwyżej nauczę się do perfekcji angielskiego, francuskiego, hiszpańskiego i włoskiego! I co mi to da? Wszędzie znajdę ten... Strajk włoski. Oni nie są tacy głupi, aby nie zobaczyć mniejszego dochodu z Howrse. Jeśli nadal uważacie, że Strajk jest odpowiedni, to popatrzcie na to w ten sposób: Nie boicie się, że nie będzie już Howrse? Strajk może doprowadzić do upadku polskiego Howrse, i trzeba będzie się nudzić, ucząc się angielskiego, na którym znowu będzie strajk. Chcecie tego? Nie zabraniam! Login6 | |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Strajk włoski? Czw Kwi 04, 2013 3:06 am | |
| - Login6 napisał:
- A teraz coś, co myślę o strajkach:
Ludzie, naprawdę! Czy nie możecie się chociaż trochę ogarnąć? Czy do Was nie dociera, jaki wysiłek wkładają Owlient, aby gra naprawdę nam się podobała? To jest ich praca, więc powinni się starać. - Login6 napisał:
Nie rozumiem, po co jest ten strajk, czytałam go, ale nadal nie mogę się po tym pozbierać: Jak można chcieć, aby Owlient miało mniej dochodów? Przecież oni też mają dzieci, żony, domy, i tak samo jak Wy, potrzebują pieniędzy. Ale być może wtedy dotarło by do nich, co zrobili z grą. Nie wiesz chyba co dzieje się w hodowlach i jaka atmosfera naprawdę panuje w grzę. - Login6 napisał:
Czy myślicie, że Owlient zmieni coś, jak będzie mniej dochodów? Oni mogą nawet doprowadzić do USUNIĘCIA POLSKIEGO HOWRSE, ponieważ uznają, że więcej dochodów idzie na utrzymanie serwera. Chcecie tego? Naprawdę? Ja nie popieram, i dobrze mi z tym! Najwyżej nauczę się do perfekcji angielskiego, francuskiego, hiszpańskiego i włoskiego! I co mi to da? Wszędzie znajdę ten... Strajk włoski. Oni nie są tacy głupi, aby nie zobaczyć mniejszego dochodu z Howrse. Jeśli nadal uważacie, że Strajk jest odpowiedni, to popatrzcie na to w ten sposób: Nie boicie się, że nie będzie już Howrse? Strajk może doprowadzić do upadku polskiego Howrse, i trzeba będzie się nudzić, ucząc się angielskiego, na którym znowu będzie strajk. Chcecie tego? Nie zabraniam! Lady Arvena słusznie już zauważyła: nawet jakbyś miała zacząć na arabskim Howrse to bez trudu sobie poradzisz. Gra jest na tyle uproszczona, że wszędzie są strzałki pokazujące, co należy zrobić. Przedszkolak potrafiłby skończyć samouczek w grze. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Strajk włoski? Czw Kwi 04, 2013 5:43 am | |
| - Login6 napisał:
- ucząc się angielskiego
Uwierz, angielski Ci się przyda, jak nie w życiu to w szkole. Ja nie wypowiadam się na temat strajku, bo to co piszesz jest śmieszne. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Strajk włoski? Czw Kwi 04, 2013 6:51 am | |
| Strajk wloski juz sie skonczyl -.- |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski? | |
| |
| | | | Strajk włoski? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |