Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA | |
|
+96olcia1234 Suzan Star212 enjoy01 Marley aniatka wiki0396 Kitka Niunia1245 Christie XX_lero Fretka Srokata safie Ewelcja00 Minoo chomikxd3 oli999099 kajana1 klasaIVb julka_julka ott. Unipop lpssuper KALINA7 felixnetnika8 Star-x3 wierszownik Vandeta Naravi ~Figlasz~ Julinda010 korane fortuna3 Inaaa:) Dream szemala EveDallas mewusia^^ Avada Heshette MiMisia asiamar98 Evelynek Martynkaa96 Arrin Ms.Koniara hanka1998 Kemishi Cobra0x ZetkaEmka Melonova Tiamat ......... LadyArvena horsesbeauty Cassie Ascella rewia12 amorkowa Dianaxxx PlaybackJunkie8 Mill.. Bezkompromisowa Bowlerka EREIS FrostaCosta FunnyOne Dinea Lierre. wilczyca1000 Shamea kassandra Bambus koniara23499 alisson123 Hałka Leila Koira karina127 Klacz 1000 --♥Perła♥-- SandCastle erreo asia98999 magdateo11 Mirmil Szarusia16 Athi Malto Temperance Lubelak kakasandra a-n-c-i-a Karolina211 Linea2010 100 posters | |
Czy bierzesz udział w strajku? | tak, w wersji hard (brak udziału w promocjach) | | 23% | [ 65 ] | tak, w wersji standard (nie kupuje kuponów, nie używam CR,pokazywanie się na forum, awatar, baner itp.) | | 42% | [ 119 ] | tak, częściowo - kupony kupuję, ale ustawiłem awatar i baner | | 3% | [ 9 ] | jeszcze się zastanawiam | | 13% | [ 36 ] | nie. Popieram, ale hodowla jest ważniejsza | | 8% | [ 23 ] | nie, uważam że to głupota | | 10% | [ 29 ] |
| Wszystkich Głosów : 281 | | Poll closed |
| Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 2:45 am | |
| Co to strajk włoski i o co w ogóle chodzi... ? - Mirmil napisał:
- Witam,
Niektórzy mnie znają, a pewnie większość nie to na początek przedstawie się ... to ja ten "najgorszy, znienawidzony, nielubiany" Mirmil eksmoderator Pewnie dziwicie się co mnie do Was sprowadza? Ano jeszcze za dawnych czasów traktowałem "Zagrodę Mgły" jako niezależne, zbuntowane środowisko, które mialo być siłą zdolną zmieniać Polskie Howrse. Jednak z czasem ambicje Wasze przygasły i spoczeliście na laurach, marudząc po kątach i narzekając na Howrse ... czyli tzw. "Towarzystwo Wzajemnej Adoracji". Rozczarowanie na maksa No ale mam nadzieję, ze to wkrótce się zmieni
Jak Wszyscy wiecie Owlient idzie na ilość, a nie na jakość Starszym graczom to na pewno się nie podoba, a i młodsi chyba coraz bardziej są niezadowoleni. Czas spróbować to zmienić Szanse są niewielkie, ale jeśli czegoś nie zrobimy, to możemy zapomnieć o Howrse Od 1 grudnia, czyli w miesiącu pełnym miłości, radości i pokoju, zamierzam rozpocząć akcje, którą nazwałem "Strajk włoski". Dla tych mlodych graczy wyjaśniam, strajk włoski (chyba co to jest strajk to nie musze tłumaczyć ) polega na powolnym i sumiennym wykonywaniu swoich obowiazków. W przypadku Howrse polegałoby to na graniu, ale bez brania udziału we wszelkich promocjach, nie korzystaniu z przedmiotów z CR (nawet kupionych za equss), ani nie kupowaniu oczywiście kuponów. Myślałem nawet o drastyczniejszej formie czyli o resetowaniu kont, ale znając mentalność Polaków to nie wypali, ponieważ dla niektórych rankingi sa ważniejsze niz dobro ogółu Na tym polegałaby pierwsza część protestu. Wiadomo, że Owlient tym za bardzo się nie przejmie, jeśli będzie Nas zaledwie kilka osób, dlatego liczę tutaj na "Zagrodę Mgły" i Wasze koneksje wśród graczy Im Nas będzie więcej, tym bardziej Owlient odczuje spadek dochodów, a utrzymanie serwerów kosztuje i to nie małe pieniądze. Tak jak już wspomniałem pierwsza część to próba zmniejszenia ich dochodów. Druga część to zasypanie Kontaktu komentarzami na temat zmian w Howrse. Wiadomo, ze jakieś tam petycje i protesty na prezentacjach nie docierają do Administracji, a jeśli nawet moderacja coś im donosi to i tak tym się nie przejmują. Ale jeśli zasypiemy im skrzynkę pocztową masą takich samych zgłoszeń to moze to da im coś do myślenia. Trzeba to jeszcze dopracowac jak i w formie tak i w treści. Ogólny zarys w głowie już mam, ale na razie skupilibyśmy się na "strajku". Jakby udało się poderwać do tego ludzi, to akcja z Kontaktem byłaby już tylko "wisienką na torcie"
Liczę w dużej mierze na zaangażowanie się starszych graczy. Nawet tych co już odeszli, niech wracają i zakładają na nowo konta Mam nadzieję, że postawa "starszych" pociągnie za sobą reakcję i młodszych graczy Na koniec małe słowo ostrzeżenia: na prezentacjach jak i na forum nie możemy nawoływać do strajku. Za to grozi w najlepszym razie wieczny ban na forum, a w najgorszym usunięcie konta. Dlatego trzeba to zrobić drogą "pantoflową" lub poprzez zewnętrzne fora i blogi. To tyle z mojej strony Tłumaczenie:- Spoiler:
- Cytat :
- As everybody knows, Owlient cares about quantity instead of quality. The older players don't find it fair and even the younger ones are dissatisfied. It's time to change it! Maybe there's a little chance of success but if we don't do anything we can forget about our old, good Howrse. Starting 1st of December - a month of love, joy and peace - the action called "Italian Strike" begins.
For those who are not familiar with a term "Italian Strike" here goes the explanation. It's an action based on doing our duties as slow as possible. In the case of Howrse, it can be understood as playing the game without taking part in any promotions, no usage of the BM items (even those you bought for equus) and, obviously, no buying passes for real money.
This is how the first part of our protest will look like. We all know that Owlient won't really take it seriously if only a few of us take part in it. However, the more of us join the strike, the more reduced an income of Owlient will be. And the maintenance of server costs quite much, obviously. The first part of the strike is simply an attempt to reduce their income. During the second part of our action we will concentrate on spamming the Contact with numerous mails about the recent changes we don't find reasonable. Even though big number of protest and petitions can be found in the users' presentations, they are not taken into consideration by the Administration, the same happens with the moderation's reports. However, if we send a ton of mails with basically the same content maybe that can finally give them a hint. Plan: 1) Nie będę brał udziału w promocjach; 2) Przestaję wykorzystywać przedmioty z Czarnego Rynku; 3) Wstrzymuje wszelkie operacje związane z kuponami.Avatary oraz bannery promujące tę akcję • Avatary: , , , , , , , , , , • Bannery: - Kod:
-
[url=http://www.zagroda-mgly.com/t9800p90-strajk-wloski][img]http://i1.fmix.pl/fmi145/afdb3e1c001c69ea50b8cbd9[/img][/url] - Kod:
-
[color=ac0000][font=Impact][size=25][url=http://www.zagroda-mgly.com/t9800-strajk-wloski]Strajk włoski- Dołącz i ty! Kliknij![/url]
[/size][/font][/color] Duży: - Kod:
-
[url=http://www.zagroda-mgly.com/t9800p90-strajk-wloski][img]http://vlep.pl/n75k0e.png[/img][/url]
Mały: - Kod:
-
[url=http://www.zagroda-mgly.com/t9800p90-strajk-wloski][img]http://vlep.pl/oldk59.png[/img][/url]
Wiadomość, którą będziemy wysyłać na Kontakt: Zasada : - Wysyłamy zgłoszenie - Czekamy na zamknięcie - Wysyłamy kolejne zgłoszenie itd. - Mirmil napisał:
- Przygotowałem zgrubną wersje komunikatu na Kontakt:
"Witam,
Jako przedstawiciel/ka społeczności grającej na Howrse, której nie podoba się polityka jak i kierunek zmian w tej grze, zmuszony/a jestem wyrazić swoje oburzenie obecną sytuacją panującą na Howrse. Nie chcę ilości tylko jakości na Howrse! Przedstawiam listę zmian, która jest konieczna, żeby przywrócić normalność jak i radość z gry na Howrse. Domagam się:
1) ambitnej intelektualnie rozgrywki, a nie gry na poziomie 6-cio latków;
2) większej aktywności moderacji na forum;
3) dodatkowego forum do swobodnej dyskusji (coś w rodzaju „Hyde Parku”);
4) swobody krytykowania gry, nawet przez moderatorów;
5) informowania na bieżącą o prowadzonych pracach nad zmianami w grze (o ile takie są prowadzone) i możliwości ich komentowania, jak i uwzględnienia sugestii płynących z tej dyskusji;
6) mniejszej ilości promocji, a więcej czasu na normalną rozgrywkę;
7) uregulowania spraw dotychczas nie ujętych w regulaminie (np. prywatne hodowle, czy tez treści na awatarach) za które wyciągane są konsekwencje karne.
Mam nadzieję, że w końcu Owlient potraktuje sprawę poważnie, a nie jako „samotny głos wołającego na pustyni”. Howrse jest tworzona dla graczy, to ONI inwestują swój czas jak i pieniądze, dlatego w końcu zacznijcie traktować NAS i Nasze zdanie poważnie, a nie tylko jako środek do zarabiania pieniędzy.
Z poważaniem „
Oczywiście trzeba pamiętać kto to wysyła, czy facet czy kobieta i nanieść odpowiednie poprawki. Jeśli macie jakieś uwagi, czy też propozycję o które warto się upomnieć to piszcie. Będziemy na bieżąco zmieniać treść. Kolejna wiadomość - Cytat :
- Witam !
Piszę w związku ze sporą ilością złych zmian w howsre. Chciałabym zgłosić swoje niezadowolenie związane z tą sprawą.
Czy na prawde musi być tyle promocji, w których nie da się nic wygrać bez użycia kuponów? To na prawde nie jest potrzebne. Wiem, że to źródło utrzymania howrse, ale przez to również tracicie bo niektórzy gracze się buntują i przestają grać... Na prawde lepiej było by zrobić dłuższe, ciekawsze i trudniejsze promocje ale bez konieczności kupienie kuponów. Dzięki temu też na pewno byście coś osiągnęli.
Ogłoszenia - Dlaczego usunęli ogłoszenia? Była to bardzo dobra forma wymian jak i szybka reklama. Po usunięciu sporo osób zaczęło się reklamować na forum, a przez to dając moderatorom sporo kolejnych problemów. Powrót ogłoszeń dał by mniej spamów i mniej problemów dla moderatorów. Dodatko mam pomysł, aby mianować 1-2 moderatów od ogłoszeń. Nie muszą to być osoby pełnoetnie ale by były godne tego stanowiska, i często aktywne Wink
Moderatorzy - Powinni bardziej przykładać się do interweniowania na forum, a przy nie karać za byle głupstwa.
Na prawde nie chce przy tym nikogo z Obługi howrse obrazić. Chciałabym wyrazić swoje zdanie, które tak na prawde nie musi się liczyć chodź, dobrze jakbyście chociaż przemyśleli to...
Pozdrawiam jullien. Kolejna - Cytat :
- Witam,
Jako przedstawicielka społeczności grającej na Howrse, której nie podoba się polityka jak i kierunek zmian w tej grze, zmuszona jestem wyrazić swoje oburzenie obecną sytuacją panującą na Howrse. Nie chcę ilości tylko jakości na Howrse! Przedstawiam listę zmian, która jest konieczna, żeby przywrócić normalność jak i radość z gry na Howrse. Domagam się:
1) Ambitniej intelektualnie, to jest trudniejszej gry bez mnóstwa uproszczeń
2) Większej aktywności i ilości moderatorów (nie koniecznie pełnoletnich. Niepełnoletni kandydaci na moderatorów mogliby przechodzić coś w rodzaju testu stworzonego przez administrację)
3) Dodatkowego forum lub chatu do luźnych pogaduch. Nie wszyscy mogą spędzać czas na Nocnych Markach i jest to zdecydowana większość. Dzięki dodatkowemu forum lub chatowi na Rozgrywce byłoby dużo mniej SPAM-u
4) Możliwości swobody krytykowania gry, również przez moderatorów, to jest żeby po wyrażeniu krytyki nie było nakładania banów lub odejmowania Karmy
5) Informowania na bieżącą o prowadzonych pracach nad zmianami w grze (o ile takie są prowadzone) i możliwości ich komentowania, jak i uwzględnienia sugestii płynących z tej dyskusji
6) Dużo mniejszej ilości promocji, za to żeby były one ciekawsze. Jedna promocja na miesiąc w zupełności wystarczy
7) Uregulowania spraw dotychczas nie ujętych w regulaminie (np. prywatne hodowle, czy tez treści na awatarach) za które wyciągane są konsekwencje karne
8 ) Braku limitu zgłoszeń postów i wątków na forum - 3 to stanowczo za mało
9) Powiadomienia na pocztę prywatną o banach i ich długości (tj. do kiedy ban będzie trwał)
10) Uaktualnienia FAQ i Pomocy - znalezienie w nich odpowiedzi na nurtujące dziś pytania to wielka rzadkość
11) Poprawienia grafiki koni - aby różne rasy nie wyglądały tak samo, i żeby grafika była dużo bardziej realistyczna
12) Utworzenia nowego forum o propozycjach - odpadnie kolejny % SPAM - i na Rozgrywce i Kontakcie
Mam nadzieję, że w końcu Owlient potraktuje sprawę poważnie, a nie jako „samotny głos wołającego na pustyni”. Howrse jest tworzona dla graczy, to MY inwestujemy swój czas jak i pieniądze, dlatego w końcu zacznijcie traktować NAS i Nasze zdanie poważnie, a nie tylko jako środek do zarabiania pieniędzy.
Z poważaniem, Strona strajku - KLIK.
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Nie Gru 09, 2012 2:25 am, w całości zmieniany 3 razy |
| | | Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 4:21 am | |
| Postaram się wziąć udział, ale niestety nie obiecuję... wiem że jestem samolubna, ale wolałabym dalej postępować w grze. Nie będę kupować w tym miesiącu kuponów i wyślę wiadomość na kontakt, jednak nie będę w stanie zrezygnować z używania rzeczy z CR, czy odstąpienia od promocji. Nie będę w nich jednak używać kuponów, mam nadzieję, że też to trochę pomoże EDIT: Avatar i prezentacja zmienione, wiadomość wysłana na kontakt. | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 6:07 am | |
| Linea, wiadomości mamy wysyłać wszyscy razem, nie każdy osobo, w umówionym dniu. | |
| | | a-n-c-i-a Nowy
Nick w grze : a-n-c-i-a Liczba postów : 2 Dołączył : 11/07/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 6:09 am | |
| Postaram się dołożyć swoje 5 groszy do tej akcji. Skopiuje avatar, baner. Niech się wszyscy dowiedzą!
A tak propos kontaktu. Kiedy wysyłamy wiadomość? Czy już została wysłana?
| |
| | | kakasandra Nowy
Nick w grze : kakasandra00x Liczba postów : 5 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 6:41 am | |
| postaram się ograniczać, ale niestety ucierpi na tym moja hodowla ale, co mi tam! jeżeli mamy ratować tę grę, to zgodzę się na wszystko | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 6:54 am | |
| Ja bym poprosił możliwośc przekazania rzeczy z CR i kasy na jakieś zaufane konto. Potrzebne mi na zagrodowe nagrody - jak zbanują to nie będzie dla Zagrodowiczów | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 7:06 am | |
| | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 7:07 am | |
| Jako że znajdują się tu najważniejsze informacje dotyczące Strajku, pozwoliłam sobie przykleić temat, by nie przepadł w natłoku innych. Potraktujmy go jako tablicę ogłoszeniową, informujmy o istotnych faktach związanych z akcją. Dziękuję | |
| | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 8:14 am | |
| Pozwolę sobie wkleić link: http://wloskistrajk.c0.pl/index.html Są już polskie znaki Można tam znaleźć informacje ogólnie o strajku, wiadomość na kontakt, daty, plan, czyli co robimy a także pełen spis awków i bannerów. | |
| | | Go?? Gość
| | | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 9:22 am | |
| Przyłączam się do strajku, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie... | |
| | | Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 9:24 am | |
| - Karolina211 napisał:
- Linea, wiadomości mamy wysyłać wszyscy razem, nie każdy osobo, w umówionym dniu.
To wyślę dwie. Niech przyjmą spam | |
| | | Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 9:27 am | |
| Prosze powstrzymywac sie od spamowania tego tematu. Ten temat niech sluzy merytorycznej dyskusji miedzy innymi nad tresci komunikatu. Reszte wpisow prosze umieszczac w tym drugim temacie. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 11:05 am | |
| Moze ciut podrasujmy tą stronkę,co Marto? |
| | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 11:44 am | |
| Jak zamierzasz to zrobić? Nie mam nic przeciwko. Mogę udostępnić Ci dane logowania do konta FTP darmowego serwera. Edit:Sory za off | |
| | | magdateo11 Nowy
Nick w grze : magdateo11 Liczba postów : 1 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 11:53 am | |
| Jestem rozdarta ._. Chcę wziąć udział w tej całej akcji ale boję się o moje konto. Nie chcę by mi je zbanowali za to że wyrażam swoja opinie ._. Co mi radzisz? | |
| | | asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 11:57 am | |
| popieram strajk, ustawiłam na howrse avatar i banner. Jedyne co bym zmieniła to wysyłanie tej wiadomości. Owszem, jestem za "zaśmieceniem" im skrzynki, ale nie jedną i tą samą wiadomością, bo obstawiam, że tak jak w normalnej poczcie, mają opcję wysłania tej samej odpowiedzi wszystkim. Więc wysyłać, ale każdy coś od siebie, niech się Owlient pomęczy. | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 1:35 pm | |
| w ramach 'metorycznej dyskusji' jeszcze raz zaoferuję swoją pomoc w tłumaczeniach wszelkiego rodzaju tekstów czy odezw wcześniej przygotowanych (na angielski, hiszpański oraz portugalski), gdyby zapadła decyzja o działaniu także na innych serwerach. pisałam o tym w luźniejszym wątku, ale tak się towarzystwo rozpasało, że chyba ciężko byłoby coś stamtąd wyłuskać (: | |
| | | SandCastle Już coś wie
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 180 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 02, 2012 1:57 pm | |
| A jak wysłać wiadomość na kontakt? | |
| | | --♥Perła♥-- Raczkujący
Liczba postów : 61 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 03, 2012 6:04 am | |
| Ja proponuję, żeby tego szybko migającego nie dawac. Można dostac za to upomnienie - Powód:Avatar groźny dla zdrowia - groźba światłoczułej epilepsji. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 03, 2012 6:08 am | |
| Moje tłumaczenie;_; Jestem dumna. A co do avataru to racja niech wolniej miga i ma nieco stonowane kolory, bo od tego na prawdę można oczopląsu dostać(dla ludzi narażonych na to oczywiście). |
| | | --♥Perła♥-- Raczkujący
Liczba postów : 61 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 03, 2012 6:16 am | |
| Najlepszy jest ten klasyczny - a jakby tak nałożyc go na swój własny? Wszyscy byliby happy, bo mieliby własne awatary połączone ze swoimi | |
| | | Go?? Gość
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 03, 2012 9:45 am | |
| ale liczycie się z tym, że będzie jeszcze więcej osób, które jednak wejdą i tym sposobem ich rankingi podskoczą? :p tzn zrobią to z czystej chęci bycia tym wygranym ;d |
| | | Klacz 1000 Nowy
Nick w grze : Klacz 1000 Liczba postów : 5 Dołączył : 07/09/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 03, 2012 9:55 am | |
| Czy już wiadomo, kiedy mamy wysłać no kontakt wiadomosc? | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 03, 2012 10:43 am | |
| Miala byc dyskusja i jakos tej dyskusji nie ma Czy w komunikacie wdajemy sie w szczegoly czy tez zostawiamy taka ogolna forme? | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| | | | Koira Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 24/04/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Wto Gru 04, 2012 2:33 am | |
| Miała być rozmowa więc ją zacznę. powiedzcie mi co wam da ten strajk i o co wam właściwie chodzi? promocje w horwse były właściwie zawsze, i zawsze miały na celu zarobienie na utrzymanie serwera oraz zarobek dla owlient, jestem na horwse 2 lata i nie zauważyłam aby na moim koncie było 1 000 000 EQ, wszystkie przedmioty które kupuje i wykorzystuje są z promocji na które nie narzekam, bo i czemu miała bym narzekać na darmowy KF czy KK, fakt szklarnia nie ma nic wspólnego z końmi ale wcześniej można było z pamięci wypisać kalendarz imprez, a teraz po 2 latach pojawiło się coś nowego. Nie spotkałam się jeszcze z grą która nie idzie na ilość użytkowników i nie nagradza gracza za sprowadzenie nowych.
osobiście nie zgadzam się z waszym strajkiem, fakt nikomu nie zakazuje, ale odpowiedzcie mi tylko na pytanie po co? | |
| | | Mirmil Moderator
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Wto Gru 04, 2012 2:40 am | |
| W drugim temacie masz prawie 30 stron odpowiedzi. Ten sluzy do dyskusji merytorycznej na temat etapow akcji, a nie do uswiadamiania graczy. | |
| | | Leila Nowy
Nick w grze : ---- Liczba postów : 3 Dołączył : 23/11/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Wto Gru 04, 2012 3:37 am | |
| A ktoś wie kiedy wspólnie mamy wysyłać listy na kontakt? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA | |
| |
| | | | STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |