Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zestawy - ten czy ten?

Go down 
+2
Arbuzek_10
truskaweczkaa
6 posters
AutorWiadomość
truskaweczkaa
Już coś wie
truskaweczkaa

Liczba postów : 208

Zestawy - ten czy ten? Empty
PisanieTemat: Zestawy - ten czy ten?   Zestawy - ten czy ten? I_icon_minipostPią Cze 29, 2012 2:21 pm

Może to nie tu, ale mam pytanie. Otóż za 4 z matematyki na konec roku chę namówić rodzinke na kupienie takiego zestawiku do jazdy konnej. upatrzyłam 3 ale nie wiem który wybrać. jeden odpada bo mam taki sam czaprak jaki jest tam więc po co mi drugi? oba zestawy sa podzielone na 'czesci' znaczy wszystkie przedmoity kupuję z innych aukcji. ale mam dylemat. któy wybrać? oto linki do poszczególnych akcesoriów:
ZESTAW I:
CZAPRAK >>KLIK<<
OWIJKI CZEKOLADOWE >>KLIK<
PODKŁADKA BRĄZOWA >>KLIK<< - wiem, że nie ma jej na aukcji, ale znam sklep w którym można ja zamówić Wink
BRĄZOWE FUTERKO NA POPRĘG >>KLIK<< - tutaj też nei ma, ale też mozna zamówić w tym sklepie Wink
BRĄZOWE FUTERKO NA NACHRAPNIK >>KLIK<<
NAUSZNIKI BRĄZOWE Z BŁĘKITNĄ LAMÓWKA >>KLIK<< - też ich nie ma, jak będę brać ten to zamówi się ;D

ZESTAW II:
TO MÓJ CZAPRAK >>KLIK<
OWIJKI SELEDYNOWE >>KLIK<<
PODKŁADKA SELEDYNOWA >>KLIK<<
FUTERKO NA POPRĘG SELEDYNOWE >>KLIK<<
FUTERKO NA NACHRAPNIK SELEDYNOWE >>KILK<<
NAUSZNIKI MIĘTA LUB CZARNE >>KLIK<< - mięta czy czarne? bo z tą miętą wolałabym chyba nie eksperymentować..
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: Zestawy - ten czy ten?   Zestawy - ten czy ten? I_icon_minipostPią Cze 29, 2012 2:54 pm

Masz konia? W takim razie pomyśl co by do niego bardziej pasowało ;D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

Nick w grze : ana0000000000
Liczba postów : 520

PisanieTemat: Re: Zestawy - ten czy ten?   Zestawy - ten czy ten? I_icon_minipostPią Cze 29, 2012 2:58 pm

Wybrałabym zestaw I, lubię stonowane kolory (brązy, beże itp.) wygladają bardziej elegancko, tylko ten czaprak... Ale może być
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=615859
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zestawy - ten czy ten?   Zestawy - ten czy ten? I_icon_minipostSob Cze 30, 2012 2:53 am

a koń wyggląda jak? :> tzn jaka maść, rasa? wiadomo, że nie do każdego będą pasowały nakrapiane czapraki ;p
Powrót do góry Go down
truskaweczkaa
Już coś wie
truskaweczkaa

Liczba postów : 208

PisanieTemat: Re: Zestawy - ten czy ten?   Zestawy - ten czy ten? I_icon_minipostSob Cze 30, 2012 5:14 am

vernille - ten na zdjęciu jest mój. ale ja jeżdze też na innych koniach, a nie tlyko na nim.
Powrót do góry Go down
deccot
Raczkujący
deccot

Nick w grze : deccot
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Zestawy - ten czy ten?   Zestawy - ten czy ten? I_icon_minipostSro Sie 22, 2012 3:29 am

ja wybrałabym I... zależy czy pasuje do konia. Do mojego idealnie pasowałby
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Zestawy - ten czy ten?   Zestawy - ten czy ten? I_icon_minipostSro Sie 22, 2012 4:19 am

O, widzę że kupujesz w amigo. Jeździłam kiedyś tam w Będzinie (Bytom).
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Zestawy - ten czy ten?   Zestawy - ten czy ten? I_icon_minipostSro Sie 22, 2012 4:23 am

Podobają mi się ten zielony czaprak i owijki, ale podkładka, futerko na popręg i nachrapnik to moim zdaniem za dużo, koń będzie wyglądał jak żaba Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zestawy - ten czy ten?   Zestawy - ten czy ten? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zestawy - ten czy ten?
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Zestawy Prezentacji
» Zestawy Hery
» Zestawy Harmonii
» Sprzedam Zestawy Atalanty
» Zestawy prezentacji?To się opłaca!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach