Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA | |
|
+96olcia1234 Suzan Star212 enjoy01 Marley aniatka wiki0396 Kitka Niunia1245 Christie XX_lero Fretka Srokata safie Ewelcja00 Minoo chomikxd3 oli999099 kajana1 klasaIVb julka_julka ott. Unipop lpssuper KALINA7 felixnetnika8 Star-x3 wierszownik Vandeta Naravi ~Figlasz~ Julinda010 korane fortuna3 Inaaa:) Dream szemala EveDallas mewusia^^ Avada Heshette MiMisia asiamar98 Evelynek Martynkaa96 Arrin Ms.Koniara hanka1998 Kemishi Cobra0x ZetkaEmka Melonova Tiamat ......... LadyArvena horsesbeauty Cassie Ascella rewia12 amorkowa Dianaxxx PlaybackJunkie8 Mill.. Bezkompromisowa Bowlerka EREIS FrostaCosta FunnyOne Dinea Lierre. wilczyca1000 Shamea kassandra Bambus koniara23499 alisson123 Hałka Leila Koira karina127 Klacz 1000 --♥Perła♥-- SandCastle erreo asia98999 magdateo11 Mirmil Szarusia16 Athi Malto Temperance Lubelak kakasandra a-n-c-i-a Karolina211 Linea2010 100 posters | |
Czy bierzesz udział w strajku? | tak, w wersji hard (brak udziału w promocjach) | | 23% | [ 65 ] | tak, w wersji standard (nie kupuje kuponów, nie używam CR,pokazywanie się na forum, awatar, baner itp.) | | 42% | [ 119 ] | tak, częściowo - kupony kupuję, ale ustawiłem awatar i baner | | 3% | [ 9 ] | jeszcze się zastanawiam | | 13% | [ 36 ] | nie. Popieram, ale hodowla jest ważniejsza | | 8% | [ 23 ] | nie, uważam że to głupota | | 10% | [ 29 ] |
| Wszystkich Głosów : 281 | | Poll closed |
| Autor | Wiadomość |
---|
Cobra0x Nowy
Nick w grze : Cobra0x Liczba postów : 41 Dołączył : 09/12/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 09, 2012 12:42 pm | |
| Emm, mam problem z wklejeniem jakiegokolwiek banneru. Mógłby ktoś pomóc? | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 09, 2012 12:43 pm | |
| Uważam że w tym głównym temacie trzeba by napisać, co oznacza Strajk Włoski. Definicja z Wikipedii: - Cytat :
- Strajk włoski – forma strajku aktywnego polegająca na wykonywaniu przez pracowników obowiązków służbowych w sposób skrajnie drobiazgowy, co powoduje blokadę działania zakładu w sposób zbliżony do strajku pasywnego.
Przykładem może być strajk celników, którzy strajkując po włosku kontrolują dokładnie każdy samochód, powodując wielokilometrową kolejkę pojazdów oczekujących na odprawę.
Ze względu na swój charakter ta forma strajku jest zwykle wykorzystywana przez pracowników służb publicznych, w których bierna forma strajku odbiłaby się na niezaangażowanych w konflikt obywatelach.
We Włoszech ten rodzaj strajku nazywany jest Sciopero bianco co oznacza "strajk biały" | |
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 09, 2012 12:44 pm | |
| - Cobra0x napisał:
- Emm, mam problem z wklejeniem jakiegokolwiek banneru. Mógłby ktoś pomóc?
A jakiego rodzaju problem? | |
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Nie Gru 09, 2012 12:52 pm | |
| Dobra, pierwsza moja wiadomość na Kontakt leci | |
| | | asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 10, 2012 9:36 am | |
| Ha. Ha. Ha. - Cytat :
- Witaj,
dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przesłanie nam swoich opinii na temat rozgrywki na Howrse.
Prosimy zwrócić uwagę, iż gra jest kierowana do wszystkich grup wiekowych i jest ona rozwijana tak, aby każda osoba mogła czerpać radość z gry. Pragniemy zauważyć, iż dotarcie na szczyty rankingów w grze, czy też wyhodowanie najlepszych koni jest stosunkowo trudnym zadaniem. Zespół Howrse stara się zapewnić również odpowiedni poziom rozgrywki poprzez zmiany wprowadzane do gry jak np. zmiana ceny weterynarza.
Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii, nie zależnie czy są one krytyczne czy też nie, i żaden gracz nie jest karany za jej udzielenie, chyba, że robi to w sposób niekulturalny i niestosowny. Dodatkowo przez cały czas, wszyscy gracze mają możliwość przesłać nam swoją opinie bądź sugestię za pomocą formularza dostępnego na kontakcie.
Udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny. Jeśli dany gracz woli poświęcić swój czas przykładowo na rozwój swojej Hodowli zamiast wzięcia udziału w Howrse, może to zawsze uczynić. jednocześnie informujemy, iż dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy. Prosimy zwrócić uwagę również na fakt, iż część nowo wprowadzanych funkcji czy też promocji ma charakter miłej niespodzianki dla graczy.
Prosimy zwrócić również uwagę, iż na stronie karmy - http://www.howrse.pl/joueur/karma/ - istnieje informacja dotycząca możliwości odjęcia karmy w związku z oszustwami w Howrse co również dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy.
Jeszcze raz dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse
- Cytat :
- Witaj,
dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przesłanie nam swoich opinii.
Prosimy zauważyć, iż wszystkie promocje są dobrowolne i pozwalają na zdobycie w pełni za darmo bardzo wielu przedmiotów, które normalnie są dostępne tylko i wyłącznie za kupony na stronie czarnego rynku. Nieprawdą jest więc stwierdzenie, iż w wydarzeniach na Howrse nie można nic wygrać bez użycia kuponów. Dodatkowo pragniemy zwrócić uwagę, iż w Howrse istnieje wiele metod zdobycia kuponów bądź przedmiotów z czarnego rynku bez wydawania jakichkolwiek realnych środków. Prosimy też zauważyć, iż gra jest dostępna w pełni za darmo. Kupony jedynie przyspieszają lub udogadniają niektóre sprawy - jest to podziękowanie dla osób, które zdecydują się wesprzeć Howrse finansowo.
Ogłoszenia zostały usunięte ze względu na masowe i niemożliwe do skontrolowania nieprzestrzeganie zasad przez graczy. Na chwilę obecną nie planujemy ich powrotu. Pragniemy też podkreślić, iż zespół moderatorów nigdy nie nakłada sankcji na graczy, jeśli Ci nie złamią regulaminu forum/gry.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse
- Cytat :
- Witaj,
Uprzejmie prosimy nie powielać swoich zgłoszeń. Spowalnia to prace obsługi gry.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse 57 minut temu
| |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 10, 2012 10:10 am | |
| - Kontakt napisał:
- Witaj,
dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przesłanie nam swoich opinii na temat rozgrywki na Howrse.
Prosimy zwrócić uwagę, iż gra jest kierowana do wszystkich grup wiekowych i jest ona rozwijana tak, aby każda osoba mogła czerpać radość z gry. Pragniemy zauważyć, iż dotarcie na szczyty rankingów w grze, czy też wyhodowanie najlepszych koni jest stosunkowo trudnym zadaniem. Zespół Howrse stara się zapewnić również odpowiedni poziom rozgrywki poprzez zmiany wprowadzane do gry jak np. zmiana ceny weterynarza.
Zwracamy również uwagę, iż w grze po wprowadzaniu zmian jest dostępny wątek, w którym zachęcamy graczy do otwartego udzielania nam swoich opinii, nie zależnie czy są one krytyczne czy też nie, i żaden gracz nie jest karany za jej udzielenie, chyba, że robi to w sposób niekulturalny i niestosowny. Dodatkowo przez cały czas, wszyscy gracze mają możliwość przesłać nam swoją opinie bądź sugestię za pomocą formularza dostępnego na kontakcie.
Udział w jakichkolwiek promocjach czy wydarzeniach na Howrse jest dobrowolny. Jeśli dany gracz woli poświęcić swój czas przykładowo na rozwój swojej Hodowli zamiast wzięcia udziału w Howrse, może to zawsze uczynić. jednocześnie informujemy, iż dane dotyczące rozwoju gry są i muszą pozostać tajemnicą firmy. Prosimy zwrócić uwagę również na fakt, iż część nowo wprowadzanych funkcji czy też promocji ma charakter miłej niespodzianki dla graczy.
Prosimy zwrócić również uwagę, iż na stronie karmy - http://www.howrse.pl/joueur/karma/ - istnieje informacja dotycząca możliwości odjęcia karmy w związku z oszustwami w Howrse co również dotyczy oszustw wewnątrz hodowli graczy.
Jeszcze raz dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii i sugestii.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse Automat..? Cudnie. Zaraz idzie kolejny spamik :> | |
| | | asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 10, 2012 10:12 am | |
| jejć, nie ma to jak rozmawianie z robotami -,- | |
| | | Cobra0x Nowy
Nick w grze : Cobra0x Liczba postów : 41 Dołączył : 09/12/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 10, 2012 11:08 am | |
| - Kemishi napisał:
- Cobra0x napisał:
- Emm, mam problem z wklejeniem jakiegokolwiek banneru. Mógłby ktoś pomóc?
A jakiego rodzaju problem? Po wklejeniu kodu do prezentacji HTML, zamiast banneru pokazuje się kod. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 10, 2012 11:10 am | |
| Na pewno kopiujesz cały kod i wklejasz w trybie HTML? | |
| | | Ms.Koniara Raczkujący
Nick w grze : Vs. Liczba postów : 95 Dołączył : 10/12/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 10, 2012 11:39 am | |
| Jestem za howrse jest coraz gorsze ZAŁOGA HOWRSE JUŻ PRZESADZA !!! MOJE PRAWDZIWE KONTO ZOSTAŁO ZBANOWANE, BO RZEKOMO MIAŁAM MULTIKONTO... MNIEJSZA Z TYM, ŻE TO ABSOLUTNIE NIE PRAWDA !!! MOJE PRAWDZIWE KONTO (ZBANOWANE AŻ DO STYCZNIA ) : Champion horseNajlepsze jest to, że na tamtym koncie miałam ranking 2000ileś wywaliłam w tą grę tyle kasy, a oni po prostu mnie zablokowali. ŻENADA ! Płakać mi się chce jak myślę o tych wszystkich koniach, , które będą teraz tam i nikt nie będzie się nimi zajmował. Na dodatek odjęli mi karmę ! Aż 5 punktów !!! MASAKRA JAKAŚ. Amen )
| |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 10, 2012 12:15 pm | |
| - Cytat :
- Pragniemy zauważyć, iż dotarcie na szczyty rankingów w grze, czy też
wyhodowanie najlepszych koni jest stosunkowo trudnym zadaniem. Zespół Howrse stara się zapewnić również odpowiedni poziom rozgrywki poprzez zmiany wprowadzane do gry jak np. zmiana ceny weterynarza. No bardzo trudne... Wystarczy zwykłe 350 pg pokryć z jakimś dobrym ogierem z ogólnych i masz konia z gwiazdkami. Jeszcze jak ktoś ma hodowlę takich koni i we jak wbić blup to gra jest dziecinnie prosta. I wet to odpowiedni poziom? Chyba dla tych poniżej 30 dni stażu oraz nie wiecej jak 80tys eq na koncie. Reszty nie skomentuje, szkoda klawiatury. A mi nie odpisali jeszcze a wysyłałam 2 różne zgłoszenia. (jedno dodatkowe to błąd w grze który widzę od przeszło miesiaca jak nie dłużej). Nadal wisi status "zgłosenie przyjęte" maja zapłon. | |
| | | Martynkaa96 Nowy
Nick w grze : Martynkaa96 Liczba postów : 1 Dołączył : 10/12/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 10, 2012 12:46 pm | |
| Rezygnuję z kupna kuponów, przez wzgląd na hodowlę używam CR, ale tylko na jednym koniu, ustawiłam avatar, niedługo wstawię baner! | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 10, 2012 12:49 pm | |
| Sprawdziłam kontakt - dwie wiadomości o błędzie z odpowiedzią: - Cytat :
- Witaj,
Problem zostanie sprawdzony.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse Wiadomość o skasowanej prezentacji - odpowiedź standardowa, ta co u wszystkich: - Cytat :
- Witaj,
Każdy gracz zakładający konto na Howrse akceptuje Ogólne Warunki Użytkowania, według których gracz nie może zakłócać prawidłowego funkcjonowania Howrse. Zachęcanie innych graczy do niekorzystania z poszczególnych funkcji gry oraz wydarzeń w niej organizowanych, jest działaniem na szkodę Howrse oraz firmy Owlient i nie może być przez nas tolerowane w grze. Posiadany w Twojej prezentacji na Howrse, odnośnik miał na celu takie działanie.
Niezastosowanie się do zaleceń administracji i dalsze zachęcanie graczy do zaprzestania korzystania z Howrse w jakimkolwiek stopniu, będzie wiązało się z konsekwencjami.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse Tylko tak... Dalsze zachęcanie będzie się wiązało z konsekwencjami... A jakimi? Bo już to wiązało się z konsekwencjami - upomnienie wpadło, co dodając do wcześniejszego upomnienia z lipca, plus dwóch z początków gry o zjechaniu z tematu dało karmę w dół. Czyli czym mi grożą? Kasacją konta? "Zachęcanie innych graczy do niekorzystania z poszczególnych funkcji gry oraz wydarzeń w niej organizowanych, jest działaniem na szkodę Howrse oraz firmy Owlient i nie może być przez nas tolerowane w grze." A jakbym "zachęcała" to dostałabym coś bonusowego? XD No i ostatnia, czwarta wiadomość, ta moja dłuuuga krytyka wciąż nie ruszona :/ A chciałam już kolejną pisać. | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 10, 2012 1:12 pm | |
| Wyżycia, MOJE wyżycia: http://vlep.pl/ljs2nf.gif Możecie brać!
Ostatnio zmieniony przez cukiereczeek12 dnia Pon Gru 10, 2012 1:33 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 10, 2012 1:24 pm | |
| Ach. Leci następna wiadomostka ^^ | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Pon Gru 10, 2012 5:38 pm | |
| To... hmm... zgłoszenie z konta siostry wysłałam dopiero dzisiaj. Dzisiaj też wymodziłam coś od siebie. Każdego, kto zechciałby wysłać pseudointeligentny bełkot, zapraszam do kopiowania. Zezwalam także na zmiany, czerpanie inspiracji czy cokolwiek tam sobie chcecie. Pełna dowolność xd - Cytat :
Witam, Piszę, aby zwrócić Państwa uwagę na sprawy, które nurtują mnie od jakiegoś czasu. „Wolność słowa – prawo do publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów, a także jego poszanowania przez innych. Współcześnie jest uznawana jako standard norm cywilizacyjnych(…)” Przytoczyłam Państwu fragment definicji pojęcia „wolność słowa”, gdyż widzę w grze pewne nieprawidłowości, związane najprawdopodobniej z brakiem jej świadomości bądź mylnym jej pojmowaniem. Skoro wolność słowa jest, nadanym nam już przez Kazimierza Wielkiego, prawem, ograniczając je Nam, łamią je Państwo. Poniżej wymienię kilka ograniczeń wolności słowa: „W Polsce wolność słowa jest ograniczona między innymi przez: Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej (Dz. U. z 1997 r. Nr 78, poz. 483): Art. 13. Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa. Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.): Art. 196. Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Art. 256. § 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Tej samej karze podlega, kto w celu rozpowszechniania produkuje, utrwala lub sprowadza, nabywa, przechowuje, posiada, prezentuje, przewozi lub przesyła druk, nagranie lub inny przedmiot, zawierające treść określoną w § 1. Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.„ Art. 212. § 1. może budzić kontrowersje. Otóż pragnę rozwiać jakiekolwiek wątpliwości na ten temat, krytykując działalność gry, nie podlegamy temu ograniczeniu, gdyż: „Krytyka (łac. criticus - osądzający) – analiza i ocena dobrych i złych stron z punktu widzenia określonych wartości (np. praktycznych, etycznych, poznawczych, naukowych, estetycznych, poprawnych) jako niezbędny element myślenia.” Zapoznałam się także wnikliwie z „Ogólnym Warunkami Użytkowania strony www.howrse.pl”, z których, owszem, wynika, iż: „[Gracz] Nie może zakłócać funkcjonowania strony internetowej www.howrse.pl” Chciałabym jednak wreszcie dowiedzieć się w jaki sposób strajk zakłóca funkcjonowanie tejże strony, która powinna być przygotowana na każdą ewentualność (mam tu na myśli np. drastyczny spadek liczby graczy, który niósłby za sobą podobne do strajku konsekwencje). Proszę, aby nie była to odpowiedź w stylu „namawianie innych graczy do nieskorzystania ze strony to działanie na jej szkodę”, gdyż wyjaśnienie dlaczego tego argumentu nie przyjmuję do wiadomości podałam wyżej. Po wnikliwej analizie stwierdzam również, iż ciekawym jest fakt, że gracz ma więcej zobowiązań względem OWLIENTU, niż OWLIENT względem gracza, czyżby ta gra nie była tworzona dla graczy? Cóż, od jakiegoś czasu mam takie wrażenie. Z wyrazami szacunku, Juliamar98. | |
| | | Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Wto Gru 11, 2012 2:05 am | |
| Wow, robi wrazenia Przy nastepnej reklamacji skorzystam i podrzuce znajomym. Jesli Kontakt na to znajdzie jakis haczyk to sie zdziwie Wielkie dzieki Asiamar98! | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Wto Gru 11, 2012 7:48 am | |
| |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Wto Gru 11, 2012 8:43 am | |
| - Mirmil napisał:
- Wow, robi wrazenia Przy nastepnej reklamacji skorzystam i podrzuce znajomym. Jesli Kontakt na to znajdzie jakis haczyk to sie zdziwie Wielkie dzieki Asiamar98!
Odpowiedź z kolei żadnego wrażenia nie robi i wygląda, jakbym sama im ją podrzuciła xd Nie pozostaje mi nic innego jak rozpocząć jałową dyskusję, która w sumie też im skrzynkę trochę zapcha | |
| | | MiMisia Nowy
Nick w grze : MiMisia Liczba postów : 3 Dołączył : 11/12/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Wto Gru 11, 2012 8:55 am | |
| 1. Pod czym wysyłać wiadomości na kontakt? Jaki temat? 2. Zablokowano mi forum i usunięto prezentację 3. Zawsze można założyć multikonta i je resteować, wysyłać z nich waid na Kontakt.... 4. dlaczego Mirmil nie jest już modem? Od kiedy nie jest?! Standardowa odp. załogi Howrse: Witaj, Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz". Dziękujemy, Załoga Howrse Obcięli mi forum! Jak teraz rozszerzać wiadomości? Piszcie do mnie przez Howrse! | |
| | | Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Wto Gru 11, 2012 10:57 am | |
| | |
| | | Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Wto Gru 11, 2012 2:10 pm | |
| - Ms.Koniara napisał:
- Jestem za howrse jest coraz gorsze
ZAŁOGA HOWRSE JUŻ PRZESADZA !!! MOJE PRAWDZIWE KONTO ZOSTAŁO ZBANOWANE, BO RZEKOMO MIAŁAM MULTIKONTO...
MNIEJSZA Z TYM, ŻE TO ABSOLUTNIE NIE PRAWDA !!!
MOJE PRAWDZIWE KONTO (ZBANOWANE AŻ DO STYCZNIA ) : Champion horse
Najlepsze jest to, że na tamtym koncie miałam ranking 2000ileś wywaliłam w tą grę tyle kasy, a oni po prostu mnie zablokowali. ŻENADA ! Płakać mi się chce jak myślę o tych wszystkich koniach, , które będą teraz tam i nikt nie będzie się nimi zajmował. Na dodatek odjęli mi karmę ! Aż 5 punktów !!! MASAKRA JAKAŚ. Amen )
Ooo, to witam w klubie. Też zbanowali Cię za konto, o którym nie miałaś pojęcia, że istnieje? | |
| | | mewusia^^ Nowy
Nick w grze : mewa biała Liczba postów : 2 Dołączył : 12/12/2012
| | | | Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Sro Gru 12, 2012 9:18 am | |
| Wysylamy caly czas | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Sro Gru 12, 2012 9:27 am | |
| Wysłałam to Asi, zobaczymy. Kto idzie w zakłąd, ze znjadą DUŻO haczyków? | |
| | | MiMisia Nowy
Nick w grze : MiMisia Liczba postów : 3 Dołączył : 11/12/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Sro Gru 12, 2012 9:44 am | |
| Inteligencja Howrse Witaj, Blokada zostanie usunięta dnia 12/21/2012 o godzinie 11:44:19. Z wyrazami szacunku, Zespół Howrse | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Sro Gru 12, 2012 10:33 am | |
| |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Sro Gru 12, 2012 11:43 am | |
| - Cytat :
- Temat : upomnienie i utrata karmy
Data utworzenia : 8 grudnia 2012 Status zgłoszenia : Zgłoszenie jest w trakcie rozpatrywania Opis : w związku z tym: 1) Witaj,
Twoja prezentacja została usunięta z powodu nadużycia. Sprawdź historię swojej Karmy, aby dowiedzieć się więcej.
Załoga Howrse
2) Witaj EREIS,
Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie jednej lub więcej zasad Howrse.
Powód: Rozpowszechnianie na prezentacji stron zachęcających do szkodzenia firmie Owlient
Ponieważ jest to ostrzeżenie, nie otrzymasz tym razem kary. Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.
Dziękujemy za zrozumienie.
Zespół Howrse
3) Witaj EREIS,
Straciłeś 1 punkt karmy z następującego powodu: Wyzerowanie 4 upomnień kosztem 1 punktu karmy.
Zdobędziesz jeden punkt karmy z powrotem po 30 dniach logowania się do gry. Prosimy uważniej przestrzegać regulaminu Howrse.
Możesz sprawdzić strone karmy klikając tutaj.
Z wyrazami szacunku, Zespół Howrse
Nie wykażę się zrozumieniem i proszę o wyjaśnienie czyli wskazanie, w którym miejscu i która ze stron zachęcała do szkodzenia firmie i na czym to rzekome szkodzenie ma polegać. Powiadomienie e-mail : Nieaktywne Załączniki : - Witaj,
Każdy gracz zakładający konto na Howrse akceptuje Ogólne Warunki Użytkowania, według których gracz nie może zakłócać prawidłowego funkcjonowania Howrse. Zachęcanie innych graczy do niekorzystania z poszczególnych funkcji gry oraz wydarzeń w niej organizowanych, jest działaniem na szkodę Howrse oraz firmy Owlient i nie może być przez nas tolerowane w grze. Posiadany w Twojej prezentacji na Howrse, odnośnik miał na celu takie działanie.
Niezastosowanie się do zaleceń administracji i dalsze zachęcanie graczy do zaprzestania korzystania z Howrse w jakimkolwiek stopniu, będzie wiązało się z konsekwencjami.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse 2 dni temu Zgodnie z obowiązującymu zasadami mam prawo do wyrażenia własnej opinii o ile nie jest ona wyrazona w sposób wulagrny bądź łamiący zasady ogólnie akceptowalne. Na prezentacji nie posiadalam jak i nie posiadam rzeczy nawołujących, zachęcających innych graczy do szkodzenia firmie tylko wyrażałam swoje zdanie ( proszę zauważyć w ktorej osobie napisana jest prezentacja )zgodnie z obowiązującymi zasadami. Proszę pownownie o wskazanie w którym miejscu nawoływałam, namawialam innych graczy do szkodzenia grze?? 1 dzień temu Witaj,
Zgodnie z wcześniej udzieloną informacją, na Twojej prezentacji musiał znajdować się link do strony zachęcającej do zaprzestania korzystania z wydarzeń organizowanych na Howrse jak również z samego korzystania z gry. Jest to działalność na szkodę samej gry i nie może być tolerowana.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse 1 dzień temu Nie udzielono mi informacji która to ze stron niby zachęcała do takowych działań. Owszem posiadałam na swojej prezentacji link do strony informującej o tym co ja robię. Żadna ze stron nie była i nie jest stroną agitacyjną w związku z tym kara została nałożona niesłusznie. Proszę o podanie adresu pod jaki należy kierować pisemna reklamację oraz skargę na działania osób(prawdopodobnie moderacji)łamiących moje prawa. 37 minut temu to moja dyskusja - zobaczymy co będzie dalej | |
| | | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA Sro Gru 12, 2012 12:52 pm | |
| Postanowiłam napisać kolejne ,,zgłoszenie" - Cytat :
- Dzień dobry,
piszę w sprawie spadku jakości gry Howrse. Mam kilka uwag, które (mam nadzieję) sprawią, że gra stanie się lepsza.
Po pierwsze - Kontakt. Z przykrością muszę stwierdzić, że 99 % wiadomości zostaje wysłanych przez automat. Mam wrażenie, że obsługa nawet nie patrzy na większość nawet tych bardziej rozbudowanych problemów, już nie mówiąc o prostych komentarzach, które gracze piszą w dobrej wierze.
Kolejną przykrą rzeczą są następujące raz po razie promocje. Pamiętam czas, gdy jeszcze trwały Eliksiry, a już zaczęła się Loteria. Na szczęście później się to już nie pojawiało, lecz nadal uważam, że kolejny event zaraz na drugi dzień to lekka przesada. Niektórzy gracze nie mają możliwości kupna Kuponów, więc zbierają z innych źródeł (equus, rzeczy z Czarnego Rynku) co niestety jest czasochłonne. A promocje nastawione są praktycznie wyłącznie na graczy, którzy mogą kupić przynajmniej około dziesięciu Kuponów.
Następnie - forum o pomysłach. Na Howrse International istnieje forum, które według mnie jest wręcz genialnym pomysłem - można przedstawić własny pomysł. Nie rozumiem, dlaczego takiego forum nie może być na Howrse PL. Obsługa ma chyba jakiś kontakt z ,,górą" i mogłaby przekazywać informacje?
Przykrą zmianą było usunięcie ogłoszeń, w ten sposób na forum pojawiło się wiele więcej SPAM'u. Dlaczego nie można by zrobić osobnych ogłoszeń o koniach, a osobnych o rzeczach z Czarnego Rynku? Dla porządku można by ustalić dwóch - trzech moderatorów ogłoszeń, którzy pilnowaliby porządku.
Przykro mi, że moje zgłoszenie nie zostanie nawet przeczytane - odpowie na nie automat, który zapewne wyszukuje ,,słowa klucze". Coś takiego jest naprawdę smutne.
Z poważaniem, Koteczka77 I jak? Ja to wyślę, jak zamkną to, co niedawno wysłałam | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA | |
| |
| | | | STRAJK WŁOSKI - 1.12.12 -31.12.12 - MERYTORYCZNA DYSKUSJA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|