Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| STOP durnym petycjom! | |
|
+18Philipek Hoping. qaz3000 EveDallas hanka1998 Sweet Rabbit ZetkaEmka Anonimowy_Hodowca Lubelak Malto Abricot Falina paszczaq Ewelinka0 Sakura Allyson Ola Koniara milandra 22 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: STOP durnym petycjom! Pon Sty 23, 2012 8:50 am | |
| Dlatego ja nie otwieram teraz tylko wymieniam. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: STOP durnym petycjom! Pią Lut 10, 2012 6:09 am | |
| - Cytat :
- Wkurzają mnie osoby na howrse które mają po kilka takich samych koni i nie chcą ich sprzedać.Dla mnie to jest po pierwsze hamskie a po drugie nie opłacalne
O, to boję się, jeżelita osoba wpadnie do mnie - mamkilka pokoleń bliźniaków w luzkach, i wszystkie takie same. Straszne! | |
| | | Asiunia34 Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: STOP durnym petycjom! Sob Lut 18, 2012 8:20 am | |
| Ta petycja mnie śmieszy: Co oni sobie myślą? Równie dobrze można codziennie losować zestaw wszystkich przedmiotów z czarnego rynku ta petycja jest głupia do kwadratu! | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: STOP durnym petycjom! Sob Lut 18, 2012 12:19 pm | |
| Każdy ma swoje zdanie, ale ja nie chciałabym niektórych krytykować (nie chodzi mi o tych użytkowników prze de mną), niedawno natknęłam się na jedną z głup*** petycji, było to coś takiego ''... chcemy nowego boskiego konia, który dawał by parówki Berlinki...'' Ludzie to przecież przesada !!! | |
| | | pe$$ia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : pe$$ia Liczba postów : 507 Dołączył : 26/10/2011
| Temat: Re: STOP durnym petycjom! Sro Kwi 25, 2012 12:47 pm | |
| Mie wkurza jak gracze na prezkach mają linki do koni w schroniskach (np.Mgły) a ich się przecież nie da sprzedać. Mają pretensje do całego świata. | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: STOP durnym petycjom! Czw Kwi 26, 2012 8:59 am | |
| - pe$$ia napisał:
- Mie wkurza jak gracze na prezkach mają linki do koni w schroniskach (np.Mgły) a ich się przecież nie da sprzedać. Mają pretensje do całego świata.
No pokazać można, ale bez przesady | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: STOP durnym petycjom! | |
| |
| | | | STOP durnym petycjom! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |