| Zestawy Prezentacji | |
|
+2Czekoladoowa Księżniczka Żulietta 6 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Zestawy Prezentacji Sob Maj 11, 2013 4:56 am | |
| Cześć Zaczęłam wykonywać zestawy na których skład wchodzą: -Awatary (na ZM i Howrse) -Prezki (wix, HTML) -Bannery (max. 3) -Grafika (np. rysunki) -Nagłówki (max. 4) Chyba w ciemno nie zamówicie więc daję przykłady: Avatary ZM: Howrse: Prezki: HTML (dam samą grafikę): Wix: zaraz dodam Bannery: Grafika: Nagłówki: Potem dodam A teraz najciekawsze cena Kupon lub konik do GP (powyżej 1398 um) do negocjacji Pierwszy zestaw za free ZAPRASZAM! | |
|
| |
Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Sob Maj 11, 2013 6:40 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Sob Maj 11, 2013 7:11 am | |
| Okey jakieś konkrety? typu zdjęcie itd. | |
|
| |
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Sob Maj 11, 2013 7:15 am | |
| to na prezke : www.tapeta-labradory-dwa-bezowe-szczeniaczki.na-pulpit.com/zdjecia/labradory-dwa-bezowe-szczeniaczki.jpeg | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Sob Maj 11, 2013 8:56 am | |
| Powiem,że czuję się trochę urażona,ponieważ już wcześniej oferowałam takie zestawy.Dowód?A proszę bardzo-jeszcze sprzed roku,lecz wtedy znajdowało to się pod nazwą kolekcji. - Cytat :
- Cytat z sleepwalker-forum.aff.pl z 2012-08-31, 12:51
Teraz do sprzedaży dostępna jest również nowa kolekcja. Ponieważ u każdego są inne zasady kolekcji,to i ja mam swoje. No więc u mnie w 1 kolekcji jest: -prezentacja -avatar -banner -prezentacja z podstronami
Obecnie na sprzedaż jest kolekcja White Arabian In A Farm Collection Więcej informacji znajdziesz TU Cena wywoławcza to 60 tys Eq A dziś postanowiłam odnowić.Po kilku godzinach widzę podobny wątek,wręcz identyczny. Dalej.Nie napisałaś czyje są zdjęcia itp.-pamiętaj przez to są problemy.To samo z futrzakiem.Trzeba mieć pozwolenie ~Very aby je wykonywać. To na razie tyle.Życzę szczęścia w grafice i zachęcam do pomyślenia nad swoją,oryginalną pracą,nie brania pomysłów innych! |
|
| |
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Sob Maj 11, 2013 11:27 am | |
| okey prezka: https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/9aprnm.jpg - Kod:
-
<div style="background-image:url(http://oi42.tinypic.com/9aprnm.jpg); width: 1000px; height: 1000px; overflow: auto; margin-top: 0px; margin-left: 0px;"> <div style="width: 767px; height: 366px; color: rgb(0, 0, 0); overflow: auto; margin-top: 639px; margin-left: 122px;"><font style="color: rgb(zapis koloru tekstu w palecie rgb);" size="1"><font size="1"><span style="font-family: Mnonotype Corsiwa:">Tutaj wpisz swój tekst :)<br> </span></font></font></div></div> | |
|
| |
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Sob Maj 11, 2013 11:28 am | |
| Edit: republika bardzo przepraszam nie wiedziałam że też takie robisz jak będziesz chciała to mogę wycować parę rzeczy lub nawet cały temat :[ I ponoć vera pisała że każdy może wykonywać futrzaki | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Sob Maj 11, 2013 11:33 am | |
| Republika - no sory, ale kazdy moze takie robic. Komus moze sie bardziej podobac grafika Julietty i moze zamowic u niej -.- |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Sob Maj 11, 2013 11:52 am | |
| A czy ja mówię,że wszyscy mają u mnie zamawiać?Chodzi o to,że po niecałym dniu mój wątek został z !cenzura!.Widziałam,że Ty też (Gatta) tworzysz grafikę.Uznajmy że coś wymyślasz i dajesz no bodajże na ZM.Po kilku godzinach ktoś inny wręcz !cenzura! Twój temat a pomysł uznaje za Twój. Jak zauważyłam nikt na Howrse nie miał czegoś takiego,więc uznaję,że pomysł z zestawem jest mojego autorstwa. To tyle w tej sprawie. |
|
| |
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Sob Maj 11, 2013 12:58 pm | |
| A i jeśli już to piszcie na PW by nie zaśmiecać wątku Republika każdy może zrobić zestatawy i nie jest to twój pomysł | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Nie Maj 12, 2013 12:04 am | |
| Wszystko jest chronione prawem autorskim.Gdybym napisała,że możesz kopiować to bym się nie kłóciła.Lecz jak nie jest nic napisane lub zabronione to się nic nie robi.Na przyszłość pytaj-nie zbłądzisz. Ponieważ jak zgaduję obie najadłyśmy się nerwów to zachęcam do rozwiązania tego w pokojowy sposób-zamknięcie obu wątku i nie sprzedawanie już tym sposobem.Zgoda? Wiem,że jesteś początkującym grafikiem,ale uwierz mi-jeszcze się wiele w życiu narobisz tych prezentacji,stron itp. |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Nie Maj 12, 2013 1:53 am | |
| Jezu. I powiedzcie mi o co wy się kłócicie? O jakąś głupią grafikę którą każdy może zrobić (bez obrazy)... - Cytat :
- Republika każdy może zrobić zestawy i nie jest to twój pomysł
Julietta ma rację. A skąd wiesz że już ktoś takiej nie robi na Howrse ? Nie wierzę że przejrzałeś ponad milion graczy żeby to sprawdzić -.- | |
|
| |
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Nie Maj 12, 2013 2:21 am | |
| Julietta-sorry że zaśmiecam.No dobra-ile osób wykonuje strony WWW na tyle dobrze żeby je publikować?Niewiele.Mi nie chodzi o głupią grafikę,tylko o podkradnięcie pomysłu.Niedawno powstał mój wątek,po dwóch dniach wręcz identyczny-taka sama nazwa i oferta.Gdyby się dziewczyna zapytała czy może też coś takiego wykonywać,to by nie było żadnych przeciwskazań.Nie zapytała się ma problem.Bynajmniej,nerwy szkodzą zdrowiu i zachęcam tak jak wcześniej pisałam do pokojowego rozwiązania.Zapomnijmy o sprawie,zamknijmy wątki.I tyle.Nie wiem ile jeszcze razy mam powtarzać tą samą formułkę |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Nie Maj 12, 2013 3:04 am | |
| Takie pytanie. Co to da że zamkniecie wątki na ZM.Jak pewnie i tak na Howrse będziecie wykonywać zestawy ? To nie jest dobre rozwiązanie... -.- Republika - Może i założyłaś pierwsza taki wątek na ZM, ale w Howrse nie sadzę żebyś była pierwsza. Na pewno nie przejrzałaś tych 2911000 graczy. Więc nie uznawaj tego za swój pomysł kiedy nie wiesz czy już ktoś takiego czegoś nie wykonuje -.- | |
|
| |
Zero-chan Już coś wie
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 122 Dołączył : 14/04/2013
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Nie Maj 12, 2013 3:23 am | |
| Republika Teraz ''style'' to nic, uważam że ludzie oszaleli na tym punkcie i jedną ramkę ogłaszają nowym stylem. A przecież może ktoś inny wpaść na ten pomysł. Oczywiście stoję za ugodą którą zaproponowałaś. :3 | |
|
| |
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Nie Maj 12, 2013 5:29 am | |
| A ja mam inny pomysł nie usuwamy wątków i obie wykonujemy grafiki, bo nie będę rezygnować bo ty sobie wymyśliłaś że to twój pomysł... a jak problem na PW, a ja zrealizuje zamówienie Czeko! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Nie Maj 12, 2013 6:09 am | |
| Jak nie,to nie.Na przyszłość popracuj nad własnymi pomysłami,a nie zwalaj na innych. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Nie Maj 12, 2013 9:42 am | |
| - Republika napisał:
- Wszystko jest chronione prawem autorskim.
Prawo autorskie nie chroni pomyslow, mozna sie inspirowac innymi osobami i nie bedzie to lamanie praw autorskich |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| |
| |
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Nie Maj 12, 2013 10:39 am | |
| ok.18 postów tyczy się kłótni ! błagam was zaśmiecajcie mi PW nie wątek | |
|
| |
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Nie Maj 12, 2013 10:42 am | |
| Gotowiec z zdjęciem na które mam pozwolenie bo sama je je robiłam : | |
|
| |
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Nie Maj 12, 2013 10:46 am | |
| Mam pytanie, a mianowicie, kiedy będzie strona wix? | |
|
| |
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Nie Maj 12, 2013 11:41 am | |
| Czkoladka napisz mi na PW howrse lub ZM co ma być na prezce to ci zrobię wszystko łącznie z napisami :> | |
|
| |
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Czw Maj 16, 2013 11:19 am | |
| Promocja! Zestaw za pół ceny (czyli 150 tys lub koń 1100 um) ! SKORZYSTAJ! promocja do czerwca 2013 | |
|
| |
Arabella Jedną nogą w ZM
Nick w grze : natalia144 Liczba postów : 673 Dołączył : 14/05/2013
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Pon Maj 27, 2013 10:28 am | |
| Wiesz co Republika ja też wykonywałam i wykonuję i wykonywać będę zestawy i ja mogę też czuć się urażona bo ja może wcześniej zaczęłam. Nie mam do nikogo pretensji że też takie coś robi. Kto zaczął robić prezentacje i je wymyślać? Ty też od kogoś spaczyłaś prezentacje. Ja się w te sprawy nie mieszam ale tylko mówię. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji Pon Maj 27, 2013 11:27 am | |
| Republika - to żałosne, każdy może wykonywać zestawy, i ty nie masz do nich praw autorskich...Właściwie, praktycznie u każdej każdej osoby oferującej wszystkie te rzeczy wchodzące w wasze zestawy, możesz zamówić po jednej z nich z tym samym zdjęciem, kolorystyką, i masz zestaw, wiesz ile osób tak robi? Prawami autorskimi można chronić rysunki, ewentualnie jakieś tam style prezentacji czy awatarów, ale nie robienie zestawów, sorry ale to na prawdę żałosne. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zestawy Prezentacji | |
| |
|
| |
| Zestawy Prezentacji | |
|