Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Najgłupszy pomysł świata xD | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Iron Horse Raczkujący
Nick w grze : Rzal. Liczba postów : 60 Dołączył : 02/05/2013
| Temat: Najgłupszy pomysł świata xD Pią Maj 03, 2013 10:17 am | |
| Oto mój szalony pomysł kto chce zrobić petycję? Wiadomość wysłana na kontakt - Cytat :
- Witam
Oto mój dość ciekawy pomysł-Zestaw Muz.Przykładowy opis zestawu: ,,Zestaw Muz ... kupony/kuponów Zestaw Muz pozwala na udoskonalenie konia.Zawiera wszystko,co potrzebne dla wspaniałego rumaka." Zawartość: -1x Kamień Filozoficzny -1x Nieskończone Złote Jabłko -1x Laury Dafne -1x Moc Niebios wyłącznie: -1x Gwiazda Nyks -2x Szkatułka Mądrości Działania przedmiotów: -Nieskończone Złote Jabłko-Działanie takie jak Nieskończony Promień Heliosa,ale pozwala korzystać jedynie z maści bez limitu użyć -Moc Niebios-koń bez pełnego zdrowia/morale traci tyle energii,co z pełnym morale i zdrowiem.Dodatkowo,przez niepełne zdrowie nie straci umiejętności,które może zyskać jako maksimum. -Szkatułka Mądrości-gdy użyjemy zestawu,trafia od razu do wyposażenia.Jest to specjalny Róg Obfitości-zawsze zawiera coś z Czarnego Rynku.Czasami trafi się w niej dziki koń... Proponuję też ceny przedmiotów: Moc Niebios-2 kupony Zestaw Muz-9 kuponów . I co,prawda,że śmieszne?Szukam kogoś do zrobienia petycji | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Najgłupszy pomysł świata xD Wto Maj 07, 2013 4:09 am | |
| Myślę, że to by było trochę zbędne.. Ale to tylko moje zdanie. - Cytat :
- Szkatułka Mądrości-gdy użyjemy zestawu,trafia od razu do wyposażenia.Jest to specjalny Róg Obfitości-zawsze zawiera coś z Czarnego Rynku.Czasami trafi się w niej dziki koń...
Gdyby takie coś istniało, dziki koń nie byłby już taki wyjątkowy.. Swoją drogą, jest już RO więc po co kolejne podobn cuda i wianki? - Cytat :
- Zestaw Muz-9 kuponów
Za drooogo, kto by to kupił? | |
| | | Iron Horse Raczkujący
Nick w grze : Rzal. Liczba postów : 60 Dołączył : 02/05/2013
| Temat: Re: Najgłupszy pomysł świata xD Wto Maj 07, 2013 2:22 pm | |
| | |
| | | zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: Najgłupszy pomysł świata xD Pią Maj 10, 2013 10:15 am | |
| Dobre! Tylko drogie... Za drogie... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Najgłupszy pomysł świata xD Wto Lis 12, 2013 12:08 pm | |