| Offtop, czyli luźne pogawędki | |
|
+47EveDallas zabaykowa katty88888 Sabula Azarel hanka1998 Farabolxd Linea2010 Kuciap Aniosa Philipek Aglyss Pati...xd Vensis MC Ola ZetkaEmka Sulfur Kotersiow amorkowa Aki nevinowa Sakura weila123 Bonny2 Ola Koniara Tirrathee Vakme Corrida Nevarra wizna1 dante Darkus wierszownik Koralikowa. CzekoBoom Konikova123345 MysticsDream Star-x3 GaryX Frania26. Filippa Pe Lubelak Qnie055 Krysia1 Furia LadyArvena Volkovia 51 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Sob Mar 26, 2011 11:25 am | |
| hmmmm... Na forum jest więc blokada przed niektórymi słowami... To czemu nie ma takiej blokady podczas zapisywania prezentacji? W stylu: "Użyłeś słowa XXXX w swojej prezentacji. Z tego powodu twoja prezentacja zostaje wykasowana, a ty otrzymujesz bana na wejście do gry na okres 7 dni"... Tam powinni coś wykombinować... | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Sob Mar 26, 2011 12:15 pm | |
| Ta, zgadzam się. Widziałam profil ze zdjęciami gołych panienek... Okropność, a tu dzieci z podstawówki grają. | |
|
| |
Volkovia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Volkovia Liczba postów : 304 Dołączył : 28/02/2011
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Sob Mar 26, 2011 1:30 pm | |
| Nic nie możemy niestety zrobić. Możemy tylko zgłaszać.
A teraz zmiana tematu - zmieniam płeć, kupuję kieckę xD | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Sob Mar 26, 2011 2:08 pm | |
| Wolfy, ja wczoraj płeć zmieniłam. Znajoma przywiozła mi zza granicy markową sukienkę za grosze... Ja się tam nie obnoszę w markowych ciuchach, ale ta sukienka kupiła sobie moje serce doskonałością... Ogłaszam więc wszem i wobec: Mam w szafie sukienkę! Ciekawe jak długo będzie się kurzyć i jak szybko ją mole zeżrą | |
|
| |
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Sob Mar 26, 2011 2:29 pm | |
| Mi się pierwszy raz w życiu kiecka spodobała xD Lubię połączenie beżu z czernią, a ta akurat jakby szyta na mnie. | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Sob Mar 26, 2011 2:43 pm | |
| Ha! Kobieto, czy T mi czytasz w myślach?! Właśnie "małą czarną" z beżowymi wstawkami wzięłam... | |
|
| |
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Sob Mar 26, 2011 2:46 pm | |
| mnie oczarowała beżowa mini falbaniasta wycięta w dekolcie kieca w czarne kwiaty. | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Sob Mar 26, 2011 2:51 pm | |
| E nie. To kwiaty nie. Moja jest przed kolano, satynowa, bez falban, elegancka z beżową (i lekko mieniąca się na złoty nicią) wstawką nad cycem. Taką od pachy do pachy, trochę na ukos. Takei jakby a'la zakładki nachodzące na siebie. Reszta czarnusieńka i szyta na mnie idealnie | |
|
| |
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Sob Mar 26, 2011 2:58 pm | |
| ja też bym powiedziała kiedyś "a nie, kwiatuszki do mnie nie pasują" | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Sob Mar 26, 2011 3:15 pm | |
| Ja dalej jestem przeciwna kwiatkom na sobie. Może mam po prostu spaczenie na punkcie żony szefa, która wygląda ja kur**sko prosto zza rogu... Kwiatuszki, kokardki, różowe kolory i każdego dnia inna kreacja. Ja nie wiem jaką ona ma wielką tą szafę... No każdy w firmie powie, że jej nigdy nie widział w tym samym 2 razy. Tylko byty CZASEM ma te same... | |
|
| |
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Sob Mar 26, 2011 3:18 pm | |
| Różowego nie znoszę, nawet gumy do włosów różowej nie mam. Za to czernie i beże to najlepsze połączenie na mojej pasztetowej osobie. | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Sob Mar 26, 2011 3:58 pm | |
| Ja nawet do żucia gumy różowej nie odważyłabym się zjeść... Właśnie zauważyłam, że rybka mi zdechła | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Nie Mar 27, 2011 2:53 am | |
| Czyli nie tylko ja sukienek nie zakładam XD Mam dwie, które założyłam na wesele półtora roku temu... I jedną z nich raz do kościoła... XD Ostatnio trafiłam fajną tanią, czarną z mini gorsetem. Kupiłam Ale chyba też tylko raz założę, bo na wrzesień wesele mojej kuzynki się szykuje.... Róż mnie odrzuca, ta nowa moda na kwiatki też... Tuniki wielu osobom nie pasują a noszą (ja zaczęłam dopiero, jak sobie fajny pasek kupiłam, który mi pas podkreśla)... Coś my za mało kobiece jesteśmy, dziewczyny.... To co ty biedaczce zrobiłaś? Ktoś zauważył, że od wczoraj cena królika nie jest już stała? Dawniej 4000kosztował, wczoraj zaczęła cena rosnąć i dziś cena to4,5 tysiąca... | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Nie Mar 27, 2011 3:38 am | |
| Za mało kobiece?! Arvena, a nie można być kobiecą w spodniach? Ja lubię nosić spodnie na kant, marynarki (takie raczej materiałowe), albo eleganckie rybaczki do pończoch, uwielbiam golfiki czekoladowe, orzechowe, czarne, do tego wszystkiego szpileczki (czasem bardzo wysokie) i można być kobietą w spodniach Choć fakt, czasem strój przeszkadza mi w wejściu na chybotającą się wierzę kolejową, przejściu przez szczebelki mostu między dwoma jadącymi pociągami... - po prostu wszechstronne spodnie i płaskie buty są wygodne! Dziewczyny, nie jesteśmy mało kobiece, tylko bardzo wszechstronne! No właśnie nic jej nie zrobiłam. W ogóle zastanawiałam się co to jest i podeszłam zobaczyć i o mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam tą wyblakłą rybcię z postrzępionym ogonkiem To musiało się stać trochę wcześniej R.I.P. Tak, ja widziałam cenę królika Dziś jest 4521... Masakra, to jeszcze pewnie dużo urośnie Dobrze, że po rzepach kupiłam 8szt. Teraz brakuje mi do wszystkich boksów jeszcze tylko 6szt. Gorzej jak przyjdzie mi zadanie z pewną ilością miejsc w OJ, wtedy będę chciała naturalnie dokupić do wszystkich i trzeba będzie się wykosztować | |
|
| |
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Nie Mar 27, 2011 7:06 am | |
| To ile nie spoglądałaś na akwarium że aż wyblakła? | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Nie Mar 27, 2011 7:39 am | |
| Nie no patrzę przynajmniej 2x dziennie jak karmię rybki. I zawsze patrzę naokoło czy glony się nie pojawiają, czy rybki się źle nie czują, czy nie są osowiałe, potem czasem czy zjadły i czy nie trzeba dorzucić albo wyłowić karmę. Ta jakoś się schowała pod filtrem przyssana do dziubka blisko dna i jej nie zauważyłam. | |
|
| |
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Nie Mar 27, 2011 8:16 am | |
| | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Nie Mar 27, 2011 8:55 am | |
| Horror to ja miałam jak o 3:00 w nocy podczas kąpieli kiedy punktualnie zgasły wszystkie światła i 2 świeczki, których nie zdmuchnęłam! I usłyszałam głuche łupnięcie gdzieś albo w budynku albo na zewnątrz. Ciężko było mi zlokalizować dźwięk mając akurat głowę pod wodą, która raczej mocno tłumiła. To dopiero horror... Możesz sobie wyobrazić co mi poprzychodziło do głowy
Ostatnio zmieniony przez Furia dnia Nie Mar 27, 2011 8:57 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Nie Mar 27, 2011 8:57 am | |
| oooOOOO!!! UFO! FRUWAŁO UFO! RÓG OBFITOŚCI! Ja cię! Pierwszy raz mi się zdarzyło | |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Nie Mar 27, 2011 1:59 pm | |
| Furia, przygodę miałaś pierwsza klasa Ale to nie były duchi? Ani inne takie? Ja złapałem kilka RO w UFO, część sprzedałem, a te co otworzyłem to same śmieci, mam nadzieję iż Ty coś dobrego znajdziesz | |
|
| |
MysticsDream Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 27/03/2011
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Nie Mar 27, 2011 2:25 pm | |
| Nie czytałam całego wątku, ale ktoś wspomniał o Rogach Obfitości. Więc mam pewne pytanie. A w sumie legendę do obalenia. Na jakimś howrse'owym blogu czytałam o takiej zależności, że im dłużej trzymasz otwartą stronę z RO, tym lepsze rzeczy wypadną. Dopisane było, że sposób był SPRAWDZONY. Co o tym myślicie? Bo mnie osobiście jakoś ciężko w to uwierzyć. :-) Mogłabym podać adres do tego bloga, ażeby może zweryfikować to z autorką ale... niestety nie pamiętam adresu ^ ^ | |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Nie Mar 27, 2011 2:53 pm | |
| Pewnie taka sama prawda jak to, że na łące kupionej za kupony znajdziesz nasiona kuponu. Jakiś blog z sensacjami, typu gazeta FAKT | |
|
| |
GaryX Raczkujący
Liczba postów : 88 Dołączył : 23/03/2011
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Nie Mar 27, 2011 2:58 pm | |
| Przecież w Fakcie samiusieńką prawdę piszą ), wieloryby w Wiśle i zabójcze butelki coli to wszystko najprawdziwsza prawda ) | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Nie Mar 27, 2011 11:03 pm | |
| Duchy? Może... W sumie kiedyś ducha chyba widziałam A roga chcę właśnie opchnąć. Zobaczymy czy ktoś się pokusi. A czy widzieliście kiedyś jakiekolwiek gazety, które mówią PRAWDĘ w całości? | |
|
| |
GaryX Raczkujący
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Pon Mar 28, 2011 9:21 am | |
| bo to wszystko zależny czyją prawdę chcemy znać , a duchy istnieją... | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Pon Mar 28, 2011 9:44 am | |
| weż mi nie mów... boję się tego rodzaju rzeczy . xdd a horrorów w ogóle nie mogę oglądać . ^^ | |
|
| |
GaryX Raczkujący
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Pon Mar 28, 2011 10:30 am | |
| hmmm no to powstrzymam się od opowiadania wam historii o duszyczkach, zjawach i strzygach | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Pon Mar 28, 2011 10:55 am | |
| A ja bym chętnie posłuchała Mimo że mam nadzwyczaj buną wyobraźnię to i tak chętnie oglądam horrory, słucham historyjek - a potem tylko przez 2 tygodnie spać nie mogę... | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Pon Mar 28, 2011 11:07 am | |
| żeby to było tylko dwa tygodnie... xD
Moja siostra na przykład (4 lata młodsza) udaje dorosłą i patrzy na horrosy i co noc prawie nie śpi i ma ciągle zapalone światło . XD | |
|
| |
GaryX Raczkujący
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki Pon Mar 28, 2011 11:14 am | |
| jak byłem mały to u mnie zamiast horrorów królowały opowieści mamy, siedzieliśmy przy starym piecu kaflowym, swiatlo zgaszone i słuchaliśmy historii.... a z horrorów to "najlepiej" wspominam calą serię o freddim krugerze | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Offtop, czyli luźne pogawędki | |
| |
|
| |
| Offtop, czyli luźne pogawędki | |
|