Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA

Go down 
+96
olcia1234
Suzan
Star212
enjoy01
Marley
aniatka
wiki0396
Kitka
Niunia1245
Christie
XX_lero
Fretka
Srokata
safie
Ewelcja00
Minoo
chomikxd3
oli999099
kajana1
klasaIVb
julka_julka
ott.
Unipop
lpssuper
KALINA7
felixnetnika8
Star-x3
wierszownik
Vandeta
Naravi
~Figlasz~
Julinda010
korane
fortuna3
Inaaa:)
Dream
szemala
EveDallas
mewusia^^
Avada
Heshette
MiMisia
asiamar98
Evelynek
Martynkaa96
Arrin
Ms.Koniara
hanka1998
Kemishi
Cobra0x
ZetkaEmka
Melonova
Tiamat
.........
LadyArvena
horsesbeauty
Cassie
Ascella
rewia12
amorkowa
Dianaxxx
PlaybackJunkie8
Mill..
Bezkompromisowa
Bowlerka
EREIS
FrostaCosta
FunnyOne
Dinea
Lierre.
wilczyca1000
Shamea
kassandra
Bambus
koniara23499
alisson123
Hałka
Leila
Koira
karina127
Klacz 1000
--♥Perła♥--
SandCastle
erreo
asia98999
magdateo11
Mirmil
Szarusia16
Athi
Malto
Temperance
Lubelak
kakasandra
a-n-c-i-a
Karolina211
Linea2010
100 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Czy bierzesz udział w strajku?
tak, w wersji hard (brak udziału w promocjach)
STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty23%STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty
 23% [ 65 ]
tak, w wersji standard (nie kupuje kuponów, nie używam CR,pokazywanie się na forum, awatar, baner itp.)
STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty42%STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty
 42% [ 119 ]
tak, częściowo - kupony kupuję, ale ustawiłem awatar i baner
STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty3%STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty
 3% [ 9 ]
jeszcze się zastanawiam
STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty13%STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty
 13% [ 36 ]
nie. Popieram, ale hodowla jest ważniejsza
STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty8%STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty
 8% [ 23 ]
nie, uważam że to głupota
STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty10%STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty
 10% [ 29 ]
Wszystkich Głosów : 281

Poll closed

AutorWiadomość
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 Empty
PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostPon Sty 28, 2013 7:00 am

EREIS- oO

Chyba nigdzie o tym nie ma. Nie ma też nic na kontakcie, że nie wolno rozpowszechniać ich wiadomości. I ja się pytam, gdzie tu logika..?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostPon Sty 28, 2013 7:04 am

i znów bonusik numer 2

Cytat :
14:54:45 < Howrse > Usunięcie prezentacji

Witaj,

Twoja prezentacja została usunięta z powodu nadużycia.
Sprawdź historię swojej Karmy, aby dowiedzieć się więcej.

Załoga Howrse

14:54:56 < Howrse > Upomnienie

Witaj EREIS,

Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie jednej lub więcej zasad Howrse.

Powód: Wulgarna treść prezentacji

Ponieważ jest to ostrzeżenie, nie otrzymasz tym razem kary.
Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.

Dziękujemy za zrozumienie.

Zespół Howrse

a w treści prezentacji było

widzę że moderacja znów usilnie walczy ale takie działania nic nie dadzą i możecie mnie pocałować w ... gdzie tu wulgaryzm ja się pytam??
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostPon Sty 28, 2013 7:20 am

EREIS, widziałam Twoją prezentację i nie mam pojęcia, czego mogli się przyczepić. Piszesz do nich?
Przeginają na wszelkie możliwe sposoby. Oni się naprawdę zachowują jak jakieś bóstwo. Tworzą zasady wedle własnego widzimisię.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostPon Sty 28, 2013 7:24 am

tak napisałam ale nie spodziewam się niczego innego niż "my mamy racje a ty ..."

Wiesz co mnie bawi najbardziej - te upomnienia i usunięcia daje mi pomagier OW czyli Kowelan, który to sam skorzystał z tego co na mojej prezce było i pisał później niezgodnie z regulaminem Very Happy

Cytat :
Przez Kowelan, 28 stycznia 2013, 14:21:09 (Zgłoś naruszenie)
Witajcie,

No i mamy polskiego zwycięzce w głosowaniu
Gratulacje!

- Kowelan

dyć przeca nie wolno tak zwykłym graczom robić ... czyli pisać o wynikach promocji, przyszłych promocjach itp, itd

EDIT.:

Cytat :

Problem z kontemZapytanie o karę lub Karmę
Temat : wyjaśnienie
Data utworzenia : 28 stycznia 2013
Status zgłoszenia : Zgłoszenie jest w trakcie rozpatrywania
Opis : proszę o podanie punktu regulaminu mówiącego o tym:

Witaj EREIS,

Powód: Wiadomości otrzymane od obsługi gry są przeznaczone dla Ciebie i nie powinny być rozpowszechniane

Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.

Zespół Howrse

Nie widzę nigdzie takiego zapisu, więc na jakiej podstawie jest ta kara??
Powiadomienie e-mail : Nieaktywne
Załączniki : -

Witaj EREIS,

Prosimy zwrócić uwage, iż upomnienie w tym wypadku ma jedynie formę pouczenia, nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami. Prosimy nie rozpowszechniać informacji otrzymanych od obsługi gry, są one zawsze przeznaczone jedynie dla osoby, do której zostały przesłane.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
23 minut temu

Jak nie ma konsekwencji skoro usunięto mi prezentację? Do tego każde upomnienie jest samo w sobie karą i ponad to "zabiera" mi jeden punkt z puli możliwych upomnień co przybliża do utraty karmy. W związku z tym skoro zostałam upomniana a moja prezentacja skasowana proszę o wskazanie punktu regulaminu na podstawie, którego to uczyniono.
0 minuta temu

no jaja jakieś
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostPon Sty 28, 2013 8:32 am

cyrk na kółkach Shocked
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostPon Sty 28, 2013 11:13 am

jak wcześniej odpisywali po 5 minutach tak po mojej ostatniej wiadomości teraz cisza

Cytat :

Witaj EREIS,

Powód: Wiadomości otrzymane od obsługi gry są przeznaczone dla Ciebie i nie powinny być rozpowszechniane

Zespół Howrse

Prosimy zwrócić uwage, iż upomnienie w tym wypadku ma jedynie formę pouczenia, nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami. Prosimy nie rozpowszechniać informacji otrzymanych od obsługi gry, są one zawsze przeznaczone jedynie dla osoby, do której zostały przesłane.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
1 godzina temu

Jak nie ma konsekwencji skoro usunięto mi prezentację? Do tego każde upomnienie jest samo w sobie karą i ponad to "zabiera" mi jeden punkt z puli możliwych upomnień co przybliża do utraty karmy. W związku z tym skoro zostałam upomniana a moja prezentacja skasowana proszę o wskazanie punktu regulaminu na podstawie, którego to uczyniono.
2 godzin temu
Witaj EREIS,

Odpowiedź została już udzielona, upomnienie miało charakter pouczenia. Dodatkowo przypominamy, iż w Howrse należy zawsze przestrzegać zasad forum oraz gry i nie brać pod uwagę "puli" upomnień, które można otrzymać.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
1 godzina temu

Moje pytanie brzmiało:
proszę wskazać mi punkt regulaminu na jakiej podstawie zostałam ukarana - karą było usunięcie prezentacji, oraz upomniana. Jak sami Państwo napisali "Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie jednej lub więcej zasad Howrse", więc proszę mi podać gdzie ta "zasada" została ujęta/zapisana. Nie udzielono mi na moje pytanie odpowiedzi, więc proszę nie zamykać zgłoszenia i nie próbować mnie po raz kolejny zbyć.
1 godzina temu
Witaj,

Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostPon Sty 28, 2013 11:15 am

Co za durnoctwo! Zapytaj sie ich, czy na pojscie do lazienki tez musisz miec od nich pozwolenie Sad

Kontakt mi wmawia juz nie jedno multikonto jak dotychczas czyli wspoldzielenie Ceranthora co w ich mniemaniu bylo multikontem w celu ominiecia bana na forum, a kolejne dwa: Kokonia i Poszukiwacz prawdy. Jakby cos Wam te konta mowily to dajcie znac. Cos czuje, ze jeszcze troche a zrobia ze mnie "Ben Ladena" Howrse Very Happy
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostCzw Sty 31, 2013 8:37 am

Cytat :

Witaj EREIS,

Zespół Howrse

3 dni temu
Witaj EREIS,

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
2 dni temu
Moje pytanie brzmiało:
proszę wskazać mi punkt regulaminu na jakiej podstawie zostałam ukarana - karą było usunięcie prezentacji, oraz upomniana. Jak sami Państwo napisali "Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie jednej lub więcej zasad Howrse", więc proszę mi podać gdzie ta "zasada" została ujęta/zapisana. Nie udzielono mi na moje pytanie odpowiedzi, więc proszę nie zamykać zgłoszenia i nie próbować mnie po raz kolejny zbyć.
2 dni temu
Witaj,

Odpowiedź została już udzielona, upomnienie miało charakter pouczenia. Dodatkowo przypominamy, iż w Howrse należy zawsze przestrzegać zasad forum oraz gry i nie brać pod uwagę "puli" upomnień, które można otrzymać.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
2 dni temu
Może zapytam jeszcze raz bo widzę, że jakoś nie chronologicznie są wiadomości ułożone i może Państwo mojego pytania nie zauważyli bo już 2 dni minęły i brak odpowiedzi z Państwa strony

Moje pytanie brzmiało:
2 dni temu
33 minut temu
Witaj,

Zgodnie z wcześniej udzieloną informacją upomnienie zostało nałożone w formie pouczenia i nie pociąga za sobą dalszych konsekwencji.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
3 minut temu
Państwo nauczą się czytać ze zrozumieniem. Nie pytam w jakiej formie i w jakim celu mnie pouczono tylko na jakiej podstawie tego dokonano.

Proszę odpowiedzieć na pytanie : gdzie w regulaminie napisano, że nie wolno mi publikować wiadomości z kontaktu.
0 minuta temu

za co im tam płacą ja się pytam jak oni czytać nie potrafią, no chyba że ja jakoś dziwnie i skomplikowanie zadaję pytania ...
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostCzw Sty 31, 2013 10:11 am

dochodzę do wniosku, że takie przepychanki słowne z graczami po prostu dostarczają im rozrywki, trollują nieziemsko.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostPią Lut 01, 2013 6:37 am

Dlatego ja staram się ich ignorować....
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostPią Lut 01, 2013 10:48 am

Cytat :

Witaj EREIS,

Zespół Howrse

4 dni temu
Witaj EREIS,

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
4 dni temu
Moje pytanie brzmiało:
4 dni temu
Witaj,

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
4 dni temu
Może zapytam jeszcze raz bo widzę, że jakoś nie chronologicznie są wiadomości ułożone i może Państwo mojego pytania nie zauważyli bo już 2 dni minęły i brak odpowiedzi z Państwa strony

Moje pytanie brzmiało:
2 dni temu
1 dzień temu
Witaj,

Zgodnie z wcześniej udzieloną informacją upomnienie zostało nałożone w formie pouczenia i nie pociąga za sobą dalszych konsekwencji.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
1 dzień temu
Państwo nauczą się czytać ze zrozumieniem. Nie pytam w jakiej formie i w jakim celu mnie pouczono tylko na jakiej podstawie tego dokonano.

Proszę odpowiedzieć na pytanie : gdzie w regulaminie napisano, że nie wolno mi publikować wiadomości z kontaktu.
1 dzień temu
Witaj,

Kwestia rozpowszechniania wiadomości od obsługi gry nie jest bezpośrednio ujęta w regulaminie gry. Dlatego też, zgodnie z wcześniej udzielonymi odpowiedziami, upomnienie ma charakter pouczenia. Przypominamy, iż w kontakcie z obsługą gry każda osoba i każdy przypadek jest traktowany indywidualnie. Prosimy zauważyć, iż Twoja korespondecja z nami nie jest nigdzie publikowana i zachowujemy jej poufność oraz chronimy Twoją prywatność, w związku z tym wymagamy tego samego od Ciebie. Dodatkowo postowanie kopii korespondencji z obsługą gry może prowadzić do nadużyć i manipulowania jej zawartością, w związku z tym, żadne wiadomości od i do obsługi nie powinny być upubliczniane.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
59 minut temu

czapki z głów, oni już przechodzą samych siebie...
jak teraz tym matołom wytłumaczyć fakt, że zostałam jednak ukarana gdyż po:

1-usunięto mi prezentację
2-dano mi upomnienie czyli mam już możliwość posiadania tylko 3 upomnień przed utratą karmy

żenuła .....
Powrót do góry Go down
Marley
Już coś wie
Marley

Nick w grze : Nora Haji - konto w trakcie kasacji, Marley.
Liczba postów : 151

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostSob Lut 02, 2013 2:23 am

Że cooooo?!
Owlient nadużywa władzę.... zdecydowałam się.
Czy jeśli chce się dołączyć trzeba wysyłać wiadomości na kontakt?
Jeśli nie trzeba, a przynajmniej na początku, to jestem z wami ostatecznie ;3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3254485
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostSob Lut 02, 2013 2:35 am

banuję ludzi za pseudo multi ,a jak ktoś ma prawdziwe multi to mają to w d STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 2195938138 .Moją siostrę kiedyś ukarali za 'multi' na 20 dni, potem przestała grać (kazała mi wchodzić n a jej konto) i wróciła niedawno, a znam dziewczyny, które mają po 20 kont i owlinet* nic z tym nie robi. STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 2153337378

*-specjalnie napisałam małą literą
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostSob Lut 02, 2013 12:56 pm

EREIS, łamiesz zasadę gry, która nie istnieje. Nigdzie nie ma punktu mówiącego o tym, że nie można publikować wiadomości z kontaktu, ale Ty ten punkt złamałaś i dlatego zostałaś ukarana.

Oni są nienormalni. Tylko tak to mogę podsumować. Pracuję jedenaście lat z paragrafami i za każdym razem, przy jakiejkolwiek decyzji, muszę podeprzeć się "cyferkami", by druga strona miała podstawę do odwołania się. Oni takiego obowiązku nie mają. Znów pokazują, że są bogami samymi w sobie. Co za schizofreniczna ekipa...

PS - ktoś wie, co się stało z kontem Mirmila?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostSob Lut 02, 2013 1:48 pm

Ja wiem Very Happy Konto jest w trakcie kasacji, ktora tylko z wiadomych przyczyn dla Howrse trwa 5 dni. Skasowalem konto, bo na odzyskanie dostepu do forum nie bylo juz szans, a "Zespol Howrse" wymyslal co chwila kolejne zarzuty przeciwko mnie. Na Howrse powroce ale juz jako incognito, tak zeby Howrse przestalo sie mnie czepiac.
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostSob Lut 02, 2013 4:43 pm

Mirmil - Szkoda, że kasujesz konto bo u dość szerokiego grona miałeś posłuch w związku z tym iż kiedyś byłeś modem.

Mato - Napisałam do nich, że skoro nie złamałam nic ale jednak złamałam nie łamiący nic przy tym a oni mi usunęli prezkę i dali upomnienie co jak sami stwierdzili nie mogli ale jednak mogli to co mają zamiar z tym fantem zrobić ... ( wiem, że brzmi to jak bełkot ale tak właśnie odbieram pisaninę ludzi z kontaktu )

Cytat :
Czyli zgodnie z tym co mi Państwo teraz napisali nie mieliście prawa mnie pouczać i usuwać mojej prezentacji, gdyż nie złamałam postanowień regulaminu ani innych zasad obowiązujących w grze. W jaki wobec tego sposób zamierzają Państwo rozwiązać zaistniałą sytuację w związku z tym, że postąpiliście niezgodnie z zasadami i regulaminem obowiązującym w grze i będącym wykładnią praw i obowiązków gracza oraz twórców gry.
1 dzień temu

Czekam, znając ich nic mądrego nie mogę się spodziewać w odpowiedzi Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 6:46 am

I tak jak przewidywałam nie mogli mnie upomnieć ale to zrobili i mają to w STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 !cenzura!

Cytat :
Status zgłoszenia : Zgłoszenie zamknięte

Witaj EREIS,

Zespół Howrse

12 dni temu
Witaj EREIS,

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
12 dni temu
Moje pytanie brzmiało:
12 dni temu
Witaj,

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
12 dni temu

Moje pytanie brzmiało:
2 dni temu
10 dni temu
Witaj,

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
9 dni temu

9 dni temu
Witaj,

Kwestia rozpowszechniania wiadomości od obsługi gry nie jest bezpośrednio ujęta w regulaminie gry. Dlatego też, zgodnie z wcześniej udzielonymi odpowiedziami, upomnienie ma charakter pouczenia. Przypominamy, iż w kontakcie z obsługą gry każda osoba i każdy przypadek jest traktowany indywidualnie. Prosimy zauważyć, iż Twoja korespondecja z nami nie jest nigdzie publikowana i zachowujemy jej poufność oraz chronimy Twoją prywatność, w związku z tym wymagamy tego samego od Ciebie. Dodatkowo postowanie kopii korespondencji z obsługą gry może prowadzić do nadużyć i manipulowania jej zawartością, w związku z tym, żadne wiadomości od i do obsługi nie powinny być upubliczniane.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
8 dni temu
Czyli zgodnie z tym co mi Państwo teraz napisali nie mieliście prawa mnie pouczać i usuwać mojej prezentacji, gdyż nie złamałam postanowień regulaminu ani innych zasad obowiązujących w grze. W jaki wobec tego sposób zamierzają Państwo rozwiązać zaistniałą sytuację w związku z tym, że postąpiliście niezgodnie z zasadami i regulaminem obowiązującym w grze i będącym wykładnią praw i obowiązków gracza oraz twórców gry.
8 dni temu
Witaj,

decyzja o moderowaniu treści dostępnych na Howrse leży w gestii administracji gry. Otrzymałaś pouczenie z wcześniej podanych powodów. Przypominamy ponownie, iż upomnienia nie pociągają za sobą żadnych konsekwencji.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
4 dni temu
Moderacja bądź administracja ma obowiązek kierować się regulaminem i zasadami gry czyli upominać, pouczać czy karać jeśli zasady bądź regulamin gry zostaly złamane czy też naruszone. Ja jak sami Państwo napisali nie złamałam żadej zasady, reguły czy też punktu regulaminu, w związku z tym dostałam niesłusznie upomnienie. Nie powinno takie zachowanie moderacji/administracji mieć miejsca - nie mieli prawa dawać mi upomnienie i usuwać prezentacji bez przyczyny/powodu. W związku z tym, proszę o usunięcie upomnienia jakie na mnie bezpodstawnie nałożono łamiąc moje prawa gracza.
3 dni temu
Witaj,

Odpowiedź została Ci już udzielona: decyzja o moderowaniu treści dostępnych na Howrse leży w gestii administracji gry. Otrzymałaś pouczenie z wcześniej podanych powodów. Przypominamy ponownie, iż upomnienia nie pociągają za sobą żadnych konsekwencji.

Dalsza dyskusja w tej sprawie nie będzie przez nas prowadzona.

Z wyrazami szacunku,

Zespół Howrse
2 dni temu
Państwa impertynencja i przeświadczenie o bezkarności są doprawdy zadziwjające. Nie mam zamaru tak zostawić tej sprawy gdyż postąpiono ze mną w sposób nieuczciwy i rażąco naruszono moje prawa wynikające z umowy jaką z Państwem zawarłam przystępując do gry. Wbrew temu co mi kiedyś, również niezgodnie z prawdą, Państwo napisali nie jesteście "ostatecznym podmiotem decydującym" jesteśli tylko i wyłącznie przedstawicielstwem na Polskę a "ostateczny podmiot decydujący" to, jeśli nie liczyć drogi sądowej, na którą również mogę wystąpić, centrala frimy we Francji i zwrócę się do niej niezwłocznie ze skargą na praktyki jakie są tutaj stosowane nie omieszkając nadmienić o łamaniu praw gracza i niedopełnianiu obowiązku równego traktowania i sparwiedliwego rozstrzygania sporów z Waszej strony.
1 dzień temu
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 9:08 am

Ja ich też straszyłem centralą, ale to nic nie dało. Jeśli faktycznie będziesz pisać skarge, to możesz i mnie przytoczyć jako łamanie wszelkich zasad z ich strony w stosunku do mojej osoby. Życzę powodzenia w walce z "Zespołem Howrse"! Smile
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 9:15 am

No nie mam zamiaru odpuścić zwłaszcza, że sami przyznali, że nie mieli mi prawa dawać upomnienia ani usuwać prezki bo niczego nie złamałam. Jak napiszę wypocinę po polsku to poszukać będę musiała kogoś z biegłym francuskim :/
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 9:28 am

Uh zastanawiam się czy na innych serwerach językowych tak jest chociaż moim zdaniem oni wszyscy to 'jedna wielka rodzina' ;x ... Ta dyskusja z EREIS z ich strony jest zwyczajnie śmiechu warta -_- hipokryzja aż bije po oczach >.>.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostNie Lut 10, 2013 9:58 am

Jak czytam całą tą korespondencję EREIS to aż mi się śmiać chce. Im dalej brną ci z kontaktu, to wychodzą na coraz większych idiotów. Jeśli od razu przyznaliby się do błędu i skasowali upomnienie, to przecież nic by im się stało. Ach, no tak, co ja bredzę? Przecież oni są nieomylni, a ich zdanie jest całkowicie niepodważalne.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostPią Lut 15, 2013 1:48 am

ja też prowadzę wojnę na kntakcie ale na moje wiadomości już nawet nie odpowiadają Sad
po oskarżeniu ich o łamaniu prawa wolności słowa przestali się do mnie odzywać a jak napisałam im że czuję się oszukana ze strony gry ponieważ miałam dostać bana na tydzień a dostałam na stałe zignorowali ten fragmęt zgłoszenia :/ zaczynam ich chyba drażnić Very Happy
Powrót do góry Go down
--♥Perła♥--
Raczkujący
--♥Perła♥--

Liczba postów : 61

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostSob Lut 16, 2013 11:59 am

co oni za tępaków mają na tym kontakcie >.<
Już nie było kompetentnych ludzi na to stanowisko?
Powrót do góry Go down
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostNie Lut 17, 2013 11:42 am

nie było,był tylko niekompetentny komputer
Powrót do góry Go down
Lexis
Nowy
Lexis

Nick w grze : Lexy
Liczba postów : 41

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostWto Lut 26, 2013 1:47 pm

Moja siostra (gosias2000) wysłała coś takiego:

Witam,

Jako przedstawicielka społeczności grającej na Howrse, której nie podoba
się polityka jak i kierunek zmian w tej grze, zmuszona jestem wyrazić
swoje oburzenie obecną sytuacją panującą na Howrse. Nie chcę ilości
tylko jakości na Howrse! Przedstawiam listę zmian, która jest konieczna,
żeby przywrócić normalność jak i radość z gry na Howrse. Domagam się:

1) Większej aktywności i ilości moderatorów (nie koniecznie
pełnoletnich. Niepełnoletni kandydaci na moderatorów mogliby przechodzić
coś w rodzaju testu stworzonego przez administrację)

3) Gier forumowych od godziny 20:00. Można by było zacząć od 3 gier. Jedna to komentowanie awatara użytkownika powyżej. Druga to pisanie opowieści (każdy gracz po kolei dopisuje następne zdania do historii. Trzecia to coś co wymyślą inni gracze.

4) Możliwości swobody krytykowania gry, również przez moderatorów, to
jest żeby po wyrażeniu krytyki nie było nakładania banów lub odejmowania
Karmy

5) Informowania na bieżącą o prowadzonych pracach nad zmianami w grze (o
ile takie są prowadzone) i możliwości ich komentowania, jak i
uwzględnienia sugestii płynących z tej dyskusji

6) Dużo mniejszej ilości promocji, za to żeby były one ciekawsze. Jedna promocja na miesiąc w zupełności wystarczy. Choć jednej na miesiąc lub dwa promocji bez użycia Kuponów.

7) Uregulowania spraw dotychczas nie ujętych w regulaminie (np. prywatne
hodowle, czy tez treści na awatarach) za które wyciągane są
konsekwencje karne

8 ) Braku limitu zgłoszeń postów i wątków na forum - 3 to stanowczo za mało

9) Powiadomienia na pocztę prywatną o banach i ich długości (tj. do kiedy ban będzie trwał)

10) Uaktualnienia FAQ i Pomocy - znalezienie w nich odpowiedzi na nurtujące dziś pytania to wielka rzadkość

11) Poprawienia grafiki koni - aby różne rasy nie wyglądały tak samo, i żeby grafika była dużo bardziej realistyczna. Niektóre konie są okropnie narysowane. Oszpecają tylko rasę w rzeczywistości

12) Utworzenia nowego forum o propozycjach - odpadnie kolejny % SPAMu - i na Rozgrywce i Kontakcie

13) Usunięcie aktywności, można byłoby ją czymś zastąpić

Mam nadzieję, że w końcu Owlient potraktuje sprawę poważnie, a nie jako
„samotny głos wołającego na pustyni”. Howrse jest tworzona dla graczy,
to MY inwestujemy swój czas jak i pieniądze, dlatego w końcu zacznijcie
traktować NAS i Nasze zdanie poważnie, a nie tylko jako środek do
zarabiania pieniędzy.

Z poważaniem,
gosias2000
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2719081
Katy
Nowy
Katy

Nick w grze : Katy
Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostCzw Lut 28, 2013 3:42 am

A tak w ogóle to dlaczego to sie nazywa strajk włoski? a dlaczego nie np. strajk hiszpański albo polski?
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostCzw Lut 28, 2013 4:13 am

Bo nie ma czegoś takiego jak strajk hiszpański, czy polski. Strajk włoski jest jednym z rodzajów protestu. Więcej tutaj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Strajk_włoski
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Leny20
Nowy
Leny20

Nick w grze : Leny20
Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipostCzw Lut 28, 2013 5:33 am

Popieram w 100%. No, Owlient szykuj się na spam z mojej strony Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA   STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA - Page 9 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA
Powrót do góry 
Strona 9 z 9Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 Similar topics
-
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk włoski - komentarze

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach