Temat: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sro Maj 08, 2013 9:49 am
Witam! Chciałabym zaproponować tzw.zestawy graficzne w cenie 1 kuponu lub 60 000 Eq.Jest to duża oszczędność ponieważ dostajesz: Stronę WWW z nieograniczoną ilością podstron,rozwijanym menu,animacjami,grafiką;dowolną prezentację z HTML oraz awatar. Ogromna oszczędność niż u innych grafików!Prezentacja z podstronami kosztuje jeden kupon lub 80 000 Eq,prezentacja już prawie z awatarem 20 000 Eq=razem 100 000 Eq*!Zachęcam do zamawiania! *Ceny podane są w liczbie przybliżonej,widocznej u większości grafików.
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sro Maj 08, 2013 11:30 am
Pewnie nie zamówię, ale reklamę masz boską ;D
ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sro Maj 08, 2013 11:33 am
Ejj... Super filmik <3 Sama robiłaś?
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sro Maj 08, 2013 12:25 pm
Przydałyby się wzory prezentacji, awatara i ewentualnie strony jeśli już jakąś wykonałaś.
Ale reklama - świetna. I też się zastanawiam, jak to zrobiłaś...
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sro Maj 08, 2013 12:27 pm
Ellis napisał:
Pewnie nie zamówię, ale reklamę masz boską ;D
Oj,szkoda.Reklama miała promować moje usługi i pokazać mniej więcej umiejętności-cieszę się,że się podoba
ardnasak napisał:
Ejj... Super filmik <3 Sama robiłaś?
W pewnym stopniu...Oczywiście wszystko dzięki programowi,mogę niestety wybierać tylko z pośród gotowych animacji i robić do 30 sekund (O!Akurat na reklamę w sam raz!).Tekst,obrazki muzykę dodaję sama.Mogę zrobić film w filmie.
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sro Maj 08, 2013 12:40 pm
LadyArvena napisał:
Przydałyby się wzory prezentacji, awatara i ewentualnie strony jeśli już jakąś wykonałaś.
Ale reklama - świetna. I też się zastanawiam, jak to zrobiłaś...
A proszę bardzo przykłady,wzory prezentacji podam na razie te "moje" bo reszta stara a dzisiaj obmyśliłam nową koncepcję działania: -
Spoiler:
Prezentacja:
-
Spoiler:
Awatar:
-Banner do strony WWW: Co do reklamy,używam niezbyt specjalistycznego programu?Nie wiem czy można to nazwać programem.Być może się dowiecie,być może sama Wam powiem,ale chciałabym uniknąć sytuacji,że po mnie każdy musi mieć taką reklamę,a pomysł biorąc ze mnie.
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Czw Maj 09, 2013 6:16 am
Wy na serio? xd Sorry, musiałam xd Na końcu filmiku jest napisane 'Animoto'. Czyli zrobione za pomocą tego. Strona obczajona xdd Wybacz, mam nadzieję że się nie zezłościsz, że napisałam :<<
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Czw Maj 09, 2013 7:27 am
Ellis napisał:
Wy na serio? xd Sorry, musiałam xd Na końcu filmiku jest napisane 'Animoto'. Czyli zrobione za pomocą tego. Strona obczajona xdd Wybacz, mam nadzieję że się nie zezłościsz, że napisałam :<<
Tak,my na serio.Nie nie zezłoszczę się.
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Czw Maj 09, 2013 7:34 am
Republika napisał:
Ellis napisał:
Tak,my na serio.Nie nie zezłoszczę się.
Nie mówiłam akurat o Tobie pisząc 'Wy na serio?'. Miałam na myśli osoby pytające o filmik ;>
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Czw Maj 09, 2013 8:53 am
Żarty sobie robię,ale nie wiem,czy nie zamażę,lub nie wytnę tego napisu.
LadyArvena Administrator
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Czw Maj 09, 2013 3:02 pm
Nie zauważyłam tego XD Obejrzałam teraz drugi raz i rzeczywiście jest. Ale wtedy jakoś nie skojarzyłam, że to program.
A samą zwykłą prezentację za ile byś zrobiła? Bo awatar mam ten od około 5-ciu lat, więc nie zamierzam zmieniać, a strona mi nie potrzebna Czy nie ma takiej opcji? Bo zastanawiam się nad jakąś nową prezentacją, ale nie chce mi się samej robić... No i czy HTML dorzucasz, czy trzeba samemu?
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Pią Maj 10, 2013 5:35 am
LadyArvena napisał:
Nie zauważyłam tego XD Obejrzałam teraz drugi raz i rzeczywiście jest. Ale wtedy jakoś nie skojarzyłam, że to program.
A samą zwykłą prezentację za ile byś zrobiła? Bo awatar mam ten od około 5-ciu lat, więc nie zamierzam zmieniać, a strona mi nie potrzebna Czy nie ma takiej opcji? Bo zastanawiam się nad jakąś nową prezentacją, ale nie chce mi się samej robić... No i czy HTML dorzucasz, czy trzeba samemu?
Tak,istnieje takowa możliwość-był specjalny wątek temu poświęcony,tylko że nikt nie zwracał ostatnio jakoś na niego uwagi Od kiedy założyłam drugi to idzie coraz lepiej Ceny prezentacji wahają się od 5000 Eq do 10 000 Eq.Cennik prezentacji profilowych:
~Gotowe-5000 Eq/2500 Dgd (Dogodolarów) ~Zwykłe-6000 Eq/3000 Dgd ~Wycinana-7500 Eq/3750 Dgd ~Sqare-10 000 Eq/5000 Dgd ~Ruchoma-9000 Eq/4500 Dgd Prezentacje są wykonywane z HTML.Szczegóły omawiam z klientem na PW.Za zakończoną prezentację dana osoba płaci,a takowa grafika zostaje wystawiona na stronę,a później na ZM. Jakby co to piszcie na PW
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Pią Maj 10, 2013 11:15 am
Edit'ę się pochwalę. Robiłam przez kilka dni kod do poniższej strony-wszystko wykonane na życzenie gracza Hazz. KLIK!
LadyArvena Administrator
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Pią Maj 10, 2013 2:11 pm
To jeszcze taki drobiazg - obrazek trzeba ci podać, czy wystarczy podać motyw przewodni, np. czarny koń/słodki psiak/zielony krajobraz i zdanie się na ciebie?
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sob Maj 11, 2013 12:16 am
I tak,i tak.Możesz mi podać link albo motyw przewodni.Z motywem to ja np.Tobie podaję kilka obrazków,następnie wybierasz sobie jeden i omawiamy dokładnie jak ma wyglądać Twoja prezentacja.
LadyArvena Administrator
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sob Maj 11, 2013 1:16 am
To prawdopodobnie jutro się z tobą skontaktuję w tej sprawie na PW A jak nie zdążę (w poniedziałek mam 2 koła, więc trzeba przysiąść) to w poniedziałek. Napisałabym teraz, ale muszę obmyślić nazwy ramek. A ogólnie będę chciała ruchomą w klimacie fantasy, coś z błękitem, zielenią... Jeszcze napiszę na PW.
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sob Maj 11, 2013 1:21 am
Grafika na stronie cudna, ale właśnie, za dużo jej. Chociażby gdybyś zrobiła menu, tło, ramkę, cokolwiek z tego nie jako obrazek, strona ładowałaby się krócej ;>
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sob Maj 11, 2013 1:31 am
Ellis napisał:
Grafika na stronie cudna, ale właśnie, za dużo jej. Chociażby gdybyś zrobiła menu, tło, ramkę, cokolwiek z tego nie jako obrazek, strona ładowałaby się krócej ;>
No właśnie grafiki nie wykonywałam,tylko HTML.Gracz miał specjalne życzenie aby wykonać mu HTML.Też dla mnie ta strona jest zbyt "wybajerowana"
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sob Maj 11, 2013 8:59 am
LadyArvena napisał:
To prawdopodobnie jutro się z tobą skontaktuję w tej sprawie na PW A jak nie zdążę (w poniedziałek mam 2 koła, więc trzeba przysiąść) to w poniedziałek. Napisałabym teraz, ale muszę obmyślić nazwy ramek. A ogólnie będę chciała ruchomą w klimacie fantasy, coś z błękitem, zielenią... Jeszcze napiszę na PW.
Ok.Ja nie mogę ale się nabuzowałam!Obok mojego wątku (jedynego o zestawach) zaistniał kolejny!Jak myślicie,dodać zestawy do COPANH?
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sob Maj 11, 2013 9:30 am
Republika napisał:
LadyArvena napisał:
Ok.Ja nie mogę ale się nabuzowałam!Obok mojego wątku (jedynego o zestawach) zaistniał kolejny!Jak myślicie,dodać zestawy do COPANH?
Lepiej dodać. I napisz autorowi tamtego wątku, że nie wolno pomysłu kopiować.
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sob Maj 11, 2013 10:10 am
Jezus, to wasze COPANH to nieoficjalna organizacja, więc *** wam da umieszczenie tam tego...
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sob Maj 11, 2013 10:14 am
Ellis napisał:
Jezus, to wasze COPANH to nieoficjalna organizacja, więc *** wam da umieszczenie tam tego...
ellis,jest to w jakiś tam sposób chronione.Podobnie jest z oszustami.Jedna osoba napisze na prezentacji,że ta i tamta jest oszustem i większość omija go łukiem.Ale powróćmy do tematu...Zamówienia sobie składamy tu,nie wiem gdzie możemy sobie o tego typu sprawach pogadać...
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sob Maj 11, 2013 10:54 am
Przepraszam Cię za spam najmocniej, ale jak o tym słyszę, to nie mogę nerwów opanować...
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sob Maj 11, 2013 11:36 am
Nie wiem czemu sie bulwersujesz. Komus moze sie bardziej podobac grafika Julietty i moze by chcial zamowic zestaw u niej. (:
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Sob Maj 11, 2013 12:00 pm
Gatta napisał:
Nie wiem czemu sie bulwersujesz. Komus moze sie bardziej podobac grafika Julietty i moze by chcial zamowic zestaw u niej. (:
Gatta,pisałam już o tym w wątku Julietty.Ja się bulwersuję,bo ktoś !cenzura!ł mój pomysł,a zauważ że to tego dnia nikt oprócz mnie takowej usługi nie oferował.To się nazywa oryginalność.Twoja odpowiedź dla mnie nie ma za bardzo sensu.Jest to to samo jak gdybyś powiedziała: Komuś może się podobać taka sama prezentacja jaką wykonuje _maaggie_ tylko że u tamtego gracza.Być może Tobie się podoba jej grafika,a innym moja-chodzi mi tylko i wyłącznie o to,że każdy powinien mieć coś na własność.To odróżnia np.Chantell od santusi itp.Każda z nich wykonuje inne prezentacje,ma swój odmienny styl.A będę się bulwersować i bronić tego co ja jako autor wymyślam.Kopiarze oznaczają dla mnie ludzi z brakiem wyobraźni.To tyle w tej sprawie.Jak ktoś mi chce dalej pisać coś innego oprócz zamówień to serdecznie zapraszam do offtopu!
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Nie Maj 12, 2013 6:12 am
Dalej jest oferuję prezentacje podstronowe! NIKOMU nie zezwalam na kopiowanie czegokolwiek! Niestety jeden gracz to olał i uważa pomysł za swój a mnie bezczelnie ignoruje.Za niedługo przykłady na sprzedaż!
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Nie Maj 12, 2013 6:22 am
Czy ja napisałam że to mój pomysł?! poprostu chciałam zrobić zestaw... bo kuponików brakuje... Powodzenia w grafice, ale zestaw to nie twój pomysł...
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Nie Maj 12, 2013 6:45 am
Julietta Republice chodzi o to,że stworzyłaś prawie identyczny wątek jak ona i nie zapytałaś się jej czy możesz i tyle. Tak masz rację to nie jest oryginalny pomysł bo dużo graczy już takie zestawy robiło. Jednakże zrobiłaś to prawie w tym samym czasie i nie ukrywam, że jest to mało oryginalne, bo mogłabyś to zrobić wcześniej skoro wiesz, że dużo osób robi takowe zestawy. To tyle
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Nie Maj 12, 2013 7:29 am
Domi love hourse napisał:
Julietta Republice chodzi o to,że stworzyłaś prawie identyczny wątek jak ona i nie zapytałaś się jej czy możesz i tyle. Tak masz rację to nie jest oryginalny pomysł bo dużo graczy już takie zestawy robiło. Jednakże zrobiłaś to prawie w tym samym czasie i nie ukrywam, że jest to mało oryginalne, bo mogłabyś to zrobić wcześniej skoro wiesz, że dużo osób robi takowe zestawy. To tyle
Domi-mianuję Cię na kolejnego Einstein'a! Dokładnie wytłumaczyłaś,to o co mi chodziło (niestety z moim upartym i wyniosłym charakterkiem nie za bardzo się da).Najdziwniejsze jest to,że naoglądałam się już mnóstwo profili,w tym grafików i jakoś nie znalazłam.Kilka osób mi zarzuca że nie przejrzałam tam prawie 3 mln profili;ale ja mam takie zdanie-obie z Juliettą wykonujemy (być może u niej nie zauważyłam żadnej strony WWW,ale mniejsza z tym) strony WWW,a to umie naprawdę niewiele osób.Jeśli ktoś ma chęci to niech sobie poszuka wśród tych 3 mln osób,które wykonuję strony WWW i mi poda linki.Wtedy zobaczymy czy te osoby oferują takie zestawy.A w tym czasie na żadnym profilu nie widziałam zestawów.Co do kuponów których tak wiecznie brakuje,to lepszą metodą jest uśmiercanie koni +30 lub sitterstwo.Przy tym drugim wykonujesz pracę,jaką powinnaś wykonać a za to dostajesz grube pieniążki.Kwestia tylko uczciwości.Prawdę mówiąc to tworzenie stron WWW to ciężki kawałek chleba i mało osób dostaje za to kupony.Zaproponowałam ugodę,lecz Julietta zaproponowała abyśmy dalej tworzyły te zestawy,ja na to aby pozamykać wątki,zapomnieć o sprawie i robić to co się robiło.
Gość Gość
Temat: Re: Zestawy prezentacji?To się opłaca! Nie Maj 12, 2013 7:54 am
Hahahahah dziękuję pani Einstein. To teraz zostanę pani tłumaczką hahaha xd no więc Republice chodzi o to, że pewnie dużo osób robi taki zestawy i dużo robiło i to nie jest jakiś nowy pomysł ale aktualnie (czyli teraz dokładnie w tym momencie) nie zauważyła, żeby ktoś wykonywał zestawy. Krótko mówiąc pomysł NIE jest nowy każdy może go stosować ale Julietta nagle dopiero po założeniu wątku Einstein'a znaczy się Republiki zastosowała ten sposób nawet nie pytając się o to czy może. Tak więc jest to po prostu nieoryginalne. Oczywiście nie chce niczego zarzucać Julce tylko tłumaczę to co Republika ma na myśli Bo jakimś dziwnym faktem ja to rozumiem hahah xd